Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή χρονιά παιδιά!

Να ρωτήσω. Φορτίζετε στη γρήγορη φόρτιση ή όχι? Εγώ την έχω απενεργοποιήσει γιατί φοβάμαι μη φθαρεί πιο γρήγορα η μπαταρία.

Αλλά η αλήθεια είναι πως θα με βόλευε λόγω δουλειάς να φορτίζει πιο γρήγορα πριν φύγω.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Be the change you wish to see in the world! 🧿

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλημέρα και καλή χρονιά!

Συγνώμη για το off topic ερωτημα αμα ειναι.... αλλα υπάρχει καποια εφαρμογή εκτος το health της Samsung που να διαβάζει καρδιακό ρυθμό απο τον αισθητήρα της συσκευής;;;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να ρωτήσω. Φορτίζετε στη γρήγορη φόρτιση ή όχι? Εγώ την έχω απενεργοποιήσει γιατί φοβάμαι μη φθαρεί πιο γρήγορα η μπαταρία.

Αλλά η αλήθεια είναι πως θα με βόλευε λόγω δουλειάς να φορτίζει πιο γρήγορα πριν φύγω.

Στην αργη.. Γιατί στην γρήγορη θερμαίνεται και χαλάει η μπαταρία ποιο γρήγορα..

Καλημέρα και καλή χρονιά να έχουμε!

Όχι, δεν θα επηρεάσει τη μπαταρία αν φορτίζεται γρήγορα κάποιες φορές. Εγώ πχ το βράδυ το βάζω στη κανονική φόρτιση και πολλές φορές όταν γυρνάω από τη δουλειά και χρειάζομαι μέχρι το τέλος της μέρας περισσότερη μπαταρία από όσο μου έχει απομείνει, το βάζω στη γρήγορη φόρτιση.

Γενικά δε κάνει καλό συνέχεια να το φροντίζουμε με γρήγορη φόρτιση, πρωί βράδυ δηλαδή.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Φιλε μου η γρήγορη φορτιση υπάρχει για να μας εξυπηρετεί αν την χρειάζεσαι βαλτο στο γρήγορο δεν υπάρχει θέμα.

Που είναι αυτη η ρύθμιση της γρήγορης και της αργής φόρτισης που λέτε?

Δε λετε να πειραζει που μια φορα καθως φορτιζε γρηγορα εβγαλα το συρμα και κλικαρα το αργα ε?

Υπαρχει καμια εφαρμογη που ανοιγει την οθονη οταν εχω μυνημα? Α'λα iphone?

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Που είναι αυτη η ρύθμιση της γρήγορης και της αργής φόρτισης που λέτε?

Δεν το εχω ψαξει ποτέ, λογικα στην μπαταρία θα είναι.

Καλησπέρα στην παρέα και καλή χρονιά!

Νέος κάτοχος του s7 edge και ακόμα είμαι στη μετάβαση σε android μετά απο μια 8ετια iOS :P

To τηλέφωνο είναι από skroutz φυσικά, αλλά δεν ήξερα όλα αυτά για branded και unbranded συσκευές. Τέλος πάντων το link του μαγαζιού έλεγε οτι είναι branded EU. Όταν το παρέλαβα, στην ταινία ασφαλείας έγραφε "european sim card only", ούτε σε πια χώρα είναι branded ούτε σε πια εταιρεία κινητής....Όταν το ανοίγεις δεν εμφανίζει κανένα λογότυπο τύπου "cosmote, vodafone" αλλά ούτε και έχει καμία επιπλέον εφαρμογή πέρα των βασικών της samsung....οι απορίες μου είναι οι εξείς:

1. Υπάρχει τρόπος να δω αν είναι τελικά branded or unbranded? Και αν είναι σε τι πάροχο? Το ότι είναι EU σημαίνει ότι αν πάω π.χ. Αμερική δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω αμερικάνικη sim?

2. Αντί να μου γράφει 4G or 4G+ στη μπάρα πάνω όπως σε αντίστοιχες συσκευές γνωστών μου που το έλεγξα, μου γράφει LTE or LTE+. Γιατί το κάνει αυτό? Είναι διαφορετικό?

Ευχαριστώ!

χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους

για το branded σου απάντησε ο makouin

european sim only σημαίνει ότι είναι region lock και για να ξεκλειδωθεί χρειάζεται να βάλεις μια ευρωπαϊκή sim και να κάνεις μία η περισσότερες κλήσεις (5-10 λεπτά ομιλίας σε ευρωπαϊκό δίκτυο είναι αρκετό) μετά από αυτό το τηλέφωνο γίνεται free sim και δουλεύει παντού με οποιοδήποτε nano sim

4g-lte είναι το ίδιο, σε κάποιες χώρες εμφανίζεται ως lte/lte+ (πχ γερμανία) στις περισσότερες 4g/4g+ (ελλάδα)

καλορίζικο να είναι φίλε μου.

Edited by SpyGlass

Ενα αλλο που παρατήρησα εμφανίζει το hd οταν μιλαμε δίπλα στον χρόνο που μιλάμε!έχει όντως διαφορά στην φωνή..ποιό clear!
I Want To Believe

Υπαρχει καμια εφαρμογη που ανοιγει την οθονη οταν εχω μυνημα? Α'λα iphone?

Screen notifications στο play store

Sent from my s7 edge

Samsung galaxy s21+

Καλησπέρα παιδιά χρόνια πολλά!

έχω παρατηρήσει με όλες τις beta μου κρασαρει η μουσική μετά από κάθε boot και με την τελευταία είχα κάποια θέματα με τις κλήσεις δεν μπορούσα να απαντήσω σε τηλ που χτυπούσε. δεν μου έχει ξανά τύχει από τότε αλλά είμαι περίεργος αν το έχει συναντήσει κάποιος άλλος?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους παιδιά.Να ρωτήσω προσπαθώ να βάλω έναν λογαριασμό hotmail στην εφαρμογή που έχει το κινητό αυτήν που λέει email και δεν μου τον παιρνει.gmail και yahoo τους παιρνει κανονικά.στον hotmail γράφει έλεγχος εισερχομένων διακοσμητή και εκεί μενει

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους παιδιά.Να ρωτήσω προσπαθώ να βάλω έναν λογαριασμό hotmail στην εφαρμογή που έχει το κινητό αυτήν που λέει email και δεν μου τον παιρνει.gmail και yahoo τους παιρνει κανονικά.στον hotmail γράφει έλεγχος εισερχομένων διακοσμητή και εκεί μενει

Κατι γίνεται με το Hotmail υπάρχει θέμα γενικά

Καλημερα και καλη χρονια! Ναι ειχα και εγω θεμα με το hotmail και Την στοκ εφαρμογή αλλα αστο κανα 5λεπτό θα κανει την αποδοχη μετα! Δεν ξέρω γιατι αλλα αργει παρα πολυ να κανει τη επαλήθευση .μετα ειναι οκ!!!!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

22 ευρω λεει !

Είναι σε προσφορά https://stacksocial.com/sales/adguard-premium-lifetime-subscription-2 για 4 συσκευές(lifetime).

Now using S7 edge duos...

Η σιωπή είναι χρυσός :X

Καλησπέρα και χρόνια πολλά,

Καλή χρονιά σε όλους. Ασχολούμαι και προσπαθώ να βοηθήσω ένα ανιψιό μου που έχει θέμα με το δικό του S7 Edge από Kaiser shop. Στα καλά καθούμενα κολλάει και κάνει επανεκίνηση. Με smartswitch και ξανά φόρτωμα τη rom δεν έγινε δουλειά. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση, έχουν αναφερθεί παρόμοια περιστατικά; Αν χρειαστεί service στη Θεσσαλονίκη, που πάμε για πιο άμεση εξυπηρέτηση; Σας κούρασα λίγο, αλλά εγώ ''θα βγάλω το φιδι από την τρύπα'' τουλάχιστον να κάνω τις λιγότερες φασαριόζικες κινήσεις.

Και πάλι Καλή Χρονιά σε όλους!

Καλή χρονιά σε όλους. Ασχολούμαι και προσπαθώ να βοηθήσω ένα ανιψιό μου που έχει θέμα με το δικό του S7 Edge από Kaiser shop. Στα καλά καθούμενα κολλάει και κάνει επανεκίνηση. Με smartswitch και ξανά φόρτωμα τη rom δεν έγινε δουλειά. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση, έχουν αναφερθεί παρόμοια περιστατικά; Αν χρειαστεί service στη Θεσσαλονίκη, που πάμε για πιο άμεση εξυπηρέτηση; Σας κούρασα λίγο, αλλά εγώ ''θα βγάλω το φιδι από την τρύπα'' τουλάχιστον να κάνω τις λιγότερες φασαριόζικες κινήσεις.

Δοκιμασε να στησεις το τηλεφωνο απο την αρχη μπορει καποια εφαρμογη που εχει κρατησει back up το smart switch να κανει την ζημια , αν το στησεις απο την αρχη περνα 1-1 της εφαρμογες να δεις αν συνεχιζει να το κανει

Απο σερβισ θεσσαλονικη καλυτερη εξυπηρετηση ειχα στο My service (Β.Ολγας 140)

Δοκιμασε να στησεις το τηλεφωνο απο την αρχη μπορει καποια εφαρμογη που εχει κρατησει back up το smart switch να κανει την ζημια , αν το στησεις απο την αρχη περνα 1-1 της εφαρμογες να δεις αν συνεχιζει να το κανει

Απο σερβισ θεσσαλονικη καλυτερη εξυπηρετηση ειχα στο My service (Β.Ολγας 140)

Το δοκιμάσαμε 3 φορές μια καμία βελτίωση. Μάλλον θα πάει για My Service. Ευχαριστώ πολύ.

δυστυχώς θα πρέπει να επισκεφτείς το σέρβις (στο samsung support για mobile βάζοντας το ταχυδρομικό κώδικα θα βρεις το πλησιέστερο, νομίζω ότι είναι 2 έτσι κι αλλιώς) γιατί από αυτό που περιγράφεις χρειάζεται αλλαγή μητρικής πλακέτας.

δυστυχώς θα πρέπει να επισκεφτείς το σέρβις (στο samsung support για mobile βάζοντας το ταχυδρομικό κώδικα θα βρεις το πλησιέστερο, νομίζω ότι είναι 2 έτσι κι αλλιώς) γιατί από αυτό που περιγράφεις χρειάζεται αλλαγή μητρικής πλακέτας.

Άρα service και μάλλον Όλγας 140. Τουλάχιστον γίνεται σύντομα ή θα περιμένουμε καιρό;

Άρα service και μάλλον Όλγας 140. Τουλάχιστον γίνεται σύντομα ή θα περιμένουμε καιρό;

εξαρτάται από το φόρτο εργασίας - απόθεμα ανταλακτικω, λογικά θα παραλάβεις την ίδια μέρα!

μη ξεχάσεις να αναφέρεις τις ενέργειες που έκανες ώστε να μη χαθεί χρόνος στο σέρβις.

εξαρτάται από το φόρτο εργασίας - απόθεμα ανταλακτικω, λογικά θα παραλάβεις την ίδια μέρα!

μη ξεχάσεις να αναφέρεις τις ενέργειες που έκανες ώστε να μη χαθεί χρόνος στο σέρβις.

Τέλεια, θα το κάνω. Ευχαριστώ πολύ!

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned