Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Te_salat said:

Γενικά δυσκολεύομαι να κρατήσω συσκευές εκτός Galaxy και iPhone.

Sent from my iPad using Tapatalk

Εγώ είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω ios 10 επισταμένα πριν λίγο καιρό. Είχα χρόνια να πιάσω στα χέρια μου Apple product και ένιωσα σαν να με αντιμετωπίζουν σαν παιδί 10 χρόνων. Αυτό που θεωρούν κάποιοι σαν θετικό, ότι δηλαδή έχει πιο λίγες ρυθμίσεις και επιλογές, δεν είναι τόσο "πολύπλοκο" (αν μπορεί κανείς να το χαρακτηρίσει ετσι) όσο το Android εγώ το βρήκα μάλλον αρνητικό και εντελώς βαρετό. Δε μου κάνει εντύπωση που το επιλέγουν συγκεκριμένα target groups ανθρώπων.

Η Samsung έχει ένα πολύ ολοκληρωμένο πακέτο και αν το άφηνα για κάποιο άλλο, θα ένιωθα ανασφάλεια.

me > you

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Κανενα προβλημα με Nougat 4 με εφαρμογες...το μονο θεμα ειναι με το πληκτρολογιο..οταν τα απενεργοποιεις ολα εκτος του google voice κανει reboot μονο του

nfeel said:
Εγώ είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω ios 10 επισταμένα πριν λίγο καιρό. Είχα χρόνια να πιάσω στα χέρια μου Apple product και ένιωσα σαν να με αντιμετωπίζουν σαν παιδί 10 χρόνων. Αυτό που θεωρούν κάποιοι σαν θετικό, ότι δηλαδή έχει πιο λίγες ρυθμίσεις και επιλογές, δεν είναι τόσο "πολύπλοκο" (αν μπορεί κανείς να το χαρακτηρίσει ετσι) όσο το Android εγώ το βρήκα μάλλον αρνητικό και εντελώς βαρετό. Δε μου κάνει εντύπωση που το επιλέγουν συγκεκριμένα target groups ανθρώπων.

Η Samsung έχει ένα πολύ ολοκληρωμένο πακέτο και αν το άφηνα για κάποιο άλλο, θα ένιωθα ανασφάλεια.

Αν συμβιώσεις λίγο διάστημα με ios τότε θα δεις την μαγεία.

Παίζω χρόνια και στα δύο στρατόπεδα και πάνω απο το ios δεν θα βάλω ποτέ το android,ιδίως οταν βγαίνει jailbreak.

Απο ομορφιά δε πιστεύω οτι η sammy θα είναι πάντα μπροστά!

nfeel said:

ετσι ακριβως ειναι.

Xras said:

Παίζω χρόνια και στα δύο στρατόπεδα και πάνω απο το ios δεν θα βάλω ποτέ το android,ιδίως οταν βγαίνει jailbreak.

χωρις να θελω να το κανουμε VS, σε τι ειναι καλυτερο? στο οτι θες να αλλαξεις αναλυση καμερας και βγαινει απο την καμερα, πας μενου, ρυθμισεις κτλ?? Συγγνωμη αλλα πιο ανοητο λειτουργικο δεν εχω δει. Σιγουρα με τοσο απλο μενου ηταν λογικο να ειναι και πιο ελαφρυ και να εχει λιγες απαιτησεις σε h/w αλλα τωρα πλεον που το ανδροιδ πεταει και δεν εχει ελλειψεις του 2011-2013, θεωρω οτι δεν τιθεται θεμα συγκρισης.

Αν βαλεις τωρα και το σχεδιασμο μεσα, το s7 edge ειναι το απολυτο κινητο καθως το λογισμικο του ρολαρει τελεια, δεν χρειαζεσαι ποτε ρεσετ, ειναι απο τα πιο μαζεμενα σε διαστασεις τηλεφωνα, εχει απο τις καλυτερες αυτονομιες και κανει τα παντα. Επομενως ειδικα τωρα το ios και τα iphone ειναι αρκετα πισω σε ολα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

damierom said:
Θέλω να αλλάξω το firmware μέσω odin και να βαλω Γερμανική. Στο odin τσεκάρω μόνο το AP ή και το CSC, CP, BL ?

Επιλέγεις το tar που κατέβασες στο AP.

Xras said:
Επιλέγεις το tar που κατέβασες στο AP.

Στο http://forum.xda-developers.com/ γράφει οτι τσεκαρεις και τα υπολοιπα γι αυτο και ρωταω. Οταν κανω αυτο που λες εκτος απο το ΑΡ τα υπολοιπα ειναι κενα.

damierom said:
Στο http://forum.xda-developers.com/ γράφει οτι τσεκαρεις και τα υπολοιπα γι αυτο και ρωταω. Οταν κανω αυτο που λες εκτος απο το ΑΡ τα υπολοιπα ειναι κενα.

Παντα με δικο σου ρισκο.

Τα περνας ολα ναι όπως λες.

Και το csc οχι το home csc για να έχεις σωστο csc μετα στα update.

Γιατι δεν βάζεις btu που είναι πιο καθαρό?

Xras said:

Η σύγκριση γίνεται με στοκ ios και στοκ Android. Τώρα αν βάλεις τη nugat σε σύγκριση με ios στοκ εντάξει.... Καμία σχέση. Με jailbreak οκ κάτι γίνεται....

Αλλα σε καμία περίπτωση δεν θα άλλαζα το Android..... Βλέπω σειρές και ταινίες, συνδέω με τη smart TV μου και χίλια δυο άλλα....

mkbhd said:
Η σύγκριση γίνεται με στοκ ios και στοκ Android. Τώρα αν βάλεις τη nugat σε σύγκριση με ios στοκ εντάξει.... Καμία σχέση. Με jailbreak οκ κάτι γίνεται....

Αλλα σε καμία περίπτωση δεν θα άλλαζα το Android..... Βλέπω σειρές και ταινίες, συνδέω με τη smart TV μου και χίλια δυο άλλα....

Θα συμφωνήσω και γω...η μετάβασή μου από το αντροιντ στο ios ήταν δύσκολη...ειδικά αυτό το θέμα με τις ρυθμίσεις μου έσπασε τα νεύρα να πρέπει να βγείς από την εφαρμογή , να πάς στις ρυθμίσεις , να τ αλλάξεις και να ξαναγυρίσεις στην εφαρμογή.Η γνώμη μου είναι ότι αν η apple δεν απεμπλακεί από το κεντρικό πλήκτρο δεν θα αλλάξει τίποτα στο μενου..

Xras said:

Πραγματι ειναι μαγεια. Ειναι μαγικο το να χρειαζεσαι τα τριπλασια κλικς για να κανεις το ιδιο πραγμα, να εχεις ενα λειτουργικο γεματο περιορισμους και αναχρονιστικο/ παλαιολιθικο οσο δεν παει.

Πλεον το ios εχει μεινει πολυ πισω και αν βαλεις και το παλαιολιθικο hardware (οθονες 2012, bezels 2010 και δε συμμαζευεται) η διαφορα ειναι χαοτικη υπερ ενος σοβαρου android...

IPhone είχα και καταράστηκα την ώρα και την στιγμή που το πηρα. Δηλαδή ούτε εικονίδιο δεν μπορούσα να βάλω σε κενή θέση. Δεν λέω για ότι δηποτέ άλλο..κάμερα στο 6s που είχα χάλια. Καμία σχέση με το 7 edge που έχω τώρα. Δεν ξανά κάνω βλακεια ποτέ ξανά. Τρεις φορές έχω πάρει iPhone. Η τελευταία τώρα με το 6s ότι χειρότερο έχω δει. Και είχα κάνει και jb.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

marios_ch said:
Παντα με δικο σου ρισκο.

Τα περνας ολα ναι όπως λες.

Και το csc οχι το home csc για να έχεις σωστο csc μετα στα update.

Γιατι δεν βάζεις btu που είναι πιο καθαρό?

Αυτό για το HOME CSC είναι όντως έτσι? Πρώτη φορά το ακούω!

damierom said:
Αυτό για το HOME CSC είναι όντως έτσι? Πρώτη φορά το ακούω!

Αν δεν κάνω λάθος το home δεν κανει reset αλλα τσέκαρε το και εσυ 100%

marios_ch said:
Αν δεν κάνω λάθος το home δεν κανει reset αλλα τσέκαρε το και εσυ 100%

Θα το κάνω αλλά...προς το παρόν φοβάμαι να αλλάξω ρομ μήπως και πάει κάτι στραβά και γράψει ο knox η έχω πρόβλημα και δεν παίρνει τα updates OTA.

Τελικά επέστρεψα πάλι με το s7 για τρίτη φορά! Και καινούριο πλέον πάλι. Έρωτας

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δημήτρης

Πριν λιγο είδα ότι έχω νέα αναβάθμιση. Τώρα έχω την ZPL3 και μου ήρθε η ZPLH. Την πέρασε κάνεις;
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Παιδιά σόρυ, απο φαίνεται ποια έκδοση λογισμικού έχουμε στο κινητό?

Εχει κανείς θέμα με την εγγραφή βιντεο; Γραφει αλλα οταν το σταματαω καμιά φορά κολλαει και τελικά δεν έχει σωσει τιποτα. Γραφει στην sd

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

macuskam said:
Εχει κανείς θέμα με την εγγραφή βιντεο; Γραφει αλλα οταν το σταματαω καμιά φορά κολλαει και τελικά δεν έχει σωσει τιποτα. Γραφει στην sd

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Δοκίμασε και εσωτερική μνήμη να δεις αν φταίει η κάρτα σου. Εγώ έχω βάλει pro plus να είμαι σίγουρος.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

manfles said:
Παιδιά σόρυ, απο φαίνεται ποια έκδοση λογισμικού έχουμε στο κινητό?

Ρυθμίσεις /Πληροφορίες συσκευης /πληροφ.λογισμ.

Samsung galaxy s21+

geornirv said:
Πριν λιγο είδα ότι έχω νέα αναβάθμιση. Τώρα έχω την ZPL3 και μου ήρθε η ZPLH. Την πέρασε κάνεις;

Καλημέρα είναι η τελευταία Beta που ήρθε του Δεκεμβρίου

Καλημέρα σε ολες

Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι για το εν λόγο κινητό μπορειται να μου πειτε τις κριτικές είτε καλές είτε οχι??

Αν αξίζει για τα χρήματα που έχει??

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned