Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εκανα και εγω την αναβαθμιση (TIM) factory reset πριν και μετα,εχασα κλησεις και απο τοτε το εβαλα σε 2g (και βλεπουμε).απο μπαταρια πρωτη εντυπωση τα ιδια με την προηγουμενη.

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εγώ το έκανα από την πρώτη στιγμή τον Ιούνιο που πήρα το κινητό (πολωνικό σε αγγλικό) και δεν είχα ποτέ θέματα

Τι να σου πω... Εσύ θα κρίνεις

Από τον Ιούνιο έχει δωθεί η nugat στο edge σε κάποιες χώρες και σε άλλες ακόμα ; 9 μήνες μετά ;

Πόσο αστεία εταιρεία ;

Από τον Ιούνιο έχει δωθεί η nugat στο edge σε κάποιες χώρες και σε άλλες ακόμα ; 9 μήνες μετά ;

Πόσο αστεία εταιρεία ;

Μαλλον beta εννοει....σιγουρα δεν ειχε δωσει την 7 τον Ικυνιο η Samsung

Οι εφαρμογές μπήκαν θα κάνω και την καινούργια την ενημέρωση σε λίγο αλλά δεν βλέπω η μπαταρία να καλυτερέψει.. οπότε θα τις σβήσω όλες να δω πως θα πάει αν συνεχιστεί όλο αυτό. Ξεκίνησε να κάνει εγκατάσταση. Εφαρμογών κτλ είμαι 62% από πλήρης μπαταρία .. για να δούμε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Μιχάλη δε νομίζω να κάνεις δουλειά με το σκιν

Μια είναι η λύση το πουλάς και παίρνεις άλλο

Πιο φτηνά θα σου βγει από το να δώσεις κάμποσα ευρώ σε δοκιμές

Συμφωνώ. Αυτή είναι η καλύτερη λύση. Οτιδήποτε άλλο θα είναι πεταμένα λεφτά μιας και το χτύπημα θα είναι πάντα εκεί να τον βασανίζει. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως ενώ τον στεναχωρεί πολύ η κατάσταση, άφησε εκτεθειμένο το κινητό χωρίς θήκη. Καλή η ομορφιά του γυμνου αλλά το ρίσκο τεράστιο.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Πόσο αστεία εταιρεία ;

Τον Ιούνιο ήταν ακόμα σε beta στα Nexus, ότι να ναι γράφεις.

Oneplus 6 8/128

Τον Ιούνιο ήταν ακόμα σε beta στα Nexus, ότι να ναι γράφεις.

Άλλος έγραψε ότι την έχει βάλει από τον Ιούνιο

Λία αυτή τη δημοσίευση σχολίασα

Ίσως εσύ καταλαβενεις ότι θες

Πόσο αστεία εταιρεία ;

Όχι ρε φίλε κάτσε :lol:

Εννοώ με mm ότι είχα κάνει τη διαδικασία αλλαγής μέσω odin

Απάντησα στον φίλο που διστάζει να κάνει τη διαδικασία αυτή

Για όσους έχουν το θέμα με το play store στην 7, που βγάζει το μήνυμα​ οτι σταμάτησε η εφαρμογή, βάλτε την τελευταία έκδοση. Την έχω από τις 8/3 και δεν το έχω ξαναδεί μέχρι στιγμής, και δουλεύει άψογα!

http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-store/google-play-store-7-6-08-release/google-play-store-7-6-08-n-all-0-pr-149245622-android-apk-download/

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by tfd1978

Καλημέρα στην ομάδα! Είμαι εδώ και 8 μήνες ένας πολύ ικανοποιημένος κάτοχος του 1+3, αλλά σκέφτομαι τη μεταβαση σε s7 edge..υπαρχει κάποιος που να έχει κάνει αυτή την αλλαγή; και αν ναι, αξίζει;

Καλημέρα στην ομάδα! Είμαι εδώ και 8 μήνες ένας πολύ ικανοποιημένος κάτοχος του 1+3, αλλά σκέφτομαι τη μεταβαση σε s7 edge..υπαρχει κάποιος που να έχει κάνει αυτή την αλλαγή; και αν ναι, αξίζει;

Αν δεις το μικρόβιο αλλαγής κάντο και ξαναγυρνάς. Κοίτα το ,s7 edge βγήκε κινητό της χρονιάς που μας πέρασε . Είναι δυνατή και όμορφη συσκευή είναι κόσμημα εξωτερικά που σπάει εύκολα αν σου πέσει ΧΩΡΙΣ θηκη. Στην κάμερα θα δεις διαφορά . Στην οθόνη, ίσως στην μπαταρία ΔΕΝ είχα το δικό σου απλά τη γνώμη μου λέω..

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Φίλε μου επειδή τα είχα και τα 2 θα σου πω τα εξής. Όσων αφορά μπαταρία, οθόνη θα είσαι στα ίδια πάνω κάτω. Ηχείο λίγο πιο δυνατό στο one plus. Κάμερα στις ημερήσιες είναι στα ίδια πάνω κάτω, τη νύχτα υπάρχει διαφορά υπέρ του Samsung. Όσων αφορά στη χρήση εκεί θα δεις ότι το smoothness του one plus είναι ένα κλικ πάνω από το ήδη smooth Samsung. Είναι πιο ακούραστο ρε παιδί μου. Η μεγαλύτερη διαφορά για μένα αυτή είναι υπέρ του one plus συν τα 6gb που είναι πιο future proof. Ότι άλλο θες ρωτάς.

ΥΓ.: μη δεις στην υπογραφή μου που λέω ότι έχω το 3Τ. Μέχρι πριν μια βδομάδα είχα το 3

Edited by Vlasismiriagos

Φίλε μου επειδή τα είχα και τα 2 θα σου πω τα εξής. Όσων αφορά μπαταρία, οθόνη θα είσαι στα ίδια πάνω κάτω. Ηχείο λίγο πιο δυνατό στο one plus. Κάμερα στις ημερήσιες είναι στα ίδια πάνω κάτω, τη νύχτα υπάρχει διαφορά υπέρ του Samsung. Όσων αφορά στη χρήση εκεί θα δεις ότι το smoothness του one plus είναι ένα κλικ πάνω από το ήδη smooth Samsung. Είναι πιο ακούραστο ρε παιδί μου. Η μεγαλύτερη διαφορά για μένα αυτή είναι υπέρ του one plus συν τα 6gb που είναι πιο future proof. Ότι άλλο θες ρωτάς.

ΥΓ.: μη δεις στην υπογραφή μου που λέω ότι έχω το 3Τ. Μέχρι πριν μια βδομάδα είχα το 3

Αυτό με το smoothness μου το έχουν πει κ άλλοι.. Όσον αφορά την καθημερινή χρήση, ποιο σε βολεύει πιο πολύ;

καλημέρα παιδιά. επειδη διάβασα καποια μηνύματα αλλα μπερδέυτηκα πιο πολύ, μπορείται να μου πειτε περιλιπτικα οσοι βαλατε την nougat. τι προβληματα αντιμετωπιζεται ; και πως τυχον τα ανακαλυψατε ; ευχαριστω
Huawei p20 pro

Καλησπέρα παιδιά. Μερικές ερωτήσεις όποιος μπορεί να βοηθήσει:

1) Έχω δει στο fb κάποιες φωτογραφίες ανεβασμένες όπου κουνάς το κινητό και κουνιέται και η φωτογραφία. Πώς γίνεται να τραβήξουμε κι εμείς τέτοια φωτο και να ανέβει με αυτόν τον τρόπο στο fb ? Είναι το πανόραμα που έχουμε στην κάμερα ? Αν δλδ τραβήξεις φώτο πανόραμα και μετά την ανεβάσεις όπως είναι στο fb θα την βλέπουν οι άλλοι και κουνώντας το κινητό τους θα την βλέπουν σαν να κουνιέται και η φώτο ?

2) Απ'την αγορά του κινητού έχω θεματάκια που και που με το ακουστικό του, όχι τόσο σοβαρά αλλά ώρες ώρες είναι σπαστικό να έχεις δώσει τόσα λεφτά για κινητό και να μην είναι τέλειο. Έχω διαβάσει παρόμοια προβλήματα από φίλους εδώ και είπαν ότι το πήγαν στο σέρβις αλλά πολλές φορές δεν γινόταν τπτ και το ξαναπήγαιναν για αλλαγή πλακέτας. Κατ'αρχάς στη Ρόδο όπου διαμένω υπάρχει εξουσιοδοτημένο σέρβις της Samsung ? Αν όχι, επειδή δε θέλω να "παίζω", να στείλω δλδ το κινητό Αθήνα, να μου αλλάξουν ηχείο, να μου έρθει πίσω και να ξανακάνει τα ίδια επειδή είναι θέμα πλακέτας. Μπορώ να ζητήσω αλλαγή πλακέτας με την μία και να πληρώσω (αν κοστίζει σχετικά φθηνά) ? Αλλιώς θα πρέπει να είμαι αρκετές μέρες χωρίς κινητό και δε γίνεται.

Btw έχω περάσει κι εγώ Nougat εδώ και μια βδομάδα μέσω Smart Switch απ'το PC μου (με hard reset μετά το πέρασμα), πέρασα μετά το backup μου απ'το Samsung Cloud. Όλα καλά μέχρι τώρα, ούτε χαμένες κλήσεις (Vodafone CU) ούτε resets ούτε τπτ. Μπαταρία μου φαίνεται στα ίδια επίπεδα με πριν αν και δεν έχω καθαρή εικόνα. Αύτα από μένα! ;)

Anybody ?? :D

καλημέρα παιδιά. επειδη διάβασα καποια μηνύματα αλλα μπερδέυτηκα πιο πολύ, μπορείται να μου πειτε περιλιπτικα οσοι βαλατε την nougat. τι προβληματα αντιμετωπιζεται ; και πως τυχον τα ανακαλυψατε ; ευχαριστω

Καλημέρα με την 6 όλα δούλευαν ρολοι ούτε ένα κώλυμα ούτε ένα σφάλμα,από την στιγμή που έβαλα την 7 ΟΤΑ χωρίς να κάνω επαναφορά και να το στήσω από την αρχή άρχισαν τα προβλήματα.

1.Τo smoothness έχει χαθεί αρκετά

2.Mέσα στην μέρα 2-3 φορες μου πέταγε μήνυμα ότι το google play service σταμάτησε να λειτουργεί(Έπρεπε να βρω και να κατεβάσω από το internet και όχι από το store την τελευταία έκδοση εδώ και 3 μέρες δεν το έχει πετάξει)

3.Η εφαρμογή gallery τις samsung έχει πρόβλημα ακόμα και μετά το update συνεχίζει να κολλάει (το update δεν μου το έβγαλε ποτε η συσκευή τα παιδιά από εδώ μου είπαν από που να την κατεβάσω)

4.Με την 6 είχα πάντα ελεύθερη ram 1.4-1.6GB με την 7 έχω 1GB και μερικές φορες πέφτει και στα 800MB

5.χθες ξαφνικά και στα καλά καθούμενα πάω να πάρω το κινητό από το κομοδίνο ανοίγω οθόνη και μου σβήνει το ξανά ανάβω ξανά σβήνει στο δευτερόλεπτο κλίνω το κινητό και κάνω επανεκκίνηση και πάλι τα ίδια όσο πατάω την οθόνη όμως δεν σβήνει και πάω και κοιτάω στις ρύθμισις την ρύθμιση που σου λέει μετά από ποσα δευτερόλεπτα να σβήνει η οθόνη ήταν στο 1 δευτερόλεπτο ενώ εγώ το είχα στα 30 το αλλάζω γυρνάω πίσω όλα καλά κλειδώνω το κινητό ξανά ανοίγω πάλι τα ίδια 1 δευτερόλεπτο πάλι για να μην τα πολύ λόγο μετά από 10 φορες που πείραζα την επιλογή και 2 επανεκκινήσεις έστρωσε από χθες

spacer.png

1. Λ. surround από το store της Samsung. Θα το βρεις μετά στα πρόσθετα της κάμερας.

2. Πάρε ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της Samsung και ρώτησε για εξουσιοδοτημένο service στη Ρόδο. Πάντως να πληρώσεις αλλαγή πλακέτας που κοστίζει γύρω στα 200€ για ένα πρόβλημα που όπως λες δεν είναι τόσο έντονο και ίσως να φταίει και ο πάροχος για τη ποιότητα κάποιων κλήσεων, δε το θεωρώ συνετό.

Καλημέρα με την 6 όλα δούλευαν ρολοι ούτε ένα κώλυμα ούτε ένα σφάλμα,από την στιγμή που έβαλα την 7 ΟΤΑ χωρίς να κάνω επαναφορά και να το στήσω από την αρχή άρχισαν τα προβλήματα.

2.Mέσα στην μέρα 2-3 φορες μου πέταγε μήνυμα ότι το google play service σταμάτησε να λειτουργεί(Έπρεπε να βρω και να κατεβάσω από το internet και όχι από το store την τελευταία έκδοση εδώ και 3 μέρες δεν το έχει πετάξει)

3.Η εφαρμογή gallery τις samsung έχει πρόβλημα ακόμα και μετά το update συνεχίζει να κολλάει (το update δεν μου το έβγαλε ποτε η συσκευή τα παιδιά από εδώ μου είπαν από που να την κατεβάσω)

4.Με την 6 είχα πάντα ελεύθερη ram 1.4-1.6GB με την 7 έχω 1GB και μερικές φορες πέφτει και στα 800MB

5.χθες ξαφνικά και στα καλά καθούμενα πάω να πάρω το κινητό από το κομοδίνο ανοίγω οθόνη και μου σβήνει το ξανά ανάβω ξανά σβήνει στο δευτερόλεπτο κλίνω το κινητό και κάνω επανεκκίνηση και πάλι τα ίδια όσο πατάω την οθόνη όμως δεν σβήνει και πάω και κοιτάω στις ρύθμισις την ρύθμιση που σου λέει μετά από ποσα δευτερόλεπτα να σβήνει η οθόνη ήταν στο 1 δευτερόλεπτο ενώ εγώ το είχα στα 30 το αλλάζω γυρνάω πίσω όλα καλά κλειδώνω το κινητό ξανά ανοίγω πάλι τα ίδια 1 δευτερόλεπτο πάλι για να μην τα πολύ λόγο μετά από 10 φορες που πείραζα την επιλογή και 2 επανεκκινήσεις έστρωσε από χθες

1. Το αντίθετο πιστεύω εγώ.

2. Δεν είναι θέμα της nougat της συσκευής αλλά εφαρμογής της Google (play services), που το πιθανότερο είναι να δημιουργηθηκε λόγω της μη καθαρής εγκατάστασης.

3.Ναι, μπορεί, αλλά μπορείς να βάλεις άλλη gallery. Not big deal.

4. Το σημαντικό είναι πως διαχειρίζεται τη ram και όχι πόση αφήνει ελεύθερη. Free ram, useless ram ως γνωστόν.

5. Με όλα τα προηγούμενα συν αυτό, μήπως είσαι από τις περιπτώσεις που πρέπει να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών μιας και την αναβάθμιση την έχεις περάσει από πάνω από την 6; είναι συχνό φαινόμενο στις μεγάλες αναβαθμίσεις του android να μη "κάθονται" καλά και αυτό ισχύει σε όλες τις συσκευές.

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Μα δεν έχει επιλογή για 1 δευτερόλεπτο.Μηπως δεν είδες κάτι καλά?

Το ελάχιστο είναι 15 δευτερόλεπτα

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Για τις φωτογραφίες κατέβασε το street view και μπορείς να τραβήξεις 360.

Μετά έχεις την δυνατότητα να ποσταρεις όπου θες

Edited by jor1ge
Gilles smiles!

Αυτό με το smoothness μου το έχουν πει κ άλλοι.. Όσον αφορά την καθημερινή χρήση, ποιο σε βολεύει πιο πολύ;

Θα συμπλήρωνα ότι το s7 έχει και κατά πολύ καλύτερη οθόνη (ανάλυση, χρώματα και touch responsiveness). Γενικά το Edge είναι ό,τι πιο ολοκληρωμένο υπάρχει. Έχω περάσει από όλες τις ναυαρχίδες το τελευταίο διάστημα και πάντα επιστρέφω σε αυτό.

παιδια πως μπορω να περασω καθαρη την 7;γτ διαβαζω αρκετα προβληματα σε οσους την περασαν απο πανω...μεσω του smart switch απτον υπολογιστη;;

παιδια πως μπορω να περασω καθαρη την 7;γτ διαβαζω αρκετα προβληματα σε οσους την περασαν απο πανω...μεσω του smart switch απτον υπολογιστη;;

Πέρασε τη με οποιονδήποτε τρόπο, ΟΤΑ/odin/smart switch, και μετά κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Follow me on XDA

Παιδιά μια ερώτηση γιατί έχω χάσει επαφή με τα Samsung αν βάλω ρομ που προορίζεται για άλλη χώρα από την χώρα προέλευσης του κινητού είμαι εκτός εγγύησης? Υπάρχει φόβος να γράψει ο knox

Παιδιά μια ερώτηση γιατί έχω χάσει επαφή με τα Samsung αν βάλω ρομ που προορίζεται για άλλη χώρα από την χώρα προέλευσης του κινητού είμαι εκτός εγγύησης? Υπάρχει φόβος να γράψει ο knox

Όχι για τη πρώτη ερώτηση και επίσης Όχι (με εξαίρεση κάποιες πολύ πολύ σπάνιες περιπτώσεις) στη δεύτερη.

Follow me on XDA

Εγώ βασικά δεν είχα καθόλου την 6αρα για να έχω μέτρο σύγκρισης, με το που πήρα το κινητό έβαλα κατ' ευθείαν την BTU με odin.

Πιστεύω όμως τα περισσότερα προβλήματα σου ξεκινούν απ' τη φράση που έγραψες "έβαλα την 7 ΟΤΑ χωρίς να κάνω επαναφορά". :)

Καλώς ή κακώς η επαναφορά πολλές φορές λύνει πολλά προβλήματα!

Όσο για την ελεύθερη ram, μη σε αγχώνει. Έτσι δουλεύει το android. Και όπως έχει υποθει πολλές φορές, ελεύθερη ram=άχρηστη ram. Αν σου κρατάει ανοιχτές τις εφαρμογές που δουλεύεις μεσ' την ημέρα (ώστε να ανοίγουν άμεσα) τότε μη σε προβληματίζει!

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned