Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα.Επειδη διαβαζω σε μερικους οτι εκανε επανεκκινηση επισης εκανε και σε εμενα 2 φορες πριν το update οπως και ενα κολλημα χωρις να ανταποκρινεται. H λυση ειναι power on πατημενο και ταυτοχρονα volume down για περιπου 10 δευτερολεπτα και η συσκευη θα κανει restart.Ειμαι σιγουρος αρκετοι δεν το γνωριζουν αυτο το tip.

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

μου το έκανε και σε μενα σήμερα το πρωί....κόλλησε και έκανα volume down και power

IPhone 15 Pro 

δεν ισχυει αυτο που λετε..εχουμε πει... αλλα εχουν πολυ εντονο ψυχρο λευκο και αλλα ποιο θερμο λευκο!στο κωτσοβολο στην συγγρου τα συγκρινα με το δικο μου το s6 edge plus 2 s7 edge και δυο s7..αποτελεσμα,στο plus μου ειχε ποιο καθαρο λευκο απο ολα τα s7 και edge!αλλα ειδα και φιλου σε s7 edge που ηταν ακριβως ολοιδια με το s6 plus!!!

Με το Note 5 ζήτησε σύγκριση ο Ηλίας κι εκεί δεν είναι θέμα κομματιού. Όλα τα νοτε 5 (καμιά εικοσαρια που έχω δει) έχουν σαφώς χειρότερο λευκό από s7 edge...

Παιδιά πως ενεργοποιείτε το λεξικό ( αυτό που θυμάται λέξεις και στις παρουσιάζει αυτόματα ) στα μηνύματα;

Παιδιά πήρα το s6 edge plus προχθές. Τρομερό φοβερό κιν έχω πάθει πλάκα. Αλλά η έλλειψη sd με κάνει να το δώσω.. Από μπαταρία το s7 είναι αισθητά καλύτερο;

Καλησπέρα

Θέλω να αγοράσω το κινητό. Από που μπορώ να το πάρω σε καλή τιμή; μόνο skroutz? Δεν θέλω branded

Ναι, κοίτα στο skroutz και επικοινώνησε με το κατάστημα που θα επιλέξεις για να τους πεις πως δεν θέλεις να είναι branded ;)

Παιδιά πήρα το s6 edge plus προχθές. Τρομερό φοβερό κιν έχω πάθει πλάκα. Αλλά η έλλειψη sd με κάνει να το δώσω.. Από μπαταρία το s7 είναι αισθητά καλύτερο;

Κατι τετοια ποστ, πραγματικά δεν τα καταλαβαίνω.. Οταν το αγοραζες, ηξερες οτι δεν έχει microsd.. 2 μερες μετά το θυμήθηκες οτι ειναι πρόβλημα?

Σαν σε αρκετους δεν τι εχει κανει;

Μηπως εχει κανα θεμα το τηλ;

Γενικα στα samsung ετσι ειναι το λογισμικο της στις πρωτες παρτιδες, τρωει σκαλωματα τον πρωτο καιρο αλλα στρωνει μετα απο κανα update. Εμενα που το εχω λιγες μερες δεν εχει κανει κατι τετοιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

παιδες καλημερα. χθες πηγα να γραψω 2 βιντεακια 1080p @60fps στην καρτα μνημης και μου τα σταματησε στα 10-11". Εχω την samsung evo και τη θεωρω αρκετα γρηγορη για να εχει θεμα, με 4Κ και με slowmotion Που εγγραφα παλιοτερα ποτε δεν ειχα θεμα. Λετε να ειναι καποιος περιορισμος, καποιο προβλημα με την καρτα ή απλα το s7 edge θελει ακομα πιο γρηγορη καρτα και γιαυτο με σταματουσε? Μολις το γυρισα στην εσωτερικη μνημη ηταν οκ.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Σαν σε αρκετους δεν τι εχει κανει;

Μηπως εχει κανα θεμα το τηλ;

Τριτη εβδομάδα μπαίνω πλέον και ουδέποτε επανεκκίνηση μου έκανε.

Ούτε μια φορά.

Γενικά με κανένα τηλέφωνο τελευταία 3ετια μου έκανε επανεκκίνηση για κανένα λόγο.

Επανεκκινήσεις στα καλά καθούμενα επανέλλειμενα μάλιστα το θεωρώ hardware θέμα και τότε το διώχνω το κινητό και αντικατάσταση(οταν βρίσκομαι σε περίοδο DOA)

παιδες καλημερα. χθες πηγα να γραψω 2 βιντεακια 1080p @60fps στην καρτα μνημης και μου τα σταματησε στα 10-11". Εχω την samsung evo και τη θεωρω αρκετα γρηγορη για να εχει θεμα, με 4Κ και με slowmotion Που εγγραφα παλιοτερα ποτε δεν ειχα θεμα. Λετε να ειναι καποιος περιορισμος, καποιο προβλημα με την καρτα ή απλα το s7 edge θελει ακομα πιο γρηγορη καρτα και γιαυτο με σταματουσε? Μολις το γυρισα στην εσωτερικη μνημη ηταν οκ.

Με την Samsung Pro θα στρώσει πιστεύω.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Αλεξ τωρα εκανα δοκιμη για 60" βιντεο στην καρτα μνημης χωρις προβλημα.. Τι να πω, μπορει να φταιει οτιδηποτε αλλο. Πχ ειχα 3 ωρες ανοιχτο sports tracker και μπορει να ειχε ζοριστει και να το εκοβε για αυτο. (το sports trakcer τρεχει στην μνημη τηλεφωνου). την pro θα την βαλω στην go pro που πηρα, απλα ελεγα να κανω μερικες δοκιμες στο κινητο, ομως δεν βλεπω τωρα να εχει προβλημα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παιδια να κανω μια ερώτηση μιας και το κινητο το περιμένω ακόμα.

Υπάρχει θέμα με αντανακλάσεις στην οθονη στον ηλιο λογο της καμπυλότητας;

Γιατι το εχω διαβάσει απο ορισμένα ατομα και με προβληματίζει .Απο εναν μάλιστα διαβασα οτι δημιουργεί και έντονο πρόβλημα αναγνωσιμότητας της οθόνης

Θοδωρης

Γιατι το εχω διαβάσει απο ορισμένα ατομα και με προβληματίζει .Απο εναν μάλιστα διαβασα οτι δημιουργεί και έντονο πρόβλημα αναγνωσιμότητας της οθόνης

Κανενα θεμα δεν εχει, βεβαια αυτο εναι θεμα αντίληψης, αλλα νομιζω δεν θα αντιμετωπίσεις προβλημα.

Τριτη εβδομάδα μπαίνω πλέον και ουδέποτε επανεκκίνηση μου έκανε.

Ούτε μια φορά.

Γενικά με κανένα τηλέφωνο τελευταία 3ετια μου έκανε επανεκκίνηση για κανένα λόγο.

Επανεκκινήσεις στα καλά καθούμενα επανέλλειμενα μάλιστα το θεωρώ hardware θέμα και τότε το διώχνω το κινητό και αντικατάσταση(οταν βρίσκομαι σε περίοδο DOA)

Με την Samsung Pro θα στρώσει πιστεύω.

Hardware θέμα ενώ χρησιμοποιείς ένα συγκεκριμένο app δεν παίζει. Θα είχε να κάνει με το hardware αν εκεί που καθόταν χωρίς να κάνεις τίποτα, έκανε επανεκκινήσεις στο άσχετο και χωρίς λόγο. Είναι ξεκάθαρο πως έχει να κάνει με το λογισμικό σε πολύ συγκεκριμένες συνθήκες που είναι σχεδόν αδύνατον να τις εντοπίσεις. Είδωμεν!

BTW βγάζοντας το always on της οθόνης, είδα ακόμη πιο εντυπωσιακή διάρκεια της μπαταρίας (25-30% plus στο τέλος της ημέρας).

Κανενα θεμα δεν εχει, βεβαια αυτο εναι θεμα αντίληψης, αλλα νομιζω δεν θα αντιμετωπίσεις προβλημα.

Ευχαριστώ ,γιατι ειχα προβληματιστεί λίγο

Θοδωρης

Υπάρχει πουθενά έστω από Ευρώπη το κινητό σε ασημί χρώμα; αλλά μόνο Ευρώπη όχι εκτός για την εγγύηση

Δύσκολο αυτό που ζητάς... Όχι Ευρώπη αυτό το χρώμα τουλάχιστον ακόμα δεν θα το βρεις... Εγγύηση 100% και ασημί δεν πάνε μαζί τουλάχιστον ακόμα!!!

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Hardware θέμα ενώ χρησιμοποιείς ένα συγκεκριμένο app δεν παίζει. Θα είχε να κάνει με το hardware αν εκεί που καθόταν χωρίς να κάνεις τίποτα, έκανε επανεκκινήσεις στο άσχετο και χωρίς λόγο. Είναι ξεκάθαρο πως έχει να κάνει με το λογισμικό σε πολύ συγκεκριμένες συνθήκες που είναι σχεδόν αδύνατον να τις εντοπίσεις. Είδωμεν!

BTW βγάζοντας το always on της οθόνης, είδα ακόμη πιο εντυπωσιακή διάρκεια της μπαταρίας (25-30% plus στο τέλος της ημέρας).

Συγνώμη αλλα διαβάζετε τι εχει γράψει ο προηγούμενος από οπου ξεκίνησε τα των επανεκκινήσεων η απαντάτε έτσι στο φλου και στο ξεκάρφωτο :wacko::blink:

Διάβασε εδώ!

Παντως εμενα το εκανε στο ασχετο και χωρις εξτρα εφαρμογες.

Επισης το μεσημερι ανοιγε μονο του σελιδες χωρις να κανω εγω κατι.

Αυτο απο τι μπορει να προερχεται;

Κανένα θέμα ούτε σε αναγνωσιμότητα ούτε λόγο καμπυλοτητας.

Αν θέλεις να σιγουρευτείς δες το και πιαστώ σε κανά μαγαζί να κρίνεις με τα μάτια σου ποια αίσθηση σου αφήνει.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

[/color]

Κανένα θέμα ούτε σε αναγνωσιμότητα ούτε λόγο καμπυλοτητας.

Αν θέλεις να σιγουρευτείς δες το και πιαστώ σε κανά μαγαζί να κρίνεις με τα μάτια σου ποια αίσθηση σου αφήνει.

Δυστυχώς Σερρες μονο ενα μαγαζι το εχει και δεν χτυπάει στο σημειο εκεινο ήλιος για να το τσεκαρο . Ευχαριστώ παντως για να το λέτε εσεις ετσι θα ειναι

Θοδωρης

Μια ερωτηση για το DOA αμα το αγορασω απο μαγαζι στο skroutz που εχει πχ 1 κομματι και δεν εχει αλλο και το αγορασω ποιος μου το αλλαζει αμα εχει προβλημα και ειναι σε DOA; η αντιπρωσοπεια; και ποιοι ειναι οι όροι του DOA/DAP δεν βρηκα κατι επισημο οπως με την 2ετη εγγυηση. Edited by Tas6s

Ρε παιδια μην γράφετε οτι δεν εχει θεματα η οθονη λόγο καμπυλότητας..ειπαμε καλο κινητο αλλα εχει τα θεματακια του.Το s7 δεν εχει θεμα με τις αντανακλάσεις αλλα δεν ισχύει για το edge.

Εχει θέμα με τις αντανακλασεις στο πλαι,ειδικα αν εισαι στον ηλιο κιολας ειναι ενοχλητικο για τα ματια σε οποια γωνία και να το κρατας.

Αλλο θεμα που εχει είναι οτι δεν μπορεις να το αγκαλιασεις ανετα το κινητό χωρις να ακουμπας το πλαινο της οθονης. Βέβαια θα το συνηθισεις αλλα το προβλημα παραμενει οταν το κρατας ενώ εισαι ξαπλωμενος ή στο πλάι πχ.

Γενικα δεν εχω μεινει ικανοποιημενος καθως χανει σε πολυ πρακτικά πράγματα..

Ευτυχώς που δεν το πληρωσα μιας και αυτο που εχω τωρα ειναι δανεικο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned