jimdem582 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 +1 και από εμένα στη Smartec. Βέβαια δεν είχα φτάσει ακόμα στον 2ο χρόνο εγγύησης για να ξέρω κόστος μπαταρίας αλλά αφού μου άλλαξαν μπαταρία+οθόνη+home button με πραγματικά άριστο αποτέλεσμα, θα τους πρότεινα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 παιδια και εγω εχω πολυ ασχημες εμπειριες με την microtech. το δικο μου θα το στειλω smartec για το θεμα της οθονης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Παιδιά να ρωτήσω κάτι.. Σήμερα κόλλησα ένα ειδικό πλακέ σιδεράκι στο πίσω μέρος του κινητού με σκοπό να κολλάει σε βάση μαγνήτη στο αυτοκίνητο που μπαίνει σε αεραγωγό . Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει η όλη κατάσταση πρόβλημα στο κινητό? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 ωραίες συμβουλές ..εσύ το έχεις κάνει το κόλπο στη συσκευή σου? ..για να ξέρουμε δηλ μη φάμε κανένα άκυρο.... Δεν θα έλεγα κάτι που δεν ξέρω... Ναι είχα 18 μήνες το s7 edge είχα κάνα δυο γρατσουνιες από άμμο στη θάλασσα μάλλον μου κάθονταν στο λαιμό... Έπαθα το burn in τυχαία όπως το είχα πάθει σε όλες τις συσκευές samsung που είχα αλλά δεν τις είχα στείλει καμία να τις φτιάξω είτε γιατί δεν ήξερα είτε γιατί τις είχα πουλήσει... Αλλά το καλύπτει κανονικά η εγγύηση γιατί πολύ απλά τα παθαίνουν αυτές οι οθόνες... Και αλλάζουν κ μπαταρία ΔΩΡΕΑΝ Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Επιβεβαιώνω κι εγώ.... Μια χαρά έκατσε και το τελευταίο update,όπως όλα δηλαδή στην συσκευή, πορτογαλικό είναι το δικό μου. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Έχω ξανά ρωτήσει στο παρελθόν αλλά πάλι μπερδευόμαι .στις επιλογές κάμερας στην εγράφη βίντεο λέει κάτι για οπτικό σταθεροποιητή μόνο σε μερικές αναλύσεις .ποια ανάλυση συνιστάται για το καλύτερο βίντεο με σταθερή εικόνας . Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Έχω ξανά ρωτήσει στο παρελθόν αλλά πάλι μπερδευόμαι .στις επιλογές κάμερας στην εγράφη βίντεο λέει κάτι για οπτικό σταθεροποιητή μόνο σε μερικές αναλύσεις .ποια ανάλυση συνιστάται για το καλύτερο βίντεο με σταθερή εικόνας . Sent from my SM-G930F using Tapatalk Πιστεύω FULLHD είναι η καλύτερη επιλογή Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Ρε παλικάρι μία βοήθεια. Το κινητο εφαγε σκαλωμα και δεν με αφήνει να μπω στις ρυθμίσεις της κάμερας. Μολις παταω το γρανάζι μου εμφανίζει τις ρυθμίσεις για κλάσματα του δευτερολέπτου και μετά με ξαναγυρίσει στην κάμερα. Κάθε βοήθεια δεκτή Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master1992g Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Ρε παλικάρι μία βοήθεια. Το κινητο εφαγε σκαλωμα και δεν με αφήνει να μπω στις ρυθμίσεις της κάμερας. Μολις παταω το γρανάζι μου εμφανίζει τις ρυθμίσεις για κλάσματα του δευτερολέπτου και μετά με ξαναγυρίσει στην κάμερα. Κάθε βοήθεια δεκτή Αρχικά δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων και μνήμης cache από τις πληροφορίες της εφαρμογής "Κάμερα"(ρυθμίσεις-εφαρμογές-κάμερα-αποθήκευση-εκκαθάριση δεδομένων και μνήμης cache). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Αρχικά δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων και μνήμης cache από τις πληροφορίες της εφαρμογής "Κάμερα"(ρυθμίσεις-εφαρμογές-κάμερα-αποθήκευση-εκκαθάριση δεδομένων και μνήμης cache). Έχω κάνει όλα αυτά αλλά το πρόβλημα παραμένει Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master1992g Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Έχω κάνει όλα αυτά αλλά το πρόβλημα παραμένει Τότε πας για hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Έχω ξανά ρωτήσει στο παρελθόν αλλά πάλι μπερδευόμαι .στις επιλογές κάμερας στην εγράφη βίντεο λέει κάτι για οπτικό σταθεροποιητή μόνο σε μερικές αναλύσεις .ποια ανάλυση συνιστάται για το καλύτερο βίντεο με σταθερή εικόνας . Sent from my SM-G930F using TapatalkΝα αναφέρω ότι δεν έχω θέμα με το ποσο μεγαλο θα είναι ένα βίντεο ,θέλω το καλύτερο δυνατόν σε σταθερότητα και ανάλυση Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Να αναφέρω ότι δεν έχω θέμα με το ποσο μεγαλο θα είναι ένα βίντεο ,θέλω το καλύτερο δυνατόν σε σταθερότητα και ανάλυση Sent from my SM-G930F using Tapatalk Η θα το βάλεις να τραβάει στο τερμα 2k η 4k νομίζω 4k έχει Η βάλτο σε fhd με 60 καρέ Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergios30 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Καλημέρα έτσι πληροφοριακά στο phone info Samsung εμφανίστηκε η πληροφορία για την μπαταρία της συσκευής Battery Discharge Cycle, Battery Health. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adelijohn Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Καλημέρα παιδιά Έχει κάποιος θέμα με το Viber με τo notification badge ? Έχω cosmote rom και έχει βγει μετά το προτελευταίο update .δεν άλλαξε κάτι με το χθεσινό update καιεχω κάνει και wipe data clear cache k reinstall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Καλημέρα παιδιά Έχει κάποιος θέμα με το Viber με τo notification badge ? Έχω cosmote rom και έχει βγει μετά το προτελευταίο update .δεν άλλαξε κάτι με το χθεσινό update καιεχω κάνει και wipe data clear cache k reinstallΈχει χαλάσει πολύ το viber εμένα ούτε το notification led δεν ανάβει. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Update σε εμένα ακόμα δεν...σε S7 edge Γερμανικό. Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp74 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Καλημέρα παιδιά Έχει κάποιος θέμα με το Viber με τo notification badge ? Έχω cosmote rom και έχει βγει μετά το προτελευταίο update .δεν άλλαξε κάτι με το χθεσινό update καιεχω κάνει και wipe data clear cache k reinstallΜια από τα ίδια... Με ευρωπαϊκή rom. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V1rus200 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Παίζει να είναι ότι χειρότερο υπάρχει το Viber σε εφαρμογή. Οι ειδοποιήσεις είναι πραγματικά ότι να ναι. Έρχονται όποτε το θυμούνται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Παίζει να είναι ότι χειρότερο υπάρχει το Viber σε εφαρμογή. Οι ειδοποιήσεις είναι πραγματικά ότι να ναι. Έρχονται όποτε το θυμούνται Viber εχω και δεν εχω χασεί ποτε ειδοποιηση Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 626mb που μου εβγαλε για ενημερωση λογισμικου τι ειναι; τοσο μεγαλη ενημερωση για ανβαθμιση μου μυριζει;;;; Δεν ειναι η αναβαθμηση που σηζηταγατε στις προηγουμενες σελιδες τοσο μεγαλη ετσι δεν ειναι; Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Σήμερα ήρθε και σε εμένα αναβάθμιση 385,03 ΜΒ, γιατί τόση μεγάλη διαφορά στα ΜΒ? είναι διαφορετικές? το τηλέφωνό μου είναι Ελληνικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 625 λεει εμενα για αυτο μου κανει εντυπωση. Δεν το εχω κατεβασει ακομα ειμαι δουλεια αλλα οντως μεγαλη διαφορα στα mb. Κ εγω με Ελληνικο απο Vodafone ειμαι Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 εμένα με cosmote rom δεν μου ήρθε τίποτα ακόμα πάντως. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 ομοίως ούτε στο sammobile βλέπω κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts