ALIEN_3_ Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Πες μου λίγο τις χαμένες κλήσεις τις βλέπεις σαν αναπάντητες ή σε ειδοποιεί για αυτές με μήνυμα όπως όταν δεν έχουμε σήμα;;;Και χρόνια πολλά!!! Μηνύματα μου έρχονται σαν να μην εχω σήμα. Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergios30 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Καλησπερα γνωριζουμε γιατι το led που ειναι για τις ειδοποιησης στην 7 εγινε πρασινο ενω πριν ηταν μπλε? Πράσινο ανάβει στης αναπάντητες κλήσης και μπλε στα email Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Δοκίμασε να βάλεις την ελληνική ρομ τώρα που κυκλοφόρησε. Σίγουρα το baseband θα είναι πιο συμβατό με τα ελληνικά δίκτυα. Εγώ ιταλική nougat έχω περάσει και προς το παρόν δεν έχω πρόβλημα με τις κλήσεις Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα την κατεβάσω. Αλλα επειδή βαριέμαι την διαδικασία ρωταω μηπως το έκανε κάποιος αλλος και γλύτωσε απο το πρόβλημα για να μην χανω τζάμπα χρόνο Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porfiros Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Καλησπερα το θεμα με τις χαμενες κλήσεις εχει καταντήσει πολυ κουραστικό. Και με εχει δημιουργήσει και προβλημα με την δουλειά. Το Σαββατο γιορταζα και μου ηρθαν 30 μηνύματα απο κλήσεις ενω εχω πολυ καλο σημα στο σπιτι. Εχω vodafone btu 7 . Με την Ελληνική εχει κανεις αυτο το θέμα; καλησπερα δεν ξερω αν θα βοηθησει αλλα στην αρχη ειχα το ιδιο προβλημα και αλλαξα sim και εφτιαξε. πανε 4 μηνες τωρα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Μπράβο Γρηγόρη. Από κατανάλωση πως τα πάει? Δεν το είδα να εμφανίζεται στις καταναλώσεις οπότε πολύ καλά θα έλεγα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 καλησπερα δεν ξερω αν θα βοηθησει αλλα στην αρχη ειχα το ιδιο προβλημα και αλλαξα sim και εφτιαξε. πανε 4 μηνες τωρα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το εχω στο μυαλό μου και αυτο. Με την πρώτη ευκαιρία. Ευχαριστω Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsidesp Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 (edited) Πες μου λίγο τις χαμένες κλήσεις τις βλέπεις σαν αναπάντητες ή σε ειδοποιεί για αυτές με μήνυμα όπως όταν δεν έχουμε σήμα;;;!!! εμενα τις πρώτες μέρες ερχόταν σαν μήνυμα και τώρα σαν αναπάντητες. τι πρεπει να κανω; Edited March 8, 2017 by atsidesp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 καλως σας βρηκα λοιπον και απο εδω χτες το πηρα σε silver νομιζω οτι πιο ομορφο εχω παρει κατα τα αλλα ειναι ακομα στην 6 και ειναι ελβετικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Καλημερα σε ολους, το πρωι σημερα περασα την Nougat, το κινητο μου φαινεται ενα τακ πιο αργο... Σαν να εχει χασει την σπιρταδα του δηλαδη, επισης με χαλαει πολυ το λευκο φοντο, ειχα κρατησει το μαυρο θεμα απο το android 6 ομως συνεχιζει να εχει σε πολλα σημεια λευκο. Ηθελα να ρωτησω, υπαρχει δυνατοτητα να γυρισουμε ξανα πισω σε 6 εφοσον θελουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Καλημερα σε ολους, το πρωι σημερα περασα την Nougat, το κινητο μου φαινεται ενα τακ πιο αργο... Σαν να εχει χασει την σπιρταδα του δηλαδη, επισης με χαλαει πολυ το λευκο φοντο, ειχα κρατησει το μαυρο θεμα απο το android 6 ομως συνεχιζει να εχει σε πολλα σημεια λευκο. Ηθελα να ρωτησω, υπαρχει δυνατοτητα να γυρισουμε ξανα πισω σε 6 εφοσον θελουμε; Πήγαινε ρυθμίσεις..επιλογες προγραμματιστή κ βάλε κλίμακα κιν παραθύρων, μεταβαση κ animation από 1x στο 0.5x. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Πήγαινε ρυθμίσεις..επιλογες προγραμματιστή κ βάλε κλίμακα κιν παραθύρων, μεταβαση κ animation από 1x στο 0.5x. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το εχω ηδη κανει αυτο... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xaron Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Καλημέρα να ρωτήσω κάτι όταν είχα την παλιά κ το είχα σε αδράνεια το κινητό κ σκούπιζα την οθόνη για να την καθαρίσω μου έβγαζε από την δεξιά πλευρά ένα (x) και κάτι γράμματα τώρα με την νουγκατ δεν το βγάζει πλέον μήπως ξέρει κανένας γιατί! ??:confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Αυτό που παρατήρησα με την 7, χωρίς να εχω κάνει επαναφορά είναι ότι κάποιες φορές κολλάει στο Wi-Fi και βγάζει θαυμαστικό, ότι δεν έχω σύνδεση στο ίντερνετ. Σε 5-10 δευτερόλεπτα επανέρχεται. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Καλημέρα να ρωτήσω κάτι όταν είχα την παλιά κ το είχα σε αδράνεια το κινητό κ σκούπιζα την οθόνη για να την καθαρίσω μου έβγαζε από την δεξιά πλευρά ένα (x) και κάτι γράμματα τώρα με την νουγκατ δεν το βγάζει πλέον μήπως ξέρει κανένας γιατί! ??:confused::confused: Ρυθμίσεις-εμφάνιση-οθόνη edge-Τροφοδοσία edge. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Καλημέρα έχω ένα πρόβλημα όταν πάω ρυθμίσεις στο wifi και πατάω να μπω μέσα στο μενού του με πετάει και μου κάνει επανεκκίνηση της ρυθμίσεις. Με nougat 7 ενώ με την 6 δεν είχα πρόβλημα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Από όσο διάβασα και στο xda υπάρχει θέμα με το wifi και την 7... τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 (edited) Καλημέρα έχω ένα πρόβλημα όταν πάω ρυθμίσεις στο wifi και πατάω να μπω μέσα στο μενού του με πετάει και μου κάνει επανεκκίνηση της ρυθμίσεις. Με nougat 7 ενώ με την 6 δεν είχα πρόβλημα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Μήπως έχεις κάποιο θέμα περασμένο? Αν όχι, την 7 τη πέρασες απο πάνω η clean install? Έχεις εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή για πάγωμα εφαρμογώ, όπως package disabler? Από όσο διάβασα και στο xda υπάρχει θέμα με το wifi και την 7... τι να πω... Αχιλλέα τί θέματα; Δεν έχω διαβάσει κάτι εκτενές αλλά και προσωπικά δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Edited March 8, 2017 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Γενικά η αναβάθμιση είναι πολύ καλή, αλλά κάποια σημεία έχει "χάσει" λίγο, όπως το optimization των εφαρμογών που δεν είναι τόσο ξεκάθαρο όσο πριν που επέλεγες ξεκάθαρα. Επίσης στον dialer προτιμούσα που υπήρχε tab με τα αγαπημένα, ενώ τώρα είναι στη γενική λίστα επαφών. Δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με το wifi, ούτε με απώλεια κλίσεων. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Μήπως έχεις κάποιο θέμα περασμένο? Αν όχι, την 7 τη πέρασες απο πάνω η clean install? Έχεις εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή για πάγωμα εφαρμογώ, όπως package disabler? Αχιλλέα τί θέματα; Δεν έχω διαβάσει κάτι εκτενές αλλά και προσωπικά δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Ηλία εγώ έχω αυτό (που το έχει και άλλος) I updated my s7 edge to nougat by Odin but I face problem with Wi-Fi after updating Sometimes Wi-Fi become very slow and appear small icon on Wi-Fi icon that show there is no internet When I restart Wi-Fi option in setting.... internet comeback. I wiped cach and flash the room again and problem still Επιπλέον βλέπω ότι η ταχύτητα σύνδεσης με το router είναι 54 (που σημαίνει g). Γενικά βλέπω πιο αργό το wifi https://www.google.gr/search?q=S7+EDGE+NOUGAT+WIFI+PROBLEM&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab&gfe_rd=cr&ei=6OG_WMqfGtL08AfyyrroCQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 (edited) Καλησπερα το θεμα με τις χαμενες κλήσεις εχει καταντήσει πολυ κουραστικό. Και με εχει δημιουργήσει και προβλημα με την δουλειά. Το Σαββατο γιορταζα και μου ηρθαν 30 μηνύματα απο κλήσεις ενω εχω πολυ καλο σημα στο σπιτι. Εχω vodafone btu 7 . Με την Ελληνική εχει κανεις αυτο το θέμα; Μεγάλο πρόβλημα αυτό και σήμερα το κατάλαβα για πρώτη φορά. Εχω χάσει 5-6 κλήσεις και το χειρότερο δεν μου έχει έρθει ακόμη sms με τις χαμένες κλήσεις. Ελληνικό το δικό μου, ΟΤΑ update στην 7 πριν λίγες ημέρες και vodafone. Βασικά δεν κάθομαι να το σκαλίζω και πολύ....αν δεν βρω άμεση λύση, επιστρέφω στην καλή και σταθερή 6 !!! Δεν παίζουμε με τέτοια θέματα, ειδικά για όσους το τηλέφωνο είναι και εργαλείο δουλειάς. Edited March 8, 2017 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Ανάμεικτες οι εντυπώσεις, λοιπόν, από την Nougat με διαφορετικά προβλήματα στον καθένα. Εχει προϊστορία η εταιρία και επιβεβαιώνεται το ρητό "όταν κάτι δουλεύει σωστά μην το πειράζεις". Παρόλα αυτά κάντε και μια επαναφορά όσοι αντιμετωπίζετε προβλήματα και την περάσατε από πάνω. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Ανάμεικτες οι εντυπώσεις, λοιπόν, από την Nougat με διαφορετικά προβλήματα στον καθένα. Εχει προϊστορία η εταιρία και επιβεβαιώνεται το ρητό "όταν κάτι δουλεύει σωστά μην το πειράζεις". Παρόλα αυτά κάντε και μια επαναφορά όσοι αντιμετωπίζετε προβλήματα και την περάσατε από πάνω. Όταν μιλάμε πάντως για χαμένες κλήσεις , είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό και αδικαιολόγητο πρόβλημα. Κάποιες διαφορές στην αυτονομία ή στην απόδοση μπορεί να γίνουν αποδεκτές αλλά χαμένες κλήσεις όχι. Και δεν ξέρω πόσοι ακόμη μπορεί να αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα , χωρίς να το έχουν απλά αντιληφθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Καλησπέρα ,,ειμαι εν αναμονή συσκευής! Χθες οταν πηγα γερμανο για παραγγελία, ζήτησα να μαθω τι παρτίδα θα ειναι η συσκευή που θα ερθει, αλλα δν μπορούσε να μου απαντήσει ο πωλητής, δεν ηξερε και τα σχετικά! Μπορω να το δω εξωτερικά στο κουτί οταν θα παω να το παραλάβω οπως το s/n στα lg,, η να ανησυχώ μην ερθει απο παλαιότερες παρτίδες?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Μεγάλο πρόβλημα αυτό και σήμερα το κατάλαβα για πρώτη φορά. Εχω χάσει 5-6 κλήσεις και το χειρότερο δεν μου έχει έρθει ακόμη sms με τις χαμένες κλήσεις. Ελληνικό το δικό μου, ΟΤΑ update στην 7 πριν λίγες ημέρες και vodafone. Βασικά δεν κάθομαι να το σκαλίζω και πολύ....αν δεν βρω άμεση λύση, επιστρέφω στην καλή και σταθερή 6 !!! Δεν παίζουμε με τέτοια θέματα, ειδικά για όσους το τηλέφωνο είναι και εργαλείο δουλειάς. Εδώ που βρίσκομαι (εκτός Ελλάδας, δεν έχω κανένα πρόβλημα με χαμένες κλήσεις παρόλο που μεγάλο διάστημα της μέρας βρίσκομαι σε χώρο που πιάνει μόνο 2 γραμμές H+ Καλημερα σε ολους, το πρωι σημερα περασα την Nougat, το κινητο μου φαινεται ενα τακ πιο αργο... Σαν να εχει χασει την σπιρταδα του δηλαδη, επισης με χαλαει πολυ το λευκο φοντο, ειχα κρατησει το μαυρο θεμα απο το android 6 ομως συνεχιζει να εχει σε πολλα σημεια λευκο. Ηθελα να ρωτησω, υπαρχει δυνατοτητα να γυρισουμε ξανα πισω σε 6 εφοσον θελουμε; Στην συσκευή μου συμβαίνει το αντίθετο. Είναι πιο αεράτη τώρα. Ελληνική ΟΤΑ update χωρίς επαναφορά. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Οι εντυπώσεις πάντως εμένα μετά την αναβάθμιση είναι όλες θετικές. ΔΕΝ έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και δεν θα να κάνω στα καλά καθούμενα παρόλο που άλλαξε όλο το τηλέφωνο αφού δεν αντιμετωπίζω κάποια δυσλειτουργία πουθενά. Στα θετικά μερικές από τις διαφορές που βλέπω είναι σίγουρα στην διάρκεια της μπαταρίας της τάξεως γύρω στο 10%. Σίγουρα γρηγορότερη και καλύτερη απόκριση σε ανοίγματα εφαρμογών (το τηλέφωνο έγινε ακόμα πιο ταχύ), αλλά προσωπικά πιστεύω ότι βελτιώθηκε και η βραδινή φωτογραφία πολύ (αν και έβγαζε υπέροχες φωτογραφίες το βράδυ) βλέπω αυτό το κλίκ στο καλύτερο. Αρνητικά προς το παρών δεν βλέπω καθώς δεν αντιμετώπισα ούτε έχω κάποιο από τα προβλήματα που αναφέρονται ούτε με επανεκινήσεις ούτε με χαμένες κλήσεις κ.τ.λ Έχω μια ερώτηση μόνο..στις εισερχόμενες κλήσεις αυτή η πολυχρομία που βγάζει και αλλάζει μπορεί με κάποιον τρόπο να αλλάξει ή να απενεργοποιηθεί; Όχι ότι με χαλάει απλά ρωτάω εάν υπάρχουν έστω κάποιες άλλες επιλογές γιατί έψαξα λίγο και δεν βρήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts