SpyGlass Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Αυτο εννοώ.Που βάζουμε το καθένα απο αυτα? τα αρχεία αναγράφουν στην αρχή τα ίδια γράμματα όπως τα κουτάκια στο odin cp = βάζεις το αρχείο cp... bl = bl... ap = ap... στο csc επιλέγεις αυτό που ξεκινάει από csc ΚΑΙ ΌΧΙ το home csc ΠΡΟΣΟΧΉ δεν πειράζεις τίποτα άλλο από τις ρυθμίσεις, και το odin καλύτερα να είναι version 3.11 η 3.12 αν έχεις γνώσεις = καλό θα ήταν να ανοίξεις στη συσκευή σου το OEM unlock πριν (development mode) αν όχι? άστο δεν πειράζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 τα αρχεία αναγράφουν στην αρχή τα ίδια γράμματα όπως τα κουτάκια στο odin cp = βάζεις το αρχείο cp... bl = bl... ap = ap... στο csc επιλέγεις αυτό που ξεκινάει από csc ΚΑΙ ΌΧΙ το home csc ΠΡΟΣΟΧΉ δεν πειράζεις τίποτα άλλο από τις ρυθμίσεις, και το odin καλύτερα να είναι version 3.11 η 3.12 αν έχεις γνώσεις = καλό θα ήταν να ανοίξεις στη συσκευή σου το OEM unlock πριν (development mode) αν όχι? άστο δεν πειράζει αν κάνω oem unlοck τον bootloader δεν θα γράψει ο knox??επίσης είναι σίγουρο ότι δεν βάζουμε το csc home και γιατί??Αν γνωρίζει κάποιος ας γράψει επί του θεματος Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 αν κάνω oem unlοck τον bootloader δεν θα γράψει ο knox??επίσης είναι σίγουρο ότι δεν βάζουμε το csc home και γιατί??Αν γνωρίζει κάποιος ας γράψει επί του θεματος BL = bootloader γιαυτό ανοίγεις το oem unlock = για να μη πάει κάτι στραβά ΠΡΟΣΟΧΉ = αφού τελειώσουμε και το στήσιμο μετά το κλείνουμε ξανά! όχι δε γράφει ο knox το home csc μπαίνει όταν θέλουμε να κάνουμε update, πχ btu 6.0 σε 7.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 BL = bootloader γιαυτό ανοίγεις το oem unlock = για να μη πάει κάτι στραβά ΠΡΟΣΟΧΉ = αφού τελειώσουμε και το στήσιμο μετά το κλείνουμε ξανά! όχι δε γράφει ο knox το home csc μπαίνει όταν θέλουμε να κάνουμε update, πχ btu 6.0 σε 7.0 πως ανοίγουμε κ πως κλείνουμε τον bootloader?Έχω πολλά χρονια να το κάνω από S3 και έχω μάθει αλλιώς με τα nexus και xiaomi Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 πως ανοίγουμε κ πως κλείνουμε τον bootloader?Έχω πολλά χρονια να το κάνω από S3 και έχω μάθει αλλιώς με τα nexus και xiaomi Όχι δε θα πειράξεις κάτι βάλε τα αρχεία όπως είπαμε μόνο τα τέσσερα κουτάκια, τίποτα άλλο δε θα αγγίξεις στο odin εκτός από το start, βεβαιώσου πριν ότι το κουτάκι που γράφει re-partition δεν είναι τσεκαρισμένο πριν πατήσεις start Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Όχι δε θα πειράξεις κάτι βάλε τα αρχεία όπως είπαμε μόνο τα τέσσερα κουτάκια, τίποτα άλλο δε θα αγγίξεις στο odin εκτός από το start, βεβαιώσου πριν ότι το κουτάκι που γράφει re-partition δεν είναι τσεκαρισμένο πριν πατήσεις start οκ σευχαριστω φιλε μου!!!Μετα πως κλεινω τον bootloader? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Σε Mac μπορούμε να κάνουμε φλασάρισμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 οκ σευχαριστω φιλε μου!!!Μετα πως κλεινω τον bootloader? Δε θα πειράξεις το bootloader φίλε μου, απλά κάνεις χειροκίνητα εγκατάσταση του firmware το oem unlock είναι κλείδωμα προστασίας του adroid (υπάρχει σε όλες τις συσκευές) κακώς το ανάφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Δε θα πειράξεις το bootloader φίλε μου, απλά κάνεις χειροκίνητα εγκατάσταση του firmware το oem unlock είναι κλείδωμα προστασίας του adroid (υπάρχει σε όλες τις συσκευές) κακώς το ανάφερα. ναι με μπέρδεψες εκεί γιαυτό σε ρώτησα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Ξεκίνησε η αναβάθμιση για Ελλάδα ρε παιδιά; Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 καλησπέρα... και καλή χρονιά σε όλους ..... Μετά από επικοινωνία με Samsung μέσου Chat Transcript τον Αύγουστο του 2016 .. για την εγγύηση του κινητού Καλησπέρα .. στης πληροφορίες λογισμικού μου που έχει το κινητό είναι αυτές ΚΑΙ μου λέει ότι είναι Αυστρία Samsung s7 edge σφραγισμένο κανονικά open Αυστρία έτσι πρέπει να είναι ?? https://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G935F/ATO/ Και Απάντηση από Samsung .. η συσκευή σας προορίζεται για τη Σλοβακία και δεν ισχύει ότι σας γράφει η οποιαδήποτε εφαρμογή, από τι στιγμή που εμείς, έχουμε ελέγξει τον αριθμό ΙΜΕΙ και υπάρχει αυτή η πληροφορία στη βάση δεδομένων μας. Και καλύπτεστε με εγγύηση για 2 χρόνια η εγγύηση χαίνετε όταν εχει γράψει ο Kvox Άραγε βάζουμε ότι θέλουμε αρκεί να μην γράψει ο kvox - εκτός και αν η Slovakia δεν βγάζει firmwares . για Unbrabded συσκευές και βάζει firmwares άλλης χώρας ,, παντός σε ένα note 3 με άλλο firmwares το είχαν περάσει κανονικά στην εγγύηση.. χωρίς κανένα πρόβλημα Θα περιμένω και εγώ λίγες μέρες και αν δεν μου έρθει επίσημα η Nougat θα την περάσω με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο .. Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatebreedgr Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 (edited) Καλησπέρα σε όλους... Έχω το κινητό εδώ και 2 μήνες περίπου και μου έχει παρουσιάσει το εξής πρόβλημα... σε τυχαίες περιπτώσεις, αλλα συγκεκριμένα οταν το τηλέφωνο κάνει εγκατάσταση κάποια εφαρμογή ενώ ταυτόχρονα εγώ το χρησιμοποιώ π.χ. για να μιλήσω σε κάποιον στο τηλέφωνο, η συσκευή κολάει και δεν αποκρίνεται και μετα απο κάνα 2 λεπτά κάνει restart και μπαίνει σε boot loop. Τις 3 απο τις 4 φορές που μου έχει συμβεί κατάφερα να το βάλω σε recoverry mode και να σβήσω το system cache με αποτέλεσμα να το ξεκολλήσω. Την τελευταία φορά που μου συνέβει όμως, δεν έμπαινε ουτε σε recovery mode και μετα απο κάνα 10 λεπτο σε boot loop, επανήλθε μόνο του σε κανονική λειτουργία. Στο τηλέφωνο έχω εγκατεστημένες μόνο βασικές εφαρμογές και όλες πάντα απο playstore και η συσκευή είναι με εργοστασιακή rom... Edited January 19, 2017 by Hatebreedgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Παιδια πως τσεκαρουμε αν ο knox ειναι 0?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatebreedgr Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 αν εγκαταστήσεις την εφαρμογή ''phone info Samsung'' απο το playstore, στη σελίδα General θα σου γράφει ''Κnox Warranty Void'' 0x0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Την έβαλα και εγώ, μια χαρά μου φαίνεται προς το παρόν Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 τα αρχεία αναγράφουν στην αρχή τα ίδια γράμματα όπως τα κουτάκια στο odin cp = βάζεις το αρχείο cp... bl = bl... ap = ap... στο csc επιλέγεις αυτό που ξεκινάει από csc ΚΑΙ ΌΧΙ το home csc ΠΡΟΣΟΧΉ δεν πειράζεις τίποτα άλλο από τις ρυθμίσεις, και το odin καλύτερα να είναι version 3.11 η 3.12 αν έχεις γνώσεις = καλό θα ήταν να ανοίξεις στη συσκευή σου το OEM unlock πριν (development mode) αν όχι? άστο δεν πειράζει Ευχαριστώ. Εγω ειμαι με ελληνικη 6.0.1 και σκοπευω ν παω απευθειας σε ΒΤU 7ρα.Αν το κανω μεσω Odin θα χαθουν τα αρχεια μου και θα κανει αυτοματα Hard reset ?Βασικά βαριέμαι το στησιμο απο την αρχη και θαθελα να την περασω με την ελάχιστη ταλαιπωρια του αρχικου στησιματος αν αυτο ειναι εφικτο... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 https://www.google.gr/amp/www.theandroidsoul.com/download-galaxy-s7-edge-nougat-ota-update/amp/ Ποιο απλό οδηγό δεν βρήκα, και από τα link που δίνει κατεβάζετε με Full ταχύτητα. Δεν χάνεται σε καμία περίπτωση την εγγύηση εφόσον δεν γίνει κάτι λάθος. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Καλησπέρα σε όλους... Έχω το κινητό εδώ και 2 μήνες περίπου και μου έχει παρουσιάσει το εξής πρόβλημα... σε τυχαίες περιπτώσεις, αλλα συγκεκριμένα οταν το τηλέφωνο κάνει εγκατάσταση κάποια εφαρμογή ενώ ταυτόχρονα εγώ το χρησιμοποιώ π.χ. για να μιλήσω σε κάποιον στο τηλέφωνο, η συσκευή κολάει και δεν αποκρίνεται και μετα απο κάνα 2 λεπτά κάνει restart και μπαίνει σε boot loop. Τις 3 απο τις 4 φορές που μου έχει συμβεί κατάφερα να το βάλω σε recoverry mode και να σβήσω το system cache με αποτέλεσμα να το ξεκολλήσω. Την τελευταία φορά που μου συνέβει όμως, δεν έμπαινε ουτε σε recovery mode και μετα απο κάνα 10 λεπτο σε boot loop, επανήλθε μόνο του σε κανονική λειτουργία. Στο τηλέφωνο έχω εγκατεστημένες μόνο βασικές εφαρμογές και όλες πάντα απο playstore και η συσκευή είναι με εργοστασιακή rom... δυστυχώς φίλε μου πρέπει να επισκεφθείς το σέρβις (μητρική πλακέτα μάλλον) επειδή έτσι κι αλλιώς στο σέρβις θα γίνει reset αν θες μπορείς να δοκιμάσεις αλλά δε νομίζω ότι θα γίνει κάτι, πάρε backup πριν ότι είναι σημαντικό για σένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatebreedgr Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 δυστυχώς φίλε μου πρέπει να επισκεφθείς το σέρβις (μητρική πλακέτα μάλλον) επειδή έτσι κι αλλιώς στο σέρβις θα γίνει reset αν θες μπορείς να δοκιμάσεις αλλά δε νομίζω ότι θα γίνει κάτι, πάρε backup πριν ότι είναι σημαντικό για σένα. Ευχαριστώ για την απάντηση...ξέχασα ν' αναφέρω οτι μετά απο κάθε φορά που καταφερα να το ξεκολλήσω απο boot loop του εκανα factory reset. Αυτη τη στιγμή που γράφω η συσκευή είναι πλήρως λειτουργική, θα το δεχθούν στο service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση...ξέχασα ν' αναφέρω οτι μετά απο κάθε φορά που καταφερα να το ξεκολλήσω απο boot loop του εκανα factory reset. Αυτη τη στιγμή που γράφω η συσκευή είναι πλήρως λειτουργική, θα το δεχθούν στο service? Στo service θα πρέπει να αναπαράγουν το προβλημα για να το αναγνωρίσουν και να δώσουν λύση. Το καλύτερο είναι να το πας "χαλασμενο" αλλά όπως και να έχει αν συμβαίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα το εντοπίσουν και αυτοί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Δεν κρατήθηκα!! Φλασάρω κι εγώ την BTU σε Πολωνικό... :ninja::ninja::ninja: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Ευχαριστώ. Εγω ειμαι με ελληνικη 6.0.1 και σκοπευω ν παω απευθειας σε ΒΤU 7ρα.Αν το κανω μεσω Odin θα χαθουν τα αρχεια μου και θα κανει αυτοματα Hard reset ?Βασικά βαριέμαι το στησιμο απο την αρχη και θαθελα να την περασω με την ελάχιστη ταλαιπωρια του αρχικου στησιματος αν αυτο ειναι εφικτο... Αν βάλεις το home csc, όπως έκανα και εγώ, όχι δεν θα χάσεις τίποτα. Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Οι άλλοι γιατί κάθεστε; ;) SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση...ξέχασα ν' αναφέρω οτι μετά απο κάθε φορά που καταφερα να το ξεκολλήσω απο boot loop του εκανα factory reset. Αυτη τη στιγμή που γράφω η συσκευή είναι πλήρως λειτουργική, θα το δεχθούν στο service? ναι αν τους δώσεις την ίδια περιγραφή που έγραψες πιο πάνω θα ξέρουν ακριβώς τι ψάχνουν. απλά να πεις ότι έγραψες πιο πάνω =bootloop - κολλούσε - restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Οι άλλοι γιατί κάθεστε; ;) SM-G935F φοβόμαστε :D :D :D Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts