Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η μπαταρία του είναι πάντως είναι απίστευτη. Κάτοχος πολλών συσκευών (κυριως samsung) ναυαρχιδων κλπ δεν έχω ξαναδεί κάτι τετοιο. Ακόμη και ενα xiaomi redmi pro με 4000 και απλη fhd οθόνη που είχα κάνα μήνα δεν μπορούσε να κάνει τέτοιους χρόνους.

Τα πάντα ανοιχτά full χωρίς διακοπή και μονιμα ανάλυση 2K

ad655e1d8cf65f78207c487d62aa49f1.jpg

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by vamvakoulas

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μόλις έκανα και 'γω την περιβόητη ενημέρωση που διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες!! :)

Σήμερα ήρθε σε BTU.....

Μου αρέσει τόσο πολύ το 7edge που έχω πάρει και το σετ με τους φακούς. Είναι εξαιρετικό φυσικά ακόμα και σήμερα και θα το κρατήσω μέχρι τελικής πτώσης. Έχω χημεία μαζί του και ξ κάμερα του κάνει παπάδες με ποιότητα εικόνας. Πήρα g6 για δοκιμή τον Σεπτέμβριο και την 5η μέρα το δωσα. Καλό κινητό σε όλα όμως για τα θέλω μου δεν έκανε, έτσι κατέληξα s8 για καθημερινή χρήση και ηρέμησα πια. Το 7edge παίζει ρόλο "ταμπλετ" στο σπίτι και φυσικά για φωτογραφίες εσωτερικών χώρων με τον wide angle θερίζει...
Ένα λινκ για τους φακούς;

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Galaxy Z fold 5

Δυστυχώς Ελλάδα βλέπω έμεινε μόνο ο Κωτσόβολος https://www.skroutz.gr/s/9945673/Samsung-Galaxy-S7-edge-Lens-Cover-Black.html?from=catspan

Εγώ κάνοντας χρήση bonus πόντους με πιστωτική το πήρα με σημαντική έκπτωση και μηδενικά έξοδα αποστολής.

Konakis.

Δυστυχώς Ελλάδα βλέπω έμεινε μόνο ο Κωτσόβολος https://www.skroutz.gr/s/9945673/Samsung-Galaxy-S7-edge-Lens-Cover-Black.html?from=catspan

Εγώ κάνοντας χρήση bonus πόντους με πιστωτική το πήρα με σημαντική έκπτωση και μηδενικά έξοδα αποστολής.

http://www.handtec.co.uk/samsung-galaxy-s7-lens-cover-et-cg930dbegww.html

50 ευρώ βγαίνει περίπου από εδώ με τα μεταφορικά.... Μεγάλη η διαφορά πάντως

Edit: sorry λάθος μπερδεύτηκα είναι περίπου 50 αγγλικές λίρες γύρω στα 56 ευρώ δηλαδή

Edited by Strofigkas

Galaxy Z fold 5

http://www.handtec.co.uk/samsung-galaxy-s7-lens-cover-et-cg930dbegww.html

50 ευρώ βγαίνει περίπου από εδώ με τα μεταφορικά.... Μεγάλη η διαφορά πάντως

Edit: sorry λάθος μπερδεύτηκα είναι περίπου 50 αγγλικές λίρες γύρω στα 56 ευρώ δηλαδή

Εκτος απο Κωτσοβολο (ακριβός) τον φακο ειχε και το Cell Phones στα 60 ευρω,αλλα δεν το προλαβα διοτι τελειωσαν.Οταν ξαναφερουν θα με ενημερωσουν.Παντως φιλε εαν ειχα paypal κτλ θα τον επαιρνα και εγω απο εκει που λες. Πολυ καλυτερη τιμη και με τα μεταφορικα.

Edited by giorgos1966

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Επανερχομαι σε προχθεσινη αναρτηση μου περι του κινητου μου που ξαφνιακα απλα κολησε.. Το εστειλα smartec και μου εκαναν αμεση αντικατασταση πλακετας...Αψογο service εχω να πω και να τονισω αλλα ρε παιδια ειναι η δευτερη φορα που το ιδιο κινητο μου παρουσιαζει προβλημα (την προηγουμενη φορα ειχε βγαλει κατι κιληδες σε διαφορες αποχρωσεις η οθονη) και χρειαζεται να αντικατασταθει κατι.. Συμφωνα με τη γυναικα μου που εχει iphone φταει που το ξεπατωνω ολη μερα στο clash royale :D:D:D

Κι εγώ από εκεί ήθελα αρχικά να το πάρω το σετάκι όμως είχε εξαντληθεί και από ότι κατάλαβα δύσκολα θα ξανά φέρουν και στον Κωτσόβολο λογικά περιμένουν να εξαντλήσουν τα στοκ κομμάτια. Όπως και να χει πρόκειται για εξαιρετική ποιότητα εικόνας...Δεν το περίμενα έτσι.

----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@gatefal ...τέλος καλό όλα καλά! ✌

Konakis.

Κι εγώ από εκεί ήθελα αρχικά να το πάρω το σετάκι όμως είχε εξαντληθεί και από ότι κατάλαβα δύσκολα θα ξανά φέρουν και στον Κωτσόβολο λογικά περιμένουν να εξαντλήσουν τα στοκ κομμάτια. Όπως και να χει πρόκειται για εξαιρετική ποιότητα εικόνας...Δεν το περίμενα έτσι.

----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@gatefal ...τέλος καλό όλα καλά! ✌

Αμα θελουν να τα δωσουν ας κατεβασουν την τιμη οι λησταρχοι... ακου 99 ευρω.:mad:

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

παιδιά αν περάσω την νεα έκδοση πληκτρολογίου απο το sammobile θα εχω κανένα θέμα?

Αν εχεις απλα κανεις κατάργηση της ενημέρωσης...

παιδια μπορουμε εκτος sammobile να κατεβασουμε τη rom της cosmote?

http://updato.com/firmware-archive-select-model

T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

Παιδιά να προχωρήσουμε στην αναβάθμιση όσοι δεν την έχουμε κάνει ακόμα? Έχει παρατηρήσει κανείς κάποιο θέμα, κολλήματα, μείωση αυτονομίας?

Αυτό που παρατηρώ μετά την τελευταία αναβάθμιση σε EUR ρομ είναι ότι πλέον όταν μπει στην εμβέλεια γνωστού δικτύου WiFi, συνδέεται αυτόματα ενώ πριν έμενε στα mobile data και χρειαζόταν να ενεργοποιηθεί η οθόνη του για να προχωρήσει στην εναλλαγή!

Πολύ καλή βελτίωση αυτή αν και πήρε υπερβολικά πολύ χρόνο για γίνει και να λειτουργεί όπως τα περισσότερα κινητά εδώ και χρόνια!

Εύχομαι να μην έχει κακή επίπτωση στην μπαταρία!

Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη!

Βασικά αυτό μου το κάνει εμένα όταν βάζω την αναστολή λειτουργίας του wifi στο ποτέ. Αλλά το δικό μου θέμα που έχω την προηγούμενη ακόμα είναι ότι παρόλο που το έχω στο ποτέ, όταν κλείσει η οθόνη δεν αποσυνδέεται ποτέ, παρά μόνο όταν βγει εκτός εμβέλειας

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Εγώ το έχω μονίμως στο "πάντα" αλλά μέχρι τώρα ποτέ δεν συνδεόταν από μόνο του (πχ όταν γύριζα σπίτι), ως τη στιγμή που του άνοιγα για οποιονδήποτε λόγο την οθόνη!

Όσο γι' αυτό που λες, μήπως είναι έτσι η λειτουργία του "ποτέ";

Να παραμένει ανοιχτό το WiFi όσο βρίσκεται εντός δικτύου και να απενεργοποιείται μόλις βγει απ' αυτό άσχετα από αναμμένη ή σβηστή οθόνη;

Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη!

Σε Huawei και Sony κλείνει το wifi σε ότι κατάσταση κι αν είναι

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Το update Οκτωβρίου της cosmote ποτέ θα βγει;

Κανείς δε γνωρίζει. Υπομονή...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Δική μου εντύπωση είναι ότι το τελευταίο update σε EUR unbranded έχει ρίξει την μπαταρία; Στα ίδια σενάρια λειτουργίας βγάζω μισή με μία ώρα SOT λιγότερο, ενώ με ΒΤ, ή video streaming μέσω wifi η μπαταρία φεύγει νερό.

Είναι το update ή πάω για μπαταρία άραγε; (το έχω πάνω από 18 μηνες).

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Δώστου μερικές μέρες...κλείνε το και κάνα βράδυ έστω και για λίγο...εγώ πάντως δεν είδα κάποια διαφορά αξιοσημείωτη ;)
Konakis.

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned