Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

+1 και από εμένα στη Smartec. Βέβαια δεν είχα φτάσει ακόμα στον 2ο χρόνο εγγύησης για να ξέρω κόστος μπαταρίας αλλά αφού μου άλλαξαν μπαταρία+οθόνη+home button με πραγματικά άριστο αποτέλεσμα, θα τους πρότεινα.

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

παιδια και εγω εχω πολυ ασχημες εμπειριες με την microtech. το δικο μου θα το στειλω smartec για το θεμα της οθονης...

Παιδιά να ρωτήσω κάτι.. Σήμερα κόλλησα ένα ειδικό πλακέ σιδεράκι στο πίσω μέρος του κινητού με σκοπό να κολλάει σε βάση μαγνήτη στο αυτοκίνητο που μπαίνει σε αεραγωγό . Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει η όλη κατάσταση πρόβλημα στο κινητό?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

ωραίες συμβουλές ..εσύ το έχεις κάνει το κόλπο στη συσκευή σου? ..για να ξέρουμε δηλ μη φάμε κανένα άκυρο....

Δεν θα έλεγα κάτι που δεν ξέρω... Ναι είχα 18 μήνες το s7 edge είχα κάνα δυο γρατσουνιες από άμμο στη θάλασσα μάλλον μου κάθονταν στο λαιμό... Έπαθα το burn in τυχαία όπως το είχα πάθει σε όλες τις συσκευές samsung που είχα αλλά δεν τις είχα στείλει καμία να τις φτιάξω είτε γιατί δεν ήξερα είτε γιατί τις είχα πουλήσει... Αλλά το καλύπτει κανονικά η εγγύηση γιατί πολύ απλά τα παθαίνουν αυτές οι οθόνες... Και αλλάζουν κ μπαταρία ΔΩΡΕΑΝ

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Επιβεβαιώνω κι εγώ.... Μια χαρά έκατσε και το τελευταίο update,όπως όλα δηλαδή στην συσκευή, πορτογαλικό είναι το δικό μου.
Konakis.

Έχω ξανά ρωτήσει στο παρελθόν αλλά πάλι μπερδευόμαι .στις επιλογές κάμερας στην εγράφη βίντεο λέει κάτι για οπτικό σταθεροποιητή μόνο σε μερικές αναλύσεις .ποια ανάλυση συνιστάται για το καλύτερο βίντεο με σταθερή εικόνας .

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Έχω ξανά ρωτήσει στο παρελθόν αλλά πάλι μπερδευόμαι .στις επιλογές κάμερας στην εγράφη βίντεο λέει κάτι για οπτικό σταθεροποιητή μόνο σε μερικές αναλύσεις .ποια ανάλυση συνιστάται για το καλύτερο βίντεο με σταθερή εικόνας .

Πιστεύω FULLHD είναι η καλύτερη επιλογή

Υπογραφή....

Ρε παλικάρι μία βοήθεια. Το κινητο εφαγε σκαλωμα και δεν με αφήνει να μπω στις ρυθμίσεις της κάμερας. Μολις παταω το γρανάζι μου εμφανίζει τις ρυθμίσεις για κλάσματα του δευτερολέπτου και μετά με ξαναγυρίσει στην κάμερα. Κάθε βοήθεια δεκτή

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ρε παλικάρι μία βοήθεια. Το κινητο εφαγε σκαλωμα και δεν με αφήνει να μπω στις ρυθμίσεις της κάμερας. Μολις παταω το γρανάζι μου εμφανίζει τις ρυθμίσεις για κλάσματα του δευτερολέπτου και μετά με ξαναγυρίσει στην κάμερα. Κάθε βοήθεια δεκτή

Αρχικά δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων και μνήμης cache από τις πληροφορίες της εφαρμογής "Κάμερα"(ρυθμίσεις-εφαρμογές-κάμερα-αποθήκευση-εκκαθάριση δεδομένων και μνήμης cache).

Αρχικά δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων και μνήμης cache από τις πληροφορίες της εφαρμογής "Κάμερα"(ρυθμίσεις-εφαρμογές-κάμερα-αποθήκευση-εκκαθάριση δεδομένων και μνήμης cache).

Έχω κάνει όλα αυτά αλλά το πρόβλημα παραμένει

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Να αναφέρω ότι δεν έχω θέμα με το ποσο μεγαλο θα είναι ένα βίντεο ,θέλω το καλύτερο δυνατόν σε σταθερότητα και ανάλυση

Να αναφέρω ότι δεν έχω θέμα με το ποσο μεγαλο θα είναι ένα βίντεο ,θέλω το καλύτερο δυνατόν σε σταθερότητα και ανάλυση

Η θα το βάλεις να τραβάει στο τερμα 2k η 4k νομίζω 4k έχει

Η βάλτο σε fhd με 60 καρέ

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Καλημέρα έτσι πληροφοριακά στο phone info Samsung εμφανίστηκε η πληροφορία για την μπαταρία της συσκευής Battery Discharge Cycle, Battery Health.

Καλημέρα παιδιά

Έχει κάποιος θέμα με το Viber με τo notification badge ? Έχω cosmote rom και έχει βγει μετά το προτελευταίο update .δεν άλλαξε κάτι με το χθεσινό update καιεχω κάνει και wipe data clear cache k reinstall

Καλημέρα παιδιά

Έχει κάποιος θέμα με το Viber με τo notification badge ? Έχω cosmote rom και έχει βγει μετά το προτελευταίο update .δεν άλλαξε κάτι με το χθεσινό update καιεχω κάνει και wipe data clear cache k reinstall

Έχει χαλάσει πολύ το viber εμένα ούτε το notification led δεν ανάβει.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Καλημέρα παιδιά

Μια από τα ίδια... Με ευρωπαϊκή rom.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παίζει να είναι ότι χειρότερο υπάρχει το Viber σε εφαρμογή. Οι ειδοποιήσεις είναι πραγματικά ότι να ναι. Έρχονται όποτε το θυμούνται

Παίζει να είναι ότι χειρότερο υπάρχει το Viber σε εφαρμογή. Οι ειδοποιήσεις είναι πραγματικά ότι να ναι. Έρχονται όποτε το θυμούνται

Viber εχω και δεν εχω χασεί ποτε ειδοποιηση

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

626mb που μου εβγαλε για ενημερωση λογισμικου τι ειναι; τοσο μεγαλη ενημερωση για ανβαθμιση μου μυριζει;;;;

Δεν ειναι η αναβαθμηση που σηζηταγατε στις προηγουμενες σελιδες τοσο μεγαλη ετσι δεν ειναι;

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Σήμερα ήρθε και σε εμένα αναβάθμιση 385,03 ΜΒ, γιατί τόση μεγάλη διαφορά στα ΜΒ? είναι διαφορετικές? το τηλέφωνό μου είναι Ελληνικό.

625 λεει εμενα για αυτο μου κανει εντυπωση. Δεν το εχω κατεβασει ακομα ειμαι δουλεια αλλα οντως μεγαλη διαφορα στα mb.

Κ εγω με Ελληνικο απο Vodafone ειμαι

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned