apsogos Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 BTU επιτέλους... Πάντως είναι πολλά ΜΒ για να είναι απλά security patch... Για να δούμε. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγω btu αλλα δεν μου εμφανίζει κατι.Γιατι; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Δεν την εκανα ακόμα την καινούρια, είδατε καμια αλλαγή; Με BTU και εγω πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris488 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Γενικά αργούν περισσότερο να εμφανιστούν στο Playstore από,τι σε τρίτα markets. Επίσης, αν παρατηρήσεις, πολλές από τις αναβαθμίσεις που σου βγάζουν τα τρίτα markets, είναι στην ουσία υποβαθμίσεις. Δηλαδή είναι πιο παλιές εκδόσεις. Δε νομίζω να φταίει το playstore γιατι το τσεκαρα με κινητά φίλων μου κι έχουν στις περισσότερες εφαρμογές νεότερες εκδοσεις απο μενα και τις εχουν παρει μεσω playstore. Και στο aptoide ειναι ολα αναβαθμίσεις 20 στα 20... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Δε νομίζω να φταίει το playstore γιατι το τσεκαρα με κινητά φίλων μου κι έχουν στις περισσότερες εφαρμογές νεότερες εκδοσεις απο μενα και τις εχουν παρει μεσω playstore. Και στο aptoide ειναι ολα αναβαθμίσεις 20 στα 20... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δε μπορεί να φταίει κάτι άλλο...τόσα χρόνια χρησιμοποιώ το aptoide σε διάφορες συσκευές και αυτό που περιγράφεις είναι συχνό φαινόμενο. Δε σημαίνει όμως ότι οι αναβαθμίσεις είναι και σωστές. Πολλές φορές προορίζονται πχ για άλλες αναλύσεις οθόνης. Οπως και να έχει η συσκευή δεν φταίει σε κάτι και ίσως πρέπει να απευθυνθείς στο νήμα με τις εφαρμογές android μιας και είναι off topic εδώ. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Μου χάλασε και τις ρυθμίσεις η αναβάθμιση Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Μου χάλασε και τις ρυθμίσεις η αναβάθμιση Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμενα παρεμειναν ιδιες... Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Μάλλον δεν έκατσε καλά το Update, λογικά θα θελει φόρματ να στρώσει. Δοκίμασε ενα wipe cache partition μπας και αλλα δύσκολο. Δεστο στο YouTube πως γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Πέρασα με odin την τελευταία έκδοση και έστρωσε. Το θέμα είναι οτι έχασα τα πάντα απο την sd (και πολύ απο το χρόνο μου) γιατί τα είχα κρυπτογραφημένα :P Πλέον ούτε κρυπτογράφηση ούτε "απαίτηση pin πριν την εκκίνηση" για να γλιτώνω ταλαιπωρία απο τέτοιες βλακείες της samsung Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Παιδία θέλω μια βοήθειά μιας και είμαι καινούργιος. Βλέπω η μπαταρία πέφτει αρκετά γρήγορα.. Υπάρχει να κάνω κάτι ώστε να το φτιάξω αυτό; Επίσης την οθόνη σε πόση ανάλυση την έχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Η μπαταρια μετά το τελευταίο update στην BTU είναι για τα πανηγύρια....εχει πέσει που έχει πέσει με τα προηγούμενα, ήρθε και το τελευταίο και την αποτελειώσε. Θα περιμένω λίγες μέρες μπας και στρώσει κάπως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 πω ρε παιδιά τοσο χάλια? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Η διαφορά που φαίνεται κατευθείαν είναι το animation που βάλανε στο ξεκλείδωμα με δαχτυλικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Εγώ δε βλέπω animation. Ίσως γιατί τα έχω όλα απενεργοποιημένα. Επίσης ούτε πτώση της μπαταρίας. Ίδια συμπεριφορά έχει το τηλέφωνο. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Αναβάθμιση ζητούσαμε (btu) τι την θέλαμε. Πατώ έπιασε η μπαταρία ελπίζω να στρώσει σε κανα 2-3 φορτίσεις... Αλλιώς η σαμμυ κάνει το κλασικό τροπάριο καθε φορα που βγάζει νέο κινητό για να το "προωθήσει" αργοπεθαίνει το προηγούμενο μοντέλο. (εχω απο s4/note3/note4/alpha/2 s7 edge) και κάθε φορά ιδια καραμέλα απο την σαμμυ εντάξει φαν της σαμμυς αλλα τα στραβά... Στραβά της....! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Εγω δεν την εκανα ακόμα, ειπα να δω εντυπώσεις. Θα το αφήσω προς το παρών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Εργοστασιακή εξαρα εξαρχής και το απολαμβάνω...και τα 7ωρα καλά κρατούν, σιγά μην ρισκαρα με την σαμμυ...και στο tab pro. 8.4 που έχω αγορασμένο καινούργιο πάνω από δυόμισι χρόνια, με την official 4.4.2 το έχω (άσχετα που δεν του έδωσε update η ίδια η Samsung τυχαίο ; δεν νομίζω...) και είναι όπως την 1η μέρα.... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Εργοστασιακή εξαρα εξαρχής και το απολαμβάνω...και τα 7ωρα καλά κρατούν, σιγά μην ρισκαρα με την σαμμυ...και στο tab pro. 8.4 που έχω αγορασμένο καινούργιο πάνω από δυόμισι χρόνια, με την official 4.4.2 το έχω (άσχετα που δεν του έδωσε update η ίδια η Samsung τυχαίο ; δεν νομίζω...) και είναι όπως την 1η μέρα.... Εχει ωραία πραγματάκια η Nougat και κυρίως αυτό που αρέσει σε μενα είναι η τακτοποίηση που έχει γίνει στα notifications. Απο μπαταρία είμαι στα ιδια όπως πριν αμελητέες διαφορες βλέπω ανάλογα την χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Υπαρχει κανενας τροπος να βαλουμε επιλογη για screenshot στην κουρτινα,οπως εχουν αλλα κινητα?Στο xiaomi εβγαζα screen shot για πλάκα.Εδω με το συνδυασμο Power και κεντρικο κουπι σε συνδυασμο με την σκληρη θήκη spigen,το screenshot αποτυγχανει τις πιο πολλές φορές,ενω με το χαιδεμα με την παλάμη,ειναι καπως καλυτερα αλλα οχι βολικα.Μου χει λειψει η επιλογη του screenshot.καμια ιδέα? Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Υπαρχει κανενας τροπος να βαλουμε επιλογη για screenshot στην κουρτινα,οπως εχουν αλλα κινητα?Στο xiaomi εβγαζα screen shot για πλάκα.Εδω με το συνδυασμο Power και κεντρικο κουπι σε συνδυασμο με την σκληρη θήκη spigen,το screenshot αποτυγχανει τις πιο πολλές φορές,ενω με το χαιδεμα με την παλάμη,ειναι καπως καλυτερα αλλα οχι βολικα.Μου χει λειψει η επιλογη του screenshot.καμια ιδέα? Στην κουρτίνα νομίζω όχι γιατί πρέπει να είσαι ρουτ. Χρησιμοποίησε το floating button από τις ρυθμίσεις έχει επιλογή για screenshot Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Υπαρχει κανενας τροπος να βαλουμε επιλογη για screenshot στην κουρτινα,οπως εχουν αλλα κινητα?Στο xiaomi εβγαζα screen shot για πλάκα.Εδω με το συνδυασμο Power και κεντρικο κουπι σε συνδυασμο με την σκληρη θήκη spigen,το screenshot αποτυγχανει τις πιο πολλές φορές,ενω με το χαιδεμα με την παλάμη,ειναι καπως καλυτερα αλλα οχι βολικα.Μου χει λειψει η επιλογη του screenshot.καμια ιδέα? Εγώ με αυτή την εφαρμογή δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα (με θήκη Spigen επισης) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.geekslab.screenshot Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Στην κουρτίνα νομίζω όχι γιατί πρέπει να είσαι ρουτ. Χρησιμοποίησε το floating button από τις ρυθμίσεις έχει επιλογή για screenshot Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Που ειναι αυτο? Εγώ με αυτή την εφαρμογή δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα (με θήκη Spigen επισης) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.geekslab.screenshot την κατεβασα.δεν κανει τιποτα.Απλα σου υπενθυμιζει πως να βγαλεις screenshot.σπανια το πετυχαινω και φωτογραφιζω οτι να ναι! Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Που ειναι αυτο? την κατεβασα.δεν κανει τιποτα.Απλα σου υπενθυμιζει πως να βγαλεις screenshot.σπανια το πετυχαινω και φωτογραφιζω οτι να ναι! Ρυθμίσεις /προσβασημοτητα/κινητικές δυνατότητες /βοηθητικό μενού Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Ρυθμίσεις /προσβασημοτητα/κινητικές δυνατότητες /βοηθητικό μενού Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ok το εκανα.τωρα τι γινεται?:lol: Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 ok το εκανα.τωρα τι γινεται?:lol: Ενεργοποίησε το βοηθητικό μενού και ρύθμισε το. Είναι ένας κύκλος που θα εμφανίζεται μόνιμα στην οθόνη όσο το έχεις ενεργοποιημενο Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 γιατι δεν κατεβαζεις ρε φιλε για edge panel το softkey edge Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts