Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)


alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, στην ελληνική αγορά θα ξεκινήσει από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου. Ευχαριστούμε πολύ!Αυτό απάντησε η επίσημη samsung greece για την αναβάθμιση σε nougat. Για να μην περιμένετε άσκοπα γιατί κάποιο παιδι είπε...μπλα μπλα μπλα...
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Αυτο συμβαινει αν φλασαρεις ρομ μεσω custom recovery,αφου φυσικα εισαι root κτλ.Οποτε ναι χρειαζεται πριν.

Εδω μεσω ΟΤΑ απλα κανεις ενα update 250mb κι οχι ολοκληρη ρομ.

Ακομα κι οταν δωθει σε ολους η nougat σαν ολoκληρη ρομ,μεσω odin κανει factory reset πριν την φλασαρει μονο του.Οποτε παλι δεν χρειαζεται.

Ολοκληρη ρομ μεσω ΟΤΑ οταν αυτη δωθει αρκει μετα μια επαναφορα.

Βεβαια πολλοι δεν κανουν καθολου και δεν εχουν και κανενα θεμα...

 

Δεν εχω αναφερθεί ποτέ στους beta tester.

Εγω μιλάω μονο για αυτούς που θα κάνουν την εγκατάσταση του update 1.2gb+ !!!

Καλο είναι να κάτσει καλα η αναβάθμιση πανω στο παλιό partition!

Άρθρα που δεν είναι επίσημα απο κάποια μεγάλη εταιρία επι του θέματος καλο ειναι να μην τα παίρνουμε σαν τυφλοσουρτη... ομως είναι σεβαστή η κάθε άποψη επί του θέματος.

Edited by thanos1989
Link to comment
Share on other sites

Αυτο συμβαινει αν φλασαρεις ρομ μεσω custom recovery,αφου φυσικα εισαι root κτλ.Οποτε ναι χρειαζεται πριν.

Εδω μεσω ΟΤΑ απλα κανεις ενα update 250mb κι οχι ολοκληρη ρομ.

Ακομα κι οταν δωθει σε ολους η nougat σαν ολoκληρη ρομ,μεσω odin κανει factory reset πριν την φλασαρει μονο του.Οποτε παλι δεν χρειαζεται.

Ολοκληρη ρομ μεσω ΟΤΑ οταν αυτη δωθει αρκει μετα μια επαναφορα.

Βεβαια πολλοι δεν κανουν καθολου και δεν εχουν και κανενα θεμα...

 

οχι δεν είναι "προνόμιο" custom recovery! η root το τελευταίο διάστημα έχει συμβεί μετά από κάποιο ota update (σε nexus & s7/edge) σε λίγους βέβαια αλλά έχει συμβεί

 

σίγουρα δεν είναι υποχρεωτικό να γίνει επαναφορά (εκτός αν αντιμετωπίσει πρόβλημα κάποιος)

 

αρκετοί (και εδώ μέσα) είχαν πρόβλημα μετά από ota update! (αναβάθμιση της υπάρχουσας έκδοσης fw) μεταξύ μας, δεν είναι και το πιο δυνατό σημείο της samsung!!!

στην nougat υπάρχουν αρκετές αλλαγές άρα οποίος ΈΧΕΙ χρόνο θα ήταν καλό να κάνει factory reset

 

για το αν πρέπει και πριν? = δεν είναι και δω απαραίτητο! αλλά όσοι έχουν χρόνο δε θα χάσουν κάτι άλλο εκτός από χρόνο! (πάντα μένουν "σκουπιδάκια" μετά από ota)

 

edit: εννοείται όσοι περάσουν το fw μέσω odin η κάνουν καθαρή εγκατάσταση με smartswitch (όχι update αλλά κατεβάσουν ολόκληρη τη rom από το emergency) δε χρειάζεται να κάνουν factory reset ούτε πριν ούτε μετά, εκτός βέβαια αν διαπιστώσουν κάποιο πρόβλημα.

Edited by SpyGlass
Link to comment
Share on other sites

"So in summary, a factory reset before an update is not necessary. A factory reset after an update can be beneficial."

 

https://appuals.com/factory-reset-update-android/

 

Και ποιοι ειναι οι κυριοι που τα προτεινουν αυτα? τι ερευνα εκαναν, τι δοκιμες και τι αποτελεσματα πηραν για να μας προτεινουν ο,τι προτεινουν?

Προσωπικα τετοια αρθρα που δεν εχουν ουτε ενα επιχειρημα δε μου λενε τιποτα..

 

Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ επαναφορά και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Δεν υπάρχει "πρέπει".

 

Αν είναι όλα οκ δεν κάνεις τίποτα, αν δεις προβλήματα κάνεις. Simple.

 

Συμφωνω με το σκεπτικο σου, και εγω πολλες φορες κανω μεγαλα updates χωρις επαναφορα, μονο εχοντας παρει back up, διοτι αν ολα πανε καλα μετα το θεωρω περιττο, ομως εδω μιλαμε θεωρητικα για το ιδανικο..

 

Οπως σε βολευει...Απλα ειναι τσαμπα 5 λεπτα.

 

Μπορει να ειναι 5 λεπτα τσαμπα μπορει να ειναι και 2 ωρες χαμενες, γιατι αν για καποιο λογο επρεπε να ειχες κανει πριν, αν δηλαδη κανεις μετα και δεν κατσει καλα ενω αν ειχες κανει πριν, καθοταν σωστα, τοτε θα αναγκαστεις να ξανα κανεις ή να φλασαρεις και να ταλαιπωρηθεις διπλα.

Παντα θεωρητικα μιλαμε γιατι δεν συμβαινουν σε ολους τα ιδια.

 

δε ξέρω τι λέει το παλικάρι αλλά η δικιά μου εμπειρία (πίστεψεμε είναι μεγάλη) σε android, όσοι έχουν χρόνο καλό θα ήταν να κάνουν factory reset ΠΡΙΝ! ώστε να γίνει σίγουρα καταχώρηση στο διαμέρισμα που υπάρχουν τα accounts (όχι αυτό δε σβήνει όσα factory reset και να κάνεις) γιατί αν για οποιοδήποτε λόγο δεν γίνει καταχώρηση στο update (δυστυχώς μπορεί να συμβεί!) υπάρχει το ενδεχόμενο να βγάλει το γνωστό error "failed to mount /data Invalid argument" και επειδή δε μιλάμε για nexus εδώ (s7/edge) υπάρχει το knox όπου κάποιες εφαρμογές κάνουν χρήση!

 

Όσοι έχουν χρόνο καλό θα ήταν να κάνουν και πριν λοιπόν, όσοι έχουν λίγο περισσότερο χρόνο στήσιμο από την αρχή = όχι επαναφορά ρυθμίσεων.

 

Φιλε μου εγω δεν εχω κατσει να το αναλυσω πολυ, αλλα εχοντας κανει παρα πολλες αναβαθμισεις μετα απο πολλες συσκευες, και κυριως σε παλιοτερες εκδοσεις που διαλυοταν το συμπαν στο ανδροιδ, εχω διαπιστωσει το ιδιο με σενα, οτι καλυτερα ειναι πριν, αλλα αν θες κανε και μετα. Γενικα το παραπανω δεν βλαπτει, ενω το λιγοτερο ισως να το βρεις μπροστα σου, και οταν μιλαμε για 5 λεπτα διαδικασια, δεν αξιζει να το συζηταμε.

 

Παιδες, εγω θα κανω και πριν και μετα, αλλα μου εχει τυχει να κανω μονο μετα και να μην κατσε καλα και να φλασαρω απο την αρχη για να παιξει σωστα, επισης μου εχει τυχει να μην κανω καθολου και να παιζει αψογα..Καντε ο,τι θελετε, κανεις δεν ειναι παραπανω ειδικος με αυτα που γραφουμε, ολοι μιλαμε με πιθανοτητες και με θεωριες. Εγω θα παραδεχομουν αν καποιος μου αιτιολογουσε το γιατι να κανεις πριν ή μετα με συγκεκριμενο τροπο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα σας

εδω και λιγες μερες σαν beta tester που ημουνα πηρα μια αναβαθμιση περιποου 218 MB αν θυμαμαι καλα και απο τοτε νομιζω οτι ειναι και η κανονικη nougat γιατι και το εικονιδιο για τα μελη εξαφανιστηκε αλλα και το μηνυμα που μου εβγαζε οταν εκανα restar οτι προκειται για δοκιμαστικη εκδοση.

Ειναι η 7.0 και με security 1/01/2017 αν οντως ειναι ετσι τα περι 7.1.1 μαλλον ειναι φουμαρα και οι αλλαγες σε σχεση με την beta δεν μπορω να πω οτι ειναι οφθαλμοφανεις..προσωπικα σε οτι αφορα την μπαταρια δεν βλεπω κατι καλυτερο αλλα και σαν εμφανιση με την beta καμμια ουσιαστικη διαφορα.

Αυτα τα ολιγα για την ωρα.

και κατι ακομα μολις κανω καθαρη εγκατασταση BTU 6.0.1 χωρις να χρησιμοποιησω καμμια εγγραφη GMAIL η σε λογαριασμο της samsoung καταληγει το κινητο μου στη nougat μεσω OTA UPDATE αυτο σημαινει οτι γινεται καταγραφη του IMEI της συσκευης γιατι εχω δοκιμασει σε αλλη συσκευη με τα δικα μου στοιχεια αλλα αναβαθμιση γιοκ.

Edited by zorbas100
Link to comment
Share on other sites

Αυτό ήθελα να ρωτήσω και γω όσοι ήμασταν testers και βάλουμε την 6.0.1 btu θα μας ξαναέρθει update για nougat ?
Link to comment
Share on other sites

Αυτό ήθελα να ρωτήσω και γω όσοι ήμασταν testers και βάλουμε την 6.0.1 btu θα μας ξαναέρθει update για nougat ?

 

Αυτο νομιζω οτι γραφω τουλαχιστον σε μενα αυτο εγινε αρκει να εισαι απο αυτους που πηραμε ολες τις bετα αναβαθμισεις.

Προσωπικα επεστρεψα στην 6.0.1 για να παρω την κανονική nougat και οχι την beta αλλα ειδα οτι τα update ηρθαν αμεσως ολα μαζι 1,65 GB αν θυμαμαι και πριν 4 με 5 μερες ηρθε και το τελευταιο.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα παιδιά.Μιά ερώτηση σε όσους ειναι απο Θεσσαλονικη.Εχει κάποιος εμπειρία από το service στη microtech για αλλαγη οθόνης?Αν την αλλαζουν αμεσα διοτι ειχα διαβασει πριν καιρο οτι υπηρχει ελλειψη οθονών.Επειδη εχω πτηση το μεσημερι και θελω να την αλλαξω μιας και ειμαι εδω για να γλιτωσω το κουριερ
Link to comment
Share on other sites

Έστειλα το edge την Δευτέρα 2/1 και ήταν σε έλλειψη οι οθόνες. Την Τετάρτη που μας πέρασε με είπαν ότι θα κάνουν παραλαβή από μέρα σε μέρα και θα είναι έτοιμο στη βδομάδα που μας έρχεται.
Oneplus 6 8/128
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα παιδιά.Μιά ερώτηση σε όσους ειναι απο Θεσσαλονικη.Εχει κάποιος εμπειρία από το service στη microtech για αλλαγη οθόνης?Αν την αλλαζουν αμεσα διοτι ειχα διαβασει πριν καιρο οτι υπηρχει ελλειψη οθονών.Επειδη εχω πτηση το μεσημερι και θελω να την αλλαξω μιας και ειμαι εδω για να γλιτωσω το κουριερ

 

Άμα βιάζεσαι να τους πάρεις τηλ άμεσα... μερικά service το κάνουν μεσα σε δύο ώρες! μην περιμένεις απάντηση από εδώ γιατί χάνεις χρόνο

Link to comment
Share on other sites

Καλα ουτως η αλλως αυριο πρωι πρωι θα παω απλα να δω αν ειχε καποιος προσφατη εμπειρια απο τους συγκεκριμενους.Ουτως η αλλως σημερα κυριακη ειναι κλειστα.Θελω να πιστευω οτι θα εχουν οθονη ετοιμοπαραδοτη να μου την περασουν κατευθειαν
Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά για να κάνω πλήρες μπακαπ στην κάρτα και μετα αναβάθμιση,απο ρυθμίσεις όπως παλιά ή μέσω εφαρμογής;

 

Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα στην ομάδα..Υπάρχει αντίστοιχο πρόγραμμα για τις Samsung συσκευές όπως έχει η LG το LG bridge?Προσπάθησα να κατεβάσω από διάφορα sites(και από το επίσημο της Samsung) το smart switch αλλά το αρχείο είναι binary(δεν ξέρω βέβαια αν αυτό παίζει κάποιο ρολο) και δεν μου επιτρέπει την εγκατάσταση του το laptop μου!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

 

Current: Huawei Mate 10 Pro

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα στην ομάδα..Υπάρχει αντίστοιχο πρόγραμμα για τις Samsung συσκευές όπως έχει η LG το LG bridge?Προσπάθησα να κατεβάσω από διάφορα sites(και από το επίσημο της Samsung) το smart switch αλλά το αρχείο είναι binary(δεν ξέρω βέβαια αν αυτό παίζει κάποιο ρολο) και δεν μου επιτρέπει την εγκατάσταση του το laptop μου!

 

http://www.samsung.com/us/smart-switch/assets/downloads/Smart_Switch-PC_setup.exe

Link to comment
Share on other sites

 

Από εκεί το κατέβασα αλλά μου βγάζει error το pc και δεν με αφήνει να το κάνω install!Εσύ από εκεί το κατέβασες?

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

 

Current: Huawei Mate 10 Pro

Link to comment
Share on other sites

Ποιο λειτουργικό έχεις στο pc σου?

 

Τα Windows τα 8

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

 

Current: Huawei Mate 10 Pro

Link to comment
Share on other sites

Τα Windows τα 8

Δες αν μπορείς να εκτελέσεις την εγκατάσταση ως administrator ή σε compatibility Mode. (Δεξί κλικ στο αρχείο .exe και μετά διάλεξε run as administrator ή run in compatibility mode). Δεν τα θυμάμαι καλά αλλά αν το ψάξεις θα βρεις κάποιο tutorial.

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...
Link to comment
Share on other sites

Δες αν μπορείς να εκτελέσεις την εγκατάσταση ως administrator ή σε compatibility Mode. (Δεξί κλικ στο αρχείο .exe και μετά διάλεξε run as administrator ή run in compatibility mode). Δεν τα θυμάμαι καλά αλλά αν το ψάξεις θα βρεις κάποιο tutorial.

 

Το έχω προσπαθήσει και ως administrator αλλά τα ίδια!Ίσως φταίνε τα Windows τι να πω!Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια σου!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

 

Current: Huawei Mate 10 Pro

Link to comment
Share on other sites

Τα Windows τα 8

 

από την περιγραφή με τα λίγα στοιχεία που δίνεις φαίνεται ότι έχει πρόβλημα ο windows installer, για να διορθώσεις το πρόβλημα δυστυχώς χρειάζεται να ανοίξεις το registry file που υποθέτω ότι δεν έχεις αρκετές γνώσεις, η microsoft έχει ένα εργαλείο που υπό προϋποθέσεις διορθώνει κάποια errors = άνοιξε κάποιο browser της microsoft - κάνε αναζήτηση msi fix tool η windows installer fix tool (θα σε βγάλει στην σελίδα υποστήριξης της microsoft) - ακολούθησε τις οδηγίες (πάτα run)

 

το να διορθώσεις χειροκίνητα το πρόβλημα είναι πολύ πιο εύκολο από ότι φαντάζεσαι, στη σελίδα που λέω πιο πάνω έχει οδηγίες ενώ σίγουρα θα βρεις και βίντεο αν θες (youtube) τα windows ανά διετία καλό είναι να γίνονται reset

 

για το backup του κινητού =η samsung και google δίνουν τη δυνατότητα να πάρεις backup τα περισσότερα (cloud)

Link to comment
Share on other sites

από την περιγραφή με τα λίγα στοιχεία που δίνεις φαίνεται ότι έχει πρόβλημα ο windows installer, για να διορθώσεις το πρόβλημα δυστυχώς χρειάζεται να ανοίξεις το registry file που υποθέτω ότι δεν έχεις αρκετές γνώσεις, η microsoft έχει ένα εργαλείο που υπό προϋποθέσεις διορθώνει κάποια errors = άνοιξε κάποιο browser της microsoft - κάνε αναζήτηση msi fix tool η windows installer fix tool (θα σε βγάλει στην σελίδα υποστήριξης της microsoft) - ακολούθησε τις οδηγίες (πάτα run)

 

το να διορθώσεις χειροκίνητα το πρόβλημα είναι πολύ πιο εύκολο από ότι φαντάζεσαι, στη σελίδα που λέω πιο πάνω έχει οδηγίες ενώ σίγουρα θα βρεις και βίντεο αν θες (youtube) τα windows ανά διετία καλό είναι να γίνονται reset

 

για το backup του κινητού =η samsung και google δίνουν τη δυνατότητα να πάρεις backup τα περισσότερα (cloud)

 

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου θα το κοιτάξω!!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

 

Current: Huawei Mate 10 Pro

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα στην ομάδα..Υπάρχει αντίστοιχο πρόγραμμα για τις Samsung συσκευές όπως έχει η LG το LG bridge?Προσπάθησα να κατεβάσω από διάφορα sites(και από το επίσημο της Samsung) το smart switch αλλά το αρχείο είναι binary(δεν ξέρω βέβαια αν αυτό παίζει κάποιο ρολο) και δεν μου επιτρέπει την εγκατάσταση του το laptop μου!

 

το ιδιο προβλημα ειχα και εγω.βρηκα μια παλια εκδοση και εκανα εγκατασταση,πηρε κανονικα αναβαθμιση και ολα οκ.

Link to comment
Share on other sites

το ιδιο προβλημα ειχα και εγω.βρηκα μια παλια εκδοση και εκανα εγκατασταση,πηρε κανονικα αναβαθμιση και ολα οκ.

 

Δεν μου στέλνεις το αρχείο σε παρακαλώ!!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

 

Current: Huawei Mate 10 Pro

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα παιδιά.Μιά ερώτηση σε όσους ειναι απο Θεσσαλονικη.Εχει κάποιος εμπειρία από το service στη microtech για αλλαγη οθόνης?Αν την αλλαζουν αμεσα διοτι ειχα διαβασει πριν καιρο οτι υπηρχει ελλειψη οθονών.Επειδη εχω πτηση το μεσημερι και θελω να την αλλαξω μιας και ειμαι εδω για να γλιτωσω το κουριερ

Καλημέρα φίλε. Η microtech εδώ στη Θεσσαλονίκη είναι one hour service όπως τα λένε αυτοί. Αν έχει οθόνες που αυτό είναι το βασικό πρόβλημα θα το πάρεις μέσα στη μέρα. Εγώ όταν είχα το πρόβλημα με την οθόνη δεν υπήρχαν και δεν ήξεραν και πότε θα έχουν οπότε ήμουν άλλη περίπτωση.

 

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...