marios_ch Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 ε και τώρα τι να κάνω τώρα έγινε και να τους το πάω πάλι και να τους πω ήρθα χθες και μου κάνατε αυτό δεν θα το πιστέψουν Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 (edited) Γιατί μετά από κάθε επανεκκίνηση, ο σένσορας της πυξίδας θέλει καλιμπράρισμα? γνωρίζει κανείς?. Φιλε μου αυτο που χανει το καλιμπραρισμα η πυξιδα το κανει και σε μενα στο s7 και σε ενα s4 που εχω.αρα ετσι ειναι προβλημα δεν υπαρχει μην σε ανησυχει.α και εχω αλλαξει και πλακετα στο κινητο.αρα δεν φταιει το κινητο σου.μην ακους στο φορουμ οσα σου λενε. Edited May 18, 2017 by nickkanellakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Φιλε μου αυτο που χανει το καλιμπραρισμα η πυξιδα το κανει και σε μενα στο s7 και σε ενα s4 που εχω.αρα ετσι ειναι προβλημα δεν υπαρχει μην σε ανησυχει.α και εχω αλλαξει και πλακετα στο κινητο.αρα δεν φταιει το κινητο σου.μην ακους στο φορουμ οσα σου λενε. Επειδή η τελευταία σου πρόταση μάλλον απευθύνεται σε μένα να σου πω ότι αυτό είναι η επίσημη απάντηση της Samsung σε Ελλάδα αλλά και εξωτερικό. Κάνε ένα Google search και δες το μόνος σου. Έχει γίνει ολόκληρο θέμα και στο XDA και στο Sammobile από χρήστες που είχαν το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Φιλε μου δηλαδη στο δικο σου το κινητο ειναι ενταξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petroszx6r Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Και εμένα μετα απο καθε επανεκκίνηση ζητάει βαθμονομηση. Σιγουρα δεν ειναι φυσιολογικό? Και αν δεν ειναι φυσιολογικό τι ακριβώς πρεπει να κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Παιδια οσα εχω κοιταξει με τη βαθμονομηση της πυξιδας κανουν ολα το ιδιο.και ενα s4 που εχω παλι το ιδιο.δεν πιστευω να ειναι προβλημα ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια οσα εχω κοιταξει με τη βαθμονομηση της πυξιδας κανουν ολα το ιδιο.και ενα s4 που εχω παλι το ιδιο.δεν πιστευω να ειναι προβλημα.αν μπορει ας το κανει και κανενας αλλος για να δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Mια και μιλαμε για επανεκινησεις.Οταν κανω Restart η οταν συνδεω το Usb καλωδιο στου υπολογιστή για να περασω κατι στο κινητό,η μπαταρία ξεκινάει να μετράει απο το 0.Δηλαδη αν πχ ειμαι στο 50% της μπαταριαςκαι μου λεει οτι εχω κανει 3,5 ωρες οθονη,αν κανω επανεκινηση,ολα γινοντε 0.Σαν να το εβγαλα τωρα απο την φορτιση.Πως το διορθώνουμε αυτό? Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Παιδια οσα εχω κοιταξει με τη βαθμονομηση της πυξιδας κανουν ολα το ιδιο.και ενα s4 που εχω παλι το ιδιο.δεν πιστευω να ειναι προβλημα ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια οσα εχω κοιταξει με τη βαθμονομηση της πυξιδας κανουν ολα το ιδιο.και ενα s4 που εχω παλι το ιδιο.δεν πιστευω να ειναι προβλημα.αν μπορει ας το κανει και κανενας αλλος για να δουμε. Φίλε μου περιστροφή η οθόνη σου κάνει όταν τη γυρνάς ? Αν όχι τότε έχει χαλάσει ο αισθητήρας κίνησης ( δε θυμάμαι πως ακριβώς λέγεται αυτός) και πας για πλακέτα και τέλος. Εγώ το έπαθα σε νέο κινητό και μου έγινε αντικατάσταση. Αλλά μπορεί να μην έχει σχέση. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Φίλε μου περιστροφή η οθόνη σου κάνει όταν τη γυρνάς ? Αν όχι τότε έχει χαλάσει ο αισθητήρας κίνησης ( δε θυμάμαι πως ακριβώς λέγεται αυτός) και πας για πλακέτα και τέλος. Εγώ το έπαθα σε νέο κινητό και μου έγινε αντικατάσταση. Αλλά μπορεί να μην έχει σχέση. Ναι φιλε μου κανει περιστροφη.εννοεις στην βαθμονομηση της πυξιδας η γενικα μεσα στο τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Πάτησε *#0*# και θα σου ανοίξει το service menu. Εκεί πάτησε το "sensor" και προς τα κάτω έχει και επιλογή που λέει "magnetic sensor" και ένα κύκλο με μια ακτίνα μέσα του με ένα νούμερο. Ένα η πυξίδα είναι βαθμονομημένη θα πρέπει να είναι όπως στην φωτο που σου βάζω. Έαν δεν είναι θα πρέπει να κάνεις την κλασσική κίνηση με το οχταρι και μετά θα γίνει έτσι. Έαν σου γίνεται αυτό σε κάθε reboot έχει πρόβλημα η πυξίδα και πας για εγγύηση. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα φίλε μου γράφει σταθερά το 2, Δεν γίνεται με τίποτα 3 όσα οκταρια και αν κάνω Λες να έχει θέμα? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Φιλε μου αυτο που χανει το καλιμπραρισμα η πυξιδα το κανει και σε μενα στο s7 και σε ενα s4 που εχω.αρα ετσι ειναι προβλημα δεν υπαρχει μην σε ανησυχει.α και εχω αλλαξει και πλακετα στο κινητο.αρα δεν φταιει το κινητο σου.μην ακους στο φορουμ οσα σου λενε. Εμένα που δεν ζητάει ποτέ (και το σβήνω πολλές φορες) είναι χαλασμένο???? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Εμένα που δεν ζητάει ποτέ (και το σβήνω πολλές φορες) είναι χαλασμένο???? Εννοεις οτι και με επανεκινηση ειναι μπλε και εχει και το 3 μεσα στο κυκλο.ε τοτε εισαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Έχω το s7 το απλό και έβαλα ένα 2.5D τζαμακι στην οθόνη "9Η" αλλά κάποιες φορές θέλει μεγαλύτερη πίεση να ασκηθεί για να δουλέψει η αφή σε κάποια σημεία ειδικά στις άκρες πάνω δεξιά και αριστερά, παρόλα αυτά φαίνεται να έχει εφαρμόσει καλά το τζαμακι, είναι νορμάλ αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Πάτησε *#0*# και θα σου ανοίξει το service menu. Εκεί πάτησε το "sensor" και προς τα κάτω έχει και επιλογή που λέει "magnetic sensor" και ένα κύκλο με μια ακτίνα μέσα του με ένα νούμερο. Ένα η πυξίδα είναι βαθμονομημένη θα πρέπει να είναι όπως στην φωτο που σου βάζω. Έαν δεν είναι θα πρέπει να κάνεις την κλασσική κίνηση με το οχταρι και μετά θα γίνει έτσι. Έαν σου γίνεται αυτό σε κάθε reboot έχει πρόβλημα η πυξίδα και πας για εγγύηση. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καλησπερα φιλε μου,,απο περιεργεια μπηκα στο μενου να δω τον σενσορα και κατω στην πυξιδα μου εχει κοκκινη γραμμη προς τα πανως δηλ καθετη με το 0 και γραφει need for calibration!! μπορεις να μου εξηγησεις αν πρεπει να κανω κατι? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 καλησπερα φιλε μου,,απο περιεργεια μπηκα στο μενου να δω τον σενσορα και κατω στην πυξιδα μου εχει κοκκινη γραμμη προς τα πανως δηλ καθετη με το 0 και γραφει need for calibration!! μπορεις να μου εξηγησεις αν πρεπει να κανω κατι? ευχαριστω Πρεπει να κανεις καλιμπραρισμα.δηλαδη θα κανεις οχταρια με το κινητο σου μεχρι να γινει μπλε και να εχει το 3.κανε αυτο φιλε μου και πεσε μου .θελω να σε ρωτησω και κατι αλλο Οκ ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα φιλε μου,,απο περιεργεια μπηκα στο μενου να δω τον σενσορα και κατω στην πυξιδα μου εχει κοκκινη γραμμη προς τα πανως δηλ καθετη με το 0 και γραφει need for calibration!! μπορεις να μου εξηγησεις αν πρεπει να κανω κατι? ευχαριστω Ναι φιλε μου τελικα μετα απο επανεκκινηση γινεται παλι κοκκινο.οταν λες παει για εγγυηση πρεπει να μου ξανααλαξουν πλακετα η ο σενσορας ειναι ξεχωριστος.απαντα μου σε παρακαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Πρεπει να κανεις καλιμπραρισμα.δηλαδη θα κανεις οχταρια με το κινητο σου μεχρι να γινει μπλε και να εχει το 3.κανε αυτο φιλε μου και πεσε μου .θελω να σε ρωτησω και κατι αλλο Οκ ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι φιλε μου τελικα μετα απο επανεκκινηση γινεται παλι κοκκινο.οταν λες παει για εγγυηση πρεπει να μου ξανααλαξουν πλακετα η ο σενσορας ειναι ξεχωριστος.απαντα μου σε παρακαλω. το εκανα,,βγηκε μπλε και το 3! το εκανα επανακενιση,ξαναμπηκα και παλι μηδενιστηκε και πηγε 0 και ξανα μανα!! ας δωσει τα φωτα του καποιος που γνωριζει αν υπαρχει θεμα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 το εκανα,,βγηκε μπλε και το 3! το εκανα επανακενιση,ξαναμπηκα και παλι μηδενιστηκε και πηγε 0 και ξανα μανα!! ας δωσει τα φωτα του καποιος που γνωριζει αν υπαρχει θεμα!! Ναι φιλε μου και εμενα το ιδιο κανει.πηρα τη σαμσουνγκ τωρα και κανονισα για αυριο να μου κανουν απομακρυσμενη βοηθεια για να το δουνε.θα σου πω αυριο τι θα μου πουνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Βγαλε τις εφαρμογές απο την βελτιστοποιηση και θα στρωσουν. Σε μπαταρία εγω δεν εχω δει καμία διαφορά και ήμουν με APC8 μέχρι την1 βετα νουγκατ. Ίσα ίσα έχει καλύτερη αναμονή η 7. Φιλε η βελτιστοποιηση στις εφαρμογες δε κανει καλο; Πως θα την βγαλουμε; Που παμε; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Ναι φιλε μου και εμενα το ιδιο κανει.πηρα τη σαμσουνγκ τωρα και κανονισα για αυριο να μου κανουν απομακρυσμενη βοηθεια για να το δουνε.θα σου πω αυριο τι θα μου πουνε. σου ειπαν οτι ειναι προβλημα η αυριο θα σε ενημερωσουν λεπτομερως! ναι να ενημερωσεις για να γνωριζω και εγω αλλα και καποιος αλλος φιλος που μπορει να αντιμετωπιζει ιδιο θεμα! ας απαντησουν και αλλοι αν γινεται σε αλλους η μονο σε μερικους!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 σου ειπαν οτι ειναι προβλημα η αυριο θα σε ενημερωσουν λεπτομερως! ναι να ενημερωσεις για να γνωριζω και εγω αλλα και καποιος αλλος φιλος που μπορει να αντιμετωπιζει ιδιο θεμα! ας απαντησουν και αλλοι αν γινεται σε αλλους η μονο σε μερικους!! Ναι φιλε θα σε ενημερωσω αυριο μετα τις 2 θα με παρουνε.παντως η κοπελα που τις εξηγησα το προβλημα μου ειπε οτι δεν πρεπει να στο κανει.τελως παντων να δω τι θα μου πουν αυριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Ναι φιλε θα σε ενημερωσω αυριο μετα τις 2 θα με παρουνε.παντως η κοπελα που τις εξηγησα το προβλημα μου ειπε οτι δεν πρεπει να στο κανει.τελως παντων να δω τι θα μου πουν αυριο. Εμένα μένει σταθερά στο 2 δεν πάει στο 3. Τι λέτε να φταίει? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Εμένα μένει σταθερά στο 2 δεν πάει στο 3. Τι λέτε να φταίει? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα κρατας με το ενα χερι το κινητο και θα κανεις οχταρια με σπασιμο του καρπου σου και θα στο βγαλει. ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα κρατας με το ενα χερι το κινητο και θα κανεις οχταρια με σπασιμο του καρπου σου και θα στο βγαλει. Οταν το πετυχεις κανε ενα restart και κοιτα να δεις αν γινεται κοκκινο.και πεσε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Θα κρατας με το ενα χερι το κινητο και θα κανεις οχταρια με σπασιμο του καρπου σου και θα στο βγαλει. ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οταν το πετυχεις κανε ενα restart και κοιτα να δεις αν γινεται κοκκινο.και πεσε μου Μένει σταθερά στο 2 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Έχει καμία ιδέα κανείς γιατί δε μπορώ να μπω στο "κρυφό" μενού της συσκευής; Πληκτρολογώ *#0*# αλλά δε κάνει τίποτα. Είμαι με τη τελευταία BTU. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Εμενα δεν μου εβγαλε ποτε μήνυμα οτι εχει θεμα ο sensor μου και δουλευω το google map. Μπηκα στο μενου και δείχνει 0 κανω τα 8αρια και γινετε μπλε και γραφει 3 . Μετα απο επανεκκίνηση γραφει παλι 0 . Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts