bolek76 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 το κλειδακι υπαρχει τροπος να αφαιρεθει απο τις ειδοποιησεις? Δυστηχως οχι αλλα μετα απο λιγες μερες το συνηθισα και δεν με ενοχλει καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 το κλειδακι υπαρχει τροπος να αφαιρεθει απο τις ειδοποιησεις? Με πιθανό ενδεχόμενο να σταματήσει να τρέχει από πίσω η διεργασία του γίνεται, πηγαίνεις στις πληροφορίες της εφαρμογής (Ρυθμίσεις-Εφαρμογές) και ξετικάρεις την επιλογή Ειδοποιήσεων. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Παιδιά ξέρει κάποιος πόσο μπαταρία τρώει το νυχτερινό ρολόι? Αν το αφήσεις όλη νύχτα ανοιχτό ένα 8-10% θα σου φάει. Sent from my iPad Air 2 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Αν το αφήσεις όλη νύχτα ανοιχτό ένα 8-10% θα σου φάει. Sent from my iPad Air 2 Αναλόγως και πόσο κοιμάσαι βέβαια :p εμένα σε ενα 6ωρο-7ωρο μου τρώειο λιγότερο γύρω στο 3-4 % Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Αναλόγως και πόσο κοιμάσαι βέβαια :p εμένα σε ενα 6ωρο-7ωρο μου τρώειο λιγότερο γύρω στο 3-4 % To βράδυ πάντως χωρίς να κάνει τίποτα, με wifi-4G ανοιχτόμ συγροχσμούς ανοιχτούς κτλ τρώει περίπου 10% στο 8 ωρο. Δεν ειναι και ιδανικό για standby. Αν βάλουμε και ρολόγια κτλ θα φτάσουμε στο 15+% drain. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 To βράδυ πάντως χωρίς να κάνει τίποτα, με wifi-4G ανοιχτόμ συγροχσμούς ανοιχτούς κτλ τρώει περίπου 10% στο 8 ωρο. Δεν ειναι και ιδανικό για standby. Αν βάλουμε και ρολόγια κτλ θα φτάσουμε στο 15+% drain. εμενα δεν μου τρωει τοσο πολυ και 8ωρο που εχω κλεισει πανω απο 6% δεν τρωει, παντα με νυχτερινο ρολοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 εμενα δεν μου τρωει τοσο πολυ και 8ωρο που εχω κλεισει πανω απο 6% δεν τρωει, παντα με νυχτερινο ρολοι. Νυχτερινό ρολόι εννοείται αυτό της always on? Η γίνεται στην edge οθόνη? Χθες που ξανά είδα από κοντά ένα s6 edge, με το που εσβηνε η οθόνη για λίγα δευτερόλεπτα έδειχνε στην edge την ώρα. Αυτό γίνεται στο s7? Έψαξα αλλά δεν το βρήκα. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Νυχτερινό ρολόι εννοείται αυτό της always on? Η γίνεται στην edge οθόνη? Χθες που ξανά είδα από κοντά ένα s6 edge, με το που εσβηνε η οθόνη για λίγα δευτερόλεπτα έδειχνε στην edge την ώρα. Αυτό γίνεται στο s7? Έψαξα αλλά δεν το βρήκα. Το νυχτερινο ρολοι λεω, το εχω βαλει αυτοματα μετα τις 12 αντι για always on, να γυρναει στο νυχτερινο ρολοι αυτο που εμφανιζεται στην edge και ετσι σε αναμονη το βραδυ τρωει λιγοτερη μπαταρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Το always on για εμένα άχρηστο feature να πω την αλήθεια. Άσε που μερικές φορές είναι και ενοχλητικό. Το έχω απενεργοποιημένο. Το νυχτερινό ρολόι στο 6+ έβλεπα ότι έτρωγε αρκετή μπαταρία, όποτε off και αυτό Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Το always on για εμένα άχρηστο feature να πω την αλήθεια. Άσε που μερικές φορές είναι και ενοχλητικό. Το έχω απενεργοποιημένο. Το νυχτερινό ρολόι στο 6+ έβλεπα ότι έτρωγε αρκετή μπαταρία, όποτε off και αυτό Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αναλογως πως τον βολευει τον καθενα, εμενα το νυχτερινο μου αρεσει γιατι θελω να βλεπω την ωρα, οπως και το always on γιατι βλεπω την ωρα χωρις να αγγιζω το κινητο. Εχω συμβιβαστει με την οποια σπαταλη μπαταριας, αλλωστε εχει καλη αυτονομια και τη μερα την βγαζει ανετα, δεν με κρεμαει με τη χρηση που του κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Προχθες το πηγα στην smartecνατο δουν γιατι εκανε επανεκκινησεις.Το κρατησαν μια μερα και τελικα μου αλλαξαν πλακετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Προχθες το πηγα στην smartecνατο δουν γιατι εκανε επανεκκινησεις.Το κρατησαν μια μερα και τελικα μου αλλαξαν πλακετα. Ωραιος μια χαρα! πιστευω να λυθηκε το προβλημα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Με πιθανό ενδεχόμενο να σταματήσει να τρέχει από πίσω η διεργασία του γίνεται, πηγαίνεις στις πληροφορίες της εφαρμογής (Ρυθμίσεις-Εφαρμογές) και ξετικάρεις την επιλογή Ειδοποιήσεων. Δεν βγαινει ουτε ετσι δυστηχως αλλα ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Δεν βγαινει ουτε ετσι δυστηχως αλλα ολα οκ Ακριβώς δεν βγαίνει. Και νομίζω ότι όταν τρέχει,εχω την εντύπωσή ότι στην χρήση μπαταρίας,μετράει ανοιχτή οθόνη. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Προχθες το πηγα στην smartecνατο δουν γιατι εκανε επανεκκινησεις.Το κρατησαν μια μερα και τελικα μου αλλαξαν πλακετα. Φοβερή η Smartech. Ταχύτατοι και το κυριότερο όπως φαίνεται υπάρχουν διαθέσιμα ανταλλακτικά με το καλημέρα. Άντε να πάρεις κανα κινεζικό απο τα γνωστά που μας τα παρουσιάζουν σαν ευκαιρία μόλις 100 ευρώ φθηνότερα και να περιμένεις επισκευή. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Έτσι για να γουστάρουμε λίγο!!!Καλό καλοκαίρι με S7 edge!!!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Έτσι για να γουστάρουμε λίγο!!!Καλό καλοκαίρι με S7 edge!!!!! Ναι ναι μια χαρα. Οταν μετα απο τα αλατα διαβρωθει ας τρεχει να τον καλυψει η εγγυηση. Επειδη βουταω χρονια ΟΛΟΝ τον εξοπλισμο πλενω με γλυκο νερο αμεσως μετα και παλι μενουν αλατα.Σιγα μη βουτηξω 800 ευρω κινητο στη θαλασσα.Μια action cam των 80 ευρω και τελος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Εδω άλλα δυο γιατί έχουμε κινητήρα!!!Σαφώς κ δεν θα κάνουμε τίποτα από τα παραπάνω είπαμε.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerios Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Τελικά είναι ανθεκτικό το S7 edge στη θάλασσα ή μόνο σε γλυκό νερό? Παράθεση Apple iPhone XS Max 256GB Silver Samsung Galaxy Note 10+ 256GB Aura Glow Λευτέρης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Τελικά είναι ανθεκτικό το S7 edge στη θάλασσα ή μόνο σε γλυκό νερό? γλυκό νερό...... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Το νυχτερινό ρολόι δεν καεί πολύ(αυτο στα πλαγιά στην edge κανά 4-5% maximum) Το always on screen περισσότερο όμως σαφώς. Sent from my iPad Air 2 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Η αδιαβροχοποιηση στα κινητά ειναι για να γλυτώσεις την συσκευή απο πέσιμο στο νερό και όχι για χρήση μέσα στο νερό. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Καλησπέρα σας, προσπάθησα να αγοράσω από αυτό το site: http://www.eglobalcentral.eu/product/galaxy%20s7?subcats=Y&status=A&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=galaxy%20s7 Και έπεσα σε απάτη. Είμαι ήδη στη διαδικασία claim μέσω Paypal και αναμένω επίλυση της υπόθεσης στις 17 Απριλίου. Προσοχή λοιπόν! Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idovas Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Φίλε μου πάρα λίγο να την πατήσω κι εγώ. Ευτυχώς διάβασα στο ίντερνετ οτι πρόκειται για απατεώνες και ακύρωσα την παραγγελία άμεσα. Εύχομαι να τα καταφέρεις. Υπάρχουν πάρα πολλά αρνητικά σχόλια για αυτούς και συγκεκριμένα για το γαλλικό μαγαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Καλησπέρα στην παρέα του S7 edge! Μου έγινε προσφορά για το νότε 4 από το πουθενά χωρίς να το ψάχνω το όλο θέμα για να δώσω το νοτελι 4 και τώρα σκέφτομαι για να μεταβώ στην εδώ παρέα! Έκανε κανένας αλλαγή από το Note 4 στο edge 7 ; αξίζει η μετάβαση; θα μου λείψει το πενακι αρκετά άλλα νομίζω μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό( Ελπίζω να μην με διαψεύσει ο εαυτός μου...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts