Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η ξαδερφη μου το ειχε παρει απο τα public κ της εσπασε η οθονη κ της την αλλαξαν κανονικα χωρις να πληρωσει κατι

----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τωρα που δοκιμασα να δω μου δειχνει κανονικα τα βιντεο

Μετα την πρωτη εκκινηση της εφαρμογης τα δειχνει κανονικα..μετα κατι σκαλωνει...

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

η διαφημιση της vodafone στο λεει χυμα, σπασε το να παρεις αλλο. Εγω θα διαβαζα λεξη λεξη τους ορους βεβαια, αλλα για τη βονταφον πχ το κοστος ειναι σχεδον οσο μια ακομα συσκευη, γιατι σου λεει να το παρεις απο αυτους κτλ κτλ, οποτε συμφερει πολυ λιγους..

Γνωρίζεις Νίκο πόσο είναι το κόστος στη Vodafone για την ασφάλιση του S7 edge;

Γνωρίζεις Νίκο πόσο είναι το κόστος στη Vodafone για την ασφάλιση του S7 edge;

Νομίζω το κάνει μόνο για αγορές από εκεί.. Γιαυτό λέω ότι το πληρώνεις 2 φορές το κινητό.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Νομίζω το κάνει μόνο για αγορές από εκεί.. Γιαυτό λέω ότι το πληρώνεις 2 φορές το κινητό.

Καλο αλλά με 799€ που κάνει για ένα κινητό 10+μηνών τότε δεν αξίζει σίγουρα!

Καλο αλλά με 799€ που κάνει για ένα κινητό 10+μηνών τότε δεν αξίζει σίγουρα!

Εσύ τι περίμενες. Να χάσει η Vodafone και η κάθε Vodafone???... :)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Το παρακάτω βίντεο νομίζω θα σε βοηθήσει:

Ευχαριστώ πολύ! Στην περίπτωσή μου, που το τηλέφωνο είναι ελληνικό, θα πρέπει να αλλάξω και το csc;

Παιδια να ρωτησω κατι στο Smart switch πως θα αποικονιζεται η nugat θα λεει nougat καπου η θα λεει αριθμους γραμματα κτλπ,επισης στο προγραμμα αυτο ποια επιλογη επιλεγουμε;

Γιατί δεν περιμένεις να ανέβει στο sammobile. Να φλασαρεις και να στήσεις αμέσως.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

γιατι μεχρι να βγει θα την εχω περασει. Βεβαια, εχω μια απορια, ειναι η 7 αυτη ρε παιδες ή 7.1?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παιδια να ρωτησω κατι στο Smart switch πως θα αποικονιζεται η nugat θα λεει nougat καπου η θα λεει αριθμους γραμματα κτλπ,επισης στο προγραμμα αυτο ποια επιλογη επιλεγουμε;

Την ίδια ερώτηση έχω κ εγώ!Ας μας απαντήσει κάποιος τι ισχύει με το smart switch!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Γιατί υπάρχει περίπτωση (λόγω επιδότησης) να το πάρω από 'κει, γι' αυτό ρώτησα!

Θα ρωτήσω βέβαια και στο κατάστημα, αλλά λέω μήπως ήξερες, για να πάρω μια εικόνα τι γίνεται!!

Γιατί υπάρχει περίπτωση (λόγω επιδότησης) να το πάρω από 'κει, γι' αυτό ρώτησα!

Θα ρωτήσω βέβαια και στο κατάστημα, αλλά λέω μήπως ήξερες, για να πάρω μια εικόνα τι γίνεται!!

μα γιαυτο ειπα οτι συμφερει λιγους..δεν ειναι μεγαλο το κοστος νομιζω, απλα δεν συμφερει καποιον που δεν εχει καλη επιδοτηση.

μα γιαυτο ειπα οτι συμφερει λιγους..δεν ειναι μεγαλο το κοστος νομιζω, απλα δεν συμφερει καποιον που δεν εχει καλη επιδοτηση.

Παλιά απορία που είχα.. αν εχεις γνώμη πανω στο θέμα μου απαντάς!

Δεν συμφέρει την επιδότηση να την πάρεις σε μείωση παγίου και όχι στις υπερτιμολογιμενες συσκευές;

Edited by thanos1989

Δεν συμφέρει την επιδότηση να την πάρεις σε μείωση παγίου και όχι στις υπερτιμολογημενες συσκευές;

Αν δεν "καίγεσαι" για συσκευή, απ' το να πάρεις μια και να κάθεται, καλύτερα στα πάγια!!

Εγώ προσωπικά λόγω εταιρικών γραμμών δεν μπορώ να τη βάλω στα πάγια, γι' αυτό αναγκαστικά πρέπει να πάρω κάτι από εκεί!

Sorry παιδιά αν έχουμε βγει off topic.....

Δεν συμφέρει την επιδότηση να την πάρεις σε μείωση παγίου και όχι στις υπερτιμολογιμενες συσκευές;

οντως βγαινουμε εκτος. Εμενα μεχρι προπερσυ με συνεφερε να παιρνω επιδοτηση.. Πλεον μου εριξαν δραματικα την τιμη. Επισης ειχα βρει και σκρουτζομαγαζα που εδιναν επιδοτησεις με τιμες σκρουτζ. Τωρα καποιοι που εχουν 15 εταιρικα νουμερα ισως τους συμφερει να παιρνουν και συσκευες.

γιατι μεχρι να βγει θα την εχω περασει. Βεβαια, εχω μια απορια, ειναι η 7 αυτη ρε παιδες ή 7.1?

bfec3a4483d5dbfcb860700db485b52f.jpg

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδια συγνωμη που θα το πω .. Μολις περασα την 7... Οι πρωτες μου εντυπωσεις δεν ειναι καλες δεν μου αρεσει καθολου η αισθηση ο τροπος εμφανισης τιποτα

παιδες το δικο μου το εχω παρει απο Ελλαδα και ειναι unbranded. Θελω να βαλω την BTU απο Αγγλια για να βαλω το update. Να βαλω απο το sammobile αυτη που λεει Vodafone ή αυτη που λεει Ο2?

παιδες το δικο μου το εχω παρει απο Ελλαδα και ειναι unbranded. Θελω να βαλω την BTU απο Αγγλια για να βαλω το update. Να βαλω απο το sammobile αυτη που λεει Vodafone ή αυτη που λεει Ο2?

Αυτο που λεει United Kingdom(BTU)

αν σορταρεις με βαση τη χωρα θα δεις ποια πρεπει να βαλεις:

https://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G935F/BTU/ την πιο προσφατη κατεβασε.

εγω ειμαι ετοιμος, σε λιγο στηνω.

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια συγνωμη που θα το πω .. Μολις περασα την 7... Οι πρωτες μου εντυπωσεις δεν ειναι καλες δεν μου αρεσει καθολου η αισθηση ο τροπος εμφανισης τιποτα

η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο περιεργη η αλλαγη, αλλα νομιζω μαρεσει.

αν σορταρεις με βαση τη χωρα θα δεις ποια πρεπει να βαλεις:

https://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G935F/BTU/ την πιο προσφατη κατεβασε.

εγω ειμαι ετοιμος, σε λιγο στηνω.

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο περιεργη η αλλαγη, αλλα νομιζω μαρεσει.

A ναι δεν την ειδα αυτη....μπορω να τη βαλω τη BTU και σε ενα αλλο τηλ που ειναι Vodafone και ειναι branded εδω απο ελλαδα?

Εμένα αυτό που ενοχλεί είναι ότι έγιναν πιο διαδαλώδείς/περίεργες οι ρυθμίσεις.

π.χ. για να βρω που βρίσκεται η επαναφορά εργοαστασιακών ή πως αλλάζεις τη σειρά των toggles στo notification panel έφαγα κάτι ώρες.:cry:

Πάντως το aod έγινε όπως έπρεπε

A ναι δεν την ειδα αυτη....μπορω να τη βαλω τη BTU και σε ενα αλλο τηλ που ειναι Vodafone και ειναι branded εδω απο ελλαδα?

Σε οποιο S7 edge SM-G935F θελεις μπορεις να την βαλεις.

Σε οποιο S7 edge SM-G935F θελεις μπορεις να την βαλεις.

Μια χαρα ωραια, ευχαριστω...

τρομερα αργο το free download @ sammobile παντως...2 ωρες λεει!!!

Ασχετο, τον Google Authenticator ομως...δεν μπορω να τον κανω backup & restore ε?

Edited by gmaister22

Παιδιά λογικό είναι στην αρχή να είναι κάπως άβολη η μετάβαση.

Εγω τώρα που είμαι από τον Νοέμβριο σε Nougat δεν εχω κανενα θεμα με τις ρυθμίσεις.

Όντως το AOD έγινε όπως πρέπει και υποστηρίζει πλέον τα πάντα.

Επίσης σε ρολαρισμα, εφε μετάβασης κτλπ την βρίσκω καλύτερη απο ΜΜ

Απο τα αγαπημένα μου επίσης είναι το συγιρισμα στις ειδοποίησες. Είναι πλέον πολύ όμορφες και τακτοποιημενες.

Καλησπερα πρωτη φορα θα flasharo ρομ σε samsung ειδα το βιντεο μερικες σελιδες πισω

Το scs το περναμε και αυτο ? (βλεποντας μερικα βιντεο καποιοι δεν το επιλεγουν

και το κυριο για εμενα , υπαρχει περιπτωση αν γινει σωστα η διαδικασια να γραψει ο knox?

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned