achillesgk Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Δεν ξέρω μήπως έχεις παλιά εφαρμογή θέλει το package disabler pro ή καλύτερα το BK package disabler Samsung Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το 1ο έχω αγορασμένο. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Το 1ο έχω αγορασμένο. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γύρνα την γλώσσα στα αγγλικά και ανέβασε screenshot Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Γύρνα την γλώσσα στα αγγλικά και ανέβασε screenshot Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε μου αυτό ήταν! Με αγγλική γλώσσα μου έβγαλε όλες τις επιλογές. Σε ευχαριστώ! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Φίλε μου αυτό ήταν! Με αγγλική γλώσσα μου έβγαλε όλες τις επιλογές. Σε ευχαριστώ! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ φίλε να σε καλά Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Πριν λίγο έφαγε βουτα το κινητό στο πεζοδρόμιο.... Έδωσα το κινητό σε φίλο να βγάλει φωτο και του γλιστρησε. Είχα τη θήκη nillkin nature. Πολύ λεπτή δεν έπαθε τίποτα!!! Και εκανε 2 τούμπες πλάτη και έσκασε με την οθονη κάτω... Κοίταξε το καλά γτ και γω έτσι έλεγα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Παιδιά κάνα πρόγραμμα αυτόματος διακόπτης δεδομένων/wifi υπάρχει; Που να δουλεύει με τη μαμά ρομ όμως και ελλείψει ρουτ Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 ρε παιδια, με ποιον τρόπο τραβάμε screenshot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 ρε παιδια, με ποιον τρόπο τραβάμε screenshot? Home button + power Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 ρε παιδια, με ποιον τρόπο τραβάμε screenshot? Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Δεν επαθε τιποτα το κινητο;Ουτε γρατζουνια; Κι εγω με αυτη την θηκη το εχω... Τίποτα ούτε γρατσουνια...τυχερός.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Το 1ο έχω αγορασμένο. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το προτελευταιο απο δεξια που ισα που φενεται ειναι για το clear data Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 απο τις 8/9 στο σερβις της μαικροτεκ και ακομα περιμενουν την οθονη για να γινει αλλαγη. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Και όπως είπα αρχίζει το μπλέξιμο.....μιλώντας σήμερα με smartec και αφού το παρέλαβαν μου είπαν ότι θα περιμένετε πολύ λόγω έλλειψης και να τους τηλεφωνήσω ξανά τέλος του μήνα γύρω στις 27 να μου πουν τι θα γίνει.....δεν ήταν ακριβής έτσι στο φλου για καμένη οθόνη που δεν έγινε από εμένα...απαράδεκτο για τέτοια εταιρεία Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Ω ρε καλά που δεν το έστειλα και εγώ δηλαδή. Θα μιλήσω τηλεφωνικά και βλέπω. Απαράδεκτο πάντως για την Samsung Ελλάδος. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 απο σημερα κατοχος και γω σε silver...απλα κοσμημα...δε το χορταινω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Ρε παιδιά με τα cc όσο και αν χαλάρωσανε τα καταστήματα δυσκολεύοντε να κρατάνε στοκ πόσο μάλλον να παραγγελνουν ανταλλακτικά με ρίσκο να τους μείνουν, 2ον παίζει και τι θέμα εργοστάσιο τι στέλνει δούλεψα σε αντιπρόσωποια της LG παλιότερα πολλές φορές στελναμε παραγγελία για 10 πράγματα και μας στελναν τα 2 πες τους εφόσον θα πάρει τόσο πολύ να σου κάνουν ένα χαρτί να πας στο κατάστημα που έγινε αγορά να σου δώσουν νέα συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 (edited) απο τις 8/9 στο σερβις της μαικροτεκ και ακομα περιμενουν την οθονη για να γινει αλλαγη. :mad: Καλά πλάκα κάνουμε δηλαδή τι σου λένε από Samsung?Δεν μίλησαν με σέρβις δεν έχουν νέα?Έχω ξενερώσει απόλυτα μαυτην την εταιρεία απαράδεκτοι!!!!!!!!!!!!Υπάρχουν πόσες αναφορές πλέον και δεν βρίσκουν μια λύση Edited September 19, 2016 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Καλησπέρα παιδια Τι λαλακια έχω κάνει και δεν μπορώ να μετρήσω το επίπεδο άγχους στο s health ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badnews Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Παιδια καλησπέρα ! Προσπαθω να κανω καταχωρηση του κινητου στην Samsung και μου ζηταει τον κωδικο συσκευής ! Βαζω sm-g935f και βγαζει 100 αποτελέσματα διαλεγω ένα βαζω sn κτλ και βγαζει error η συσκευή εχει καταχωρηθεί ! To κινητο το πηρα καινουργιο από κατάστημα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Και μένα η αλλαγή οθόνης έγινε μετά από 8 μέρες λόγω έλλειψης ανταλλακτικων στην Πάτρα. Οπότε παραγγελνουν ότι δέχονται για εργασία προφανώς. Ειδικά τις οθόνες που είναι και ακριβές Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Τι έγινε βρε παιδιά, γιατί τόσες πολλές ελαττωματικες οθόνες; :(. Σιγά σιγά σκέφτομαι να το πάρω αλλά επειδή είμαι επαρχία δεν μπορώ να το στέλνω πάνω κάτω Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Τι έγινε βρε παιδιά, γιατί τόσες πολλές ελαττωματικες οθόνες; :(. Σιγά σιγά σκέφτομαι να το πάρω αλλά επειδή είμαι επαρχία δεν μπορώ να το στέλνω πάνω κάτω Δεν νομίζω να είναι όλες για καμμένα πιξελ στάνταρ παίζουν και σπασμένες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Τι έγινε βρε παιδιά, γιατί τόσες πολλές ελαττωματικες οθόνες; :(. Σιγά σιγά σκέφτομαι να το πάρω αλλά επειδή είμαι επαρχία δεν μπορώ να το στέλνω πάνω κάτω Ακομα και το home button να σου χαλασει,σου αλλαζουν ολη την οθονη.Παει μαζι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Ρε παιδιά με τα cc όσο και αν χαλάρωσανε τα καταστήματα δυσκολεύοντε να κρατάνε στοκ πόσο μάλλον να παραγγελνουν ανταλλακτικά με ρίσκο να τους μείνουν, 2ον παίζει και τι θέμα εργοστάσιο τι στέλνει δούλεψα σε αντιπρόσωποια της LG παλιότερα πολλές φορές στελναμε παραγγελία για 10 πράγματα και μας στελναν τα 2 πες τους εφόσον θα πάρει τόσο πολύ να σου κάνουν ένα χαρτί να πας στο κατάστημα που έγινε αγορά να σου δώσουν νέα συσκευή εχθες που ανεφερα στην micro-tec την αντικατασταση μου ειπε οτι δεν ειναι αρμοδιοι για κατι τετοιο. λες να τους το ξανα ζητησω και να ειμαι πιο σαφης? να τους πω δηλαδη οτι ξερω οτι γινεται και να μου δωσουν ενα χαρτι να παω να παρω αλλη συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Χρησιμοποιεί κανεις ενα απο τα παρακάτω ΒΤ με το edge ? Lg Tone (οποιαδηποτε εκδοση) Plantronics backbeat go/go 2 Samsung level U Δουλευουν καλά με το κινητό ?Καποια προτίμηση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts