arxontas2323 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Εχω εγκαταστησει την εφαρμογη garmin connect που συνδέεται με το ρολοι που εχω παρει αλλα το πρόβλημα μου είναι οτι εχει πολυ μεγαλη καταλανωση μπαταριας και κραταει συνεχεια το κινητό "ξύπνιο" με αποτελεσμα να ζεστενεται απο πισω και να μου τρωει την μπαταρια...ξερει καποιος ή χρησιμοποιεί την εφαρμογη να μου πει υι εκανε; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Τους τελευταιους μηνες εχω και εγω το ιδιο θεμα κατω απ τον ηλιο. Επειδη ειμαι σε νησι δεν εχω παει ακομα στο service. Αν εχεις κανενα νεο ενημερωσε μας. Sent from my iPhone using Tapatalk Μετά από λίγο σταμάτησε να μου το κάνει. Δεν μου το ξανάκανε. Και να το πάω σε service αν δεν το κάνει εκείνη τη στιγμή τζάμπα που θα πάω....δεν μπορώ να αποδείξω ότι το κάνει Εσένα τι ακριβώς σου κάνει φίλε μου? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Εχω εγκαταστησει την εφαρμογη garmin connect που συνδέεται με το ρολοι που εχω παρει αλλα το πρόβλημα μου είναι οτι εχει πολυ μεγαλη καταλανωση μπαταριας και κραταει συνεχεια το κινητό "ξύπνιο" με αποτελεσμα να ζεστενεται απο πισω και να μου τρωει την μπαταρια...ξερει καποιος ή χρησιμοποιεί την εφαρμογη να μου πει υι εκανε; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Περίεργο. Σε μένα δεν έχει καμία επίδραση στην μπαταρία. (έχω το forerunner 235). Είναι τόσο χαμηλή που δεν την έχει καν η λίστα Προσπάθησε να το αποεγκαταστήσεις και να το βάλεις από την αρχή. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Περίεργο. Σε μένα δεν έχει καμία επίδραση στην μπαταρία. (έχω το forerunner 235). Είναι τόσο χαμηλή που δεν την έχει καν η λίστα Προσπάθησε να το αποεγκαταστήσεις και να το βάλεις από την αρχή. Εχεις συνέχεια συνδεδεμένο το κινητο; Εγω εχω το fenix 5. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apkor Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Εχω εγκαταστησει την εφαρμογη garmin connect που συνδέεται με το ρολοι που εχω παρει αλλα το πρόβλημα μου είναι οτι εχει πολυ μεγαλη καταλανωση μπαταριας και κραταει συνεχεια το κινητό "ξύπνιο" με αποτελεσμα να ζεστενεται απο πισω και να μου τρωει την μπαταρια...ξερει καποιος ή χρησιμοποιεί την εφαρμογη να μου πει υι εκανε; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk και σε εμένα με ένα LG G4 Dual, έτρωγε πολύ γρήγορα την ήδη αδύνατη μπαταρία του. Το είχα "δεμενο" με ένα fenix 3. Το απεγκατέστησα και ησύχασα.... Δοκίμασε ότι λένε οι φίλοι πιο πάνω. Ισως μια αποεγκατάσταση και επανεγκατάσταση βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 (edited) η ζελατινα απο mm εδω και 2 μηνες περιπου ειναι σαν την πρωτη ημερα αψογη Edited June 21, 2017 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous29 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Ξέρει κάποιος πως μπορώ να κάνω downgrade to s7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 η ζελατινα απο mm εδω και 2 μηνες περιπου ειναι σαν την πρωτη ημερα αψογηΠοια ακριβώς είναι αυτή; Θήκη φοράς; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Παιδιά SOS! Σημερα στη θάλασσα παρατηρώ το εξής....με τέρμα φωτεινότητα και ο ήλιος να πέφτει πάνω στη μέση της οθόνης και λίγο πιο κάτω πλάγια προς το κέντρο εμφάνισε κάτι σαν ροζ κουτάκια (θολομενα πιξελ τυπου) σε λευκό φόντο...το δοκίμασα και σε άλλες εφαρμογές με λευκό φόντο δεν το κάνει σε ολες. Τι να φταίει? Πάει service? Χάλασα και το screen protector μήπως έφταιγε αυτό Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καμία ιδέα κάποιος? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Μετά από λίγο σταμάτησε να μου το κάνει. Δεν μου το ξανάκανε. Και να το πάω σε service αν δεν το κάνει εκείνη τη στιγμή τζάμπα που θα πάω....δεν μπορώ να αποδείξω ότι το κάνει Εσένα τι ακριβώς σου κάνει φίλε μου? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στην αρχη κατω απο το φως του ηλιου μου εβγαζε στα δεξια στην edge οθονη μωβ σημαδια οριζοντια η κουτακια. Μετα σταματησε και τωρα οσο παει το εμφανιζει και πιο συχνα. Και ολα αυτα σε λευκο φοντο. Μολις παω Αθηνα θα το παω Service να δω τι θα μου πουνε. Αν και οπως ειπες δεν θα καταλαβουν και τιποτα αν δεν το ελεγξουν κατω απ τον ηλιο. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timxon Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Μπορείς να δώσεις κάποιο λινκ για την συγκεκριμένη εφαρμογή γιατί μου βγάζει πολλές στο Play Store? Ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτη έχω εγώ. https://play.google.com/store/apps/details?id=vn.tb.th.doubletapstar Μπορεις επίσης με swipe up στο touch button να κανεις εξοδο απο τις εφαρμογες,, ετσι δεν χρειαζετε να το πατας. εμενα με εχει βολέψει πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 εχει δουλεψει κανενας τον my knox ?αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι οταν παιρνω απο εκει τηλεφωνο η βγαζω καποια φωτοραφια μου εμφανιζει την κληση και στο κανονικο περβαλλον οπως επισης και την φωτο,δεν υποτιθεται οτι ειναι περιβαλλον για να μην φαινετε στο κανονικο τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Περίεργο. Σε μένα δεν έχει καμία επίδραση στην μπαταρία. (έχω το forerunner 235). Είναι τόσο χαμηλή που δεν την έχει καν η λίστα Προσπάθησε να το αποεγκαταστήσεις και να το βάλεις από την αρχή. και σε εμένα με ένα LG G4 Dual, έτρωγε πολύ γρήγορα την ήδη αδύνατη μπαταρία του. Το είχα "δεμενο" με ένα fenix 3. Το απεγκατέστησα και ησύχασα.... Δοκίμασε ότι λένε οι φίλοι πιο πάνω. Ισως μια αποεγκατάσταση και επανεγκατάσταση βοηθήσει. Την εγκατεστησα ξανα και την εκλεισα απο τις πρόσφατες εφαρμογες που εχω ανοιξει και ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα...αν και η εφαρμογη τους θελει λιγη δουλεια ακομα... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Στην αρχη κατω απο το φως του ηλιου μου εβγαζε στα δεξια στην edge οθονη μωβ σημαδια οριζοντια η κουτακια. Μετα σταματησε και τωρα οσο παει το εμφανιζει και πιο συχνα. Και ολα αυτα σε λευκο φοντο. Μολις παω Αθηνα θα το παω Service να δω τι θα μου πουνε. Αν και οπως ειπες δεν θα καταλαβουν και τιποτα αν δεν το ελεγξουν κατω απ τον ηλιο. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβώς το ίδιο και σε μενα...αλλα δεν ξέρω αν είναι όντως πρόβλημα ή γίνεται λόγο θερμοκρασίας Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Ποια ακριβώς είναι αυτή; Θήκη φοράς; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkσε λαθος νημα το εγραψα αλλα δεν πειραζει αφου ρωτησες να σου πω ειναι απο media markt αυτοι στην περνανε με εγγυηση 3 μηνες εχω την θηκη spigen neo hybrik ουτε ξεκολληματα ουτε τιποτα αψογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 (edited) Παιδιά μέσα στο ζωγραφισμένο αν προσέξει κάποιος καλά φαίνεται μια σκιά. Είναι βρωμιά που έχει περάσει κάτω από την μεμβράνη η παίζει να είναι πρόβλημα στην οθόνη; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit: βλέπω ότι εδώ δεν φαίνεται τώρα που το έβαλα οπότε μάλλον είναι βρωμιά, τι λέτε; Edited June 22, 2017 by Strofigkas Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Παιδιά μέσα στο ζωγραφισμένο αν προσέξει κάποιος καλά φαίνεται μια σκιά. Είναι βρωμιά που έχει περάσει κάτω από την μεμβράνη η παίζει να είναι πρόβλημα στην οθόνη; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βγάλε την φωτογραφία από κάποιο άλλο τηλέφωνο ή κάμερα και ανέβασε τη. Από τo screenshoot δεν μπορούμε να διακρίνουμε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Βγάλε την φωτογραφία από κάποιο άλλο τηλέφωνο ή κάμερα και ανέβασε τη. Από τo screenshoot δεν μπορούμε να διακρίνουμε τίποτα. Το είδα και εγώ φίλε ότι δεν φαίνεται στο screenshot και το συμπλήρωσα μετά πιο πάνω στο ποστ μου. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Παιδιά μέσα στο ζωγραφισμένο αν προσέξει κάποιος καλά φαίνεται μια σκιά. Είναι βρωμιά που έχει περάσει κάτω από την μεμβράνη η παίζει να είναι πρόβλημα στην οθόνη; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit: βλέπω ότι εδώ δεν φαίνεται τώρα που το έβαλα οπότε μάλλον είναι βρωμιά, τι λέτε; Και επίσης αν δε βγάλεις τη ζελατίνα πως μπορεί να είσαι/είμαστε σίγουροι;; πάντως δε φαίνεται κάτι από τη φωτογραφία αυτή. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Και επίσης αν δε βγάλεις τη ζελατίνα πως μπορεί να είσαι/είμαστε σίγουροι;; πάντως δε φαίνεται κάτι από τη φωτογραφία αυτή. Εδώ τραβηγμένη η φώτο από άλλο τηλέφωνο, το σκέφτηκα να βγάλω την ζελατίνα αλλά δεν έχω άλλη τώρα και δεν ξέρω αν θα μπορώ να ξαναβάλω την ιδια Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
js3000 Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 μια ευκολη ερωτηση για τους γνωστες. αρπαξα το κινητο απο γερμανο και εχει την κοσμοτε ρομ. εγω εχω q card... να την αλλαξω την ρομ ή ειναι το ιδιο πραγμα εκτος απο το logo ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 μια ευκολη ερωτηση για τους γνωστες. αρπαξα το κινητο απο γερμανο και εχει την κοσμοτε ρομ. εγω εχω q card... να την αλλαξω την ρομ ή ειναι το ιδιο πραγμα εκτος απο το logo ; Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να αλλάξεις firmware. Με γεια σου. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos_sd Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 παιδιά είδα το κινητο στο public και παρατηρησα αυτο που λενε λιγο πιο πανω, οτι σε ασπρο φοντο φαίνονται κοκκινα τετραγωνάκια, που ουσιαστικά ειναι το πληκτρολογιο. Οταν ρώτησα εκεί μου παν οτι αυτα ειναι εκθεσιακά μοντελά και οτι γενικά δεν υπάρχει θεμα. Πως ειναι σε εσας μετα απο καιρό χρήσης? Έχετε θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Θελει αλλαγη οθονης αυτο ,τοσο εντονα σε καθετες γραμμες δεν εχω δει πουθενα.καλυπτεσαι κανονικοτατα! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Αποφάσισα σήμερα να πειραματιστω με το s voice. Κατεβασα και την Ελληνική γλωσσα στο "κειμενο σε ομιλία" αλλα δεν μπορεσα να κανω το s voice να αναγνωρίζει Ελληνικα , ενω γράφει οτι υποστηρίζεται .Με ενδιαφέρει βασικα να κανω φωνητικες κλήσεις. Μπορει να με βοηθήσει κάποιος ? Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts