Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Κι εγώ μια απ' τα ίδια. Καμία χαμένη κλήση ποτέ. Με nougat από την πρώτη beta της btu

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εαν δεν ενοχλει καποιο φιλο, μπορει να μου εξηγησει:

1) διαφορα επαναφορας εργοστασιακών ρυθμισεων απο μενου με το hard reset?

2) πρεπει να εχω βγαλει την SD card αλλιώς θα χασω οτι εχω αποθηκευμενο εκει μεσα ?

3) τι εννοουμε με το clean install?

4) που ειναι τα recovery..., wipe data..., wipe cash και κατι αλλα που διαβαζω ?

Σορυ ρε παιδια πηγα πολλες σελιδες πισω, δεν κατάλαβα κατι και μου ηρθε ειδοποιηση για αναβαθμιση. Ειμαι παντελως ασχετος, δεν εχω καποιο σχετικο κοντα μου και διαβαζω θεματακια στην νεα εκδοση, κατεληξα κοντολογις να κανω επαναφορα εργοστασιακών ρυθμισεων πριν την ληψη και μετα την εγκατασταση της νεας εκδοσης.

Οποιος μπορει pls

Όποιος φέρνει την μπάλα, παίζει έστω και τερματοφύλακας...

Εαν δεν ενοχλει καποιο φιλο, μπορει να μου εξηγησει:

1) διαφορα επαναφορας εργοστασιακών ρυθμισεων απο μενου με το hard reset?

2) πρεπει να εχω βγαλει την SD card αλλιώς θα χασω οτι εχω αποθηκευμενο εκει μεσα ?

3) τι εννοουμε με το clean install?

4) που ειναι τα recovery..., wipe data..., wipe cash και κατι αλλα που διαβαζω ?

Σορυ ρε παιδια πηγα πολλες σελιδες πισω, δεν κατάλαβα κατι και μου ηρθε ειδοποιηση για αναβαθμιση. Ειμαι παντελως ασχετος, δεν εχω καποιο σχετικο κοντα μου και διαβαζω θεματακια στην νεα εκδοση, κατεληξα κοντολογις να κανω επαναφορα εργοστασιακών ρυθμισεων πριν την ληψη και μετα την εγκατασταση της νεας εκδοσης.

Οποιος μπορει pls

Για να μην μπλέξεις με recovery και κάνεις Hard reset wipe data wipe cash απο εκεί.

Στην recovery μπαίνει πατώντας ταυτόχρονα vol up+home +power Αν θυμάμαι καλά.

Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων, άσε την κάρτα μέσα από εκεί δεν σβήνει τίποτα αν δεν πατήσεις και διαμόρφωση κάρτας.

Μετά κάνε το Update, μετα πάλι επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων, και βάλε μια μια εφαρμογή από το playstore χειροκίνητα.

Μην επαναφέρεις κάποιο backup εφαρμογών δηλαδή.

Η ακόμα ποιο εύκολα, κάνε τώρα την αναβάθμιση, και αμέσως μόλις ανοίξει η συσκευη επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και μια μια εφαρμογή εγκατάσταση από το playstore.

kountouraN

Πάντως για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, υπάρχουν και αυτοί με btu ή ελληνική nougat (όπως εγώ) που δε χάνουν κλήσεις.

Κάτι άλλο φταίει αλλά τί είναι το θέμα.

Σαν σκεψη μου περασε οτι εμεις που χανουμε κλησεις να φοραμε καποιο ανταλακτικο απο διαφορετικο προμηθευτη και να υπαρχει θεμα ασυμβατοτητας με τους drivers με την 7.

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι φταίει .Μου το κανει και με cosmote και με vodafone. Σε σημεια που εχω πολυ καλο σημα .Μπορει να παρω 10 φορες τηλ στο κινητο μου και να μου λέει οτι το εχω κλειστό και μολις παρω τηλ απο το κινητο μου καπου ξεκολαει και δέχομαι κανονικα κλήσεις.......

Θοδωρης

Ούτε εγώ χάσει κλήση μέχρι στιγμής. Η συσκευή είναι μέσα Δεκέμβρη αγορασμενη. Έβαλα το επίσημο update της 7 Πολωνίας όταν βγήκε, όχι ΟΤΑ όμως, αλλά μέσω Smart Switch και δουλεύω με vodafone (που το σήμα γενικά είναι ένα ανέκδοτο από μόνο του!). Επαναφορά δεν έκανα, μόνο wipe cache. Όλα δουλεύουν ρολόι, μπαταρία στα ίδια επίπεδα με την 6.0.1, κανένα κόλλημα και γενικά ένα υπεργρηγορο και απολαυστικό τηλέφωνο!

Τώρα με τον nougat, έχουμε και την επιλογή του secure folder εκτός από το Knox. Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που έχει δοκιμάσει και τα δύο να μας πει αν έχουν κάποια ουσιαστική διαφορά μεταξύ τους και πιο θεωρεί πιο είναι πιο "ελαφρυ" για την συσκευή?

Λέτε αν βάλουμε ρομ της cosmote και ενεργοποιησουμε το VoLte κ' VoWifi Calling να γλυτώσουμε απο τις χαμένες κλήσεις ;;

Εάν έχεις συμβόλαιο καντο

Εγώ έχω κάρτα αλλιώς θα το είχα κάνει ήδη, όχι ότι έχω θέμα με χαμένες κλήσεις αλλά είναι πολύ καλή δυνατότητα

εχω ιταλικη ρομ και το περιεργο σε εμενα ειναι οτι οσο ειχα την 6 μια φορα μου συνεβη να χασω κληση μονο και αν θυμαμαι καλα ειχα ενεργοποιημενα τα δεδομενα τωρα εδω και ποσο καιρο με την 7 ota ουτε μια φορα προς το παρον

εχω ιταλικη ρομ και το περιεργο σε εμενα ειναι οτι οσο ειχα την 6 μια φορα μου συνεβη να χασω κληση μονο και αν θυμαμαι καλα ειχα ενεργοποιημενα τα δεδομενα τωρα εδω και ποσο καιρο με την 7 ota ουτε μια φορα προς το παρον

Τα ιταλικα τα πανε καλα φιλε, μη τα ματιασουμε ,

Πριν λιγο σαν να ειδα σε μια εφαρμογη την σκουρα οριζοντια γραμμη στην οθονη ,λετε να εκαναν τα ματια μου η παμε για αλλαγη οθονης; εβαλα φουλ φωτεινοτητα και δεν υπηρχε η γραμμη

Για να μην μπλέξεις με recovery και κάνεις Hard reset wipe data wipe cash απο εκεί.

Στην recovery μπαίνει πατώντας ταυτόχρονα vol up+home +power Αν θυμάμαι καλά.

Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων, άσε την κάρτα μέσα από εκεί δεν σβήνει τίποτα αν δεν πατήσεις και διαμόρφωση κάρτας.

Μετά κάνε το Update, μετα πάλι επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων, και βάλε μια μια εφαρμογή από το playstore χειροκίνητα.

Μην επαναφέρεις κάποιο backup εφαρμογών δηλαδή.

Η ακόμα ποιο εύκολα, κάνε τώρα την αναβάθμιση, και αμέσως μόλις ανοίξει η συσκευη επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και μια μια εφαρμογή εγκατάσταση από το playstore.

Παιδιά καλο είναι σε κάθε επαναφορά να βγάζετε την κάρτα μνήμης, δεν την έβγαζα και εγώ και παραλίγο να έχανα 3,500 φωτογραφίες, ευτυχώς πρόλαβα τις μετέφερα στον υπολογιστή με συνδεμένο τηλ γιατί μόνη της δεν την έβλεπε, την έστειλα για αντικατάσταση. Απο καιρό είχε αρχίσει να ζεσταίνετε το τηλ και ξαφνικά κόλλαγε. μετά την αντικατάσταση όλα είναι μια χαρά:blink:

Καλημερα. Οσοι εχετε προβλημα πως το εχετε εντοπισει;

Σας εχουν ενημερωσει οτι σαν παιρνανε τηλ κ δεν χτυπουσε ή σας ερχοταν μηνυμα οτι ο ταδε σας καλεσε;

Ελληνικο απο Voda εδω κ ευτυχως κανενα θεμα με κλησεις.

Επισης δεν νοειται να εχεις S7 εν ετη 2017 και να πρεπε να το εχεις σε 2G με κλειστα data για να δεχεσαι κλησεις. Nα το καταλαβω να το γυρισει καποιος σε 2g σε ενα δυσκολο σημειο ναι.. το κανω κ εγω στην δουλεια αλλα συνεχεια κ με κλειστα δεδομενα παρα ειναι θεμα...

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Καλημερα. Οσοι εχετε προβλημα πως το εχετε εντοπισει;

Σας εχουν ενημερωσει οτι σαν παιρνανε τηλ κ δεν χτυπουσε ή σας ερχοταν μηνυμα οτι ο ταδε σας καλεσε;

Ελληνικο απο Voda εδω κ ευτυχως κανενα θεμα με κλησεις.

Επισης δεν νοειται να εχεις S7 εν ετη 2017 και να πρεπε να το εχεις σε 2G με κλειστα data για να δεχεσαι κλησεις. Nα το καταλαβω να το γυρισει καποιος σε 2g σε ενα δυσκολο σημειο ναι.. το κανω κ εγω στην δουλεια αλλα συνεχεια κ με κλειστα δεδομενα παρα ειναι θεμα...

Έρχεται ειδοποίηση κλήσης σε μήνυμα.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Προσωπικα δεν εχω προβλημα χαμενων κλησεων DBT γερμανικο. Απο αυτα που λετε μου θυμιζει το προβλημα που ειχα στο galaxy s4 μετα την αναβαθμιση σε marshmallow. Το τηλεφωνο ενω ειχε καλο σημα ηταν σαν να εμπαινε σε full sleep και εχανε κλησεις. Ξεκολλαγε μονο οταν προσπαθουσα να παρω τηλεφωνο ή αν το γυρναγα σε flight mode και μετα παλι την εβγαζα ή με restart. Στο s4 δεν υπηρχε λυση. Δεν ξερω αν ειναι καποια παρτιδα με διαφορετικο ανταλλακτικο και υπαρχει ασυμβατοτητα.

Μπα δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μοτίβο ,το κάνει και με wifi ανοικτό και κλειστό και με 2G και 3G και 4G ανοικτό - κλειστό .

Προσωπικά δοκίμασα ότι μπορεσα να σκεφτώ γιατί μου άρεσε η 7 αλλά τελικώς αναγκάστηκα να γυρίσω στην 6 που δεν μου το κάνει ποτε

Μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (εδω και 3 εβδομάδες) έχω χάσει μια μόνο κλήση χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω αν οφείλεται σε πρόβλημα του δικτύου ή στην Nougat. Εκτός αν για οποιοδήποτε λόγο χάνω τις κλήσεις και δεν μου έρχονται sms.

Πάντως overall ήμουν περισσότερο ευχαριστημένος με την MM.

Το κινητό μας πως γίνεται να λενε ότι ο επεξεργαστής είναι 4 στα 2,3 και άλλοι 4 στα 1,6 και στο cpuz να λέει 4 στα 2,6 και 4 στα 1,6 ;

Το κινητό μας πως γίνεται να λενε ότι ο επεξεργαστής είναι 4 στα 2,3 και άλλοι 4 στα 1,6 και στο cpuz να λέει 4 στα 2,6 και 4 στα 1,6 ;

Λάθος του cpu-z. Αν βάλεις κάποιο άλλο, πχ το cpu-x, αναφέρει στα 2.3.

Follow me on XDA

Και πως γίνεται να δουλέψουν όλοι μαζί οι πυρήνες γιατί εγώ τόσα χρόνια διάφορες δε βλέπω περιμένω να ανοίγει ακαριαία το ιντερνέτ κ δεν είναι πάντα . Ξερω μπορεί να φταίει και η σύνδεση καμιά φορά..

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Και πως γίνεται να δουλέψουν όλοι μαζί οι πυρήνες γιατί εγώ τόσα χρόνια διάφορες δε βλέπω περιμένω να ανοίγει ακαριαία το ιντερνέτ κ δεν είναι πάντα . Ξερω μπορεί να φταίει και η σύνδεση καμιά φορά..

Οι πυρήνες δεν είναι δομημένοι για να ανοίγουν όλοι μαζί. Μόνο σε κάποια πολύ βαριά εφαρμογή, πχ σε κάποια παιχνίδια, θα δουλέψουν ταυτόχρονα. Αν δούλευαν συνέχεια ταυτόχρονα η μπαταρία σε 2 ώρες θα τελείωνε αλλά και μετά απο λίγο καιρό θα θέλαμε αλλαγή πλακέτας.

Το ότι αργεί να ανοίξει ο browser είναι καθαρά θέμα εφαρμογής αλλά και διαχείρισης μνήμης του Android και της συσκευής, και δεν έχει να κάνει με τον επεξεργαστή.

Follow me on XDA

Ειχα γραψει και την πεμπτη για τις επανεκκίνησεις που εκανε το κινητο και την χαλια μπαταρια...λεω πριν το παω στο σερβις να βαλω την πολωνική ρομ που είχε ερθει το κινητο και να δωσω μία τελευταία ευκαιρία.. το κινητό πηγαίνει πάρα πολύ καλά χωρίς να κάνει επανεκκίνηση και η μπαταρία εξίσου καλά.. μπορεί να παιζει ρολο η επαναφορά ρυθμίσεων... Χαμένες κλήσεις προς το παρόν δεν έχω..

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Οι πυρήνες δεν είναι δομημένοι για να ανοίγουν όλοι μαζί. Μόνο σε κάποια πολύ βαριά εφαρμογή, πχ σε κάποια παιχνίδια, θα δουλέψουν ταυτόχρονα. Αν δούλευαν συνέχεια ταυτόχρονα η μπαταρία σε 2 ώρες θα τελείωνε αλλά και μετά απο λίγο καιρό θα θέλαμε αλλαγή πλακέτας.

Το ότι αργεί να ανοίξει ο browser είναι καθαρά θέμα εφαρμογής αλλά και διαχείρισης μνήμης του Android και της συσκευής, και δεν έχει να κάνει με τον επεξεργαστή.

ετσι ακριβως οπως τα λεει ο Ηλιας

δες εδω και το λινκ αν θες https://en.wikipedia.org/wiki/ARM_big.LITTLE

Τώρα είδα τα επίσημα specs του s8 . Έμεινα λίγο στη μπαταρία που έχει 3000mah. Με μεγαλύτερη οθόνη και λιγότερη μπαταρία. Δύσκολο βλέπω να πιάνουμε αυτονομία όπως μάθαμε εδώ. Όσο οικονομικός και να είναι ο cpu . Ψάχνω φτηνή δικαιολογία για να μη το πάρω
Δημήτρης

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned