Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απ'οσο γνωριζω για τα παρελκομενα (φορτιστης καλωδιο ακουστικα) η samsung δινει 6 μηνες εγγυηση. Οπως και να χει ενα mail στο καταστημα που το αγορασες με το imei της συσκευης και σου την βρισκουν.

Και εγώ 6 θυμόμουν αλλά στο Google είδα 1 χρόνο.

Το θέμα είναι ότι δε θυμάμαι από που το πήρα. Είχα αλλάξει τότε κάνα 2 ασημί και 2 χρυσά και δεν έχω κανένα εκτός από το 1 που κράτησα για γυναίκα. Αλλά δεν ξέρω από που είχα πάρει το κάθε ένα. Τέλος πάντων, ευχαριστώ.

Άσε που λογικά το έχω πάνω από 6 μήνες το συγκεκριμένο.

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Απλα θα καταχωρηθει Νικολα η αποδειξη με το ΙΜΕΙ κι αν την χρειαστει την αποδειξη ο κατοχος θα εχει θεμα.

Παντως smartec κι απλη αποδειξη δεχονται χωρις ΙΜΕΙ.

Επισης αν δεν κανω λαθος τα ακουστικα 20-25 τα βρισκεις πια.

Δεχονται και χωρις καν να υπαρχει αποδειξη αφου εχουν βαση δεδομενων βαση IMEI και φαινεται αν καποια συσκευη ειναι εντος ή εκτος εγγυησης.

Απλα θα καταχωρηθει Νικολα η αποδειξη με το ΙΜΕΙ κι αν την χρειαστει την αποδειξη ο κατοχος θα εχει θεμα.

Παντως smartec κι απλη αποδειξη δεχονται χωρις ΙΜΕΙ.

Επισης αν δεν κανω λαθος τα ακουστικα 20-25 τα βρισκεις πια.

Δε θα έχει κάποιο θέμα γιατί στη γυναίκα μου έχω αλλάξει 4 φορές και δεν είπαν ποτέ τίποτα. Απλά τα ταλαιπωρεί λόγω δουλειάς και κόβονται εσωτερικά...

Όσο για τα 20 ευρώ, βάλε επί 4 μόνο φέτος και θα καταλάβεις..

Στην Smartec μου ζήτησαν απόδειξη και το imei και sn κάθε φορά που έκανα αλλαγή ακουστικών

----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεχονται και χωρις καν να υπαρχει αποδειξη αφου εχουν βαση δεδομενων βαση IMEI και φαινεται αν καποια συσκευη ειναι εντος ή εκτος εγγυησης.

Οπως γράφω παραπάνω, εμένα μου ζήτησαν τα πάντα..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Διαβάζω περι αδιάβροχου s7 edge κτλ .να το δοκιμάσω σε θάλασσα ή καλύτερα όχι; έχει κανεις εμπειρία από παρόμοια χρήση? Σκεφτόμουν να τραβήξω κάποιες φωτογραφίες ή βίντεο λίγων δευτερολέπτων, όχι τπτ πολύωρο κτλ

Ευχαριστώ !!

Διαβάζω περι αδιάβροχου s7 edge κτλ .να το δοκιμάσω σε θάλασσα ή καλύτερα όχι; έχει κανεις εμπειρία από παρόμοια χρήση? Σκεφτόμουν να τραβήξω κάποιες φωτογραφίες ή βίντεο λίγων δευτερολέπτων, όχι τπτ πολύωρο κτλ

Ευχαριστώ !!

Το δοκίμασα εγώ στη θάλασσα .το έβαλα τρεις φορές. Τη Τρίτη φορά πήρα νερό από την υποδοχή που μπαίνει η σιμ.και για κάνα δεκάλεπτο δεν αναγνωρίζε την σιμ. Θα πρότεινα Όχι να μη το δοκιμάσεις. Πάρε θήκη από τα jaumbo με 2 ευρώ.κοιτα στην ενότητα αξεσουάρ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=432871&page=355 . Είναι πολύ καλή και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Edited by antriou23
T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

Ευχαριστώ !!

Εχεις κανει και anticorrosive επικαλυψη? Γιατι η θαλασσα δεν ειναι μονο νερο...

Στη θαλασσα, ακομα και το ανοξειδοτο 316 εκει που εχει κατεργαστει του κανουν χημικη επεξεργασια για να αντεχει στο αλατι.

Αυστηρως οχι στην θαλασσα.το αλατι διαβρωνει το κινητο και αχρηστευεται αν παραμεινει πανω το αλατι!
I Want To Believe

Καλημέρα παίδες, θα ήθελα μια χάρη αππ όποιον έχει την διάθεση να βοηθήσει. Η γυναίκα μου έχει το s7 edge χρυσό και έχω χάσει την απόδειξη. Επειδή της χαλάσανε τα ακουστικά και θέλουν απόδειξη για αντικατάσταση θα ήθελα αν έχει κάποιος την καλοσύνη να μου έστελνε μια φώτο από απόδειξη ενός s7 edge χρυσού λιγότερο των 12 μηνών γιατί νομίζω χρόνο δίνουν εγγύηση, ελπίζω να μην δίνουν 6 μήνες μόνο , μπας και περάσω από κάνα σέρβις και πάρω άλλα καθώς είμαι και επαρχία και με κουριερ μου βγαίνει πιο πολύ απο το να πάρω καινούρια.

Αλλά ανεβαίνω Αθήνα συχνά οπότε θα το συνδυασω με Smartec..

Ευχαριστώ πολύ

Καλημέρα.

Σε ερώτηση μου τηλεφωνικά στην smartec όταν πήρα για πρώτη φορά το s7 edge περί εγγύησης, μου είπαν ότι παρέχεται εγγύηση 2 ετών για την συσκευή, και ενός έτους για τα αξεσουάρ πχ φορτιστής.

Μου έκανε εντύπωση γι αυτό το θυμάμαι καλά.

Ειχα στο μυαλό μου ότι δίνουν 6 μήνες αλλά όχι.

Ένα χρόνο.

kountouraN

Η μπαταρια σιγουρα ειναι 1 χρονο μεσα στην εγγυηση.μου την ειχαν αλλαξει!
I Want To Believe

Ευχαριστώ !!

Σε πισινα το ελιωσα φετος,τραβηξα αρκετες φωτο κι αυτο σε βαθος 15-20 εκατοστα.

Σε θαλασσα με τιποτα και ποτε!Το αλατι σιγα σιγα θα στο διαλυσει.

Μονο με θηκη που ειπαν τα παιδια κι αυτο με επιφυλαξη.

Καλησπερα φιλοι μου,κατοχος ενος S7 edge και μετα απο ενα χρονο η μπαταρια πλεον μου δειχνει σε φουλ φορτιση οτι εχει 30 ωρες ενδεικτικη ωρα λειτουργιας.Του κολλητου μου που ειναι 3 μηνων κινητο το ιδιο ποσοστο το δειχνει στο 50% της μπαταριας του.Οχι οτι εχω θεμα αλλα αν το στειλω με την εγγυηση θ αμου την αλλαξουν ή θα μου πουνε φυσιολογικη φθορα λογω κυκλων φορτισεων????
Just Perfect...NEXUS 4

Καλησπερα φιλοι μου,κατοχος ενος S7 edge και μετα απο ενα χρονο η μπαταρια πλεον μου δειχνει σε φουλ φορτιση οτι εχει 30 ωρες ενδεικτικη ωρα λειτουργιας.Του κολλητου μου που ειναι 3 μηνων κινητο το ιδιο ποσοστο το δειχνει στο 50% της μπαταριας του.Οχι οτι εχω θεμα αλλα αν το στειλω με την εγγυηση θ αμου την αλλαξουν ή θα μου πουνε φυσιολογικη φθορα λογω κυκλων φορτισεων????
Ακρος φισιολογικο καθος η συσκευή έχει fast charging και αν το χρισιμοποης ναι κάνα χρόνο βγάζει η μπαταρία

Ο υπολογισμός γίνεται βάσει χρήσης και στησιματος, γιαυτό και τις πρώτες μέρες δεν δείχνει πόσες ώρες έχεις αλλά περιμένει να βγάλει συμπέρασμα από χρήση. Γιαυτό μην το συνδέεις. Σίγουρα έχεις πτώση αλλά αν είσαι οκ άστο. Αλλιώς δε χάνεις τίποτα να πας σε ένα σέρβις αν το έχεις κοντά.

Δεν έχει καμία σχέση αυτό το ποσοστό είναι ανάλογα στη χρήση του καθενός,Αν θες ανέβασε στο νήμα της μπαταρίας screenshot για να βοηθήσουν τα έμπειρα παιδιά όλες τις απορίες σου

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα.

Σε ερώτηση μου τηλεφωνικά στην smartec όταν πήρα για πρώτη φορά το s7 edge περί εγγύησης, μου είπαν ότι παρέχεται εγγύηση 2 ετών για την συσκευή, και ενός έτους για τα αξεσουάρ πχ φορτιστής.

Μου έκανε εντύπωση γι αυτό το θυμάμαι καλά.

Ειχα στο μυαλό μου ότι δίνουν 6 μήνες αλλά όχι.

Ένα χρόνο.

Έγινε σε ευχαριστώ πολύ. Βρήκα μια απόδειξη από μια φίλη, θα πάω με αυτή και ελπίζω να κάνω δουλειά. Όχι τίποτα άλλο αλλά με το ρυθμό που τα χαλάει η γυναίκα δεν συμφέρει, θα με χρεοκοπήσει..

Ευχαριστώ !!

Που το διάβασες οτι ειναι αδιάβροχο;; δεν είναι αδιάβροχο το s7 edge.

ειναι φυσικά.

Αλλά όχι και να το βάλετε στην θάλασσα.

Xiaomi 12 Pro

ειναι φυσικά.

Αλλά όχι και να το βάλετε στην θάλασσα.

θελει να πει οτι δεν ειναι waterproof, αλλά water-resistant .. :p

One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

Εγώ το βούτηξα προχθές σε ποταμό κ το έβγαλα δεν ξέρω τι είναι σημασία έχει ότι όταν βρέχεται δεν παθαίνει κάτι. Σε θάλασσα κ σε πισηνα δεν το έχω βάλει

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Δεν είναι αδιάβροχο?Γιατί μερικοί λέτε ότι θέλετε?Όταν λέει αντέχει μέχρι 1.5 μέτρο βάθος για 30 λεπτά τι είναι αυτο;αυτό δεν είναι αδιάβροχο?για να είναι αδιάβροχο πρέπει να βγάλει ουρά να κολυμπήσει?

Edited by antriou23

Καλησπέρα εγώ το έβαλα σε πισίνα τράβηξα βιντεάκια αλλά με δυσκόλεψε λίγο γιατί με το που ακουμπούσε το νερό την οθόνη έκανε ότι ήθελε

Καλησπέρα εγώ το έβαλα σε πισίνα τράβηξα βιντεάκια αλλά με δυσκόλεψε λίγο γιατί με το που ακουμπούσε το νερό την οθόνη έκανε ότι ήθελε

Ναι αυτό συμβαίνει και σε μένα.λογικο νομίζω από το νερό

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned