crazyio Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Καλησπερα. 2 ερωτησεις : 1.Πως εξαφανιζω το μηνυμα στην αρζικη οθονη για αναβαθμηση στην Οreo? Το εχω καιρο ετσι κ μου σπαει λιγο τα νευρα να το βλεπω εκει. Δεν σκοπευω για αμεση αναβαθμηση κ θα προτιμουσα να μην υπαρχει μπροστα συνεχεια. 2. Εχω το bluetooth AWAI A980 και καποιες φορες χωρις λογο ανοιγει μονη της η γραμμη. Σιγουρα δεν παταω εγω το κουμπι να απαντησω καταλαθος. Επισης ειναι απανεργοποιημενη η επιλογη στις κλησεις να ανοιγει μονο του την γραμμη αν ειναι συνδεδεμενο σε bt ακουστικα. Φυσικα δεν γινεται παντα. Ειναι εντελως τυχαιο το φαινομενο αυτο και ακρως επικυνδινο και ενοχλητικο. Γνωριζει κανεις κατι; ευχαριστω Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Καλησπερα μιας και εχουν περασει 2 χρονια απο τοτε που εχω το κινητο ειπα να πειραματιστω μαζι του αλλα θα ηθελα την βοηθεια σας τα βασικα μωρε ωστε να περασω πανω την https://forum.xda-developers.com/s7-edge/development/rom-nemesis-n7-port-stable-v4-0-t3502250 ROM και να δουλευει οχι Comple αλλα να κανω την δουλεια μου. Ακουω οδηγιες επειδη ειμαι πολυ αρχαιος σε αυτο το θεμα εχω μεινει ως εκει που εγκαταστουμε την offical stock rom της samsung με το odin για να καταλαβαιτε τωρα θελω να μαθω πως μπορω να εγκαταστησω μια μη γνησια ROM και την θελωω αυτην που να θυμιζει το Note 7. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim1912 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 ομοίως, και standby και σε χρήση. μιλάμε για εμφανή και ξαφνική επιδείνωση που μόνο ως battery drain μπορεί να εξηγηθεί. Μια από τα ίδια και εγώ.Με αλλαγμένη μπαταρία τον αύγουστο,μόλις έκανα την αναβάθμιση του αυγούστου η μπαταρία έγινε σχεδόν όπως ήταν πρίν την αλλάξω (μπαταρία 2ετίας). Έκανα ακόμα μία αναβάθμιση τωρα του σεπτεμβρίου αλλα δεν είδα κάποια διαφορά προς το καλύτερο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valodtkas Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Βγήκε update στην Ελληνική ρομ EUR 44MB patch Σεπτεμβρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitspa Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Ενεργοποίησε ξανά την περιστροφή όταν είσαι στην αρχική οθόνη και ξανά απενεργοποιησε τη αμέσως. Μετα μπες στα μηνύματα και τσέκαρε. Ευχαριστώ το έκανα και έστρωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Μια ερώτηση παιδιά... Εχω τώρα btu Oreo. Μπορώ να φλασσαρω μόνο το radio (modem) από την EU στο Odin? Εννοείται χωρίς hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Μια ερώτηση παιδιά... Εχω τώρα btu Oreo. Μπορώ να φλασσαρω μόνο το radio (modem) από την EU στο Odin? Εννοείται χωρίς hard reset.Ναι Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Παιδιά καλημέρα.. θα ήθελα τη βοήθειά σας. Το S7 Edge της γυναίκας μου έκαψε motherboard πριν ένα μήνα και το πήγαμε service και της έβαλαν το Oreo και φυσικά format. Έκτοτε επειδή της αρέσει πολύ η φωτογραφία όσες φορές βάζω από εδώ https://forum.xda-developers.com/galaxy-s7/themes/google-camera-portrait-mode-t3736859 την GCam v8.2 το κινητό κολλάει και κάνει και restart (όπως όταν παρουσίαζε προβλήματα με το motherboard) και τα έχει παίξει. Μπορεί κάποιος αν έχει χρόνο (και τον ευχαριστώ) να γράψει αναλυτικά (for dummies) τα βήματα της εγκατάστασης της εφαρμογής. Π.χ. αφού την κάνουμε install την ανοίγουμε μια φορά ή πάμε κατευθείαν στις ρυθμίσεις μήπως έχω κάνει λάθος και δεν την έχω κάνει install σωστά γιατί πριν την Oreo δούλευε τέλεια.. Ευχαριστώ πάρα πολύ.. και πραγματικά μόνο αν κάποιος θέλει και έχει τον χρόνο.. δεν βιαζόμαστε χεχε GCam v8.2 Αυτη ειναι τελικα η τελευταια version stable? Η υπαρχει και κατι νεωτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 V8.3b, είναι καλύτερη και έχει οδηγίες στο xda για τις ρυθμίσεις Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 (edited) V8.3b, είναι καλύτερη και έχει οδηγίες στο xda για τις ρυθμίσεις Sent from my iPad using Tapatalk Σε ευχαριστω :) Link για τη V8.3b ? edit: βρηκα εδω την Gcam v8.3b version 2¨ https://www.technobuzz.net/google-camera-samsung-galaxy/ και https://www.androidsage.com/2018/04/05/download-latest-google-camera-gcam-samsung-galaxy-devices/ Edited September 21, 2018 by Michael22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeedRacer Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Καλησπέρα παιδια . Χρειάζομαι μια βοήθεια , είχα Ιταλική official rom ( την τελευταία ) και έκανα reset το τηλέφωνο για να περάσω μια official rom ( euro ) . Κατέβασα από το updato.com μια ελληνική ( του Ιουλίου γιατί δεν έχει ποιο καινούργιες ) μετά πήγα να την περάσω με το odin αλλά μου έβγαλε fail και από εκείνη την ώρα δεν ανοίγει το τηλέφωνο ( παραμένει στο σημείο samsung και δεν προχωράει παρά κάτω ) . Δοκίμασα να κατεβάσω μια άλλη αλλά πάλι τα ίδια , υπαρχει εκτός από το updato.com πουθενά αλλού official roms εκτός από το sammobile ( γιατί αυτό το σαββατοκυριακο δεν μπορείς να κατεβάσεις free ) ; Μήπως κάνω κάτι λάθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Καλησπέρα παιδια . Χρειάζομαι μια βοήθεια , είχα Ιταλική official rom ( την τελευταία ) και έκανα reset το τηλέφωνο για να περάσω μια official rom ( euro ) . Κατέβασα από το updato.com μια ελληνική ( του Ιουλίου γιατί δεν έχει ποιο καινούργιες ) μετά πήγα να την περάσω με το odin αλλά μου έβγαλε fail και από εκείνη την ώρα δεν ανοίγει το τηλέφωνο ( παραμένει στο σημείο samsung και δεν προχωράει παρά κάτω ) . Δοκίμασα να κατεβάσω μια άλλη αλλά πάλι τα ίδια , υπαρχει εκτός από το updato.com πουθενά αλλού official roms εκτός από το sammobile ( γιατί αυτό το σαββατοκυριακο δεν μπορείς να κατεβάσεις free ) ; Μήπως κάνω κάτι λάθος ?https://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-s/general/tool-samfirm-samsung-firmware-t2988647 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα προβληματάκι. Προσπαθώ να ενεργοποιήσω το wifi calling μιας κ στο σπίτι μου το σήμα είναι ανύπαρκτο. Έχω στείλει το μήνυμα στη Cosmote και μου ήρθε η απάντηση ότι έχει ενεργοποιηθεί. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να βρω την επιλογή από το τηλέφωνο για να την ενεργοποιήσω. Το κινητό μου τρέχει την 8 έκδοση. Επίσης επειδή κάτι διάβασα αλλά δεν κατάλαβα καλά. Στο site της Cosmote έλεγε για τα Samsung ότι πρέπει να είναι αγορασμένα από την ίδια ή από το Γερμανό; Αν μπορείτε δώστε μου τα φώτα σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Πρέπει το κινητό σου να έχει ελληνική ρομ, eur ή cos Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Πρέπει το κινητό σου να έχει ελληνική ρομ, eur ή cos Sent from my SM-G930F using TapatalkΠως το τσεκάρω αυτό; Γτ το είχα πάρει από skroutz και νομίζω είναι ιταλικό. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Πως το τσεκάρω αυτό; Γτ το είχα πάρει από skroutz και νομίζω είναι ιταλικό. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Κατέβασε την εφαρμογή phone info από play store και στην καρτέλα CSC CODE θα πρέπει να γράφει EUR ( GREECE) η COS (COSMOTE). Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Άρα δεν μπορώ να κάνω κάτι ε;; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Άρα δεν μπορώ να κάνω κάτι ε;; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Με αυτή που έχεις όχι. Πρέπει να περάσεις μια από τις δύο που σε ανέφερα. Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinmaths Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 V8.3b, είναι καλύτερη και έχει οδηγίες στο xda για τις ρυθμίσεις Sent from my iPad using Tapatalk Μπορείς να στείλεις λινκ σε παρακαλώ για τις οδηγίες στο xda? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Παιδιά υο κινητο κολλαει αρκετα ειδικα στα μνμτα. Μποτω να κανω κατι να στρωσει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Παιδιά υο κινητο κολλαει αρκετα ειδικα στα μνμτα. Μποτω να κανω κατι να στρωσει?? Δοκίμασε επανεκκίνηση και αν δεν στρώσει factory reset Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Δοκίμασε επανεκκίνηση και αν δεν στρώσει factory reset Με φακτορι παιζει να κρατησω καπως τα αρχεια?? Το σαμσουνγκ κλαουντ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Με φακτορι παιζει να κρατησω καπως τα αρχεια?? Το σαμσουνγκ κλαουντ?? Φυσικά μπορείς να κρατήσεις τα αρχεία σου. Πάρε πρώτα ένα backup Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Με φακτορι παιζει να κρατησω καπως τα αρχεια?? Το σαμσουνγκ κλαουντ?? Smart switch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Ευχαροστω παιδια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts