Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα πηγα να περασω με odin το firmware της cosmote και δυστιχως στο τελος τησ διαδικασιας μου εγραψε fail και τωρα δεν ανοιγει....τι μπορω να κανω?

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

καλημερα πηγα να περασω με odin το firmware της cosmote και δυστιχως στο τελος τησ διαδικασιας μου εγραψε fail και τωρα δεν ανοιγει....τι μπορω να κανω?

αν δεν ανοιγει λογικα brickαρε. δεν ανοιγει καθολου? μπαταρια εχεις? :P :lol: πως εγραψε στο τελος failed? σιγουρα περασες το σωστο αρχειο??

εχω την εντυπωση πως πας για αλλαγη πλακετας, δεν νομιζω να το καλυψει η εγγυηση. βεβαια, αν δεν ανοιγει καθολου, μπορεις να τους το πας εκει και να τους πεις οτι ξυπνησες το πρωι και το βρηκες κλειστο και δεν ανοιγει, μπορει να εισαι τυχερος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν μπαίνει σε download mode κατέβασε ένα άλλο firmware ή το ίδιο πάλι της cosmote και δοκίμασε πάλι. Μπορεί αυτό που κατέβασες να είχε πρόβλημα.

Επίσης δοκίμασε και με μια άλλη έκδοση odin ή/και σε άλλη θύρα usb.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Παιδια μια βοηθεια οταν εκλεισα και ανοιξα το κινητο τα δεδομενα της μπαταριας μηδενιστικαν.ξερετε γιατι να εγινε αυτο.

Αν μπαίνει σε download mode κατέβασε ένα άλλο firmware ή το ίδιο πάλι της cosmote και δοκίμασε πάλι. Μπορεί αυτό που κατέβασες να είχε πρόβλημα.

Επίσης δοκίμασε και με μια άλλη έκδοση odin ή/και σε άλλη θύρα usb.

ολα κομπλε περασα τελικα την κοσμοτε και μου εφυγαν και καποια μικροπροβλημα με διενεξεις πακετων που εγκαθηστουσα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ολα κομπλε το εφτιαξα γιατι ηθελα να εχω και το wifi calling περασα την κοσμοτε παλι απλα ειχε 2 αρχεια csc cos και το home csc cos περασα το πρωτο και εγινε ενω με το δευτερο ειχαμε fail.ολα καλα στο τελος.

----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αν δεν ανοιγει λογικα brickαρε. δεν ανοιγει καθολου? μπαταρια εχεις? :P :lol: πως εγραψε στο τελος failed? σιγουρα περασες το σωστο αρχειο??

εχω την εντυπωση πως πας για αλλαγη πλακετας, δεν νομιζω να το καλυψει η εγγυηση. βεβαια, αν δεν ανοιγει καθολου, μπορεις να τους το πας εκει και να τους πεις οτι ξυπνησες το πρωι και το βρηκες κλειστο και δεν ανοιγει, μπορει να εισαι τυχερος.

ολα κομπλε το εφτιαξα γιατι ηθελα να εχω και το wifi calling περασα την κοσμοτε παλι απλα ειχε 2 αρχεια csc cos και το home csc cos περασα το πρωτο και εγινε ενω με το δευτερο ειχαμε fail.ολα καλα στο τελος.

Παιδιά είχα βάλει το αγγλικό για να πάρω νουγκατ. Το τελευταίο που σας έχει έρθει update εμένα δεν ήρθε.. Πείτε μ πιο είναι το καλύτερο για λήψεις φωτογραφίας και γενικά επεξεργασίας φώτο. Θέλω κάποιο που να αφήνει να πειράξεις τις ρυθμίσεις όταν πας να βγάλεις την φώτο

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Παιδια μια βοηθεια οταν εκλεισα και ανοιξα το κινητο τα δεδομενα της μπαταριας μηδενιστικαν.ξερετε γιατι να εγινε αυτο.

Όταν κάνεις επανεκκίνηση σε μία συσκευή, πάντα γίνεται αυτό

Στάλθηκε από το ZTE A2017 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα παίδες. Ευτυχής κάτοχος του εν λόγω κινητού με προσφορά από Γερμανός 399 €. Παρέλαβα με android 6, και antutu 110.000. Έρχεται η αναβάθμιση σε android 7 και πέσαμε στα 95.000. Τι μπορεί να συμβαίνει? Μπορώ να κάνω clean install καμιά καθαρή ρομ, χωρίς πολλά πακέτα και cosmote apps ? Τι μου προτείνετε εσείς οι κάτοχοι, εδώ και καιρό, του κινητού? Ή να μείνω ως έχω? Edited by geco007

Καλησπέρα παίδες. Ευτυχής κάτοχος του εν λόγω κινητού με προσφορά από Γερμανός 399 €. Παρέλαβα με android 6, και antutu 110.000. Έρχεται η αναβάθμιση σε android 7 και πέσαμε στα 95.000. Τι μπορεί να συμβαίνει?

Πλασματική η απόδοση. Εάν το έτρεξες μετά από το update ή μετά από πολύωρη χρήση, ανέβασε θερμοκρασία και είχε το φαινόμενο thermal throttling. Επίσης εξαρτάται από πόσες εφαρμογές λειτουργούν στο παρασκήνιο. Μην αγχώνεσαι.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Ναι όντως μετά την αναβάθμιση το έτρεξα. Οκ είναι νωρίς για να αγχώνομαι, θα δούμε, ελπίζω όλα καλά.

Κάποιο καλό πρόγραμμα να κλείσω εφαρμογές και να μην ανοίγουν όμως, χωίς ρουτάρισμα, γίνεται?

Ναι όντως μετά την αναβάθμιση το έτρεξα. Οκ είναι νωρίς για να αγχώνομαι, θα δούμε, ελπίζω όλα καλά.

Κάποιο καλό πρόγραμμα να κλείσω εφαρμογές και να μην ανοίγουν όμως, χωίς ρουτάρισμα, γίνεται?

Δοκίμασε το greenify

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχω περασει την αγγλικη btu προκεμενου να εχω πρωτος τις αναβαθμίσεις όπως εχει ειπωθεί πιο παλια εδώ, όμως την τελευταια αναβαθμιση δεν την εχω παραλαβει όπως πολλοι εδώ και τρεις μερες περιπου, εχω κανει ελεγχο από το μενου του τηλεφωνου, αλλα λεει ότι εχω τις τελευταίες ενημερώσεις, αλλα το τελευταιο update , δεν μου εχει ερθει, κοιταξα και στο sammobile και οντως δεν εχει βγει ακομα. Αρα ποια romπρεπει να εχω τελικα για να μου ερχονται αμεσα οι αναβαθμίσεις?

Εχω περασει την αγγλικη btu προκεμενου να εχω πρωτος τις αναβαθμίσεις όπως εχει ειπωθεί πιο παλια εδώ, όμως την τελευταια αναβαθμιση δεν την εχω παραλαβει όπως πολλοι εδώ και τρεις μερες περιπου, εχω κανει ελεγχο από το μενου του τηλεφωνου, αλλα λεει ότι εχω τις τελευταίες ενημερώσεις, αλλα το τελευταιο update , δεν μου εχει ερθει, κοιταξα και στο sammobile και οντως δεν εχει βγει ακομα. Αρα ποια romπρεπει να εχω τελικα για να μου ερχονται αμεσα οι αναβαθμίσεις?

Καμία αναβάθμιση χώρας δεν εγγυάται ότι θα παίρνεις πρώτος αναβαθμίσεις.

Μέχρι τον Μάρτιο-Απρίλιο ήταν η αγγλική, τώρα άλλαξαν τα πράγματα.

Εδώ έδωσε αρκετά πιο γρήγορα από unbranded η cosmote παρότι είναι branded.

Follow me on XDA

Καμία αναβάθμιση χώρας δεν εγγυάται ότι θα παίρνεις πρώτος αναβαθμίσεις.

Μέχρι τον Μάρτιο-Απρίλιο ήταν η αγγλική, τώρα άλλαξαν τα πράγματα.

Εδώ έδωσε αρκετά πιο γρήγορα από unbranded η cosmote παρότι είναι branded.

Μαλιστα, τωρα καταλαβα, νομιζα ότι ηταν στανταρακι για την αγγλικη, οκ ευχαριστω πολύ.

Της Cosmote μην την υποτιμάτε.

Κι εγώ BTU είχα, αλλά κάνοντας ένα hard reset, έβαλα αυτήν για να έχω VoLTE, και είμαι στα ίδια με την BTU

Της Cosmote μην την υποτιμάτε.

Κι εγώ BTU είχα, αλλά κάνοντας ένα hard reset, έβαλα αυτήν για να έχω VoLTE, και είμαι στα ίδια με την BTU

Εγω που είμαι στο δικτυο της vodagone, θα πρεπει να επιλεξω καποια της Vodafone δηλαδη η και αυτή που λες είναι οκ?

Εγω που είμαι στο δικτυο της vodagone, θα πρεπει να επιλεξω καποια της Vodafone δηλαδη η και αυτή που λες είναι οκ?

Η Vodafone δεν έχει βγάλει δικό της firmware και ούτε υποστηρίζει volte.

Και με της cosmote δε θα έχεις πρόβλημα αλλά δε ξέρω αν θα έχεις επιλογή wifi call.

Follow me on XDA

Παιδιά καλησπέρα από χτες κι εγώ με το s7 και έχω μια ερώτηση. Υπάρχει καμιά λίστα με ποιες εφαρμογές μπορούμε να να κάνουμε disable με το package disable pro? Προς το παρών δεν σκοπεύω να ρουταρω.

Η Vodafone δεν έχει βγάλει δικό της firmware και ούτε υποστηρίζει volte.

Και με της cosmote δε θα έχεις πρόβλημα αλλά δε ξέρω αν θα έχεις επιλογή wifi call.

Το wifi calling το έχει μόνο η Cosmote με firmware δικό της. Και εμένα με έχει σώσει!

Σαν firmware, πέρα από τα boot & shut down animation και κάτι εφαρμογούλες, δεν έχει καμία διαφορά με τις άλλες. Ακριβώς η ίδια

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Τις οποίες εφαρμογές τις κάνεις απενεργοποίηση και ησυχάζεις από την πρώτη στιγμή

Παιδιά όσο αφορά το home button, με τη πολλή χρήση αρχίζει και "καθετε" προς τα μεσα; είμαι κάπου στο 6μηνο και βλέπω ότι από τη δεξιά μεριά έχει καθίσει λιγο....εχει και διαφορετικό feeling όταν το πατάω από αριστερά με το όταν το πατάω από δεξιά.. ..γενικα έχει ειπωθεί ότι από κάποια χρονική περίοδο και μετά αρχίζει και τα παίζει και θέλει αλλαγμα? Γιατί νομίζω ότι πάει μαζί με όλη την οθόνη πακέτο η αλλαγή του....

Παιδιά όσο αφορά το home button, με τη πολλή χρήση αρχίζει και "καθετε" προς τα μεσα; είμαι κάπου στο 6μηνο και βλέπω ότι από τη δεξιά μεριά έχει καθίσει λιγο....εχει και διαφορετικό feeling όταν το πατάω από αριστερά με το όταν το πατάω από δεξιά.. ..γενικα έχει ειπωθεί ότι από κάποια χρονική περίοδο και μετά αρχίζει και τα παίζει και θέλει αλλαγμα? Γιατί νομίζω ότι πάει μαζί με όλη την οθόνη πακέτο η αλλαγή του....

Βασικά υπάρχει εφαρμογή ώστε να μη χρειάζεται να πατάς το home button αλλά απλά να το αγγίζεις.

fingertouch

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

παιδια εχει κανει κανεις την πατεντα με δυο σιμ και μνημη?και δουλευει σωστα?εχω δει τα βιντεο αλλα λεω απο εδω αν το εχει κανει κανεις.

package disable pro

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned