Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια . Θελω να κανω μια ερωτησουλα . Εχω το συγκεκριμενο κινητο , γιατι πρεπει οπωσδηποτε την να εγκαταστασω την καινουρια εκδοση του ανδροιντ ; Μου εμφανιζει ενα εικονιδιο πανω αριστερα το κινητο που λεει οτι:'' η ενημερωση λογισμικου αναβληθηκε'' . Ας πουμε οτι εγω δεν θελω να περασω την καινουρια εκδοση δεν υπαρχει τροπος να φυγει το εικονιδιο απο εκει ; Στο κατω-κατω ειναι και 1 και κατι γιγα , και δεν ξερω κατα ποσο θα πηγανει καλα μετα .

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!

Δεν γίνεται δυστυχώς. Μακάρι να μπορούσαμε. Δεν πρόκειται να βάλω αυτή την buggy έκδοση που, όπως φαίνεται, είναι θέμα τύχης αν θα σου κάτσει πρόβλημα ή όχι.

Με το package disabler νομίζω γίνεται. Αλλά την pro έκδοση.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ελληνική έχω βάλει και την περίμενα με υπομονή, διότι δε γνωρίζω πολύ καλά το << άθλημα >> να βάλω άλλη.

Το κουλό είναι ότι τρεις βδομάδες τώρα δούλευε άψογα σε όλα και στα καλά καθούμενα, ειλικρινά δε πείραξα - δεν έβαλα τίποτα καινούργιο, άρχισε τα τσαλιμάκια του με τις χαμένες κλήσεις.

Πάντως τώρα από 2g-3g αυτόματα που το είχα, το γύρισα μόνιμα σε 2g και βλέπουμε....

Όμως είναι ξεφτίλα το θέμα. Το άκουγα - διάβαζα από δω μέσα και δεν είχα δώσει σημασία πόσο σημαντικό είναι... Τελικά ένα τηλέφωνο πρέπει πάνω από όλα να είναι τηλέφωνο και μετά << πύραυλος >> σε όλα τα άλλα, αλλιώς δώρο άδωρο.

Έχω άδικο;

Όπως έγραψε και ένας φίλος πιο πάνω αυτό συμβαίνει κατά πάσα πιθανότητα μόνο στην Ελλάδα γιατί στο xda δεν είδε κάποια αναφορά για χαμένες κλήσεις. Και συμφωνώ μαζί του γιατί και τα τρία δίκτυα στην Ελλάδα είναι άθλια. Σταθερό σήμα έχει μόνο σε 2g.σε 2g/3g που εναλλάσσεται κάπου τρώει κολλήματα, το δίκτυο όμως όχι το τηλέφωνο

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Galaxy Z fold 5

Καλησπερα. Έχω το s7 edge κάνα 20 ήμερο . Όλα καλά χωρίς κανένα πρόβλημα. Εχθές έβαλα κάτι εφαρμογές κι έκανα ενημέρωση από Samsung apps .το πρωί το βρήκα με επαννεκινηση . Παίζει να έχει κάποια ρύθμιση? Η αυτοματη επαννεκινηση είναι απενεργοποιημένη.

Μετά την αναβάθμιση σε νουγκατ μου γράφει σε μερικά WiFi συνδέθηκε δίχως πρόσβαση στο διαδίκτυο ή κάτι τέτοιο τι συμβαίνει ρε μάγκες ? Κλήσεις δεν χάνω αλλά με 4g σε πολλές μεριες δεν έχω καμία γραμμή οποτε το έχω πολύ συχνά σε 2g

Και εγώ σήμερα το παρατήρησα φίλε το ίδιο πρόβλημα αν κ φμπ η ισταγκραμ μπαίνει κανονικά αλλά αμα πας να μπεις στο chrome η στο google μου λέει δεν υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο και παρατήρησα ότι στο σήμα του wifi του τηλεφώνου όταν το κάνει αυτό έχει ένα θαυμαστικό επάνω όχι σε όλα τα wifi πχ στο σπίτι δεν έχω πρόβλημα έξω σε καμία καφετέρια αναλόγως :worry::blink:

Όπως έγραψε και ένας φίλος πιο πάνω αυτό συμβαίνει κατά πάσα πιθανότητα μόνο στην Ελλάδα γιατί στο xda δεν είδε κάποια αναφορά για χαμένες κλήσεις. Και συμφωνώ μαζί του γιατί και τα τρία δίκτυα στην Ελλάδα είναι άθλια. Σταθερό σήμα έχει μόνο σε 2g.σε 2g/3g που εναλλάσσεται κάπου τρώει κολλήματα, το δίκτυο όμως όχι το τηλέφωνο

Βρε αδερφέ να συμφωνήσω μαζί σου ότι τα δίκτια είναι άθλια, τόσο καιρό όμως με την 6αρα αλλά και τόσα άλλα τηλέφωνα άλλης μάρκας αλλά και της ίδιας, γιατί δεν έχουν το ίδια θέματα;

Μη γελιόμαστε είναι πρόβλημα συνδυασμού 7αρας και s7 ( φαίνεται τόσα εφτάρια μαζεμένα μες στο 2017 μπουκώσανε χα!χα! ) και το κακό είναι, πως αν στο εξωτερικό δεν έχουν αναφερθεί τέτοια προβλήματα, τότε ίσως και να είναι ο τριπλός συνδυασμός το πρόβλημα : 7αρα - S7 - ελληνικά δίκτια.... Αυτό αν συμβαίνει είναι το χειρότερο, διότι σιγά μην ασχοληθεί η Samsung με το πρόβλημα της Ψαροκώστενας για να δώσει λύση, αν όλος υπολοιπος κόσμος είναι ΟΚ. Τη κάτσαμε αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, οπότε από εμένα ποτέ ξανά Samsung ( και ας ήμουν μέχρι τώρα με ότι συσκευή της υπερευχριστημένος ) εκτός και αν το θέμα διορθωθεί γρήγορα.

κάνα update θα βγάλουν γιατί από τότε που πέρασα την 7 δεν έχει βγει κανένα από τον ιανουάριο λέει είναι η τελευταία που φοράω μπας και διορθώσουν τίποτα

spacer.png

κάνα update θα βγάλουν γιατί από τότε που πέρασα την 7 δεν έχει βγει κανένα από τον ιανουάριο λέει είναι η τελευταία που φοράω μπας και διορθώσουν τίποτα

Κάτσε να πουλήσει μερικά s8 και μετά...

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάτσε να πουλήσει μερικά s8 και μετά...

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αυτό φοβάμαι ότι εμάς θα μας ξεχάσει

spacer.png

Υπηρχε αναφορα στο xda για χαμενες κλησεις και απο διαφορες χωρες...καποιοι το λυσαν με επαναφορα προτιμησεων εφαρμογων...δοκιμαστε και βλεπετε...

Βρε αδερφέ να συμφωνήσω μαζί σου ότι τα δίκτια είναι άθλια, τόσο καιρό όμως με την 6αρα αλλά και τόσα άλλα τηλέφωνα άλλης μάρκας αλλά και της ίδιας, γιατί δεν έχουν το ίδια θέματα;

Μη γελιόμαστε είναι πρόβλημα συνδυασμού 7αρας και s7 ( φαίνεται τόσα εφτάρια μαζεμένα μες στο 2017 μπουκώσανε χα!χα! ) και το κακό είναι, πως αν στο εξωτερικό δεν έχουν αναφερθεί τέτοια προβλήματα, τότε ίσως και να είναι ο τριπλός συνδυασμός το πρόβλημα : 7αρα - S7 - ελληνικά δίκτια.... Αυτό αν συμβαίνει είναι το χειρότερο, διότι σιγά μην ασχοληθεί η Samsung με το πρόβλημα της Ψαροκώστενας για να δώσει λύση, αν όλος υπολοιπος κόσμος είναι ΟΚ. Τη κάτσαμε αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, οπότε από εμένα ποτέ ξανά Samsung ( και ας ήμουν μέχρι τώρα με ότι συσκευή της υπερευχριστημένος ) εκτός και αν το θέμα διορθωθεί γρήγορα.

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Black onyx και το δικό μου.

Εγώ μετά από 7-8 χρόνια iPhone...ήρθα Android. Πρώτη στάση Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Αστέρι σε όλα για τα χρήματά του αλλά κάμερα άνευ σχολιασμού. Όχι τόσο η φωτογραφική όσο το video που σε εσωτερικό χώρο (ημέρα με φούλ τεχνητό φωτισμό) έριχνε τα fpm στα 10-11 οπότε...δεν περιγράφω άλλο.

Είπα να πάρω κάτι καλύτερο σε Xiaomi αλλά η τιμή έπιανε το S7 (με όλα τα καλούδια του και με Ευρωπαϊκή εγγύηση) οπότε...επέλεξα S7.

Στο edge πιο πολύ για την μεγαλύτερη οθόνη πάω...έχω μία επιφύλαξη για το πόσο λειτουργική είναι στην καθημερινότητα αυτή η καμπυλωτή οθόνη αλλά...θα δείξει. :rolleyes:

Γενικά πιστεύω οτι τα χρήματα που έχουν τώρα το S7-S7 edge...είναι ίσως οι καλύτερες συσκευές.

@Μάνο σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ. Εσύ ξέρεις τί βήμα είναι για μένα η μετακίνηση στο Android και ειδικά στην SamsAng...Είναι όμως φοβερή συσκευή...τί να λέμε...(με την τιμή που έχει τώρα):p

Δούλεψε το λίγο με το μαμά launcher και μετά βάλε του Nova prime .

Προς το παρόν πάρε μια εφαρμογή που πατώντας την να κατεβάζει την notification bar για ευκολία.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wq.dropdownstatusbar

Έτσι Μανο κανένας OEM launcher δεν μπορεί να φτάσει customization του Nova Prime η και του 3D που εξίσου τον βρήκα με πλούτο επιλογών.

Εγώ όσο είχα το 7 edge είχα βάλει και το good lock σαν lock screen replacement όπου μου άρεσε περισσότερο από το stock της Samsung.

Συνεργαζόταν άψογα με Glimpse Notification και έτσι είχα την επιλογή να ξυπνάει η οθόνη σε κάθε Notification και ταυτόχρονα το led να αναβοσβήνει συνέχεια όπως και ορισμό double tap to sleep από την lock screen όπου επιλέγεις ένα οποιοδήποτε και συγκεκριμένο σημείο εντός της οθόνης που σε βολεύει.

Και συνεργαζόταν άψογα και με edge panel.

ΥΓ: Πανέμορφο το blue coral αν το ξανά έπαιρνα αυστηρά αυτό το χρωμα:p

Sent from my iPad using Tapatalk

Άλεξ ξέρεις συμφωνούμε στα περισσότερα.

Ακόμα μου τη σπάει που δεν έχουν βάλει στο AOD να σβήνει μετά τέταρτο ή μισάωρο ή ώρα και αναγκάζομαι να πάω σε τρίτες εφαρμογές που δε δουλεύουν πάντα.

Να σε ρωτήσω κάτι μιας και σίγουρα θα παρακολουθείς τα του S8.

Ξέρεις αν έχουν βάλει double tap να ξυπνάει η οθόνη ή πάει περίπατο η χρηστικότητα ?

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

To double tap είναι συνδυασμένο με το always on display στο s8. Νομίζω κάνεις configure έτσι, το είδα σήμερα αλλά δεν ασχολήθηκα περαιτέρω.
me > you

Αν ήταν πρόβλημα συσκευής θα είχε θέμα και με την 6 άρα, θεωρώ ότι είναι πρώτα θέμα δικτύου και μετά της ρομ

Galaxy Z fold 5

@manan69 δεν ειδα καπου για double tap to wake, κριμα ειναι πολυ χρήσιμο

Ελπιζω να μην εκαναν καμια πατατα..

To double tap είναι συνδυασμένο με το always on display στο s8. Νομίζω κάνεις configure έτσι, το είδα σήμερα αλλά δεν ασχολήθηκα περαιτέρω.

Μακαρι.

Αν και αν εισαι υποχρρεωμενος να εχεις το AOD on συνεχεια υπαρχουν και άλλες λυσεις.

Οποιος εχει καμια παραπανω πληροφορια επι του θεματος ας το ποσταρει παρακαλω!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

@manan69 δεν ειδα καπου για double tap to wake, κριμα ειναι πολυ χρήσιμο

Εχει προταθεί λίγες μερες πριν. Κανει μια χαρα τη δουλειά του...

https://play.google.com/store/apps/details?id=vn.tb.th.doubletapstar

Αν ήταν πρόβλημα συσκευής θα είχε θέμα και με την 6 άρα, θεωρώ ότι είναι πρώτα θέμα δικτύου και μετά της ρομ

Δεν είπα ότι έχει πρόβλημα το Hardware της συσκευής ,αλλά ο συνδυασμός του Software του S7 με την 7αρα και ίσως και με τα δίκτυα τα Ελληνικά. Όμως λίγο πιο πάνω λένε ότι και από το εξωτερικό έχουν θέματα, άρα μάλλον βγαίνουν από την εξίσωση τα δίκτια.

Μην το ματιασω δεν εχω κανένα πρόβλημα με τις κλήσεις σε ελληνικό unbranded και ΟΤΑ update σε 7. Το ίδιο και συνάδελφος με s7 αγγλικό και ΟΤΑ.

Edit cosmote εγώ, Vodafone ο συνάδελφος.

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Μην το ματιασω δεν εχω κανένα πρόβλημα με τις κλήσεις σε ελληνικό unbranded και ΟΤΑ update σε 7. Το ίδιο και συνάδελφος με s7 αγγλικό και ΟΤΑ.

Edit cosmote εγώ, Vodafone ο συνάδελφος.

Σου εύχομαι να συνεχίσεις έτσι, διότι τα ίδια έλεγα και εγώ ΄για τρεις εβδομάδες και ξαφνικά την είδε αλλιώς..... τι να πω; και δε πείραξα τίποτα απολύτως να πάρει η ευχή για να δικαιολογήσω γιατί του την σβούρηξε ξαφνικά;

Κάποια εφαρμογή μήπως; σε κάποιο ποστ είχε γραφτεί για καθάρισμα των default settings στις εφαρμογές.
Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Κάποια εφαρμογή μήπως; σε κάποιο ποστ είχε γραφτεί για καθάρισμα των default settings στις εφαρμογές.

Μα είπα δεν έβαλα κάτι καινούργιο - δε πείραξα τίποτα και η μπαταρία μου είναι βράχος. Ξαφνικά έγινε και σίγουρα δεν ήταν από την αρχή γιατί δεν έπαιρνα μηνύματα για χαμένες κλήσεις ούτε φίλοι και πελάτες μου είχαν πει κάτι. Από το Σάββατο συνέβη σε δύο - τρεις κλήσεις αλλά δε το διακινδυνεύω καθημερινές με τη δουλειά μου και το γύρισα σε 2g που μάλλον έτσι λύνεται το θέμα.

Τώρα για το << καθάρισμα των default settings στις εφαρμογές >> τι εννοείς για να δω αν το έχω κάνει ή να το δοκιμάσω;

Δεν είπα ότι έχει πρόβλημα το Hardware της συσκευής ,αλλά ο συνδυασμός του Software του S7 με την 7αρα και ίσως και με τα δίκτυα τα Ελληνικά. Όμως λίγο πιο πάνω λένε ότι και από το εξωτερικό έχουν θέματα, άρα μάλλον βγαίνουν από την εξίσωση τα δίκτια.

Δεν ισχύει ότι υπάρχει τέτοιο (εκτενές) θέμα στο εξωτερικό. Δεν αμφισβητώ τον φίλο πιο πίσω αλλά προσωπικά δεν έχω διαβάσει αναφορές. Αν υπήρχε σε τέτοια έκταση το θέμα με χαμένες κλήσεις όπως διαβάζουμε εδώ, με τα Ελληνικά δίκτυα δηλαδή, θα είχε γίνει μεγάλος ντόρος. Εδώ εκρήγνυται ένα s7 στον Άγιο Δομίνικο και την άλλη μέρα οι μεγάλες διεθνή τεχνολογικές σελίδες τα χώνουν στην εταιρία και το σκάρτο s7.

Τώρα για το << καθάρισμα των default settings στις εφαρμογές >> τι εννοείς για να δω αν το έχω κάνει ή να το δοκιμάσω;

Ρυθμίσεις-εφαρμογές-3 τελείες επάνω δεξιά-επαναφορά προτιμήσεων εφαρμογών.

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Δεν ισχύει ότι υπάρχει τέτοιο (εκτενές) θέμα στο εξωτερικό. Δεν αμφισβητώ τον φίλο πιο πίσω αλλά προσωπικά δεν έχω διαβάσει αναφορές. Αν υπήρχε σε τέτοια έκταση το θέμα με χαμένες κλήσεις όπως διαβάζουμε εδώ, με τα Ελληνικά δίκτυα δηλαδή, θα είχε γίνει μεγάλος ντόρος. Εδώ εκρήγνυται ένα s7 στον Άγιο Δομίνικο και την άλλη μέρα οι μεγάλες διεθνή τεχνολογικές σελίδες τα χώνουν στην εταιρία και το σκάρτο s7.

Ρυθμίσεις-εφαρμογές-3 τελείες επάνω δεξιά-επαναφορά προτιμήσεων εφαρμογών.

Ακριβως ετσι Ηλια. Το 95% των περιπτωσεων με θεματα χαμενων κλησεων ειναι προσωρινο μονιμο κεραιων των δικτυων και ενα 5% (max) θεμα συσκευης...

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned