Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βλέπω ότι πολύ ασχολείστε με τρόπους περίεργους για να διορθωθεί η κατανάλωση μπαταρίας...

Εγώ δεν βλέπω κάτι ανησυχητικό ενώ έχω την dual sim έκδοση και προερχόμενος από MATE 8...

Δηλαδή εσείς έχετε χειρότερη αυτονομία?

Screenshot_20160624_011937.pngimages hosting"]Screenshot_20160624_011937.pngimages hosting[/url]

Screenshot_20160624_011951.pngupload a picture"]Screenshot_20160624_011951.pngupload a picture[/url]

Φίλτατε tsiglas μια θερμη παράκληση. Ειναι dual sim full active η συσκευή;

OnePlus 12R

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παρατήρησα εκτός ότι ζεσταίνεται ότι έχασα 9 % μέσα σε 4 ώρες με airplane mode στην μπαταρία λέει ότι μόνο το device indle χωρίς να λέει περαιτέρω λεπτομέρειες. Όταν πάτησα optimise battery μου έβγαλε το Google Play services και το Samsung push notification τα οποία δεν μπορούσα να τα επιλέξω. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι ανάλογο?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Φίλτατε tsiglas μια θερμη παράκληση. Ειναι dual sim full active η συσκευή;

Όχι...dual standby...το MATE 8 νομίζω ότι είναι το μοναδικό τηλέφωνο που είναι full active

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

για το dual υπάρχει νήμα;

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Όχι νομίζω...Αλλά είναι ακριβως το ίδιο με το μονοκαρτο (935F vs 935FD).

Άρα τα ίδια ισχύουν εκτός φυσικά από τη λειτουργία των 2 sim cards.

send from my Samsung s7 edge

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Όχι...dual standby...το MATE 8 νομίζω ότι είναι το μοναδικό τηλέφωνο που είναι full active

Οχι φιλε μου και στο λεω επειδή όλα τα παρακάτω τηλ. ειναι full active και εχουν περάσει από τα χέρια μου :

Honor 6, Honor 6 plus, Honor 7, Mate 7, Mate8, Huawei P8, P9 και το P9 plus.

Lenovo k910, Lenovo vibe z2 pro , vibe x2

Asus zenfone 551 και κανα δυο Samsung παλιά + Htc ακομα πιο παλια.

Σ ευχαριστώ πολυ για την απαντηση σου.

Edited by CRISPAF77

OnePlus 12R

Ναι είναι πάρα πολύ καλό αλλά όταν έχω αυτό δεν μου δουλεύει το Led ειδοποιησεων....

Εμένα μου δουλεύει το led.

Απλα να απενεργοποιήσεις το ξυπνημα της οθόνης με κάθε ειδοποίηση.

Και τα 2 ταυτόχρονα δεν δουλεύουν.(τους εχω στείλει feedback με προτάσεις μεταξύ αυτών να το φτιάξουν να δουλεύουν και τα 2 ταυτόχρονα οπως επίσης να προσθέσουν double tap το screen on and off)-το τελευταίο εχει πολυ μεγάλη προτίμηση απο τους χρήστες και στις πρώτες θέσεις απο κατάλογο με επιθυμίες του κόσμου)

Κάνε μια εκκαθάριση της εφαρμογής λογικά θα στρώσει.

Sent from my iPad Air 2

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Απο τα καινούρια εννοείς. Γιατί είναι και καποια παλιότερα dual active. Όπως επίσης και το Huawei P9 (και το plus) νοιμίζω είναι active.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Παρατήρησα εκτός ότι ζεσταίνεται ότι έχασα 9 % μέσα σε 4 ώρες με airplane mode στην μπαταρία λέει ότι μόνο το device indle χωρίς να λέει περαιτέρω λεπτομέρειες. Όταν πάτησα optimise battery μου έβγαλε το Google Play services και το Samsung push notification τα οποία δεν μπορούσα να τα επιλέξω. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι ανάλογο?

Κάνε χειροκίνητα αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση των google services και λογικά θα στρώσει.

Πιο πίσω εχω δώσει link.

Επίσης λογικό η θερμοκρασία να ειναι πιο αυξημένη.,αλλα σε νορμαλ πλαίσια.

Μια τα 35αρια έξω,μια οτι η συσκευη ειναι φρέσκια και δεν εχει δέσει απόλυτα το σεταρισμα που έκανες.

Κάνε και 3-4 πλήρες φορτίσεις και θα κρίνεις καλύτερα.

Sent from my iPad Air 2

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Όχι νομίζω...Αλλά είναι ακριβως το ίδιο με το μονοκαρτο (935F vs 935FD).

Άρα τα ίδια ισχύουν εκτός φυσικά από τη λειτουργία των 2 sim cards.

Τα ίδια ακριβώς ισχύουν...ακόμη και οι rom που φοράνε είναι κοινές.

Παρέλαβα και εγώ το νέο μου παιχνίδι και πλέον είμαι με δύο s7 edge.

Το νέο είναι ένα S7 Edge DUOS σε Silver χρώμα. Απλά πανέμορφο...μένει μόνο η πατέντα για την ταυτόχρονη χρήση 2ης sim και microsd και είμαι έτοιμος.

Edited by panosf

Το νέο είναι ένα S7 Edge DUOS σε Silver χρώμα. Απλά πανέμορφο.

Είσαι και Πρέβεζα σωστά;;; καλορίζικο μιας και παρέλαβες σήμερα :D

Follow me on XDA

Το νέο είναι ένα S7 Edge DUOS σε Silver χρώμα. Απλά πανέμορφο...μένει μόνο η πατέντα για την ταυτόχρονη χρήση 2ης sim και microsd και είμαι έτοιμος.

από που;

Ψάχνω τα θέματα επί πληρωμής και δεν μπορώ να τα βρω τόσο καιρό.....τα έχει βρει κανείς?

IPhone 15 Pro 

[/color]

από που;

Από αγγελία σε forum....το πουλούσε κάποιος καινούργιο. Υπαρχει όμως και στο bestprice από οσο θυμαμαι.

Edited by panosf

Κάνε χειροκίνητα αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση των google services και λογικά θα στρώσει.

Πιο πίσω εχω δώσει link.

Επίσης λογικό η θερμοκρασία να ειναι πιο αυξημένη.,αλλα σε νορμαλ πλαίσια.

Μια τα 35αρια έξω,μια οτι η συσκευη ειναι φρέσκια και δεν εχει δέσει απόλυτα το σεταρισμα που έκανες.

Κάνε και 3-4 πλήρες φορτίσεις και θα κρίνεις καλύτερα.

Αν δε σου κάνει κόπο, ξανά δίνεις το link γιατί δε το βρίσκω.

Πάντως να πω ότι και εμένα μετά από το τελευταίο update της συσκευής , μετά την πρώτη φόρτιση το google play store έφτασε από το βράδυ που έβγαλα το φορτιστή μέχρι το πρώι ( 8 περίπου ώρες ) χωρίς χρήση να έχει πάει στο 65%και η μπαταρία να έχει καταναλώσει 9%.

Πάντως μετά άρχισε από μόνο του, χωρίς να κάνω κάτι εγώ, μόνο υπομονή για να δω, να στρώνει σιγά σιγά και τώρα μετά την τρίτη φόρτιση να είναι πάλι σε όλα οκ.

Καλού κακού πάντως ας έχουμε και το Link, ποτέ δε ξέρεις....

Πανω σε αυτο που εγραψες οτι οι ROM ειναι κοινες.

Εχει δοκιμασει να βαλει κανενας σε δικαρτο ROM "Ευρωπαικη";

Σκεφτομαι να το κανω αλλα δεν ξερω αν θα υπαρχουν παρενεργειες.

Λογικα η μονη παρενεργεια που μπορει να υπαρχει ειναι να μην αναγνωριζει την δευτερη sim αλλα και παλι γιατι να μην την αναγνωριζει......

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Καλημερα παιδιά έχω μερικές ερωτησούλες

1.από θέμα ήχου πως τα πάει η συσκευή το ηχείο είναι ικανοποιητικό?με ακουστικά?

2.το gps κλειδώνει γρήγορα χωρίς δεδομένα και γενικά λειτουργεί καλά?

3.doouble tap μπορούμε να βάλουμε με κάποιο τρόπο για να κλειδώνει η συσκευή όπως έχουν τα lg?

spacer.png

Καλημερα παιδιά έχω μερικές ερωτησούλες

1.από θέμα ήχου πως τα πάει η συσκευή το ηχείο είναι ικανοποιητικό?με ακουστικά?

2.το gps κλειδώνει γρήγορα χωρίς δεδομένα και γενικά λειτουργεί καλά?

3.doouble tap μπορούμε να βάλουμε με κάποιο τρόπο για να κλειδώνει η συσκευή όπως έχουν τα lg?

1. Όχι το καλύτερο, πάνω από το μέσο όρο.

2. Άψογο. Άλλωστε σε κορυφαίες συσκευής δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα πλέον.

Follow me on XDA

Εμένα μου δουλεύει το led.

Απλα να απενεργοποιήσεις το ξυπνημα της οθόνης με κάθε ειδοποίηση.

Και τα 2 ταυτόχρονα δεν δουλεύουν.(τους εχω στείλει feedback με προτάσεις μεταξύ αυτών να το φτιάξουν να δουλεύουν και τα 2 ταυτόχρονα οπως επίσης να προσθέσουν double tap το screen on and off)-το τελευταίο εχει πολυ μεγάλη προτίμηση απο τους χρήστες και στις πρώτες θέσεις απο κατάλογο με επιθυμίες του κόσμου)

Κάνε μια εκκαθάριση της εφαρμογής λογικά θα στρώσει.

Sent from my iPad Air 2

Τελικά δεν κατάλαβα έτσι όπως μου το έγραψες...όταν δέχεσαι μια ειδοποίηση π.χ. από mail ανάβει η οθόνη κλειδώματος κανονικά....βλέπεις την ειδοποίηση αλλά δεν το πειράζεις και η οθόνη ξανακλεινει μόνη της ...Μεχρι εκει ολα καλα...σε αυτό το σημείο που εσβησε η οθονη χωρις να ανοιξω την ειδοποίηση το Led σου αναβοσβήνει ή όχι?

Εμένα όχι...

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

1. Όχι το καλύτερο, πάνω από το μέσο όρο.

2. Άψογο. Άλλωστε σε κορυφαίες συσκευής δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα πλέον.

3. Για να κλειδώνει ναι υπάρχει τρόπος, για να ξυπναει οχι καθως είναι περιορισμός στον Κερνελ της Samsung και γινεται μόνο με ρουτ xposed κτλπ.

Μπορείς εναλλακτικά να βάλεις air gesture που περνάς το χερι σου πάνω από τον αισθητήρα και ξυπναει.

Με κάποιους περιορισμούς όμως πρέπει να είναι σε σταθερή θεση η συσκευή

Πανω σε αυτο που εγραψες οτι οι ROM ειναι κοινες.

Εχει δοκιμασει να βαλει κανενας σε δικαρτο ROM "Ευρωπαικη";

Σκεφτομαι να το κανω αλλα δεν ξερω αν θα υπαρχουν παρενεργειες.

Λογικα η μονη παρενεργεια που μπορει να υπαρχει ειναι να μην αναγνωριζει την δευτερη sim αλλα και παλι γιατι να μην την αναγνωριζει......

Η ROM που φοράει τώρα το δίκαρτο είναι η ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ, με την ευρωπαική που φοράει το μονόκαρτο μου. Οταν λέμε ίδια εννουμε τα πάντα ίδια. (ημερομηνίες, build number κτλ). APF2/APEQ συγκεκριμένα.

Στο s7 edge δεν φλασαρα ακόμη rom απο το μονοκαρτο γιατι δεν χρειαστηκε. Το είχα κανει σε note 5 duos που ίσχυαν ακριβώς τα ίδια πραγματα και φυσικά δουλεύει κανονικά και άψογα.

Δεν ξέρω γιατί ψάχνεστε τόσο πολύ. Το κινητό είναι φοβερό σχεδόν σε όλους τους τομείς και το σημαντικότερο ταχύτατο και εύχρηστο.

Μ ενθουσιάζει η ευκολία που κάνω οτιδήποτε σε σχέση με το i6s plus που είχα πριν .

Sent from my iPad using Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν ξέρω γιατί ψάχνεστε τόσο πολύ. Το κινητό είναι φοβερό σχεδόν σε όλους τους τομείς και το σημαντικότερο ταχύτατο και εύχρηστο.

Μ ενθουσιάζει η ευκολία που κάνω οτιδήποτε σε σχέση με το i6s plus που είχα πριν .

Sent from my iPad using Tapatalk

Νομίζω είναι και η φύση του λειτουργικού που μας κανει να ψαχνομαστε παραπάνω.

Στο ιος πχ ξέρεις αυτο είναι και τελος.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160624/6fa92b14680625d76d32dd8ced5f6c7a.jpg

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι πάίχτήκέ; από χτες νομίζω ξεκίνησε..

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned