Chryssostomos Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 άντε να δούμε πότε με το καλό θα έρθει με το επίσημο,αλλά και τι ψάρια θα πιάνει!! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 (edited) Oreo Edited February 12, 2018 by antriou23 Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Oreo Μάλλον ξεχνάς να βάλεις και τις εικόνες μαζί.. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Oreo ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάλλον ξεχνάς να βάλεις και τις εικόνες μαζί..Δε ξεχνάω Αχααχαχαχ. Προσπαθώ να ανεβάσω αλλά δεν τις ανεβάζει Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τώρα??? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Φαινεται ωραίος ο φωτισμος οθονης edge? Έχεις δευτερο κινητό να βγαλεις μια φωτο πως φαίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Φαινεται ωραίος ο φωτισμος οθονης edge? Έχεις δευτερο κινητό να βγαλεις μια φωτο πως φαίνεται;Ορίστε τραβηγμένες από s7 αχαχααχα αν και νομίζω φαίνονται καλύτερα από ταscreenshot Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Που βρήκες την oreo; Καλημέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Που βρήκες την oreo; Καλημέρα! Από εδώ https://techmaniacs.gr/samsung-galaxy-s7-edge-christis-apo-vietnam-pire-oreo-kata-lathos/ Τη πήρανε και τη κάνανε zip και τη περνάς μέσω custom recovery. Τώρα κυκλοφορούν 3 με 4 ΡΟΜ στο xda Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 (edited) Εδώ και καμία εβδομάδα το κινητάκι έτρωγε την μπαταρία για πλάκα... Αφού έκανα διάφορα και σκέφτηκα μέχρι και αλλαγή μπαταρίας... διάβασα σε ένα site τα εξής "σωτήρια": 1. Πας ρυθμίσεις > εφαρμογές > πατάς τις 3 τελείες και Επαναφορά προτιμήσεων εφαρμογών. 2. Κλείνεις το τηλ. > πατάς vol-up + home + power και τα αφήνεις όταν δεις το logo > περιμένεις και είσαι σε recovery mode. Από εκεί με vol up down κινείσαι στο μενού και με power επιλέγεις. Επιλέγεις το wipe cache partition και αφού το κάνεις επιλέγεις reboot. Το κινητάκι ήρθε στα ίσα του... :D :happy: Ελπίζω να βοήθησα .... Edited February 14, 2018 by argp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Εδώ και καμία εβδομάδα το κινητάκι έτρωγε την μπαταρία για πλάκα... Αφού έκανα διάφορα και σκέφτηκα μέχρι και αλλαγή μπαταρίας... διάβασα σε ένα site τα εξής "σωτήρια": 1. Πας ρυθμίσεις > εφαρμογές > πατάς τις 3 τελείες και Επαναφορά προτιμήσεων εφαρμογών. 2. Κλείνεις το τηλ. > πατάς vol-up + home + power και τα αφήνεις όταν δεις το logo > περιμένεις και είσαι σε recovery mode. Από εκεί με vol up down κινείσαι στο μενού και με power επιλέγεις. Επιλέγεις το clear cache partition και αφού το κάνεις επιλέγεις reboot. Το κινητάκι ήρθε στα ίσα του... :D :happy: Ελπίζω να βοήθησα ....Το ίδιο thread του xda πρέπει να διαβάζαμε :) Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Το ίδιο thread του xda πρέπει να διαβάζαμε :) Sent from my SM-G930F using Tapatalk Σωτήριο :rolleyes: :D :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Ισχύει όντως? Γιατί βλέπω και εγώ θέματα με την μπαταρία πλέον... Από δεδομένα λογικά δεν χάνει κάτι έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Από εδώ https://techmaniacs.gr/samsung-galaxy-s7-edge-christis-apo-vietnam-pire-oreo-kata-lathos/ Τη πήρανε και τη κάνανε zip και τη περνάς μέσω custom recovery. Τώρα κυκλοφορούν 3 με 4 ΡΟΜ στο xda Λογικα πρεπει να ειναι root η συσκευη.Σωστα; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 (edited) Ισχύει όντως? Γιατί βλέπω και εγώ θέματα με την μπαταρία πλέον... Από δεδομένα λογικά δεν χάνει κάτι έτσι? Ισχύει αγαπητέ, είχα φτάσει σε σημείο να μην βγάζω την μισή μέρα, πήρα και powerbank. Τώρα που σου γράφω έχω 50% μπαταρία από τις 11 το πρωί με τα πάντα ανοιχτά (wifi-bt-data3g-smartwatch-nfc-sync-2cards phone). Δεν χάνεις τπτ αν ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες.. :rolleyes: ;) Edited February 13, 2018 by argp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Λογικα πρεπει να ειναι root η συσκευη.Σωστα; Να έχεις custom recovery.δηλαδη knox 0×1.άλλο το ρουτ άλλο το recovery. Τα πιο πολλά χαρακτηριστικά τα είχαμε s8 camera αυτοκολλητα edge φωτισμός dual messenger από custom Rom port s8.απλώς τώρα τα πήραμε με android 8 Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 S7 edge oreo ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- S7 edge oreo Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα είπες ότι έχει και την Bixby είναι πλήρως λειτουργική;Θα έρθει και στο επίσημο update του s7edge? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 λείπουν οι φωνητικές εντολες. Μόνο τις καρτες εμφανίζει με βάση τις εφαρμογές που έχεις επιλεξει. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου ούτε τώρα ούτε στις custom Rom το απενεργοποιω πάντα.αν εννοείς κάτι άλλο ρώτησε η να ανεβάσω φωτο να δείτε ολοι. Έχω δοκιμάσει Μόνο μια φορά τη bixby σε custom Rom port s8 δούλευαν οι φωνητικές εντολες και ήταν όπως ακριβώς στο s8.οπότε δε ξέρω αν στο official όταν βγει υπάρχει κάτι άλλο εκτός από αυτό που έχω τωρα Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 λείπουν οι φωνητικές εντολες. Μόνο τις καρτες εμφανίζει με βάση τις εφαρμογές που έχεις επιλεξει. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου ούτε τώρα ούτε στις custom Rom το απενεργοποιω πάντα.αν εννοείς κάτι άλλο ρώτησε η να ανεβάσω φωτο να δείτε ολοι. Έχω δοκιμάσει Μόνο μια φορά τη bixby σε custom Rom port s8 δούλευαν οι φωνητικές εντολες και ήταν όπως ακριβώς στο s8.οπότε δε ξέρω αν στο official όταν βγει υπάρχει κάτι άλλο εκτός από αυτό που έχω τωρα Ωραία ευχαριστώ να φανταστώ ούτε το Bixby vision το έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Μπορεις να βαλεις ενα screenshot την homescreen να δουμε πως ειναι ο launcher; Εχω δοκιμασει τον launcher του s8 αλλα εχει μεγαλα κενα κατω απο τα εικονιδια και πανω εκει που βαζεις το ρολοι... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 (edited) Ωραία ευχαριστώ να φανταστώ ούτε το Bixby vision το έχει;Σωστά δε το έχει.στις s8 port το είχαμε όμως Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορεις να βαλεις ενα screenshot την homescreen να δουμε πως ειναι ο launcher; Εχω δοκιμασει τον launcher του s8 αλλα εχει μεγαλα κενα κατω απο τα εικονιδια και πανω εκει που βαζεις το ρολοι... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜπορείς να το φτιάξεις το κενό που λες από κάτω. Πειραζοντας το dpi από τις επιλογές προγραμματιστη.απλως μικραίνουν τα γράμματα και τα εικονίδια αλλάζοντας το dpi Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 14, 2018 by antriou23 Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 (edited) OK. Thanks! Edit: Εβαλα ελαχιστο πλατος 385dpi απο 360 και σχεδον εξαφανιστηκε το κενο κατω... Απλα στο grid του μενου εφαρμογων δεν δεχεται 5x5 αλλα 4x6. Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 14, 2018 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xaron Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Εδώ και καμία εβδομάδα το κινητάκι έτρωγε την μπαταρία για πλάκα... Αφού έκανα διάφορα και σκέφτηκα μέχρι και αλλαγή μπαταρίας... διάβασα σε ένα site τα εξής "σωτήρια": 1. Πας ρυθμίσεις > εφαρμογές > πατάς τις 3 τελείες και Επαναφορά προτιμήσεων εφαρμογών. 2. Κλείνεις το τηλ. > πατάς vol-up + home + power και τα αφήνεις όταν δεις το logo > περιμένεις και είσαι σε recovery mode. Από εκεί με vol up down κινείσαι στο μενού και με power επιλέγεις. Επιλέγεις το clear cache partition και αφού το κάνεις επιλέγεις reboot. Το κινητάκι ήρθε στα ίσα του... :D :happy: Ελπίζω να βοήθησα .... Το έκανα φίλε μου αυτά που λες για τι κ εγώ είχα πρόβλημα με την μπαταρία το έχω σχεδόν ένα χρόνο κ 2 μήνες μου κάνει κόλπα αλλά δεν μου έδειχνε το clear cache partition κ επέλεξα το reboot :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Το έκανα φίλε μου αυτά που λες για τι κ εγώ είχα πρόβλημα με την μπαταρία το έχω σχεδόν ένα χρόνο κ 2 μήνες μου κάνει κόλπα αλλά δεν μου έδειχνε το clear cache partition κ επέλεξα το reboot :blink: Πρέπει να έχεις custom recovery γι αυτό δεν σου έχει την επιλογή clear cash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xaron Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Πρέπει να έχεις custom recovery γι αυτό δεν σου έχει την επιλογή clear cash. Άμα μπορείς κάντο μου λίγο πιο λιανά για τι είναι ψιλό άσχετος !:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Άμα μπορείς κάντο μου λίγο πιο λιανά για τι είναι ψιλό άσχετος !:lol:Έχει wipe cache partition. Αυτό ενοει Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts