Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εχει αναφερθεί ξανα αυτο αν κατάλαβα καλά τι εννοείς.

Δεν έχεις πρόβλημα οι amoled και edge οθόνες έχουν κάποιες γκρίζες αχνες γραμμές σε χαμηλή φωτεινότητα στα λευκα φοντα.

Ανέβασε την φωτεινότητα, αλλαξε την γωνία που το βλέπεις και πες μας πάλι.

Τέρμα φωτεινότητα έχω φίλε μου. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Μακάρι να είναι αυτό!

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα παιδιά,

Κάτοχος εδώ και 1 μήνα του κινητού και έχω παρατηρήσει 2 πράγματα:

1. Η οθόνη νομίζω ότι το άσπρο είναι πιο κίτρινο σε σχέση με τις υπόλοιπες της ίδιας σειράς. Το έχω ελέγξει με άλλα s7 edge τέρμα φωτεινότητα και χωρίς αυτόματη επιλογή και στο δικό μου το άσπρο κίτρινιζει και δεν είναι τόσο ζωντανό. Προσπάθησα να βρω κάποιο topic σχετικό αλλά δεν βρίσκω. Ξέρει κανείς αν έχουν βγει παρτίδες με κίτρινες οθόνες? Το έχει αναγνωρίσει η Samsung ώς λάθος?

2. Η μπαταρία μου δεν μου βγάζει με τίποτα 24ωρο. Ειδικά αν το παίζω όλη την ώρα συνέχεια είναι ζήτημα αν βγάλει 10ωρο. 24ωρο θα βγάλει μια νορμάλ προς μέτρια χρήση. Όποιος έχει καμία συμβουλή για τεσταρισμα της μπαταρίας ή καμιά εφαρμογή για να κλείνει της εφαρμογές

Μόλις έκανα και εγώ την μετάβαση στην 7.0 (Vodafone γερμανικό) Την πέρασα από πάνω για αρχή. Αν δω ότι δεν έκατσε καλά τις επόμενες μέρες θα το στήσω από την αρχή. Σαν πρώτη όψη Μια χαρά φαίνεται

Η οθόνη είναι πολύ καλή σε απόδοση λεπτομέρειας και των περισσότερων χρωμάτων. Το λευκό είναι αρκετά καλό στην δική μου συσκευή.

Εκεί που δεν μου αρέσει είναι στον χρωματισμό του δέρματος. Σε φωτογραφίες που έχουν τραβηχτει με καμερα τα πρόσωπα δείχνουν κόκκινο κίτρινα από τον κορεσμο. Γενικά προτιμώ την οθόνη του ipad mini4 για να τσεκάρω τις φωτογραφίες που τραβάω με την κάμερα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλησπέρα παιδιά,

1. Η οθόνη νομίζω ότι το άσπρο είναι πιο κίτρινο σε σχέση με τις υπόλοιπες της ίδιας σειράς. Το έχω ελέγξει με άλλα s7 edge τέρμα φωτεινότητα και χωρίς αυτόματη επιλογή και στο δικό μου το άσπρο κίτρινιζει και δεν είναι τόσο ζωντανό. Προσπάθησα να βρω κάποιο topic σχετικό αλλά δεν βρίσκω. Ξέρει κανείς αν έχουν βγει παρτίδες με κίτρινες οθόνες? Το έχει αναγνωρίσει η Samsung ώς λάθος?

2. Η μπαταρία μου δεν μου βγάζει με τίποτα 24ωρο. Ειδικά αν το παίζω όλη την ώρα συνέχεια είναι ζήτημα αν βγάλει 10ωρο. 24ωρο θα βγάλει μια νορμάλ προς μέτρια χρήση. Όποιος έχει καμία συμβουλή για τεσταρισμα της μπαταρίας ή καμιά εφαρμογή για να κλείνει της εφαρμογές

Για την μπαταρία απλά θα συγκρίνεις με αυτό που είχες πριν. Αν δηλαδή είχες άλλο που το έπαιζες όλη μέρα και έβγαζε 24 ώρες τότε κάτι δεν πάει καλά εδώ ή εκτός αν είχε 5000mah το παλιό

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλησπέρα παιδιά,

1.Για να κανεις συγκριση σωστη θα πρεπει να εχουν και τα αλλα S7 edge τις ιδιες ρυθμισεις με σενα.Στις ρυθμισεις οθονης π.χ. να εχουν ολα την επιλογη προσαρμοσμενη οθονη.Και φυσικα να εχουν ολα την ιδια φωτεινοτητα.

Αλλα ακομα κι αν συνεχιζει να στο κανει ναι μπορει να τυχει κι αυτο.Στο S6 εμενα και της κοπελας μου ειχαμε μια διαφορα στο λευκο.Τωρα στο S6 edge που εχουμε κι οι 2 δεν συμβαινει.Και οχι δεν αναγνωριζεται ως λαθος,ουτε αντικαθιστα την οθονη.

Παιξε λιγο και στις ρυθμισεις-προσβασιμοτητα-οραση-προσαρμογη οθονης.

2.Ειναι αναλογα την χρηση.Αν στο 10ωρο που λες εχεις τα παντα ανοιχτα και βγαζεις 7 ωρες οθονη τοτε ειναι λογικο.

Αν οχι καποια εφαρμογη σου ρουφαει την μπαταρια.

Πηγαινε στο νημα της μπαταριας και ποσταρε screenshots.

Καλησπέρα παιδιά,

1δοκιμασε αν δεν το εχεις κανει πανε ρυθμισεις εμφανιση και επελεξε λειτουργια οθονης εκει εχει καποιες στανταρ ρυθμισεις δεν μηπως εχεις αλλαξει κατι ας που με στην φωτογραφια amoled το κανει λιγο αυτο που λες η default λειτουργια ειναι το πρωτο προσαρμοσιμη οθονη τσεκαρε αν δεν ειναι τσεκαρισμενο αυτο και δοκιμασε

2 μην βαλεις καποια εφαρμογη δεν χρειαζεται εχει το κινητο ρυθμισεις για αυτο η αν θες κανε απενεργοποιηση στις προεγκατεστημενες που δεν χρειαζεσαι

Edited by highland1

Καλησπερα ομαδα!Πως μπορω να δω απο ποια χωρα ειναι το κινητο μου?Επισης υπαρχει καποιος οδηγος να περασω την nougat?Με τον τροπο που την εχετε ολοι περασει ειστε εκτος εγγυησης?

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Καλησπερα ομαδα!Πως μπορω να δω απο ποια χωρα ειναι το κινητο μου?Επισης υπαρχει καποιος οδηγος να περασω την nougat?Με τον τροπο που την εχετε ολοι περασει ειστε εκτος εγγυησης?

Για την πρώτη ερώτηση, δες μ' αυτό:

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo

Για τη δεύτερη ερώτηση, διάβασε εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7053091

Και εδώ:

https://forum.xda-developers.com/s7-edge/how-to/official-stock-firmware-update-odin-t3335065

Για την τρίτη ερώτηση, φαινομενικά δεν έχουμε πρόβλημα με την εγγύηση.

Αλλά αν θέλεις κατέβασε και βάλε σε μια άκρη στο pc σου το firmware που φοράς τώρα και αν χρειαστείς εγγύηση, το περνάς και είσαι ακόμη πιο σίγουρος. Αν υπάρχει βέβαια, τότε, η δυνατότητα να το κάνεις αυτό.

Και εδώ:

https://forum.xda-developers.com/s7-edge/how-to/official-stock-firmware-update-odin-t3335065

Αλλά αν θέλεις κατέβασε και βάλε σε μια άκρη στο pc σου το firmware που φοράς τώρα και αν χρειαστείς εγγύηση, το περνάς και είσαι ακόμη πιο σίγουρος. Αν υπάρχει βέβαια, τότε, η δυνατότητα να το κάνεις αυτό.

Thanks εισαι μεγαλος!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Για να το συγκίνω σε όλες τις συσκευές η φωτεινότητα ήταν στο 100% το auto απενεργοποιημένο και στην λειτουργία οθόνης η επιλογή..."προσαρμόσιμη οθόνη". Και με όποια συσκευή το σύγκρινα το αποτέλεσμα ήταν το άσπρο της δικιάς μου να ήταν πιο κίτρινο απο τα υπόλοιπα. Σίγουρα καταλαβαίνω ότι υπάρχουν πολλές παρτίδες οθονών διάφορα εργοατάσια κτλ κτλ άλλα όσο ξέρω ότι στο δίκο μου κάτι δεν είναι σωστό τόσο με τρώει.....Είναι άδικος κόπος να το πάω στο service? Λέτε να μην το αναγνωρίσουν σαν πρόβλημα?

Όσο για τη μπαταρία βρήκα την ανάλογη παράθεση. Ευχαριστώ

Και εδώ:

Έχετε αντιμετωπίσει κάποιο θέμα με αυτό τον τρόπο εγκατάστασης της ενημέρωσης;Εννοώ αν όλα είναι ομαλά!Επίσης όταν ερθει επίσημα στην Ελλάδα θα μου έρθει πάλι ενημέρωση?Και κάτι τελευταίο το κάνατε εργοστασιακό το τηλέφωνο και μετά την περάσετε?Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου!

Καλησπέρα παίδες.

Σήμερα είδα την οθόνη και μου κόπηκαν τα πόδια. Σε άσπρο φόντο στο ύψος που είναι το power button έχει ένα τετράγωνο ελαφρώς πιο γκρι σε σχέση με την υπόλοιπη οθόνη. Δεν φαίνεται σε κανονικές συνθήκες πάρα μόνο όταν βάζεις μονόχρωμες εικόνες. Μπήκα στο service menu και στο λευκό κόκκινο πράσινο και μπλε φαίνεται αμελητέα αυτό το τετράγωνο.

2 λοιπόν τα προβλήματα. 1ο Η Samsung έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα? Είναι ελλατωματικές οι οθόνες?

2ο Εγώ έχω γραμμένο Knox. Εφόσον είναι κατασκευαστικό πρόβλημα θα μου το καλύψουν στην εγγύηση?

Λογικά είναι κατασκευαστικό λάθος γιατί και άλλα 2 κινητά που είδα από φίλους είναι κάνα 3 4 έντονα μαύρα ορθογώνια στην οθόνη.

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα.

Δεν είναι θέμα software.

Μου έγινε αλλαγή οθόνης εντός εγγύησης εννοείται.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Oneplus 6 8/128

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα.

Δεν είναι θέμα software.

Μου έγινε αλλαγή οθόνης εντός εγγύησης εννοείται.

Είχες και εσύ δηλαδή γραμμένο Knox και στο κάλυψε η εγγύηση?

Είχες και εσύ δηλαδή γραμμένο Knox και στο κάλυψε η εγγύηση?

Sorry, δεν είχα προσέξει αυτό με τον knox.

Όχι εγώ δεν το έχω πειράξει.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι λίγο λεπτό το θέμα μιας και είναι όντως κατασκευαστικο λάθος της οθόνης αλλά μπορούν να του αρνηθούν την εγγύηση εφόσον έγραψε το knox.

Oneplus 6 8/128

Έχετε αντιμετωπίσει κάποιο θέμα με αυτό τον τρόπο εγκατάστασης της ενημέρωσης;Εννοώ αν όλα είναι ομαλά!Επίσης όταν ερθει επίσημα στην Ελλάδα θα μου έρθει πάλι ενημέρωση?Και κάτι τελευταίο το κάνατε εργοστασιακό το τηλέφωνο και μετά την περάσετε?Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου!

Αν δεν πειραξεις τις ρυθμισεις στο Odin δεν εχεις να φοβασαι τιποτα.Εννοειται οτι θα πρεπει να εισαι προσεκτικος εαν το καλωδιο για καποιον λογο δεν κανει καλη επαφη,δηλαδη δεν πρεπει για κανεναν λογο να σταματησει η διαδικασια.

Καλο ειναι καθε φορα που περνας major firmware update να κανεις ενα format και wipes ωστε να περαστει καθαρη η Rom.Εγω προσωπικα αυτο κανω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Αν δεν πειραξεις τις ρυθμισεις στο Odin δεν εχεις να φοβασαι τιποτα.Εννοειται οτι θα πρεπει να εισαι προσεκτικος εαν το καλωδιο για καποιον λογο δεν κανει καλη επαφη,δηλαδη δεν πρεπει για κανεναν λογο να σταματησει η διαδικασια.

Καλο ειναι καθε φορα που περνας major firmware update να κανεις ενα format και wipes ωστε να περαστει καθαρη η Rom.Εγω προσωπικα αυτο κανω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Οποτε ήδη έχω κάνει ένα backup στο smartswitch οπότε του κάνω μία επαναφορά του κινητού και μετά περνάω τα αρχεία ε;

καλησπερα πηρα και εγω σημερα το κινητο σε γαλαζιο χρωμα το οποιο σε πρωτη φαση φαινεται να ειναι πολυ γρηγορο.γρηγορα φανηκαν καποια μειονεκτηματα οπως διαφημισεις- 1000000000 apps που και δεν μου χρειαζονται και ειναι του συστηματος και δε σβηνονται.οποια λυση υπαρχει σε μη root σε πρωτη φαση καλοδεχουμενη.να πω πως ερχομαι απο note 2 custom rom gravity box κλπ,οποτε οποιος εχει ασχοληθει καταλαβαινει τι σοκ επαθα με ολα αυτα που βρηκα μεσα και με τις διαφημισεις παντου...

Καλησπέρα παιδιά ,

Αυτό το "ελάχιστο πλάτος -->360 dp " στις επιλογές προγραμματιστή, πού βρίσκει εφαρμογή και μπορούμε να το αλλαξουμε για να βελτιώσουμε κάτι στην οθόνη ;

καλησπερα πηρα και εγω σημερα το κινητο σε γαλαζιο χρωμα το οποιο σε πρωτη φαση φαινεται να ειναι πολυ γρηγορο.γρηγορα φανηκαν καποια μειονεκτηματα οπως διαφημισεις- 1000000000 apps που και δεν μου χρειαζονται και ειναι του συστηματος και δε σβηνονται.οποια λυση υπαρχει σε μη root σε πρωτη φαση καλοδεχουμενη.να πω πως ερχομαι απο note 2 custom rom gravity box κλπ,οποτε οποιος εχει ασχοληθει καταλαβαινει τι σοκ επαθα με ολα αυτα που βρηκα μεσα και με τις διαφημισεις παντου...

Για τις εφαρμογές, δεν υπάρχει τρόπος απεγκατάστασης αλλά μπορείς να τις απενργοποιήσεις, που είναι το ίδιο πράγμα στην ουσία, απλά δεν ελευθερώνουν το χώρο στη μνήμη που καταλαμβάνουν. Μπορείς να το κάνεις π.χ. με το package disable pro ή άλλα παρεμφερή που υπάρχουν στο store.

Για τις διαφημίσεις υπάρχουν επίσης, εφαρμογές που κάνουν αυτό που θες & δεν χρειάζονται root.

Π.χ. adguard ή block this(δωρεάν). Δεν υπάρχουν στο store, google them.

Για τις εφαρμογές, δεν υπάρχει τρόπος απεγκατάστασης αλλά μπορείς να τις απενργοποιήσεις, που είναι το ίδιο πράγμα στην ουσία, απλά δεν ελευθερώνουν το χώρο στη μνήμη που καταλαμβάνουν. Μπορείς να το κάνεις π.χ. με το package disable pro ή άλλα παρεμφερή που υπάρχουν στο store.

Για τις διαφημίσεις υπάρχουν επίσης, εφαρμογές που κάνουν αυτό που θες & δεν χρειάζονται root.

Π.χ. adguard ή block this(δωρεάν). Δεν υπάρχουν στο store, google them.

Ok σε ευχαριστω πολύ θα τα ψαξω. Σε πρωτη φαση ειχε επιτυχια το κοψιμο της micro sim σε nano.

Καλσπέρα παιδιά, για να φλασάρω απο odin στο τέλος για να είναι τελείως καθαρή βάζω το home csc ή το σκέτο csc?

Ευχαριστώ!!!

Οποτε ήδη έχω κάνει ένα backup στο smartswitch οπότε του κάνω μία επαναφορά του κινητού και μετά περνάω τα αρχεία ε;

Δες και αυτό το βιντεάκι, θα σε βοηθήσει:

Μετά το πέρασμα της rom κάνε αν θες και ένα factory reset και μετά ξεκινάς το στήσιμο!

Δες και αυτό το βιντεάκι, θα σε βοηθήσει:

Μετά το πέρασμα της rom κάνε αν θες και ένα factory reset και μετά ξεκινάς το στήσιμο!

ΟΚ φίλε μου να σαι καλά!!

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned