Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Όσοι έχετε την αγορασμενη package disabler έχουμε κάποια ενημέρωση τι θα γίνει με αυτό το pdp engine ? Έχει σκοπό να το αφαιρέσει ο τύπος;Εγώ πάντως από τότε που έκανα το update και μου ζητούσε ταύτη την περίεργη εφαρμογή να εγκαταστήσω έπαψα να το χρησιμοποιώ μέχρι να την επαναφέρει στα προηγούμενα επίπεδα

Όσοι έχετε την αγορασμενη package disabler έχουμε κάποια ενημέρωση τι θα γίνει με αυτό το pdp engine ? Έχει σκοπό να το αφαιρέσει ο τύπος;Εγώ πάντως από τότε που έκανα το update και μου ζητούσε ταύτη την περίεργη εφαρμογή να εγκαταστήσω έπαψα να το χρησιμοποιώ μέχρι να την επαναφέρει στα προηγούμενα επίπεδα

Μετά από εκεινο το χαος της περασμένης βδομάδας έχει στρώσει για τα καλά απλά έχει μείνει η 2 εφαρμογή αυτή που είπες.

Μάλλον χρειάζομαι προπόνηση...

Με S7 Edge

Είναι πολύ εύκολο πρέπει να καλύπτεις όλη την οθόνη και φυσικά να να την άκουμπας είναι πολύ χρήσιμο και ότι έχει επιπλέον κουμπί αριστερά να βγάλει κ παρακάτω στην οθόνη πολύ έξυπνο πρέπει να το μάθεις δες το στο you tube

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Παιδια ειμαι με marchmalow και μου ερχεται ειδοποιηση για update,δεν θελω να το κανω.Ρωτησα και πιο πανω και μου ειπε ενας φιλος για το pakage disambler το οποιο και αγορασα.Εχω κανει manualy disamble τα Αναβαθμιση λογισμικου,αλλα ενω φευγει μετα ξαναεμφανιζεται η ειδοποιηση.Μου ειπε ο φιλος κατι για φορματ.Δηλαδη επαναφορα και τα χανω ολα;

Εμένα δουλεύει κανονικά. Μυστήριο...

και μένα.

Και παίρνει κιόλας και όπως και να σύρεις την παλάμη.

----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια ειμαι με marchmalow και μου ερχεται ειδοποιηση για update,δεν θελω να το κανω.Ρωτησα και πιο πανω και μου ειπε ενας φιλος για το pakage disambler το οποιο και αγορασα.Εχω κανει manualy disamble τα Αναβαθμιση λογισμικου,αλλα ενω φευγει μετα ξαναεμφανιζεται η ειδοποιηση.Μου ειπε ο φιλος κατι για φορματ.Δηλαδη επαναφορα και τα χανω ολα;

Γιατί να μην την κάνεις βασικά;

Xiaomi 12 Pro

• Administrators
Tα μηνύματα σχετικά με το πρόβλημα στην αυτονομία που παρέθεσε χρήστης σχετικά με το απλό S7, μεταφέρθηκαν στο δικό του θέμα.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι βλέπω αρκετούς που παραπονιουνται για τον ήχο στη συσκευή μας εγώ ποιοτικό τον ακούω εντάξει θα ήθελα να έχει 2 ηχεία κ να είναι λίγο πιο δυνατός.. Αλλά με τις ρυθμίσεις π άλλαξα με τα ακουστικά κ έβαλα τον ήχο εκεί που μ αρέσει μου φαίνεται ότι με τα ακουστικά ο ήχος είναι super

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Μάλλον χρειάζομαι προπόνηση...

Με S7 Edge

άνοιξε την οθόνη του edge πατα ρυθμισεις κια ψαξε να βρεις το soft key κατεβασε το εκει εχει το κουμπι για να παιρνει φωτο της οθονης

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

και μένα.

Και παίρνει κιόλας και όπως και να σύρεις την παλάμη.

----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γιατι ακουω πολλα θεματα με μπαταρια

Γιατί να μην την κάνεις βασικά;

Γιατι ακου πολλα θεματα με μπαταρια

Αν σου έβγαλε ήδη την ειδοποίηση θα πρέπει να κανεις φόρματ και μετά να κλείσεις με την εφαρμογή.

Πάντως σε μπαταρία εμένα είναι στα ίδια και λίγο καλύτερα σε αναμονή με την 7

Παιδια υπαρχει κατι που να κραταει πληρες εφεδρικο αντιγραφο του τηλεφωνου σαν το itunes ή το icloud της apple? Εννοω ρυθμισεις στις εφαρμογες, στησιμο κλπ

Ρωταω γιατι το smartswitch και το kies ειναι τελειως μπρικια-δεν σωζουν τιποτα.

Επισης δεν θελω λυσεις που απαιτουν root (τις ξερω αυτες).

Edited by karn

Κοίτα εγώ το έχω λίγες μέρες μόνο και έκανα την ενημέρωση day one.

Μπορώ να το συγκρίνω με το redmi note 4 που είχα πριν.

3,5-4 ώρες οθόνη με το ζόρι το not 4 ενώ το s7 4,5-6 σχετικά εύκολα.

ίδια χρήση πάντα Και το note 4 έχει και μεγαλύτερη μπαταρία να φανταστείς.

Xiaomi 12 Pro

Παιδια υπαρχει κατι που να κραταει πληρες εφεδρικο αντιγραφο του τηλεφωνου σαν το itunes ή το icloud της apple? Εννοω ρυθμισεις στις εφαρμογες, στησιμο κλπ

Ρωταω γιατι το smartswitch και το kies ειναι τελειως μπρικια-δεν σωζουν τιποτα.

Επισης δεν θελω λυσεις που απαιτουν root (τις ξερω αυτες).

Δεν νομιζω οτι γινεται αυτο που ζητας. Το SS περναει σχεδον τα παντα.

Τωρα αν ζητας να περναει και κωδικους εφαρμογων και δεδομενα εφαρμογων κλπ δηλαδη οπως λες σαν το itunes/icloud (που μεχρι και τις κλησεις σου περνανε οπως ηταν) νομιζω οτι δεν γινεται.

Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.

Γενικα το backup της apple ειναι πολυ ''προχω''.

Αφου σε φιλη που της εφτιαχνα κατι στο iphone και χρειαστηκε να κανουμε format και επαναφορα εφεδρικου αντιγραφου, οταν ειδα οτι ειχε επαναφερει μεχρι και τις εφαρμογες ''στημενες'' (οπως λες) εμεινα speechless. Oυτε να κανει login δεν χρειαστηκε!

Δεν νομιζω οτι γινεται αυτο που ζητας. Το SS περναει σχεδον τα παντα.

Τωρα αν ζητας να περναει και κωδικους εφαρμογων και δεδομενα εφαρμογων κλπ δηλαδη οπως λες σαν το itunes/icloud (που μεχρι και τις κλησεις σου περνανε οπως ηταν) νομιζω οτι δεν γινεται.

Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.

Γενικα το backup της apple ειναι πολυ ''προχω''.

Αφου σε φιλη που της εφτιαχνα κατι στο iphone και χρειαστηκε να κανουμε format και επαναφορα εφεδρικου αντιγραφου, οταν ειδα οτι ειχε επαναφερει μεχρι και τις εφαρμογες ''στημενες'' (οπως λες) εμεινα speechless. Oυτε να κανει login δεν χρειαστηκε!

Καλά οι κλήσεις περνάνε. Γενικά όλα είναι εύκολα εκτός από το απολύτως ακριβές στήσιμο με πριν και κυρίως στο θέμα των εφαρμογών. Παρόλα αυτά δεν το προτείνω ακόμα και αν γινόταν. Για μένα σώζεις κλήσεις μηνύματα κατάλογο και τα υπόλοιπα τα περνάς για να δουλεύει πολύ καλύτερα. Νομίζω στο Samsung account σου σώζει και τα wifi να μην τα χάσεις.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Σήμερα το κινητό με εχει αφήσει άναυδο. Αποκλειστική χρήση wifi, σχετικά καλό 4g σήμα. 4 λογαριασμοί mail να συγχρονιζουν. Φωτεινοτητα στο auto (γύρω στην μέση πάνω κάτω). Τοποθεσία, Bluetooth στο off. Πότε μα ποτέ ξανά δεν είχα τέτοιους χρόνους. 1af02117759cb2b3dbec3eb0b48b7c8b.jpgc2fa3c7e6e05e51299adca561f0b1481.jpg

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλά οι κλήσεις περνάνε. Γενικά όλα είναι εύκολα εκτός από το απολύτως ακριβές στήσιμο με πριν και κυρίως στο θέμα των εφαρμογών. Παρόλα αυτά δεν το προτείνω ακόμα και αν γινόταν. Για μένα σώζεις κλήσεις μηνύματα κατάλογο και τα υπόλοιπα τα περνάς για να δουλεύει πολύ καλύτερα. Νομίζω στο Samsung account σου σώζει και τα wifi να μην τα χάσεις.

Τουλαχιστον να κρατουσε τις εφαρμογες που ειχα κανει ανενεργες (και που ουσιαστικα ειναι σαν ρυθμιση) αλλα ουτε αυτο κραταει...

Αρχικα να πουμε οτι η ρομ δεν ειναι στοκ. Αυτα τα στατιστικα δεν αφορουν το μεσο χρηστη

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Καμία μα καμία περίπτωση να είναι αληθινά τα stats σου φίλε μου. Μα καμία όμως.

Τι εννοείς.? Αν εννοείς ότι είναι απίστευτα, ναι όντως είναι. Αν εννοείς ότι λέω ψέμματα, .....

Μηπως θες να ανεβάσω και άλλο screenshot τώρα που είμαι στο 48%?

Edited by bromonano2

Αν σου έβγαλε ήδη την ειδοποίηση θα πρέπει να κανεις φόρματ και μετά να κλείσεις με την εφαρμογή.

Πάντως σε μπαταρία εμένα είναι στα ίδια και λίγο καλύτερα σε αναμονή με την 7

Κοίτα εγώ το έχω λίγες μέρες μόνο και έκανα την ενημέρωση day one.

Μπορώ να το συγκρίνω με το redmi note 4 που είχα πριν.

3,5-4 ώρες οθόνη με το ζόρι το not 4 ενώ το s7 4,5-6 σχετικά εύκολα.

ίδια χρήση πάντα Και το note 4 έχει και μεγαλύτερη μπαταρία να φανταστείς.

Ευχαριστω πολυ παιδια θα δω μηπως την κανω τελικα.Μετα αν θελω μπορω να γυρισω πισω στην 6?ευκολα?η θα εχω

προβλημα?

Υ.Γ.Κοιτα να δεις συμπτωση φιλε Χρισοστομε κι εγω απο redmi note 4x προερχομαι ,αυτο βεβαια ηταν τερας αυτονομιας φανταζομαι το εχεις διαβασει,καθε 3ο 24αωρο φορτιζα με τη στανταρ χρηση που κανω εγω.Δεν περιμενω τετοιους χρονους τωρα αλλα τη μερα γεματη να βγαζω ειμαι οκ.

Edited by wolf_35

Καμία μα καμία περίπτωση να είναι αληθινά τα stats σου φίλε μου. Μα καμία όμως.

Αν το χρησιμοποιήσεις σαν 3310 τότε πιάνονται....... :lol: :lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Αρχικα να πουμε οτι η ρομ δεν ειναι στοκ. Αυτα τα στατιστικα δεν αφορουν το μεσο χρηστη

0b205971b100ce8905555f575a3a46a9.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν το χρησιμοποιήσεις σαν 3310 τότε πιάνονται....... :lol: :lol:

Μπορείς να μου πεις την χρήση που θα κάναμε σε ένα 3310 γιατί εγώ έγραψα ακριβώς την χρήση που έκανα πιο πίσω...

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by bromonano2

Ευχαριστω πολυ παιδια θα δω μηπως την κανω τελικα.Μετα αν θελω μπορω να γυρισω πισω στην 6?ευκολα?η θα εχω

προβλημα?

Υ.Γ.Κοιτα να δεις συμπτωση φιλε Χρισοστομε κι εγω απο redmi note 4x προερχομαι ,αυτο βεβαια ηταν τερας αυτονομιας φανταζομαι το εχεις διαβασει,καθε 3ο 24αωρο φορτιζα με τη στανταρ χρηση που κανω εγω.Δεν περιμενω τετοιους χρονους τωρα αλλα τη μερα γεματη να βγαζω ειμαι οκ.

Εγω δεν έχω γυρίσει, δεν έχει χρειαστεί δηλαδή αλλά οσο λενε κάποιοι γίνεται

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned