scorpio3 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Παίδες ρυθμίσεις---> θέματα έχετε πάνω πάνω την επιλογή δίπλα από το "προεπιλεγμένο" για ένα θέμα με την ονομασία "DarkMatter"; Το δοκίμασα χθες και έχει αλλάξει όλο το κινητό. Μιλάμε για τέλειο. Είναι ΟΕΜ αυτό; μήπως το πήραμε σε κάποιο από τα τελευταία updates; γινε πιο σαφής ρε φίλε γιατι μας εκαψες το μυαλό! που το ειδες αυτο τι κατέβασες... βαλε φώτο Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Έχω βάλει το easyhome και μου αρέσει σαν εφαρμογή αλλά σταματάει χωρίς λόγο και πρπεει να μπω ξανά στην εφαρμογή για να δουλέψει τι ρυθμίσεις πρπεει να κάνω για ναμη σταματα; Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 θέμα είναι εμενα δεν μου το κάνει λήψη βγάζει σφάλμα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 θέμα είναι εμενα δεν μου το κάνει λήψη βγάζει σφάλμα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το γνωρίζω βρε σκορπιέ ότι είναι θέμα. Απλά επειδή είχα καιρό να μπω στα Θέματα, δεν θυμάμαι να υπήρχε. Είναι της Samsung; Δεν έχω κατεβάσει ποτέ κάποιο θέμα εγώ. Πάντως όσοι το βρείτε, βάλτε το. Αν θέλετε, ανεβάζω screenshots για το πως γίνεται το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Μου βγαζει τελευταια ενα μηνυμα η συνδεση στο δικτυο απετυχε οταν ξεκλειδωνω το κινητο ή οταν κλεινω μια κληση..το εχει συναντησει κανεις;και τι εκανε για να φυγει; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Το γνωρίζω βρε σκορπιέ ότι είναι θέμα. Απλά επειδή είχα καιρό να μπω στα Θέματα, δεν θυμάμαι να υπήρχε. Είναι της Samsung; Δεν έχω κατεβάσει ποτέ κάποιο θέμα εγώ. Πάντως όσοι το βρείτε, βάλτε το. Αν θέλετε, ανεβάζω screenshots για το πως γίνεται το κινητό. τι rom έχεις? εγω EUR κ προσπαθώ να το βάλω κ μου βγάζει σφάλμα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω βάλει το easyhome και μου αρέσει σαν εφαρμογή αλλά σταματάει χωρίς λόγο και πρπεει να μπω ξανά στην εφαρμογή για να δουλέψει τι ρυθμίσεις πρπεει να κάνω για ναμη σταματα; μην το βάζεις σε εξοικονόμηση ενέργειας στις εφαρμογές Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 τι rom έχεις? εγω EUR κ προσπαθώ να το βάλω κ μου βγάζει σφάλμα Ιταλική και είναι απείραχτο το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogers Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Κάποιος μου έριξε τη συσκευή και έσπασε το πίσω μέρος. Μπορεί κάποιος που είχε αντίστοιχη εμπειρία να μου στείλει μήνυμα για να μου πει που να το στείλω, τηλέφωνα επικοινωνίας, τιμές κτλ? Ευχαριστώ! Edited November 15, 2016 by rogers Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια γιατί ετοιμάζομαι και εγώ σιγά σιγά να το τσιμπήσω! Έκδοση με snapdragon ή exynos? (Για τον exynos διαβάζω τα καλύτερα σχόλια) Υπάρχουν γενικά τίποτα προβλήματα με την συσκευή? Π.χ. κάπου διάβασα για την οθόνη και το λευκό της! Έχετε στο νου σας κάνα καλό skroutzoμάγαζο που να κρατά τις διαδικασίες? (DOA κτλ.) Συγνώμη αν γράφω κάτι που έχει ήδη γραφτεί αλλά είναι υπερβολικά πολλά τα μηνύματα για να τα διαβάσω όλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Μονο με exynos Ευρωπη Ελλαδα!snapdragon μονο αμερικη,σπανιο να βρεις συν οτι εχει αγγλικη γλωσσα!δεν υπαρχει κανενα προβλημα με οθονες και το λευκο χρωμα!οποιο καταστημα και να προτιμησεις μια χαρα θα ειναι! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Το birdphone φέρνει το μαύρο με snapdragon! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 (edited) Το birdphone φέρνει το μαύρο με snapdragon!υπαρχει και εδω φιλε σε μαυρο που το θες https://www.kaizerstore.gr/samsung-galaxy-s7-edge-g935f-32gb-onyx-black-eu και εδω με δωρο κιολας και αυτο πολυ αξιόπιστο μαγαζι φιλε απλα δεν γραφει με ποιον επεξεργαστη αλλα εαν παρεις τηλεφωνο θα σου πουν πιστευω http://www.phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=2984 Edited November 15, 2016 by corolla001975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά! Σχετικά με τα προβλήματα που ρωτάω αν έχει, ειναι επειδή το one που έχω, είχε θέματα με την κάμερα (μωβ) και μετά από ένα χρόνο αγοράς έπεσα σε τέτοια παρτίδα. Δεν είμαι πολύ τυχερός σε αυτά, επομένως ρωτάω για να είμαι προετοιμασμένος! Χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Το birdphone φέρνει το μαύρο με snapdragon! Snapdragon ευρώπη δε θα βρεις! από κίνα δε νομίζω να σε ενδιαφέρει, άρα πάμε από αμερική = αν έχεις συγγενή? γιατί σε κατάστημα (ευρώπη) δε θα το βρεις! χρειάζεται προσοχή γιατί όλα είναι δεμένα σε κάποιον παροχό =κλειδωμένα και γιαυτό αποφεύγεις με κάθε τρόπο της sprint, και της at&t = οι καλύτερες επιλογές είναι το unlocked (g930/5u) είναι ακριβότερο, verizon (g935v) τα υπόλοιπα (t-mobile κ.α) αν πει (ο συγγενής σου) στο κατάστημα ότι το θέλει unlocked θα δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες *εγγύηση δε θα έχεις αλλά αυτό το ξέρεις, επιδιόρθωση δε θα χεις!!! πχ αν σπάσει η οθόνη κανένα επίσημο σέρβις δε μπορεί να κάνει αντικατάσταση στην ευρώπη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Snapdragon ευρώπη δε θα βρεις! από κίνα δε νομίζω να σε ενδιαφέρει, άρα πάμε από αμερική = αν έχεις συγγενή? γιατί σε κατάστημα (ευρώπη) δε θα το βρεις! χρειάζεται προσοχή γιατί όλα είναι δεμένα σε κάποιον παροχό =κλειδωμένα και γιαυτό αποφεύγεις με κάθε τρόπο της sprint, και της at&t = οι καλύτερες επιλογές είναι το unlocked (g930/5u) είναι ακριβότερο, verizon (g935v) τα υπόλοιπα (t- κ.α) αν πει (ο συγγενής σου) στο κατάστημα ότι το θέλει unlocked θα δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες *εγγύηση δε θα έχεις αλλά αυτό το ξέρεις, επιδιόρθωση δε θα χεις!!! πχ αν σπάσει η οθόνη κανένα επίσημο σέρβις δε μπορεί να κάνει αντικατάσταση στην ευρώπη! Δεν με ενδιαφέρει ο snapdragon, προτείνω exynos, απλά το είδα στο birdphone. (http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Samsung-G935F-Galaxy-S7-Edge-32GB-Onyx-Black-EU.aspx) Δηλαδή το G935F, που βλέπω συχνά τι είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 (edited) Δεν με ενδιαφέρει ο snapdragon, προτείνω exynos, απλά το είδα στο birdphone. (http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Samsung-G935F-Galaxy-S7-Edge-32GB-Onyx-Black-EU.aspx) Δηλαδή το G935F, που βλέπω συχνά τι είναι? Είμαι στο ίδιο σημείο κι εγώ (μάλλον αύριο θα το παραγγείλω). Υπάρχει και αυτή η προσφορά με δώρο φορτιστή αυτοκινήτου http://www.e-deal.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=660037 Και εδώ με Δώρο Tempered Glass + Θήκη https://www.gadget-shop.gr/samsung-galaxy-s7-edge-g935-32gb-white-eu-welcome Edited November 15, 2016 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Αν το έχω καταλάβει σωστά! G930 = S7 G935 = S7 edge και το F = Free ??? Εγώ θα χρειαστεί να περιμένω λίγο! Εν αναμονή του Δώρου! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Αν το έχω καταλάβει σωστά! G930 = S7 G935 = S7 edge και το F = Free ??? Εγώ θα χρειαστεί να περιμένω λίγο! Εν αναμονή του Δώρου! :p Ναι, f =europe (exynos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Αν το έχω καταλάβει σωστά! G930 = S7 G935 = S7 edge και το F = Free ??? Εγώ θα χρειαστεί να περιμένω λίγο! Εν αναμονή του Δώρου! :p Αυτό πήρες τελικά? http://www.phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=2984 ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχει USB Type-C?? Γρήγορη φόρτιση? Πόση ώρα χρειάζεται για να φορτίσει πλήρως (από πχ 10% στο 100%)? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Κι εγώ το ξαναπήρα σήμερα (3η φορά:lol:). Αυτή τη φορά λέω να κάνω και μια ασφάλεια θραύσης-απωλειας κλπ Θυμάμαι ότι στη generalli είχε ένα πακέτο ετήσιο με 20 ευρώ, αλλά πρέπει να την κάνεις στον μήνα. Μηπως υπάρχει εύκαιρο το link? Από θήκες έχω 6, το screen protector μου λείπει. Θα πάω να πάρω της forcell που είχα και πριν και ήμουν ευχαριστημένος. Μήπως έχετε κάποιο άλλο από Ελλάδα να προτείνετε? Ευχαριστώ:) Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Ασφαλίστε το κινητό σας ή το tablet σας για ένα χρόνο με πολύ χαμηλό κόστος! http://www.xirogiannopoulos.gr/language/el/%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%AE-%CF%84%CE%BF-tablet-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%AD/ Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratoz Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Παίδες, σε λευκά φόντα (βλέπε πχ google) αριστερά εμφανίζεται ένα κίτρινο κάθετο stripe μισό εκατοστό περίπου σε πλάτος που χτυπάει πολύ άσχημα στο μάτι. Το έχει πάθει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Ασφαλίστε το κινητό σας ή το tablet σας για ένα χρόνο με πολύ χαμηλό κόστος! http://www.xirogiannopoulos.gr/language/el/%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%AE-%CF%84%CE%BF-tablet-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%AD/ Μπορούν να ασφαλιστούν κινητά ή tablets καινούργια (ή μεταχειρισμένα έως 1 μήνα), για 12 μήνες με πολύ χαμηλό κόστος. Η ασφαλιστική κάλυψη παρέχεται από την GENERALI HELLAS. καποιο για περισσοτερο καιρο μεταχειρισμενο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 (edited) http://www.globy.gr/insurance/index.php/content/infopage/3?lang=greek εδω ασφαλιζουν για συσκευες εξαμηνου αλλα με τιμη γυρω στα 60€ ομως.. Sent from my s7 edge Edited November 16, 2016 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts