highland1 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Καλησπέρα παιδιά, ξέρει κανείς πως βγάζουμε screenshot όταν έχουμε το fingertouch ενεργοποιημένο; μπορεις να ενεργοποιησεις την edge οθονη και εκει εχει επιλογη για screenshoot εμενα με βολεψε πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος πόσο κοστίζει η αντικατάσταση οθόνης στην smartec? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakislife Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος πόσο κοστίζει η αντικατάσταση οθόνης στην smartec? Απ οσο θυμαμαι, 280 ευρω Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm92 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Απ οσο θυμαμαι, 280 ευρω Ανεβηκε και αν δεν κανω λαθος ειναι 310 ευρω Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 μπορεις να ενεργοποιησεις την edge οθονη και εκει εχει επιλογη για screenshoot εμενα με βολεψε πολυ Και εμένα αυτό με βόλεψε, δοκίμασα και την χειρονομία, αλλά πολλές φορές δεν τα κατάφερνα. S7 Edge Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Ανεβηκε και αν δεν κανω λαθος ειναι 310 ευρω Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πριν απο λιγο μιλησα μαζι τους παλι..στα 280 ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 (edited) Πάντως, μετά από επανεκκίνηση θέλει πάντα παραμετροποίηση η πυξίδα και σ'αυτή τη συσκευή.. Edited July 4, 2017 by rapsodos1979_ Βρήκα την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 κάνα update σε btu θα πάρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 κάνα update σε btu θα πάρουμε? Πλάκα πλάκα και η κουτσή Μαρία πήρε. Άντε να δούμε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakislife Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 κάνα update σε btu θα πάρουμε? Εγω παντως βαρεθηκα να περιμενω και γυρισα σε Cosmote rom για να εχω και VoWifi και VoLTE :D Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Εγω παντως βαρεθηκα να περιμενω και γυρισα σε Cosmote rom για να εχω και VoWifi και VoLTE :D Θυμάμαι όλοι λέγανε για την btu την πέρασα και γω για την αναβάθμιση τώρα μας ξέχασαν τελείως. Περιμένω να κάνω αναβάθμιση για να στήσω απτην αρχή μια και καλή. Διαφορές πέρα από την μπαταρία που έχω θέμα μετά απτό στήσιμο δεν περιμένω κάτι άλλο πέρα απτό ψυχολογικό κομμάτι γιατί η συσκευή μου μια χαρά δουλεύει Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Εγω παντως βαρεθηκα να περιμενω και γυρισα σε Cosmote rom για να εχω και VoWifi και VoLTE :D Μπορείς να δώσεις το link που κατέβασες την Cosmote rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 (edited) Μπορείς να δώσεις το link που κατέβασες την Cosmote rom; http://fws02.updato.com/GALAXYS7EDGE/SM-G935F/COS/SM-G935F_1_20170515182013_rcmq3zvyh7_fac.zip Και γενικά να προτιμάτε το http://updato.com για να κατεβάζετε roms. Το sammobile είναι φρικτά αργό Edited July 4, 2017 by jimdem582 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 http://fws02.updato.com/GALAXYS7EDGE/SM-G935F/COS/SM-G935F_1_20170515182013_rcmq3zvyh7_fac.zip Και γενικά να προτιμάτε το http://updato.com για να κατεβάζετε roms. Το sammobile είναι φρικτά αργό (Την κατεβάζω κι εγώ την COS. Δεν την περνούσα γιατί νόμιζα οτι είχε VoLTE και VoWiFi μόνο στα συμβόλαια, δουλεύει όμως και σε whats'up) ρε παιδια μια ερωτηση, (ξερω τι ειναι και τι κανει) αλλα βλεπετε οντως διαφορα με VoLTE και VoWiFi? αξιζει τον κοπο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakislife Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 ρε παιδια μια ερωτηση, (ξερω τι ειναι και τι κανει) αλλα βλεπετε οντως διαφορα με VoLTE και VoWiFi? αξιζει τον κοπο? Τουλαχιστον για το VoWifi, ειδικα αν εχεις χαμηλο σημα, ειναι πολυ καλη περιπτωση και για λογους καλυτερης αυτονομιας, και για χαμηλοτερη ακτινοβολια, και για καλυτερη ποιοτητα ηχου. Απλα αν καποιος ενδιαφερεται για ηχογραφηση κλησεων, χανει αυτη τη δυνατοτητα, για απ οσο ξερω μεχρι στιγμης καμμια εφαρμογη δεν ηχογραφει κλησεις μεσω WiFi. :O Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Τουλαχιστον για το VoWifi, ειδικα αν εχεις χαμηλο σημα, ειναι πολυ καλη περιπτωση και για λογους καλυτερης αυτονομιας, και για χαμηλοτερη ακτινοβολια, και για καλυτερη ποιοτητα ηχου. Απλα αν καποιος ενδιαφερεται για ηχογραφηση κλησεων, χανει αυτη τη δυνατοτητα, για απ οσο ξερω μεχρι στιγμης καμμια εφαρμογη δεν ηχογραφει κλησεις μεσω WiFi. :O Μαλιστα, και μια ερωτηση ακομη, αν η rom Που εχεις το υποστηριζει, φαινεται σε καποιο menu? αν εισαι ροοτ, δεν μπορεις να τα flashαρεις εξτρα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 το vowifi και volte δουλεύει σε καρτοκινητά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 το vowifi και volte δουλεύει σε καρτοκινητά? Τελικά τώρα που το έψαξα καλύτερα όχι. Μόνο σε συμβόλαιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakislife Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Μαλιστα, και μια ερωτηση ακομη, αν η rom Που εχεις το υποστηριζει, φαινεται σε καποιο menu? αν εισαι ροοτ, δεν μπορεις να τα flashαρεις εξτρα? Ειναι ενσωματωμενο στη ρομ της Cosmote και εχεις επιλογες on/off στις ρυθμισεις δικτυου και κλησεων. Τωρα αν γινεται σαν εξτρα φλασαρισμα, θα σε γελασω... :O Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Ειναι ενσωματωμενο στη ρομ της Cosmote και εχεις επιλογες on/off στις ρυθμισεις δικτυου και κλησεων. Τωρα αν γινεται σαν εξτρα φλασαρισμα, θα σε γελασω... :O καλως, θα το τσεκαρω, γιατι βλεπω ρομς στο xda οχι comote, που τα υποστηριζουν! πχ του sac23 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Ειναι ενσωματωμενο στη ρομ της Cosmote και εχεις επιλογες on/off στις ρυθμισεις δικτυου και κλησεων. Τωρα αν γινεται σαν εξτρα φλασαρισμα, θα σε γελασω... :O Τις επιλογές on/off τις βλέπεις μόνο με cosmote sim? Είμαι με Nougat cosmoτε και wind sim και δεν έχει τέτοιες επιλογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Εγω εχω Cosmote ROM (αγορασμενο απο Γερμανο) και Cosmote SIM σε συμβολαιο. Αλλα αυτες τις επιλογες δεν τις βλεπω!! Καμια ιδεα γιατι?! Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Εγω εχω Cosmote ROM (αγορασμενο απο Γερμανο) και Cosmote SIM σε συμβολαιο. Αλλα αυτες τις επιλογες δεν τις βλεπω!! Καμια ιδεα γιατι?! Το ενεργοποιησες στέλνοντας sms "wificall" στο 1333; Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakislife Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Τις επιλογές on/off τις βλέπεις μόνο με cosmote sim? Είμαι με Nougat cosmoτε και wind sim και δεν έχει τέτοιες επιλογές μονο με Cosmote sim Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 (edited) Το ενεργοποιησες στέλνοντας sms "wificall" στο 1333; Περασα τη ρομ του sac23 που υποοστηριζει wifi calling και volte. εστειλα και το σχετικο μηνυμα στην cosmote, μου ηρθε απαντηση οτι ενεργοποιηθηκε. στις ρυθμισεις δεν βλεπω καπου καποια επιλογη, παρα μονο στη μπαρα εχει επιλογες να ανοιξω και να κλεισω! πως μπορω να δω αν οντως δουλευει? :lol: :lol: :lol: Edited July 4, 2017 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts