Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εξαιρετικά θα έλεγα, αντε να δούμε μπας και βρεις ησυχία ταλαιπωρηθηκες.

Σήμερα είχα αρκετό τρέξιμο και δεν το σκαλιξα και πάρα πολύ. Αλλά και πάλι τα αποτελέσματα είναι καλά.

Έστω το δείγμα.

Α και ακόμα δεν μου κόλλησε ούτε έκλεισε από μόνο του.

kountouraN

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Σήμερα είχα αρκετό τρέξιμο και δεν το σκαλιξα και πάρα πολύ. Αλλά και πάλι τα αποτελέσματα είναι καλά.

Έστω το δείγμα.

Ισα ισα με τρέξιμο εναλλαγη σηματος κτλπ το βλέπω πολυ καλα.

Έστω το δείγμα.

Στο στο changelog της έκδοσης που έβαλες νομίζω ότι πήρε το μάτι μου κάποια στιγμη ότι μιλούσε για battery optimizations. Αντε να βγει και για τα Ελληνικά...

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν έχει ούτε ένα ίχνος εφαρμογών απο τη cosmote στην όποια θα πάω; Άλλαξαν πολιτική; Πως και;

Το σκέφτομαι πολύ, αλλά έχω το κινητό μου ενάμιση χρόνο και εκτός από τη μπαταρία, που το ζηλεύω το edge, με ικανοποιεί. Είναι καλή προσφορά αλλά δεν ξέρω...

Άμα δεν έχει bloatware και οθόνες εκκίνησης από την εκάστοτε εταιρία είναι στα συν.

Live to ride, ride to live

Άλλο εννοείς κ δεν το κατάλαβα πριν...αν πας σε branded κινητό της cosmote λογικά έχεις λογότυπα..αν σε πειράζει τόσο πολύ αυτό φλασαρεις μια άλλη επίσιμη

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σήμερα πρώτη μέρα με BTU παιδιά μη το ματιασω φαίνεται να πηγαίνει καλά!

Σίγουρα δεν είναι τελική εικόνα παρά μόνο ένα δείγμα.

Τις πρώτες δυόμισι ώρες αφού το έβγαζε από την βάση,

Χωρίς ίντερνετ χωρίς AOD χωρίς gps.

Μόνο ανοιχτό τηλέφωνο με σήμα cosmote.

Σε 2μιση ώρες δεν έπεσε από το 100%.

Στην συνέχεια Internet wifi και data 60-40%

Μετά τις δυόμισι ώρες δεν έχει μείνει χωρίς ίντερνετ ακόμα.

Οθόνη στο αυτόματο πάντα.

https://www.dropbox.com/sh/q6giqeqt66q6txr/AACrWGOC6OGcSvLvkVYed3Q0a?dl=0

μπορείς να βγάλεις μια φώτο τις πληροφ. λογισμ. σου?

IPhone 15 Pro 

Δουλεψε το τηλέφωνο για μια ημερα χωρις να το συνδεσεις στο ρολοι και τσεκαρε μπαταρια.

Επισης τσεκαρετε το θεμα του nexus 6p για το θεμα με το play services.Μην ριχνετε αναγκαστικα το φταιξιμο στο update της samsung.

Τα Google services είναι το πρόβλημα ξεκάθαρα. Το ρολόι έχει αυξημένη κατανάλωση σε σχέση με όταν το δούλευα στο iPhone. Από το 40% που έχει καταναλώνει από την μπαταρία, το ρολόι ευθύνεται για το 5%. Υψηλό ποσοστό αν αναλογισθούμε ότι με το iPhone κατανάλωνε 1.5%.

Από το απόγευμα έχω περάσει την τελευταία beta των Google services και το τηλέφωνο άλλαξε συμπεριφορά.

Έπεσε αμέσως το ποσοστό τους καθώς και του system. Τι ίδιο και η θερμοκρασία.

Παρόμοια συμπεριφορά είχα και χθες που έκανα διαγραφή του cache των GS, αλλά σήμερα επανήλθε χωρίς όμως να είναι τόσο έντονο.

Γι αυτό θα περιμένω να δουλέψω την συσκευή ως αυριο το βράδυ και να δω αν λύθηκε με το τελευταίο apk.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ρε παιδιά ενώ έχω στην οθόνη κλειδώματος "κωδικός,αποτύπωμα" ξεκλειδώνει μόνο με σάρωση στην οθόνη γνωρίζει κανείς τη παίζει

Ευχαριστώ

Τα Google services είναι το πρόβλημα ξεκάθαρα. Το ρολόι έχει αυξημένη κατανάλωση σε σχέση με όταν το δούλευα στο iPhone. Από το 40% που έχει καταναλώνει από την μπαταρία, το ρολόι ευθύνεται για το 5%. Υψηλό ποσοστό αν αναλογισθούμε ότι με το iPhone κατανάλωνε 1.5%.

Από το απόγευμα έχω περάσει την τελευταία beta των Google services και το τηλέφωνο άλλαξε συμπεριφορά.

Έπεσε αμέσως το ποσοστό τους καθώς και του system. Τι ίδιο και η θερμοκρασία.

Παρόμοια συμπεριφορά είχα και χθες που έκανα διαγραφή του cache των GS, αλλά σήμερα επανήλθε χωρίς όμως να είναι τόσο έντονο.

Γι αυτό θα περιμένω να δουλέψω την συσκευή ως αυριο το βράδυ και να δω αν λύθηκε με το τελευταίο apk.

Υπαρχει ενα εξαιρετικο bug,της google παλι, που ενεργοποιειται με το bluetooth (bluedroid ή καπως ετσι).Με αλλα λογια η συνδεση με το ρολοι μπορει να στη γονατισει τη μπαταρια.Επισης μπορει σημερα το play services να ειναι οκ και αυριο να του τη βαρεσει και να στην τσακισει.Το συγκεκριμενο τηλεφωνο ειμαι σιγουρος οτι εχει πολυ καλη μπαταρια,φιλος που με τη χρηση που κανει κανονικα θα επρεπε να κυκλοφορει με μπαταρια αυτοκινητου μου λεει τα καλυτερα, απλα το αδικει καποιες φορες η ηλιθια συμπεριφορα των εφαρμογων της google.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Εγω εχω παρστηρησει το google services να χανει τη μπαλα μονο μετα απο ρουτ η update μεσω odin..

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

συγνώμη Νικ αν γίνεται μεσα απο τις πληροφορίες του κινητου οχι απο το Samsung info αν μπορείς βγαλτο ολο με το έξυπνο screen shot

IPhone 15 Pro 

συγνώμη Νικ αν γίνεται μεσα απο τις πληροφορίες του κινητου οχι απο το Samsung info αν μπορείς βγαλτο ολο με το έξυπνο screen shot

https://www.dropbox.com/s/gxd1qx178ci81fk/Screenshot_20160511-232115.jpg?dl=0

kountouraN

Υπαρχει ενα εξαιρετικο bug,της google παλι, που ενεργοποιειται με το bluetooth (bluedroid ή καπως ετσι).Με αλλα λογια η συνδεση με το ρολοι μπορει να στη γονατισει τη μπαταρια.Επισης μπορει σημερα το play services να ειναι οκ και αυριο να του τη βαρεσει και να στην τσακισει.Το συγκεκριμενο τηλεφωνο ειμαι σιγουρος οτι εχει πολυ καλη μπαταρια,φιλος που με τη χρηση που κανει κανονικα θα επρεπε να κυκλοφορει με μπαταρια αυτοκινητου μου λεει τα καλυτερα, απλα το αδικει καποιες φορες η ηλιθια συμπεριφορα των εφαρμογων της google.

Έκλεισα το bt και δεν θα χρησιμοποιήσω το ρολόι να δούμε τι θα παίξει αύριο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Έκλεισα το bt και δεν θα χρησιμοποιήσω το ρολόι να δούμε τι θα παίξει αύριο.

Πήγαινε και στο Wear app και στο γραναζι των ρυθμίσεων κλείσε και την επιλογή device settings γιατί θα συνεχίσει να ψάχνει να κάνει pair. Ακόμα και με κλειστό Bluetooth ναι.

Πήγαινε και στο Wear app και στο γραναζι των ρυθμίσεων κλείσε και την επιλογή device settings γιατί θα συνεχίσει να ψάχνει να κάνει pair. Ακόμα και με κλειστό Bluetooth ναι.

Ευχαριστώ Κώστα.

Και κάτι άλλο που πάει να με τρελάνει.

Όταν ανοίγω το myphone από τον browser και πατάω να ανοίξω οτιδήποτε με πάει στο Tapatalk.

Στις ρυθμίσεις κάπου βρήκα επιλογή στο Tapatalk για το που θέλω να ανοίγουν τα Link αλλά δεν μπορώ αφήνει να επιλέξω τίποτα. Επίσης όταν πατάω view in Web ξαναγυρνά στο Tapatalk.

Διέγραψα την μνήμη και το cache του αλλά τίποτα.

Είχα κάνει στο iPhone ρύθμιση για να ανοίγει το myphone από τον safari στο Tapatalk και μάλλον το κράτησε. Γίνεται το ίδιο είτε μπω από τον browser της Samsung είτε από Chrome.

Ευχαριστώ Κώστα.

Και κάτι άλλο που πάει να με τρελάνει.

Όταν ανοίγω το myphone από τον browser και πατάω να ανοίξω οτιδήποτε με πάει στο Tapatalk.

Στις ρυθμίσεις κάπου βρήκα επιλογή στο Tapatalk για το που θέλω να ανοίγουν τα Link αλλά δεν μπορώ αφήνει να επιλέξω τίποτα. Επίσης όταν πατάω view in Web ξαναγυρνά στο Tapatalk.

Διέγραψα την μνήμη και το cache του αλλά τίποτα.

Είχα κάνει στο iPhone ρύθμιση για να ανοίγει το myphone από τον safari στο Tapatalk και μάλλον το κράτησε. Γίνεται το ίδιο είτε μπω από τον browser της Samsung είτε από Chrome.

Ψαξτο λίγο εκεί που λέει εφαρμογές - προεπιλεγμενες εφαρμογές.

Για να δούμε λάθος ή σωστό τα 575€.

http://www.terrabytenet.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=5509

Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

iPhone 16 Pro Max

Εμένα ρε παιδιά μου την σπάει πολύ,

Που δεν κάνει επικόλληση τα link από chrome στο Facebook messenger.

Δεν είναι θέμα συσκευής μάλλον γιατί εκτός ότι μου το έκανε και στο s6, μου το κάνει και εδώ αλλά μόνο στην συγκεκριμένη εφαρμογή.

Και αν θέλω στείλω κάποιο link το στέλνω στο viber.

Εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δουλεύω πολύ την αντιγραφή επικόλληση και αυτό το κόλλημα με ζοριζει.

Υπάρχει κάποια λύση?

kountouraN

Ψαξτο λίγο εκεί που λέει εφαρμογές - προεπιλεγμενες εφαρμογές.

Τελικά έγινε με απεγκατάσταση του Tapatalk και νέα εγκατάσταση.

Μετά μόλις πάτησα να ανοίξω Link μου έβγαλε την επιλογή.

Παιδιά έχω ένα θέμα με το play store...όταν πάω να κατεβάσω ή να ενημερώσω μια εφαρμογή μέσω WiFi δεν κατεβαίνει και μου βγάζει error 495...με δεδομένα τα κατεβάζει μια χαρά...καμία ιδέα γιατί μου έχει δέσει τα χέρια?

Εμένα ρε παιδιά μου την σπάει πολύ,

Που δεν κάνει επικόλληση τα link από chrome στο Facebook messenger.

Δεν είναι θέμα συσκευής μάλλον γιατί εκτός ότι μου το έκανε και στο s6, μου το κάνει και εδώ αλλά μόνο στην συγκεκριμένη εφαρμογή.

Και αν θέλω στείλω κάποιο link το στέλνω στο viber.

Εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δουλεύω πολύ την αντιγραφή επικόλληση και αυτό το κόλλημα με ζοριζει.

Υπάρχει κάποια λύση?

κ κοινή χρήση κάνει κ επικόλληση

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά έχω ένα θέμα με το play store...όταν πάω να κατεβάσω ή να ενημερώσω μια εφαρμογή μέσω WiFi δεν κατεβαίνει και μου βγάζει error 495...με δεδομένα τα κατεβάζει μια χαρά...καμία ιδέα γιατί μου έχει δέσει τα χέρια?

κανε μια εκκαθάριση μνήμης cache του playstore μην κολλάμε σε τέτοια απλα θέματα κ γεμίζουμε το νήμα χωρίς λόγο. πάντα φιλικά

Edited by scorpio3

IPhone 15 Pro 

Έκαναν factory reset το φωρτισα 100% και το άφησα την νύχτα με όλα κλειστά,σε 15ωρες αδράνειας έπεσε 3%. Την επόμενη νύχτα έβαλα και την SIM που δεν την είχα πάνω και ξυπνησα το πρωι μετά απο 6 ώρες και έχασε 3% . Δεν είναι πολλά 3% σε 6 ώρες?

Έκαναν factory reset το φωρτισα 100% και το άφησα την νύχτα με όλα κλειστά,σε 15ωρες αδράνειας έπεσε 3%. Την επόμενη νύχτα έβαλα και την SIM που δεν την είχα πάνω και ξυπνησα το πρωι μετά απο 6 ώρες και έχασε 3% . Δεν είναι πολλά 3% σε 6 ώρες?

Όχι φίλε μου, δεν είναι πολύ. Μπορούσε να είναι λιγότερο, μπορούσε και περισσότερο.

Έβαλες και τη sim και μπορεί σε εκείνο το σημείο που το άφησες να μην είχε τόσο καλό σήμα κι έτσι η κεραία να δούλευε παραπάνω.

Είπαμε για τα google services, για το Android system, για τη βελτίωση που περιμένουμε στα επόμενα updates, αλλά φιλικά, μη ψάχνουμε για μάγισσες. Η συσκευή είναι απόλαυση, ας την απολαύσουμε.

send from my Samsung s7 edge

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned