Deadly_Sin1629395575 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Πάντως μετά την αναβάθμιση το fingerprint reader πετάει, ξεκλειδώνει αμέσως. Όσον αφορά την επιλογή ανάλυσης οθόνης εσείς το έχετε αφήσει στο full hd? Μου κακοφαινεται να δουλεύει η οθόνη σε χαμηλότερη ανάλυση από ότι μπορεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KaterinaAndreou Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Μετα την αναβαθμιση χτες εκανα και επαναφορα,το κινητο εχει καλυτερο σημα 3g 4g το wifi νομιζω εχει καλυτερο σημα το δακτυλικο αποτυπωμα καλυτερο και γενικα ειναι ολα πιο τακτοποιημενα στις ρυθμισεις.απο μπαταρια μου φαινεται το ιδιο με πριν ισως κραταει λιγοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Πάντως μετά την αναβάθμιση το fingerprint reader πετάει, ξεκλειδώνει αμέσως. Όσον αφορά την επιλογή ανάλυσης οθόνης εσείς το έχετε αφήσει στο full hd? Μου κακοφαινεται να δουλεύει η οθόνη σε χαμηλότερη ανάλυση από ότι μπορεί. βλεπεις διαφορα δηλαδη σε 2κ ή σε HD? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 βλεπεις διαφορα δηλαδη σε 2κ ή σε HD? 4K με Full HD δεν καταλαβαινω διαφορα.Αν το βαλω HD ομως καταλαβαινω.Σα να εχει μια θολουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 4K με Full HD δεν καταλαβαινω διαφορα.Αν το βαλω HD ομως καταλαβαινω.Σα να εχει μια θολουρα. εγω δεν βλεπω διαφορα ουτε στην καταναλωση ουτε σε φωτογραφιες ας πουμε. Και τα εβαλα διπλα διπλα 2 s7 edge...το πιο πιθανο ειναι να ειναι στο μυαλο σου η διαφορα επειδη νομιζεις οτι αλλαζει κατι. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Και εγώ δεν βλέπω ουσιαστική διαφορά στις 2 αναλύσεις οθόνης Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Επιτέλους βγήκε το ελληνικό nougat για όλες τις συσκευές μόλις τώρα....... ..για να δούμε αν έχει διαφορα από αγγλική btu μιας κ νομίζω ότι έχει πιο πρόσφατο update https://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G935F/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 βλεπεις διαφορα δηλαδη σε 2κ ή σε HD? Όχι δεν βλέπω απλά είναι ψυχολογικό σε φάση "αφού η οθόνη μπορεί τότε γιατί να τη περιορίζω". Εκτός αν έχει τόσο μεγάλη διαφορά στη κατανάλωση ενέργειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Ρε παιδια πραγματικα θα φτασει απριλιος και ενημερωση δεν εχω παρει το κινητο λεει ειναι απο ελβετια πειτε καμια λυση δεν μπορω να περιμενω μερα παρα μερα πανω απτο κινητο την αναβαθμιση δεν ερχεται με τιποτα! Πέρνα την ελληνική με Odin να ηρεμήσεις. Η διαδικασία είναι απλή και δε θα κάνεις ζημιά στο κινητό. Διαφορετικά κανε λίγη υπομονή ακόμα. Σε καθημερινή βάση βγαίνουν οι αναβαθμίσεις τώρα. Θέμα λίγων ημερών να σου έρθει Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Καλημέρα βγήκε και για πορτογαλικό!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Αυτό το wifi calling τι είναι και πώς δουλεύει? Δηλαδή αν είναι σε WiFi και κάνω κλήση δεν θα χρεωθεί ή έχει να κάνει μόνο με την ποιότητα σήματος? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Αυτό το wifi calling τι είναι και πώς δουλεύει? Δηλαδή αν είναι σε WiFi και κάνω κλήση δεν θα χρεωθεί ή έχει να κάνει μόνο με την ποιότητα σήματος? :confused: Έχει να κάνει με τη ποιότητα του σήματος. Αν δηλαδή σπίτι σου δεν έχεις καλό σήμα δικτύου κινητής (ή σε ένα καφέ κτλ) η κλήση περνάει μέσω του wifi. Μην ανησυχούμε ακόμα για αυτό. Δεν είναι Ελλάδα διαθέσιμο. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Έχει να κάνει με τη ποιότητα του σήματος. Αν δηλαδή σπίτι σου δεν έχεις καλό σήμα δικτύου κινητής (ή σε ένα καφέ κτλ) η κλήση περνάει μέσω του wifi. Μην ανησυχούμε ακόμα για αυτό. Δεν είναι Ελλάδα διαθέσιμο. Επειδή το γράφει στις ρυθμίσεις το είπα Έχω cosmote Άρα δεν λειτουργεί απλώς το έχει ως επιλογή για μελλοντικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Ρε παιδιά μια βοήθεια γτ μου έχει σπάσει τα νεύρα. Πως αλλάζω το φόντο στις ρυθμίσεις από άσπρο που ξεκινάει σε μαύρο που έχω δει ότι χρησιμοποιούν αρκετοί? Πρέπει να αλλάξω το θέμα υποχρεωτικά? (nougat) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Επειδή το γράφει στις ρυθμίσεις το είπα Έχω cosmote Άρα δεν λειτουργεί απλώς το έχει ως επιλογή για μελλοντικά Υπάρχει πιλοτικά και σύντομα (?) θα διατεθεί. Ρε παιδιά μια βοήθεια γτ μου έχει σπάσει τα νεύρα. Πως αλλάζω το φόντο στις ρυθμίσεις από άσπρο που ξεκινάει σε μαύρο που έχω δει ότι χρησιμοποιούν αρκετοί? Πρέπει να αλλάξω το θέμα υποχρεωτικά? (nougat) Ναι, υποχρεωτικά. Προτείνω Blac UI. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Ναι, υποχρεωτικά. Προτείνω Blac UI. thanks! Έβαλα modern black και με τον nova μου διατήρησε και τα εικονίδια όπως ήθελα. Πόπα!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Επιτέλους και στο Ελλαντα... Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε πως στο android 7 που είναι το menu που σου βγάζει κάτω κάτω την επιλογή να σβήσω τα περιττά αρχεία?? Στο android 6 η καρτέλα είναι αυτή https://i.ytimg.com/vi/p2iwhRlVVgg/maxresdefault.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε πως στο android 7 που είναι το menu που σου βγάζει κάτω κάτω την επιλογή να σβήσω τα περιττά αρχεία?? Στο android 6 η καρτέλα είναι αυτή https://i.ytimg.com/vi/p2iwhRlVVgg/maxresdefault.jpg Συντήρηση συσκευής, αποθήκευση, ρυθμίσεις αποθήκευσης (3 τελείες πάνω δεξιά), μνήμη συσκευής. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 (edited) Συντήρηση συσκευής, αποθήκευση, ρυθμίσεις αποθήκευσης (3 τελείες πάνω δεξιά), μνήμη συσκευής. E είσαι άρχοντας σε ευχαριστώ να είσαι καλά!!!:thanks: Κάτι συμβαίνει με την εφαρμογή συλλογή πολύ κολλάει γιατί?? Edited March 7, 2017 by andreas443 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Για το σβήσιμο nova launcher όπως προτάθηκε. Για το άναμμα https://play.google.com/store/apps/details?id=vn.tb.th.doubletapstar Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπράβο Γρηγόρη. Από κατανάλωση πως τα πάει? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Κάτι συμβαίνει με την εφαρμογή συλλογή πολύ κολλάει γιατί?? Αυτό το δοκίμασες; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7102714 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 (edited) Αυτό το δοκίμασες; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7102714 όχι την κατεβάζω τώρα και την περνάω ευχαριστώ Μπα τίποτα πάλι τα ίδια και τώρα κάθε φορα που την ανοίγω μου βγάζει ένα μήνυμα αλλα το παίρνει άμεσος και δεν προλαβαίνω να το διαβάσω έκανα επανεκκίνηση το μήνυμα δεν το πετάει αλλα στο κλείσιμο φωτογραφίας και κλείσιμο εφαρμογής όταν κάνει αυτό το εφέ lagari Σκατά τα έκανε η samsung με την 6 όλα ήταν πιο smooth άσε που μου πιάνει και πιο πολύ ram ποτε δεν έφτανα ελευθερα 1GB Edited March 7, 2017 by andreas443 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Υπάρχει πιλοτικά και σύντομα (?) θα διατεθεί. Ναι, υποχρεωτικά. Προτείνω Blac UI. Πού το βρίσκουμε; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Πού το βρίσκουμε; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Τηλέφωνο -> Ρυθμίσεις Κάτω κατω γράφει κλήσεις WIFI. Αρκεί να είσαι στο COS CSC αλλιώς δεν θα σου το βγάλει. Και φυσικα δεν λειτουργεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts