Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

BTU επιτέλους... Πάντως είναι πολλά ΜΒ για να είναι απλά security patch... Για να δούμε.fce17dde57aea799077748de0377c90e.jpg

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εγω btu αλλα δεν μου εμφανίζει κατι.Γιατι;

bdf0c68f5d8f7b9121e5a4653f02f11f.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Γενικά αργούν περισσότερο να εμφανιστούν στο Playstore από,τι σε τρίτα markets. Επίσης, αν παρατηρήσεις, πολλές από τις αναβαθμίσεις που σου βγάζουν τα τρίτα markets, είναι στην ουσία υποβαθμίσεις. Δηλαδή είναι πιο παλιές εκδόσεις.

Δε νομίζω να φταίει το playstore γιατι το τσεκαρα με κινητά φίλων μου κι έχουν στις περισσότερες εφαρμογές νεότερες εκδοσεις απο μενα και τις εχουν παρει μεσω playstore.

Και στο aptoide ειναι ολα αναβαθμίσεις 20 στα 20...

Δε νομίζω να φταίει το playstore γιατι το τσεκαρα με κινητά φίλων μου κι έχουν στις περισσότερες εφαρμογές νεότερες εκδοσεις απο μενα και τις εχουν παρει μεσω playstore.

Και στο aptoide ειναι ολα αναβαθμίσεις 20 στα 20...

Δε μπορεί να φταίει κάτι άλλο...τόσα χρόνια χρησιμοποιώ το aptoide σε διάφορες συσκευές και αυτό που περιγράφεις είναι συχνό φαινόμενο. Δε σημαίνει όμως ότι οι αναβαθμίσεις είναι και σωστές. Πολλές φορές προορίζονται πχ για άλλες αναλύσεις οθόνης.

Οπως και να έχει η συσκευή δεν φταίει σε κάτι και ίσως πρέπει να απευθυνθείς στο νήμα με τις εφαρμογές android μιας και είναι off topic εδώ.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Μου χάλασε και τις ρυθμίσεις η αναβάθμισηd5c08b43c16631afb3ee5653d6fdfeaf.jpg

Μου χάλασε και τις ρυθμίσεις η αναβάθμισηd5c08b43c16631afb3ee5653d6fdfeaf.jpg

Εμενα παρεμειναν ιδιες...

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Μάλλον δεν έκατσε καλά το Update, λογικά θα θελει φόρματ να στρώσει.

Δοκίμασε ενα wipe cache partition μπας και αλλα δύσκολο.

Δεστο στο YouTube πως γίνεται.

Πέρασα με odin την τελευταία έκδοση και έστρωσε. Το θέμα είναι οτι έχασα τα πάντα απο την sd (και πολύ απο το χρόνο μου) γιατί τα είχα κρυπτογραφημένα :P

Πλέον ούτε κρυπτογράφηση ούτε "απαίτηση pin πριν την εκκίνηση" για να γλιτώνω ταλαιπωρία απο τέτοιες βλακείες της samsung

Παιδία θέλω μια βοήθειά μιας και είμαι καινούργιος. Βλέπω η μπαταρία πέφτει αρκετά γρήγορα.. Υπάρχει να κάνω κάτι ώστε να το φτιάξω αυτό; Επίσης την οθόνη σε πόση ανάλυση την έχετε;

Η μπαταρια μετά το τελευταίο update στην BTU είναι για τα πανηγύρια....εχει πέσει που έχει πέσει με τα προηγούμενα, ήρθε και το τελευταίο και την αποτελειώσε.

Θα περιμένω λίγες μέρες μπας και στρώσει κάπως...

πω ρε παιδιά τοσο χάλια?

IPhone 15 Pro 

Εγώ δε βλέπω animation. Ίσως γιατί τα έχω όλα απενεργοποιημένα.

Επίσης ούτε πτώση της μπαταρίας. Ίδια συμπεριφορά έχει το τηλέφωνο.

me > you

Αναβάθμιση ζητούσαμε (btu) τι την θέλαμε. Πατώ έπιασε η μπαταρία ελπίζω να στρώσει σε κανα 2-3 φορτίσεις...

Αλλιώς η σαμμυ κάνει το κλασικό τροπάριο καθε φορα που βγάζει νέο κινητό για να το "προωθήσει" αργοπεθαίνει το προηγούμενο μοντέλο. (εχω απο s4/note3/note4/alpha/2 s7 edge) και κάθε φορά ιδια καραμέλα απο την σαμμυ εντάξει φαν της σαμμυς αλλα τα στραβά... Στραβά της....!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Εργοστασιακή εξαρα εξαρχής και το απολαμβάνω...και τα 7ωρα καλά κρατούν, σιγά μην ρισκαρα με την σαμμυ...και στο tab pro. 8.4 που έχω αγορασμένο καινούργιο πάνω από δυόμισι χρόνια, με την official 4.4.2 το έχω (άσχετα που δεν του έδωσε update η ίδια η Samsung τυχαίο ; δεν νομίζω...) και είναι όπως την 1η μέρα....
Konakis.

Εργοστασιακή εξαρα εξαρχής και το απολαμβάνω...και τα 7ωρα καλά κρατούν, σιγά μην ρισκαρα με την σαμμυ...και στο tab pro. 8.4 που έχω αγορασμένο καινούργιο πάνω από δυόμισι χρόνια, με την official 4.4.2 το έχω (άσχετα που δεν του έδωσε update η ίδια η Samsung τυχαίο ; δεν νομίζω...) και είναι όπως την 1η μέρα....

Εχει ωραία πραγματάκια η Nougat και κυρίως αυτό που αρέσει σε μενα είναι η τακτοποίηση που έχει γίνει στα notifications.

Απο μπαταρία είμαι στα ιδια όπως πριν αμελητέες διαφορες βλέπω ανάλογα την χρήση.

Υπαρχει κανενας τροπος να βαλουμε επιλογη για screenshot στην κουρτινα,οπως εχουν αλλα κινητα?Στο xiaomi εβγαζα screen shot για πλάκα.Εδω με το συνδυασμο Power και κεντρικο κουπι σε συνδυασμο με την σκληρη θήκη spigen,το screenshot αποτυγχανει τις πιο πολλές φορές,ενω με το χαιδεμα με την παλάμη,ειναι καπως καλυτερα αλλα οχι βολικα.Μου χει λειψει η επιλογη του screenshot.καμια ιδέα?
Aντώνης

Υπαρχει κανενας τροπος να βαλουμε επιλογη για screenshot στην κουρτινα,οπως εχουν αλλα κινητα?Στο xiaomi εβγαζα screen shot για πλάκα.Εδω με το συνδυασμο Power και κεντρικο κουπι σε συνδυασμο με την σκληρη θήκη spigen,το screenshot αποτυγχανει τις πιο πολλές φορές,ενω με το χαιδεμα με την παλάμη,ειναι καπως καλυτερα αλλα οχι βολικα.Μου χει λειψει η επιλογη του screenshot.καμια ιδέα?

Στην κουρτίνα νομίζω όχι γιατί πρέπει να είσαι ρουτ. Χρησιμοποίησε το floating button από τις ρυθμίσεις έχει επιλογή για screenshot

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Galaxy Z fold 5

Εγώ με αυτή την εφαρμογή δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα (με θήκη Spigen επισης)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.geekslab.screenshot

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Στην κουρτίνα νομίζω όχι γιατί πρέπει να είσαι ρουτ. Χρησιμοποίησε το floating button από τις ρυθμίσεις έχει επιλογή για screenshot

Που ειναι αυτο?

Εγώ με αυτή την εφαρμογή δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα (με θήκη Spigen επισης)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.geekslab.screenshot

την κατεβασα.δεν κανει τιποτα.Απλα σου υπενθυμιζει πως να βγαλεις screenshot.σπανια το πετυχαινω και φωτογραφιζω οτι να ναι!

Aντώνης

Που ειναι αυτο?

την κατεβασα.δεν κανει τιποτα.Απλα σου υπενθυμιζει πως να βγαλεις screenshot.σπανια το πετυχαινω και φωτογραφιζω οτι να ναι!

Ρυθμίσεις /προσβασημοτητα/κινητικές δυνατότητες /βοηθητικό μενού

Galaxy Z fold 5

Ρυθμίσεις /προσβασημοτητα/κινητικές δυνατότητες /βοηθητικό μενού

ok το εκανα.τωρα τι γινεται?:lol:

Aντώνης

ok το εκανα.τωρα τι γινεται?:lol:

Ενεργοποίησε το βοηθητικό μενού και ρύθμισε το. Είναι ένας κύκλος που θα εμφανίζεται μόνιμα στην οθόνη όσο το έχεις ενεργοποιημενο

Galaxy Z fold 5

γιατι δεν κατεβαζεις ρε φιλε για edge panel το softkey edge

IPhone 15 Pro 

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned