v@gelis Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Πως γίνεται αυτό,γιατί δεν μου το κάνει. Ενώ στην τροφοδοσία edge το έχω ενεργό. "Μεγαλη" κινηση, πανω κατω στην edge πλευρα (να σαρωσεις επιφανεια 3-4 εκαστοστων, αλλιως δεν "ξυπναει"). Είναι πολύ ευκολο και παιζει από την εποχη του note edge... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 "Μεγαλη" κινηση, πανω κατω στην edge πλευρα (να σαρωσεις επιφανεια 3-4 εκαστοστων, αλλιως δεν "ξυπναει"). Είναι πολύ ευκολο και παιζει από την εποχη του note edge... Ωραίος. Το κάνω και με πετάει στο shealth όμως. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 φιλε χωρις παρεξηγηση αλλα μετα απο g2 ,g3,oneplus ,nexus 6p,meizu και κατι αλλα που ειχαν απο μονα τους gestures ξερω τι λεω.Επισης αυτο με το νοβα που μου δειχνεις ειναι αρχαιο δεν ειναι κατι καινουριο. Εμεις μιλαμε για double tap to wake :) δεν εννοεί για το nova φίλε μου αλλά αυτά που γράφει για το το double tap to wake.....ξέρεις κάτι να μας πεις για να τεκμηριώσεις αυτό που λες?Στα G ειναι πολυ καλη η υλοποίηση με το knox αλλά πάλι τραβάει λίγο Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Ωραίος. Το κάνω και με πετάει στο shealth όμως. Με τον launcher της Samsung το δουλεύεις? Σε μένα με νοβα δεν ξυπνάει. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 δεν εννοεί για το nova φίλε μου αλλά αυτά που γράφει για το το double tap to wake.....ξέρεις κάτι να μας πεις για να τεκμηριώσεις αυτό που λες?Στα G ειναι πολυ καλη η υλοποίηση με το knox αλλά πάλι τραβάει λίγο Το λινκ που έδωσε ο φίλος μιλάει για double tap to sleep και γίνεται μέσω του Nova launcher . Για να ξυπνήσει η συσκευή είναι άλλο πράγμα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Το λινκ που έδωσε ο φίλος μιλάει για double tap to sleep και γίνεται μέσω του Nova launcher . Για να ξυπνήσει η συσκευή είναι άλλο πράγμα. Μάλλον διάβασες μόνο τον τίτλο. Δεν διάβασες όλο το άρθρο όπου γίνεται αναφορά και στο double tap to wake. Δεν παρεξήγουμε με μία καλοπροαίρετη ανταλλαγή επιχειρημάτων . Εσύ; Δεν έγραψα κάπου ότι είσαι λάθος ή ότι είσαι σωστός απλά έδωσα ένα λινκ. Αλλά μάλλον έχεις εντρυφήσει στο συγκεκριμένο θέμα οπότε δε δέχεσαι να διαβάσεις κάτι άλλο. Να έχεις ένα καλό βράδυ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 (edited) Ρε παιδιά πως ξυπνάει η edge οθόνη? Δοκίμασα και με τον launcher της Samsung και δεν λειτουργεί. Οκ το βρήκα. Θέλει σάρωση πάνω κάτω όχι μόνο πάνω. Edited March 31, 2016 by kountoura Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogers Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Με τον launcher της Samsung το δουλεύεις? Σε μένα με νοβα δεν ξυπνάει. Εμένα με νοβα ξυπνάει κανονικά! Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Μάλλον διάβασες μόνο τον τίτλο. Δεν διάβασες όλο το άρθρο όπου γίνεται αναφορά και στο double tap to wake. Δεν παρεξήγουμε με μία καλοπροαίρετη ανταλλαγή επιχειρημάτων . Εσύ; Δεν έγραψα κάπου ότι είσαι λάθος ή ότι είσαι σωστός απλά έδωσα ένα λινκ. Αλλά μάλλον έχεις εντρυφήσει στο συγκεκριμένο θέμα οπότε δε δέχεσαι να διαβάσεις κάτι άλλο. Να έχεις ένα καλό βράδυ.:) Μπορείς να μου βγάλεις ένα screenshot που το λέει? Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Μπορείς να μου βγάλεις ένα screenshot που το λέει? "Most smartphones cannot do the Double Tap to Wake feature because to do so would mean it needs to keep the screen/digitizer on the whole time. Most OEMs fuse these two parts together in order to make the device as thin as possible. This means the screen and the digitize act as one and can only be on or off. If it’s on, then the battery drains like crazy but LG keeps these separate so they are able to only keep the digitizer on. This reduces the battery drain immensely and lets the phone detect if you are tapping the screen even when it is off. Sadly, I don’t think Double Tap to Wake is possible on the Galaxy S7 and S7 Edge because of this reason but there is a way to enable Double Tap to Sleep functionality." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 (edited) Μπορείς να μου βγάλεις ένα screenshot που το λέει? ακομη να το τεκμηριωσεις οτι δεν καταναλώνει κ οτι είμαι λάθος ... ψάξε κανένα κείμενο μήπως βρεις κάτι...εδω είμαστε για να συζηταμε με ωραίο τρόπο κ οχι να πεταμε κάτι έτσι Edited March 31, 2016 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Με τον launcher της Samsung το δουλεύεις? Σε μένα με νοβα δεν ξυπνάει. με nova,αλλα οντως θελει 3-4 εκατοστα swipe. ακομη να το τεκμηριωσεις οτι δεν καταναλώνει κ οτι είμαι λάθος ... ψάξε κανένα κείμενο μήπως βρεις κάτι...εδω είμαστε για να συζηταμε με ωραίο τρόπο κ οχι να πεταμε κάτι έτσι παιδια μην φαγωθειτε τωρα για το αν εχει περισσοτερη καταναλωση το double tap to unlock η οχι. ειτε εχει ειτε οχι,κι εγω θα ηθελα να υποστηριζει την λειτουργια αυτη γιατι ειμαι απο τους ανθρωπους που δεν πατανε καθολου το hardware button,εχω θεμα με αυτο. οποτε gravity screen για ξυπνημα οθονης και Swipe Home Button για επιστροφη στην αρχικη οθονη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Για να σταματήσει ελπίζω αυτή η διαφωνία, έχω δοκιμάσει στο m7 και με double tap to wake και χωρίς και με το double tap τρώει ένα 5% παραπάνω. Ίδια ρομ κτλ και παρόμοιες συνθήκες. Σορρυ για το οφ τοπικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 (edited) "Most smartphones cannot do the Double Tap to Wake feature because to do so would mean it needs to keep the screen/digitizer on the whole time. Most OEMs fuse these two parts together in order to make the device as thin as possible. This means the screen and the digitize act as one and can only be on or off. If it’s on, then the battery drains like crazy but LG keeps these separate so they are able to only keep the digitizer on. This reduces the battery drain immensely and lets the phone detect if you are tapping the screen even when it is off. Sadly, I don’t think Double Tap to Wake is possible on the Galaxy S7 and S7 Edge because of this reason but there is a way to enable Double Tap to Sleep functionality." Προφανώς η διαφωνία μας είναι σε 2 μέρη. Το πρώτο είναι ότι δεν γίνεται όπως είναι το s7 να ξεκλειδώνει με double tap. Το δεύτερο είναι στην κατανάλωση. Επειδή διάβασες ένα άρθρο δεν λέει κάτι. Ξαναλέω σε συσκευές που εργοστασιακα είχαν το double tap δεν καίνε. Τώρα αν εσένα το 2% ή 5% Μαξ που δεν φτάνει καν το 5% το θεωρείς υπερβολική κατανάλωση τότε δεν έχω να πω κάτι. ακομη να το τεκμηριωσεις οτι δεν καταναλώνει κ οτι είμαι λάθος ... ψάξε κανένα κείμενο μήπως βρεις κάτι...εδω είμαστε για να συζηταμε με ωραίο τρόπο κ οχι να πεταμε κάτι έτσι Δεν έχω να ψάξω κάτι σε άρθρο. Πάρε ένα κινητό και δούλεψε το που το εφαρμόζει εργοστασιακα. Και αυτό που έβαλε στο s7 να βλέπεις την ώρα έχει μια μικρή κατανάλωση, τι πάει να πει ότι είναι ******* που το έβαλε? Αυτές οι καταναλωσεις είναι αμελητεες μπροστά στα wakelocks των εφαρμογών. Μπορούσε να το είχε βάλει το double tap to wake αλλα δεν ήθελε. Όταν υπάρχει σωστή υλοποίηση δεν καίει πως να το κάνουμε. Είναι αμελητεο. Edited April 1, 2016 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Το πράγμα είναι απλό. Για να λειτουργήσει το ξύπνημα με double tap πρέπει να τρέχουν συνεχώς κάποια proxes του tweak ώστε να είναι συνεχώς διαθέσιμο. Αυτό απο μόνο του επιβεβαιώνει κάποια κατανάλωση, συνήθως πολύ μικρή. Όσο για το home button της Samsung είναι αθάνατο. Έχω το S4 τρία χρόνια τώρα και έχει περάσει απ όλη την οικογένεια. Λειτουργεί άψογα. Μην το φοβάστε λοιπόν. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Το πράγμα είναι απλό. Για να λειτουργήσει το ξύπνημα με double tap πρέπει να τρέχουν συνεχώς κάποια proxes του tweak ώστε να είναι συνεχώς διαθέσιμο. Αυτό απο μόνο του επιβεβαιώνει κάποια κατανάλωση, συνήθως πολύ μικρή. Όσο για το home button της Samsung είναι αθάνατο. Έχω το S4 τρία χρόνια τώρα και έχει περάσει απ όλη την οικογένεια. Λειτουργεί άψογα. Μην το φοβάστε λοιπόν. Η υλοποίηση ξεκινάει μέσα από τον κερνελ . Δεν λέω ότι το κουμπί δεν αντέχει. Απλά είναι πιο άμεσο πιο γρήγορο και πιο βολικό πολλές φορές. Κλείνω το οφτοπικ εδώ εγώ. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Προφανώς η διαφωνία μας είναι σε 2 μέρη. Το πρώτο είναι ότι δεν γίνεται όπως είναι το s7 να ξεκλειδώνει με double tap. Το δεύτερο είναι στην κατανάλωση. Επειδή διάβασες ένα άρθρο δεν λέει κάτι. Ξαναλέω σε συσκευές που εργοστασιακα είχαν το double tap δεν καίνε. Τώρα αν εσένα το 2% ή 5% Μαξ που δεν φτάνει καν το 5% το θεωρείς υπερβολική κατανάλωση τότε δεν έχω να πω κάτι. Ναι ας το κλείσουμε καλύτερα εδώ γιατί όπως πολύ καλά κατάλαβες προσπάθω να σου την πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOMPLA Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Καλησπέρα μια βόλτα στην ηλεκτρονική του Αλίμου κλείνει και έχει και το edge s7 με μεγάλη έκπτωση αλλά και Πολλά προϊόντα οποίος προλάβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Όταν λες μεγάλη έκπτωση πόσο εννοείς? Μονο το s7 ή και το edge? Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Εγω παλι ριχνοντας μια ματια στις αγγελιες του forum δε μπορω να καταλαβω με ποιο σκεπτικο καποιοι πωλουν τα S7 30 ευρω χαμηλοτερα απο την τιμη που εχει εντελως καινουριο στο σκρουτζ. Και μην πει καποιος οτι δινουν μαζι και θηκη... :lol: Παντως ειμαι περιεργος αν καποιος θα προτιμησει να το αγορασει απο καποιον ιδιωτη για να γλυτωσει 30-50 ευρω σε αυτο το ευρος χρηματων... Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Όταν λες μεγάλη έκπτωση πόσο εννοείς? Μονο το s7 ή και το edge? Μου στειλανε μήνυμα και εμενα απο το αντίστοιχο των Σερρων που κλείνει .Πηγα απο εκει γινότανε πανικός 30% με 70% σε ολα τα στοκ αποθέματα. Δεν ειχανε το 7αρι αλλα ξεπούλησαν και ολα τα 6αρια που ρωτησα Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Εγω παλι ριχνοντας μια ματια στις αγγελιες του forum δε μπορω να καταλαβω με ποιο σκεπτικο καποιοι πωλουν τα S7 30 ευρω χαμηλοτερα απο την τιμη που εχει εντελως καινουριο στο σκρουτζ. Και μην πει καποιος οτι δινουν μαζι και θηκη... :lol: Παντως ειμαι περιεργος αν καποιος θα προτιμησει να το αγορασει απο καποιον ιδιωτη για να γλυτωσει 30-50 ευρω σε αυτο το ευρος χρηματων... Νταξει είναι πως το βλέπει κανείς. Και εγώ από αγγελία το πήρα σφραγισμένο 740 όταν είχε στο skroutz 780. Δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Νταξει είναι πως το βλέπει κανείς. Και εγώ από αγγελία το πήρα σφραγισμένο 740 όταν είχε στο skroutz 780. Δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή. Νικο οκ οπως το βλεπει κανεις ναι... απλα στο σκρουτζ ειναι στα 611 αυτη τη στιγμη και υπαρχουν αγγελιες στα 590... ισως να ειμαι παραξενος..δεκτο :) Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Έστειλε και σε μένα η Ηλεκτρονική μήνυμα ότι κλείνει το κατάστημα Αλίμου και κάνει σε όλα τρελές εκπτώσεις, αλλά στο site της δεν είδα εδώ και καιρό που κοιτώ να έχει το S7 ή το S7 edge, κρυφό το κρατά; Πάντως για όποιον ενδιαφέρεται, σήμερα παρέλαβε και γω το S7 edge gold από Puplic. Το έφερε εχθές και το έβγαλε για λίγες ώρες στο site της διαθέσιμο, το βράδυ όμως εξαντλήθηκε. Με ειδοποίησαν όμως και μου κράτησαν το δικό μου και πήγα σήμερα και το πήρα. Εδώ τώρα το καλό : Είχα κάνει κράτηση 11/3 με τη προσφορά της δώρο επιταγής που έβγαλε για μια ημέρα και την απόσυρε μετά. Πηγαίνοντας λοιπόν εκεί τους είπα για τις επί πλέον προσφορές που έχουν οι άλλοι ακόμα ( πλαίσιο δώρο επιταγή και 10% επιστροφή από Eurobank , Κωτσόβολος έμαθα από εδώ μέσα εχθές, δώρο επιταγή και δωρεάν επέκταση εγγύησης αξίας 110,00 € ) τους τα είπα και μού έδωσαν τη δώρο επιταγή που είχα κλείσει τη παραγγελία, ένα powerbank της Samsung που το δίνει εκείνη και δε το πουλάει το Puplic, δε το έχει καν στα προϊόντα του , αξίας 90,00 € περίπου, το είδα με τα μάτια μου στο σύστημά τους αλλά το γράφει και στο τιμολόγιό μου που μετά το μηδενίζει και επέκταση πολλών πολλών καλύψεων στη διετή εγγύηση, αξίας και αυτό 90,00€. Για όποιον λοιπόν έχει κάνει κράτηση από εκεί μου είπαν ότι ισχύει αλλά δε ξέρουν για πόσο ακόμα, αλλά αν είναι σε παρόμοια φάση με μένα, ας τα ζητήσει, γιατί πιστεύω πως αν δε τους πίεζα ίσως να << κάναν το παγώνι >>, μπορεί όμως και όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Νικο οκ οπως το βλεπει κανεις ναι... απλα στο σκρουτζ ειναι στα 611 αυτη τη στιγμη και υπαρχουν αγγελιες στα 590... ισως να ειμαι παραξενος..δεκτο :) Για το απλο λογικα μιλας ,εδω λεμε για το edge Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts