highland1 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Ναι ειχα το G4 και το εδωσα φοβουμενος για bootloop και αγορασα το V10.Θεματα με την οθονη φιλε μου τι μπορει να παρουσιασει; Εχουν αναφερθει καψιματα πλακετας πολλα οπως με το G4 δηλαδη.Γιατι εκει γινεται χαμός....Ρωταω μην πεσω παλι σε λουμπα...εαν ειναι να κατσω στα αυγα μου.:lol:να στο πω αλλιως πες οτι εδω μεσα ειμαστε καμια 300 ατομα με το s7 το απλο η το edge και να καηκε η πλακετα στα 10 ατομα και δεν ξερουμε αν πχ το κινητο μπηκε σε νερο η κατι αλλο,αυτο μεταφραζεται σε ενα ποσοστο περιπου 3% ,το οποιο για ηλεκτρονικες συσκευες ειναι απολυτα αποδεκτο,χωρια που εχεις και την εγγυηση οποτε για εμενα προχωρα αφοβα το κινητο ειναι μια χαρα πεταει ,δεν σε ψηνει ,δεν σκαει,κανεις και μπανιο μαζι του οποτε δεν χρειαζεσαι και γυναικα ,τι αλλο θες απο ενα κινητο?τα εχει ολα ,μονο να προσεξεις αν το παρεις η παρτιδα να ειναι μετα τον φεβρουαριο του 16 καλ,καλη αγορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 να στο πω αλλιως πες οτι εδω μεσα ειμαστε καμια 300 ατομα με το s7 το απλο η το edge και να καηκε η πλακετα στα 10 ατομα και δεν ξερουμε αν πχ το κινητο μπηκε σε νερο η κατι αλλο,αυτο μεταφραζεται σε ενα ποσοστο περιπου 3% ,το οποιο για ηλεκτρονικες συσκευες ειναι απολυτα αποδεκτο,χωρια που εχεις και την εγγυηση οποτε για εμενα προχωρα αφοβα το κινητο ειναι μια χαρα πεταει ,δεν σε ψηνει ,δεν σκαει,κανεις και μπανιο μαζι του οποτε δεν χρειαζεσαι και γυναικα ,τι αλλο θες απο ενα κινητο?τα εχει ολα ,μονο να προσεξεις αν το παρεις η παρτιδα να ειναι μετα τον φεβρουαριο του 16 καλ,καλη αγορα! Αααα ωραια καταλαβα.Λογικα ειναι αυτα που λες.Την παρτιδα την ελεγχουμε απο το 3 πρωτα ψηφια του SN; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 κατεβαζεις το phone info βαζεις το sn και σου βγαζει παρτιδα χωρα κλπ απο σκρουτζομαγαζο δεν μπορεις φυσικα να το ελενξεις αλλα σε μαγαζι γινεται αν και οι παρτιδες αυτες ειναι παλιες και λογικα εχουν φυγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 κατεβαζεις το phone info βαζεις το sn και σου βγαζει παρτιδα χωρα κλπ απο σκρουτζομαγαζο δεν μπορεις φυσικα να το ελενξεις αλλα σε μαγαζι γινεται αν και οι παρτιδες αυτες ειναι παλιες και λογικα εχουν φυγει Mπα εαν το παρω θα κοιταξω για μετα/νο και αγορας τελος 2016 με 2017...οποτε λογικα θα ειναι νεωτερη παρτιδα.Θα ρωτησω βεβαια και τον πωλητη.Ευχαριστω. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Διαφωνώ, θεωρώ ότι οι πρώτες παρτίδες ήταν απροβλημάτιστες. Εισχωρεί 3-4 παραδείγματα στον κύκλο μου, όλοι με πρώτες παρτίδες τον μακρινό Απρίλη και Μάιο που δεν έχουν κανένα θέμα. Αντιθέτως έχω 2 φίλους οι οποίοι το πήραν αργότερα φθινόπωρο και οι 3, και στους 2 έβγαλε γραμμές η οθόνη... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Διαφωνώ, θεωρώ ότι οι πρώτες παρτίδες ήταν απροβλημάτιστες. Εισχωρεί 3-4 παραδείγματα στον κύκλο μου, όλοι με πρώτες παρτίδες τον μακρινό Απρίλη και Μάιο που δεν έχουν κανένα θέμα. Αντιθέτως έχω 2 φίλους οι οποίοι το πήραν αργότερα φθινόπωρο και οι 3, και στους 2 έβγαλε γραμμές η οθόνη... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καπου εκει εχω καταληξει και εγω σύμφωνα παντα με οσα βλέπουμε εδω μεσα. Απο καλοκαιρι και μετα εμφανιστηκαν νομιζω τα πιο πολλα. Δεν μένουν ομως σε στοκ οποτε δεν υπάρχει θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Καπου εκει εχω καταληξει και εγω σύμφωνα παντα με οσα βλέπουμε εδω μεσα. Απο καλοκαιρι και μετα εμφανιστηκαν νομιζω τα πιο πολλα. Μήπως αυτό συμβαίνει γιατί τα αγόρασε πιο πολύς κόσμος μιας και μειώθηκε κάπως η τιμή του; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Μήπως αυτό συμβαίνει γιατί τα αγόρασε πιο πολύς κόσμος μιας και μειώθηκε κάπως η τιμή του; Αυτο που θελω να πω είναι οτι δεν ειδα πολλα περιστατικά με ημερομηνία κατασκευής πρωτων παρτίδων. Οσο θυμάμαι παντα είναι καλοκαίρι και μετα. Σίγουρα παίζει ρόλο οτι εχει πουλήσει περισσότερο από όταν επεσε τιμή αρα λογικο εως καποιο βαθμό ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- να στο πω αλλιως πες οτι εδω μεσα ειμαστε καμια 300 ατομα με το s7 το απλο η το edge και να καηκε η πλακετα στα 10 ατομα και δεν ξερουμε αν πχ το κινητο μπηκε σε νερο η κατι αλλο,αυτο μεταφραζεται σε ενα ποσοστο περιπου 3% ,το οποιο για ηλεκτρονικες συσκευες ειναι απολυτα αποδεκτο,χωρια που εχεις και την εγγυηση οποτε για εμενα προχωρα αφοβα το κινητο ειναι μια χαρα πεταει ,δεν σε ψηνει ,δεν σκαει,κανεις και μπανιο μαζι του οποτε δεν χρειαζεσαι και γυναικα ,τι αλλο θες απο ενα κινητο?τα εχει ολα ,μονο να προσεξεις αν το παρεις η παρτιδα να ειναι μετα τον φεβρουαριο του 16 καλ,καλη αγορα! Ετσι είναι τα πράματα κανένα θέμα σε μεγάλη έκταση, απλα να διορθώσω ενα λάθος ισως εννοεις Φεβρουάριο 17 γιατί Φεβρουάριο 16 παρουσιαστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Αυτο που θελω να πω είναι οτι δεν ειδα πολλα περιστατικά με ημερομηνία κατασκευής πρωτων παρτίδων. Οσο θυμάμαι παντα είναι καλοκαίρι και μετα. Σίγουρα παίζει ρόλο οτι εχει πουλήσει περισσότερο από όταν επεσε τιμή αρα λογικο εως καποιο βαθμό Δηλαδή παιδιά λέτε ότι από την πολλή ζήτηση οι μετέπειτα παρτίδες τις βγάλανε ας πούμε προβληματικές; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 (edited) Δηλαδή παιδιά λέτε ότι από την πολλή ζήτηση οι μετέπειτα παρτίδες τις βγάλανε ας πούμε προβληματικές; δεν μπορουμε να πουμε κατι, εικασιες κανουμε με αυτα που διαβαζουμε, μπορει να ηταν μια συγκεκριμενη περιοδο ας πουμε μπορει και οχι δεν ειναι ομως νομιζω αποτρεπτικος παραγοντας να αποκτησεις την καλύτερη συσκευη του 2016 σε μια πολυ καλη τιμη τωρα. :) Edited March 14, 2017 by marios_ch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 δεν μπορουμε να πουμε κατι, εικασιες κανουμε με αυτα που διαβαζουμε, μπορει να ηταν μια συγκεκριμενη περιοδο ας πουμε μπορει και οχι δεν ειναι ομως νομιζω αποτρεπτικος παραγοντας να αποκτησεις την καλητερη συσκευη του 2016 σε μια πολυ καλη τιμη τωρα. :) Δε βιάζομαι να σου πω την αλήθεια για την αγορά του.Υπολογίζω σε κάνα 2μηνο...οπότε θα έχει πέσει κι άλλο η τιμή.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 οπως ανεφερα και πιο πανω, αν ελεγε ο καθενας που εχει προβλημα με το σημα ημερομηνια παραγωγης του κινητου ,θα εβγαινε το συμπερασμα απο μονο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 οπως ανεφερα και πιο πανω, αν ελεγε ο καθενας που εχει προβλημα με το σημα ημερομηνια παραγωγης του κινητου ,θα εβγαινε το συμπερασμα απο μονο του Σωστό αυτό που λες διότι στην ενότητα του g4 τα παιδιά αναφέρνανε κ την σειρά με το πρόβλημα.Εκεί τα προβληματικά ήτανε στις πρώτες σειρές συνήθως. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 (edited) πριν μερικους μηνες ειχε αναφερθει οτι οι αρχικες παρτιδες ειχαν το προβλημα με την οθονη ,βεβαια κανεις δεν μπορει να ξερει 100% με σιγουρια παρα μονο η samsung και νομιζω ειναι ποιο πιθανο στην αρχη να υπαρχουν καποια θεματα και μετα να τα επιλυουν ,ετσι γινεται σε ολα τα αντικειμενα πχ αυτοκινητα οπου και εκει συνηθως στην αρχη υπαρχουν τα προβληματα με καποια ανταλλακτικα και μετα τα αναβαθμιζουν, τωρα δεν ξερω κατα ποσο φταιει η πλακετα η η πλεξουδα που κουμπωνει πανω στην πλακετα και η οποια ειναι πολυ στριμογμενη η πολυ χαλαρη και δημιουργει αυτες τις γραμμες στην οθονη και κατα ποσο οι αντιπροσωπειες αλλαζουν οντως πλακετα η πλεξουδα η σπλσ την κομπωνουν καλυτερα πχ ενα βιντεο ο θεος βοηθος ας μας πει καποιος που το πηγε για σερβις αν του εδειξαν την παλια πλακετα! Edited March 14, 2017 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Με την καινούρια έκδοση του viber μπορείτε να μπείτε στο κατάστημα αυτοκόλλητων? Μου βγάζει εμένα πως δεν υπάρχει ίντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergios30 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 (edited) Καπου εκει εχω καταληξει και εγω σύμφωνα παντα με οσα βλέπουμε εδω μεσα. Απο καλοκαιρι και μετα εμφανιστηκαν νομιζω τα πιο πολλα. Δεν μένουν ομως σε στοκ οποτε δεν υπάρχει θέμα. Παρτίδα 9/3/2016 BTU από τον Απρίλιο έχω την συσκευή, μια μοναδική φορά έχω κάνει επαναφορά το καλοκαίρι, και τώρα με Nougat μέχρι τώρα χωρίς κανένα θέμα Edited March 14, 2017 by sergios30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Παρτίδα 3/9/2016 BTU από τον Απρίλιο έχω την συσκευή, μια μοναδική φορά έχω κάνει επαναφορά το καλοκαίρι, και τώρα με Nougat μέχρι τώρα χωρίς κανένα θέμα Ναι φιλε το ξερω οπως και 5 6 φιλοι που εχω εκείνη την περίοδο το πηραν χωρίς θέμα. Γενικά μιλαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Με την καινούρια έκδοση του viber μπορείτε να μπείτε στο κατάστημα αυτοκόλλητων? Μου βγάζει εμένα πως δεν υπάρχει ίντερνετ Μια από ίδια. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Εγώ μπήκα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 (edited) Παρτίδα 3/9/2016 BTU από τον Απρίλιο έχω την συσκευή, μια μοναδική φορά έχω κάνει επαναφορά το καλοκαίρι, και τώρα με Nougat μέχρι τώρα χωρίς κανένα θέμα Ναι φιλε το ξερω οπως και 5 6 φιλοι που εχω εκείνη την περίοδο το πηραν χωρίς θέμα. Γενικά μιλαμε Το δικο μου επισης εκεινει την περιοδο βγηκε στην αγορα, firmware ITV, κανενα απολυτως θεμα ,χωρις επαναφορες ,χωρις τιποτα edit Λαθος, αναφερεις Απριλιο, εμενα ειναι Σεπτεμβριο Edited March 14, 2017 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Υπάρχει! Συντήρηση συσκευής-Μπαταρια-πανω δεξιά, πρόσθετες ρυθμίσεις- Γρήγορη ενσύρματη φόρτιση Ευχαριστώ για την απάντηση, δεν το βρίσκαμε με τίποτα! Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Παιδιά μετά το update σε nougat έχω ένα πρόβλημα. Σε άκυρες στιγμές σταματάει ο ήχος των ειδοποιήσεων στις εφαρμογές του messenger και του viber δηλαδή όταν μου έρχονται μηνύματα δεν ακούγεται κάποιος ήχος, ενώ οι υπόλοιποι ήχοι παίζουν κανονικά π.χ. Ήχος κλήσης, ήχος πληκτρολογίου. Έχει αντιμετωπίσει κάνεις κάτι ανάλογο; Επιβεβαιώνω κι εγω. Σε καινουριο ελληνικο s7 edge 2 ημερών, το οποίο με το που αναψε περαστηκε με ΟΤΑ η 7 και αμέσως μετα έγινε και reset. Δεν άλλαξε κάτι ούτε μετά το update του viber. Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Μόλις βγήκε η Nougat και για τα Γαλλικά XEF. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimios Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Γεια σας. Έχω κανει update σε nougat 7 to edge s7 dual sim (arab) και έχω το εξης θέμα. Μόλις χάσει το σήμα (π.χ ασανσερ), μετά ενώ επανέρχονται οι μπάρες του σήματος στη sim1 όταν με καλεί κάποιος δείχνει ότι είναι κλειστό. Μόνο με ρεσταρτ επανέρχεται. Επίσης καμμιά φορά κάνει random restart από μόνο του. Ξέρει κανείς να με βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Μόλις βγήκε η Nougat και για τα Γαλλικά XEF. υπάρχει κανα screenshot της αναβαθμισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts