Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εγώ την πέρασα από πανω. Μέχρι ώρας πάει σφαίρα. Θα την αφήσω λίγες μέρες και αν μείνει έτσι θα γλυτώσω το στησιμο.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δημήτρης

εγω ειχα beta nougat χωρις να ειμαι beta tester...εβαλα mm btu 6.0.1 και αμεσως ηρθε το update..την εκανα εγκατασταση και τωρα μολις την εστησα...

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Αυτη την φορα ειπα να δοκιμασω να μην κανω καθαρη εγκατασταση να δω αν εχω θεματα.

Για την ωρα δουλευει ρολοι.

Βεβαια δεν το προτεινω αλλα αν καποιος βαριεται...

Και στο δικό μου Ιταλικό τίποτα ακόμα

OnePlus 6T

Ολα τα ελληνικά απο 15 Φεβρουαρίου και μετα!

Λογικά θα αργήσουν και οι άλλες χώρες, απλά έδωσαν την btu πρώτα για να γίνει ντόρος και να δουν αν θα υπάρξει κάποιο θέμα/πρόβλημα.

Σημαντική ερώτηση όμως;!

Έγινε αλήθεια αστραπιαίο το fingerprint unlock?? ^_^

Edited by thanos1989

αρα να φλασαρω BTU αγγλικη παιδες και θα παρει 7 μετα?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Αυτη την φορα ειπα να δοκιμασω να μην κανω καθαρη εγκατασταση να δω αν εχω θεματα.

Για την ωρα δουλευει ρολοι.

Βεβαια δεν το προτεινω αλλα αν καποιος βαριεται...

Ομοίως αρχικά την πέρασα από πάνω & δούλευε ρολόι.

Τελικά έκανα φορμάτ γιατί ήθελα καιρό να κάνω & βρήκα την ευκαιρία.

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι, Νίκο.

Έχει κάνεις κανείς ασφάλεια στο κινητο;

Την οθόνη την καλύπτει;

Γενικά αξίζει ή είναι μούφα η ασφάλεια για ένα κινητό αυτής της αξίας και ευαισθησίας;

Την οθόνη την καλύπτει;

Γενικά αξίζει ή είναι μούφα η ασφάλεια για ένα κινητό αυτής της αξίας και ευαισθησίας;

αν οντως στο αλλαζουν οταν σπαει και δεν σε ρωτανε "τι,πως, γιατι κτλ" τοτε αξιζει σιγουρα..αλλα αυτο λιγοι θα το εχουν κανει πιστευω. Και εγω θα το κανω στο επομενο και ας ειναι αχρειαστη.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ούτε ενας μεχρι τώρα δεν εχει πει αν παίρνεις λεφτα πίσω απο αυτήν την ιστορία... δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου!

Όταν πληρώσουν κάποιον αυτές οι εταιρείες μετα απο σπάσιμο ή κλοπή τότε θα μιλάμε πάνω σε μια βάση (σοβαρής συζητήσεις), μεχρι τώρα είναι σαν διαφήμιση!

Ούτε ενας μεχρι τώρα δεν εχει πει αν παίρνεις λεφτα πίσω απο αυτήν την ιστορία... δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου!

Όταν πληρώσουν κάποιον αυτές οι εταιρείες μετα απο σπάσιμο ή κλοπή τότε θα μιλάμε πάνω σε μια βάση (σοβαρής συζητήσεις), μεχρι τώρα είναι σαν διαφήμιση!

η διαφημιση της vodafone στο λεει χυμα, σπασε το να παρεις αλλο. Εγω θα διαβαζα λεξη λεξη τους ορους βεβαια, αλλα για τη βονταφον πχ το κοστος ειναι σχεδον οσο μια ακομα συσκευη, γιατι σου λεει να το παρεις απο αυτους κτλ κτλ, οποτε συμφερει πολυ λιγους..

Μιας που το έχετε φρέσκο πολλοί, υπάρχει κάποιος λεπτομερής οδηγός για φλασάρισμα της BTU σε ελληνική έκδοση;

Μιας που το έχετε φρέσκο πολλοί, υπάρχει κάποιος λεπτομερής οδηγός για φλασάρισμα της BTU σε ελληνική έκδοση;

Το παρακάτω βίντεο νομίζω θα σε βοηθήσει:

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλησπερα σας Πριν 15 μερες εχασα το samsung galaxy s7 edge το εχω δηλωσει στην αστυνομια και μετα στο καταστημα οπου και το πηρα για την φραγη του imei οπως ειναι φυσικο αυτος που το βρηκε και το εκλεψε το απενεργοποιησε αλλα το ειχα κλειδωμενο με fingerprint και μοτιβο υπαρχει περιπτωση να το χρησιμοποιησει κανονικα σε λειτουργια μεσα ειχα και προγραμματα εντοπισμου αλλα ηταν κλειδωμενο.

Σαν τηλεφωνική συσκευή είναι αδύνατον να την χρησιμοποιήσει, αφού το imei θα είναι κλειδωμένο. Για να κάνεις imei write χρειάζεται εξειδικευμένες γνώσεις και εξοπλισμό, πράγμα σχεδόν αδύνατον.

Οσοι βαλατε nougat..μπορειτε να δειτε βιντεο στο instagram;

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

νομίζω δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί η συσκευή παιδιά. Και επαναφορά να κάνει, όταν πάει να σεταρει το κινητό θα του ζητήσει τον κωδικό από το Samsung account για να ανοίξει..

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατί δεν περιμένεις να ανέβει στο sammobile. Να φλασαρεις και να στήσεις αμέσως.

Δημήτρης

νομίζω δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί η συσκευή παιδιά. Και επαναφορά να κάνει, όταν πάει να σεταρει το κινητό θα του ζητήσει τον κωδικό από το Samsung account για να ανοίξει..

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορεί να παρακαμφεί αυτό. Με το IMEI block δε θα δουλεύει Ελλάδα, εξωτερικό κανονικά θα δουλεύει εκτός κι αν έκανε IMEI block implementation η google και δε το γνωρίζω.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Την οθόνη την καλύπτει;

Η ξαδερφη μου το ειχε παρει απο τα public κ της εσπασε η οθονη κ της την αλλαξαν κανονικα χωρις να πληρωσει κατι

----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οσοι βαλατε nougat..μπορειτε να δειτε βιντεο στο instagram;

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Τωρα που δοκιμασα να δω μου δειχνει κανονικα τα βιντεο

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned