Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελευταία δεν μου λειτουργεί το wifi calling της Cosmote...

Το παρατήρησα σε δύο διαφορετικά router. Δηλαδή μάλλον είναι θέμα συσκευής.

Εχει συμβεί σε κανένα άλλο; Προτεινόμενες κινήσεις; Εκανα wipe cache από το recovery δεν έγινε τίποτα.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Χρόνια πολλά και καλή πρωτοχρονιά σε όλους!

Ρώτησα και στο σχετικό νήμα με τα αξεσουάρ αλλά δεν έχει και πολύ κίνηση πια γι' αυτό ρωτάω κι εδώ!

Χρειάζομαι ένα τζαμάκι whitestone για το edge αλλά πλέον μόνο στο eBay βρήκα με πάνω από 70€!

Έχετε υπόψη σας κάτι σε λογική τιμή;

Ευχαριστώ!

Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=450856&page=105

Αν και αφορά το s8 plus νήμα δεν χάνεις να κοιτάξεις στο κατάστημα που αναφέρεται στην οδό Αθηνάς

----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ποστ 1572 και παρακάτω διάβασε...

Konakis.

Επίσκεψη σμαρτεκ σήμερα για αλλαγή μπαταρίας αφού λήγει η εγγύηση σε 1.5 μήνα. Αλλαχτηκε δωρεάν μαζί με οθόνη αφού βρήκανε ότι η οθόνη ήθελε αλλαγή. Μπράβο Σμαρτεκ . Τα καλύτερα. Το κινητό έγινε καινούργιο και μπαίνει για πώληση.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=450856&page=105

Αν και αφορά το s8 plus νήμα δεν χάνεις να κοιτάξεις στο κατάστημα που αναφέρεται στην οδό Αθηνάς

----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ποστ 1572 και παρακάτω διάβασε...

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, θα το κοιτάξω!

Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη!

Επίσκεψη σμαρτεκ σήμερα για αλλαγή μπαταρίας αφού λήγει η εγγύηση σε 1.5 μήνα. Αλλαχτηκε δωρεάν μαζί με οθόνη αφού βρήκανε ότι η οθόνη ήθελε αλλαγή. Μπράβο Σμαρτεκ . Τα καλύτερα. Το κινητό έγινε καινούργιο και μπαίνει για πώληση.

Πολλά μπράβο εκεί στα παιδιά για άλλη μια φορά ✌

Konakis.

Τελευταία δεν μου λειτουργεί το wifi calling της Cosmote...

Το παρατήρησα σε δύο διαφορετικά router. Δηλαδή μάλλον είναι θέμα συσκευής.

Εχει συμβεί σε κανένα άλλο; Προτεινόμενες κινήσεις; Εκανα wipe cache από το recovery δεν έγινε τίποτα.

Τα ίδια και σε εμένα μονο το VoLTE λειτουργεί

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολλά μπράβο εκεί στα παιδιά για άλλη μια φορά ✌
Αυτό που αλλάζουν οθόνη και μπαταρία σε όποιον πάει s7 edge για οποιονδήποτε λόγο μόνο σε εμένα κάνει εντύπωση; Για ακουστικό το πας σου αλλάζουν οθόνη,

για απώλεια σήματος πας σου αλλάζουν οθόνη,

για τίποτα πας επειδή διάβασες εδώ ότι αλλάζουν οθόνη σου αλλάζουν οθόνη.

Γιατί αλλάζουν σε όλους οθόνη;

Αυτό που αλλάζουν οθόνη και μπαταρία σε όποιον πάει s7 edge για οποιονδήποτε λόγο μόνο σε εμένα κάνει εντύπωση; Για ακουστικό το πας σου αλλάζουν οθόνη,

Σίγουρα κάποιες παρτίδες (αν όχι όλα τα s7)είχανε πρόβλημα με την ροζ κάθετη γραμμή κάθετα της μπροστινης κάμερας. Μπορεί να τις αλλαζουν προληπτικά η ακόμα και όχι . Το συγκεκριμένο πρόβλημα ανάλογα με την πίεση που ασκουσες μπορεί να εξαφανιζόταν για κάμποσο καιρό. Επίσης αν πιάνουν τα χέρια σου φτιάχνεται. Μην ξεχνάμε ότι τα service είναι εργολάβος της Samsung. Όσο πιο πολλά επισκευάσει ,τόσο περισσότερα θα πάρει από την μαμά Samsung. Το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι το πιο εύκολα δικαιολογησιμο προς την μαμά εταιρεία αφού και να ξανατοποθετηθει η οθόνη κάπου αλλού για δοκιμή δεν σημαίνει ότι θα επαναληφθεί (αν δείτε βίντεο στο YouTube θα καταλάβετε την φύση του προβλήματος) . Μαζί με την αλλαγή οθόνης πάει και η μπαταρία. Επίσης η Samsung έχει δείξει μια ιδιαίτερη ευαισθησία για στο s7/s7 edge (ίσως λόγω note 7? Ίσως αλλαγή πολιτικής μετά από αυτό μοντέλο και έπειτα?)

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σίγουρα κάποιες παρτίδες (αν όχι όλα τα s7)είχανε πρόβλημα με την ροζ κάθετη γραμμή κάθετα της μπροστινης κάμερας. Μπορεί να τις αλλαζουν προληπτικά η ακόμα και όχι . Το συγκεκριμένο πρόβλημα ανάλογα με την πίεση που ασκουσες μπορεί να εξαφανιζόταν για κάμποσο καιρό. Επίσης αν πιάνουν τα χέρια σου φτιάχνεται. Μην ξεχνάμε ότι τα service είναι εργολάβος της Samsung. Όσο πιο πολλά επισκευάσει ,τόσο περισσότερα θα πάρει από την μαμά Samsung. Το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι το πιο εύκολα δικαιολογησιμο προς την μαμά εταιρεία αφού και να ξανατοποθετηθει η οθόνη κάπου αλλού για δοκιμή δεν σημαίνει ότι θα επαναληφθεί (αν δείτε βίντεο στο YouTube θα καταλάβετε την φύση του προβλήματος) . Μαζί με την αλλαγή οθόνης πάει και η μπαταρία. Επίσης η Samsung έχει δείξει μια ιδιαίτερη ευαισθησία για στο s7/s7 edge (ίσως λόγω note 7? Ίσως αλλαγή πολιτικής μετά από αυτό μοντέλο και έπειτα?)

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει μια λογική αυτό που λες, ίσως κάτι τέτοιο να συμβαίνει αλλιώς δεν είναι λογικό να σου αλλάζουν προληπτικά την οθόνη χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα πριν. Αυτό που είπες με την εργολαβία μάλλον είναι ο λόγος δεν το είχα σκεφτεί είσαι πολύ μπροστά... Χαχαχαχα

Η οθονη αλλαχτηκε γιατι βρεθηκε να εχει burn in αν και προσωπικα δεν το εβλεπα αλλα στο τεστ φανηκαν σκιες σε καποια χρωματα. Οποτε θεωρω οτι καλως αλλαχτηκε και μπραβο τους που το ειδανε. Σε κανα 2μηνο μορει να φαινοταν και στα ματια μου στην χρηση και τοτε θα ηταν αργα καθως θα ειχε βγει απο εγγυηση. Θεωρω οτι στο συγκεκριμενο σερβις ειναι επαγγελματιες. Το μονο που μπορω να πω μπραβο τους.

Η οθονη αλλαχτηκε γιατι βρεθηκε να εχει burn in αν και προσωπικα δεν το εβλεπα αλλα στο τεστ φανηκαν σκιες σε καποια χρωματα. Οποτε θεωρω οτι καλως αλλαχτηκε και μπραβο τους που το ειδανε. Σε κανα 2μηνο μορει να φαινοταν και στα ματια μου στην χρηση και τοτε θα ηταν αργα καθως θα ειχε βγει απο εγγυηση. Θεωρω οτι στο συγκεκριμενο σερβις ειναι επαγγελματιες. Το μονο που μπορω να πω μπραβο τους.
Και σε εμένα το ίδιο είπαν και σε διαβεβαιώ δεν είχε κανένα burn in η οθόνη μου.

Και σε εμένα το ίδιο είπαν και σε διαβεβαιώ δεν είχε κανένα burn in η οθόνη μου.

Επειδη ειδα το τεστ στο κοκκινο υπηρχαν καπου σκιες. Ναι εξω δεν φαινοταν τιποτα. Το βασικο ειναι οτι αλλαχτηκε.

Επειδη ειδα το τεστ στο κοκκινο υπηρχαν καπου σκιες. Ναι εξω δεν φαινοταν τιποτα. Το βασικο ειναι οτι αλλαχτηκε.
Τεστ δεν είδα να σου πω την αλήθεια αλλά όσο το δούλευα δεν είδα ποτέ αλλοίωση σε χρώμα ή αλλού.

Μια απορία άμα έχει γρατσουνιές η οθόνη την αλλάζουν;

Τεστ δεν είδα να σου πω την αλήθεια αλλά όσο το δούλευα δεν είδα ποτέ αλλοίωση σε χρώμα ή αλλού.

Μια απορία άμα έχει γρατσουνιές η οθόνη την αλλάζουν;

Εννοεις αν εχει προβλημα και γρατζουνιες;;; αν εχει προβλημα καο γρατζουνιες να εχει αλλαζεται

Οικονομικο και καλο tempered glass για κυρτες οθονες δεν υπαρχει... Την εχω πατησει πολλες φορες με τετοια πειραματα και στο S7 Edge και στο S8. Η Whitestone Dome πας που κανει ακριβα η σε μεμβρανη. Το 99% των tempered glasses η θα σπασουν/παρουν σκονη στην βδομαδα, η/και δεν θα εχουν καλη αφη και θα σε στραβωνουν σε σχετικα δυνατο φωτισμο.

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλησπέρα.θελω να ρωτησω αν εχει κανει κανεις ρουτ το κινητο με το one click root.δεν θελω να βαλω άλλη ρομ απλα θελω να το κανω για να βαλω το adaway για να μου κοψει τις διαφημισεις.η αν υπαρχει καποιος άλλος τροπος να κοψω τις διαφιμησεις.ευχαριστω.
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Επιτελους.... μετα απο την αλλαγη μπαταριας και ιδια χρηση ειμαι στο 30% με 5 ωρες οθονη.....πριν την αλλαγη δεν επιανε 4ωρο στο 5%....λυπαμαι που το δινω....ελπιζω το s9+ αν το παρω να εχει καπως αντιστοιχη μπαταρια....εστω και κατα 80%

Για να μην σου εμφανίζονται οι διαφημίσεις, κατέβασε το opensource block-this - δεν χρειάζεται root.

Από το github:

"Block This is a DNS/VPN based ad blocking & privacy app for Android, that blocks malicious or unwanted internet content by filtering DNS requests and redirecting them to 127.0.0.1 (localhost). It uses a dummy VPN client in order to go around the restrictions in Android and change the DNS settings without having root access. The backend behind the app is a DNS based on PowerDNS - an open source DNS management software working with MySQL as a datasource."

Για να μην σου εμφανίζονται οι διαφημίσεις, κατέβασε το opensource block-this - δεν χρειάζεται root.

Από το github:

"Block This is a DNS/VPN based ad blocking & privacy app for Android, that blocks malicious or unwanted internet content by filtering DNS requests and redirecting them to 127.0.0.1 (localhost). It uses a dummy VPN client in order to go around the restrictions in Android and change the DNS settings without having root access. The backend behind the app is a DNS based on PowerDNS - an open source DNS management software working with MySQL as a datasource."

Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω μήπως ησυχάσω. Επειδή έρχομαι από το xiaomi δεν είχα ποτέ ούτε μια διαφήμιση με το πρόγραμμα αυτό και τώρα που πήρα το s7 αμέσως είδα να μου ανοίγουν παράθυρα κλπ σε σημείο να ξενερώσω και να θέλω να δώσω το κινητό.

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Καλησπέρα παιδιά, υπάρχει port της τελευταίας gcam που να δουλεύει απροβλημάτιστα στο s7 edge snapdragon ?

Ευχαριστώ

Samsung Note 9 Black

Καλησπέρα παίδες και καλή χρονιά.

Ήρθα να ρωτήσω για λογαριασμό φίλου που έχει S7 edge και θέλει να αλλάξει την μπαταρία του.

Να σημειώσω εδώ πως μπαίνει στον 3ο χρόνο που έχει την συσκευή και προφανώς δεν ισχύει η εγγύηση :P

Αν πάει να του αλλάξουν την μπαταρία, πόσο θα του κοστίσει; Θα χάσει και την αδιαβροχοποίηση;

Καλησπέρα παίδες και καλή χρονιά.

Ήρθα να ρωτήσω για λογαριασμό φίλου που έχει S7 edge και θέλει να αλλάξει την μπαταρία του.

Να σημειώσω εδώ πως μπαίνει στον 3ο χρόνο που έχει την συσκευή και προφανώς δεν ισχύει η εγγύηση :P

Αν πάει να του αλλάξουν την μπαταρία, πόσο θα του κοστίσει; Θα χάσει και την αδιαβροχοποίηση;

Καλη χρονια. Γυρω στα 50 € . Την αδιαβροχοποιηση δεν την χανει.

Καλη χρονια. Γυρω στα 50 € . Την αδιαβροχοποιηση δεν την χανει.

Τέλεια, ευχαριστώ πολύ!

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned