kostasb13 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Βγήκε update για τον stock browser, κατέβασα το apk και το έκανα install κανονικά. Ωραίος φαίνεται, πιο γρήγορος, δεν ξέρω αν είναι αυτός που θα είναι στην nougat, πάντως στην 6.01 δουλεύει κανονικά. Αντίθετα δεν μπορώ να περάσω τα updates της stock gallery, μάλλον εκεί θέλει root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Τα προγράμματα θα τα κρατήσει ? Και εφαρμογές κάνει backup αλλά όχι τα δεδομένα τους. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Υπάρχει επιλογή να απαντάει μια εισερχόμενη κληση μόλις βάλουμε το τηλέφωνο στο αφτί? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Έχει κανας αλλος θέμα με το Hotmail σε Nougat? Καθε φορά που αποσυνδεομαι με πεταει εξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 S7 edge black pearl or Blue Coral: Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Το adguard το θεωρείτε must have εφαρμογή; Πιστεύετε ότι κάνει δουλειά ή δεν χρειάζεται ιδιαίτερα; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Ευχαριστω ολα τα παιδεία που μου απάντησαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c200amgpacket Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Καμμένο πίξελ για πείτε μου γνώμη τι κάνω? Παράθεση Samsung Galaxy Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Καμμένο πίξελ για πείτε μου γνώμη τι κάνω? Επίσημο σέρβις Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Το adguard το θεωρείτε must have εφαρμογή; Πιστεύετε ότι κάνει δουλειά ή δεν χρειάζεται ιδιαίτερα; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk "must have" εξαρτάται από τις ανάγκες (σου) του καθενός, το adguard είναι μια υπηρεσία VPN (local όπως η ίδια τονίζει για ευνόητους λόγους) η οποία φιλτράρει τα ΠΆΝΤΑ (στους σέρβερς της adguard) στη συσκευή σου! η εταιρεία (έχει έδρα τη μόσχα) είναι αξιόπιστη και πολύ καλή μάλιστα, αν λοιπόν κατεβάζεις δεκάδες εφαρμογές/παιχνίδια, επισκέπτεσαι περίεργα sites και θες να αποφύγεις τις διαφημίσεις τότε είναι χρήσιμη! (ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς το root) αν η χρήση που κάνεις είναι σε νορμάλ επίπεδα (πχ μία η δύο εφαρμογές την ημέρα) ποιος ο λόγος να βάλεις το adguard? πχ κλείσε το ίντερνετ, για browser υπάρχουν λύσεις που ναι δε δουλεύουν τέλεια αλλά σε μέτρια χρήση είναι οκ Να ξαναπώ ότι η εταιρεία είναι αξιόπιστη και ειδικεύεται στην ασφάλεια (IT) η ένσταση μου είναι ότι δεν είναι απαραίτητο σε adroid (μπορείς να κάνεις όλα αυτά χωρίς να μοιράζεσαι τη ζωή σου με κάποιον άλλον! με λίγες γνώσεις μάλιστα μπορείς τα περισσότερα χωρίς ρουτ κιόλας!!!) Vpn με τρελά permissions που θέλει! σε adroid! Αν πάντως θες μια τέτοια λύση = τότε ναι προτείνεται! (η πιο αξιόπιστη με διαφορά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Δείτε κ το adclear από xda. Στα ίδια επίπεδα και χωρίς να πληρώσεις μια περιουσία για adguard. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Δείτε και το adhell. Υπάρχει στα play & Samsung stores και στο επίσημο site του. Είναι μόνο για Samsung συσκευές. Δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Εγώ την εχω καταβρει με το block this.. Δωρεάν απο τη σελίδα τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Δείτε κ το adclear από xda. Στα ίδια επίπεδα και χωρίς να πληρώσεις μια περιουσία για adguard. όλα λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο (vpn) όσο πιο απλά μπορώ = μοιράζεσαι ολόκληρη η μέρος της καθημερινότητας σου με τους σέρβερς της εταιρείας/εφαρμογής! αν δεν έχεις πρόβλημα τότε μπορείς να επιλέξεις όποια λύση θες, απλά να ξέρεις ότι οι σέρβερς έχουν κόστος (πχ συντήρηση) και το δωρεάν! ίσως χρειάζεται μια προσοχή φίλε μου, προσοχή χρειάζεται και στα permission που δίνεις (phone/contact) σε εφαρμογές με vpn σύνδεση (α ναι ξέχασα είναι local!!!) προσοχή σε τέτοιες υπηρεσίες. *η καλύτερη λύση είναι το ρουτ, αν όμως "πρέπει" να έχετε μια τέτοια λύση! τότε προσοχή στην επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Παιδιά όποιο προϊόν προσφέρεται δωρεάν γίνεται ο χρήστης προϊόν κάποιου. Όλα αυτά τα δωρεάν εμένα με κάνουν λίγο επιφυλακτικό Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Εγώ είχα βάλει αρκετά κατά καιρούς. Ότι γνωστό βγήκε κατά περιόδους το δοκίμασα. Πέρα ότι έχει μια κατανάλωση σημαντική, δημιουργούσε και θεματακια σε σελίδες. Ούτε μου άρεσε να βλέπω εικονίδια με έτσι θέλω στην status bar. Πλέον δεν έχω τπτ . Όπου και να μπαίνω συνηθισα να τα βλέπω. Σε άλλες συσκευές που είχα root εκεί όντως άξιζε. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Παιδιά όποιο προϊόν προσφέρεται δωρεάν γίνεται ο χρήστης προϊόν κάποιου. Όλα αυτά τα δωρεάν εμένα με κάνουν λίγο επιφυλακτικό Sent from my SM-G935F using Tapatalk όλα λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο (vpn) όσο πιο απλά μπορώ = μοιράζεσαι ολόκληρη η μέρος της καθημερινότητας σου με τους σέρβερς της εταιρείας/εφαρμογής! αν δεν έχεις πρόβλημα τότε μπορείς να επιλέξεις όποια λύση θες, απλά να ξέρεις ότι οι σέρβερς έχουν κόστος (πχ συντήρηση) και το δωρεάν! ίσως χρειάζεται μια προσοχή φίλε μου, προσοχή χρειάζεται και στα permission που δίνεις (phone/contact) σε εφαρμογές με vpn σύνδεση (α ναι ξέχασα είναι local!!!) προσοχή σε τέτοιες υπηρεσίες. *η καλύτερη λύση είναι το ρουτ, αν όμως "πρέπει" να έχετε μια τέτοια λύση! τότε προσοχή στην επιλογή. Όταν χρησιμοποιείς vpn, πάντα υπάρχει το ρίσκο κάποιος να χρησιμοποιεί τα δεδομένα σου. To adclear λειτουργεί όπως ακριβώς το adguard,με vpn στη συσκευή. Το γεγονός ότι πληρώνεις για το adguard δεν το κάνει περισσότερο ασφαλές από ένα free. Επίσης το adclear είναι σε beta και οι devs εξετάζουν διάφορα business plans για το μέλλον. Επειδή έχω χρησιμοποιήσει και adguard και Block this και το adclear, καταθέτω την άποψη ότι το adguard δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω από το free προς το παρόν adclear. Αν σκέφτεται κανείς να προβεί σε αγορά του adguard, ίσως να θέλει να ρίξει μια ματιά στο adclear κ αν τον καλύπτει να γλιτώσει κάποια αρκετά λεφτά. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Η καλύτερη εφαρμογή είναι η Disconnect pro for Samsung απο το galaxy app store. Φτανει να την πετύχεις σε προσφορά γιατί είναι ακριβή. Από τότε που την έβαλα (δωρεάν από μια προσφορά 2-3 ημερων) δεν έχω ξαναδεί διαφήμιση σε εφαρμογή. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 (edited) Netguard xda δείτε λίγο open source περνάς το hosts file της επιλογής σου και διαφημίσεις τέλος Μια ακόμη δωρεάν εναλλακτική ειναι το Adhell - προυποθέτει να έχεις Knox Sent from my SM-G935F using Tapatalk Edited January 8, 2017 by arisgrc1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Η καλύτερη εφαρμογή είναι η Disconnect pro for Samsung απο το galaxy app store. Φτανει να την πετύχεις σε προσφορά γιατί είναι ακριβή. Από τότε που την έβαλα (δωρεάν από μια προσφορά 2-3 ημερων) δεν έχω ξαναδεί διαφήμιση σε εφαρμογή. Ένα link??? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Ένα link??? http://www.samsungapps.com/appquery/appDetail.as?appId=com.disconnectandroidfirewall&cntyTxt=202&equipID=SM-G935F Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 http://www.samsungapps.com/appquery/appDetail.as?appId=com.disconnectandroidfirewall&cntyTxt=202&equipID=SM-G935F Ευχαριστώ.. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Ευχαριστώ.. Τίποτε. Πάντως θεωρώ ότι είναι ακριβή, αλλά με άλλους 2 φίλους μου που την βάλαμε όλοι με την τότε προσφορά πάντως, σχολιάζουμε ότι είναι πολύ καλή περίπτωση. Πχ στο tapatalk δεν βλέπω καθόλου διαφημίσεις στο S7e σε σύγκριση με το HTC oneM7. Σε κάθε περίπτωση ένα check στο internet για το πως λειτουργεί και αν είναι αποτελεσματική θα βοηθήσει. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Τίποτε. Πάντως θεωρώ ότι είναι ακριβή, αλλά με άλλους 2 φίλους μου που την βάλαμε όλοι με την τότε προσφορά πάντως, σχολιάζουμε ότι είναι πολύ καλή περίπτωση. Πχ στο tapatalk δεν βλέπω καθόλου διαφημίσεις στο S7e σε σύγκριση με το HTC oneM7. Σε κάθε περίπτωση ένα check στο internet για το πως λειτουργεί και αν είναι αποτελεσματική θα βοηθήσει. Δεν ειναι τελεια...δεν θα εδινα 23~ ευρω. Στο extratorrent για παραδειγμα εχω ads αριστερα και κατω..αλλα στα περισσοτερα sites κανει αυτο που πρεπει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Δεν ειναι τελεια...δεν θα εδινα 23~ ευρω. Στο extratorrent για παραδειγμα εχω ads αριστερα και κατω..αλλα στα περισσοτερα sites κανει αυτο που πρεπει :) Ήταν αρκετά ακριβότερη πριν (€35+). Εμένα σε συνδυασμό και με τον browser της samsung μου κάθεται τέλεια στο σύνολο της συσκεύης γιατί δεν βλέπω διαφημίσεις πουθενά πλέον. Εν τω μεταξύ μου έκανε εντύπωση που θέλει να εγκαταστήσεις το myknox πριν, αλλά μετά ευτυχώς μπορείςνα το βγάλεις. Σε κάθε περίπτωση είναι ότι βολεύει τον καθένα και ανάλογα και την συσκευή φυσικά. πχ Σε ένα lenovo tab που δουλεύω, έχω κάνει root και έχω εγκαταστήσει (side loaded) adblock plus και σαν browser τον firefox με adblock plus. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts