halo Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλημέρα και καλή χρονιά παιδιά! Να ρωτήσω. Φορτίζετε στη γρήγορη φόρτιση ή όχι? Εγώ την έχω απενεργοποιήσει γιατί φοβάμαι μη φθαρεί πιο γρήγορα η μπαταρία. Αλλά η αλήθεια είναι πως θα με βόλευε λόγω δουλειάς να φορτίζει πιο γρήγορα πριν φύγω. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλημέρα και καλή χρονιά! Συγνώμη για το off topic ερωτημα αμα ειναι.... αλλα υπάρχει καποια εφαρμογή εκτος το health της Samsung που να διαβάζει καρδιακό ρυθμό απο τον αισθητήρα της συσκευής;;; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα και καλή χρονιά παιδιά! Να ρωτήσω. Φορτίζετε στη γρήγορη φόρτιση ή όχι? Εγώ την έχω απενεργοποιήσει γιατί φοβάμαι μη φθαρεί πιο γρήγορα η μπαταρία. Αλλά η αλήθεια είναι πως θα με βόλευε λόγω δουλειάς να φορτίζει πιο γρήγορα πριν φύγω. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στην αργη.. Γιατί στην γρήγορη θερμαίνεται και χαλάει η μπαταρία ποιο γρήγορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλημέρα και καλή χρονιά παιδιά! Να ρωτήσω. Φορτίζετε στη γρήγορη φόρτιση ή όχι? Εγώ την έχω απενεργοποιήσει γιατί φοβάμαι μη φθαρεί πιο γρήγορα η μπαταρία. Αλλά η αλήθεια είναι πως θα με βόλευε λόγω δουλειάς να φορτίζει πιο γρήγορα πριν φύγω. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα και καλή χρονιά να έχουμε! Όχι, δεν θα επηρεάσει τη μπαταρία αν φορτίζεται γρήγορα κάποιες φορές. Εγώ πχ το βράδυ το βάζω στη κανονική φόρτιση και πολλές φορές όταν γυρνάω από τη δουλειά και χρειάζομαι μέχρι το τέλος της μέρας περισσότερη μπαταρία από όσο μου έχει απομείνει, το βάζω στη γρήγορη φόρτιση. Γενικά δε κάνει καλό συνέχεια να το φροντίζουμε με γρήγορη φόρτιση, πρωί βράδυ δηλαδή. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλημέρα και καλή χρονιά παιδιά! Να ρωτήσω. Φορτίζετε στη γρήγορη φόρτιση ή όχι? Εγώ την έχω απενεργοποιήσει γιατί φοβάμαι μη φθαρεί πιο γρήγορα η μπαταρία. Αλλά η αλήθεια είναι πως θα με βόλευε λόγω δουλειάς να φορτίζει πιο γρήγορα πριν φύγω. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλε μου η γρήγορη φορτιση υπάρχει για να μας εξυπηρετεί αν την χρειάζεσαι βαλτο στο γρήγορο δεν υπάρχει θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Που είναι αυτη η ρύθμιση της γρήγορης και της αργής φόρτισης που λέτε? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Δε λετε να πειραζει που μια φορα καθως φορτιζε γρηγορα εβγαλα το συρμα και κλικαρα το αργα ε? Υπαρχει καμια εφαρμογη που ανοιγει την οθονη οταν εχω μυνημα? Α'λα iphone? Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Που είναι αυτη η ρύθμιση της γρήγορης και της αργής φόρτισης που λέτε? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν το εχω ψαξει ποτέ, λογικα στην μπαταρία θα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Για ad block δείτε το adclear από xda. Δωρεάν και πάρα πολύ δυνατό. https://labs.xda-developers.com/store/app/com.seven.adclear Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Ρυθμίσεις-Μπαταρία, & εκεί τέρμα κάτω υπάρχει η επιλογή για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της γρήγορης φόρτισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 (edited) Καλησπέρα στην παρέα και καλή χρονιά! Νέος κάτοχος του s7 edge και ακόμα είμαι στη μετάβαση σε android μετά απο μια 8ετια iOS :P To τηλέφωνο είναι από skroutz φυσικά, αλλά δεν ήξερα όλα αυτά για branded και unbranded συσκευές. Τέλος πάντων το link του μαγαζιού έλεγε οτι είναι branded EU. Όταν το παρέλαβα, στην ταινία ασφαλείας έγραφε "european sim card only", ούτε σε πια χώρα είναι branded ούτε σε πια εταιρεία κινητής....Όταν το ανοίγεις δεν εμφανίζει κανένα λογότυπο τύπου "cosmote, vodafone" αλλά ούτε και έχει καμία επιπλέον εφαρμογή πέρα των βασικών της samsung....οι απορίες μου είναι οι εξείς: 1. Υπάρχει τρόπος να δω αν είναι τελικά branded or unbranded? Και αν είναι σε τι πάροχο? Το ότι είναι EU σημαίνει ότι αν πάω π.χ. Αμερική δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω αμερικάνικη sim? 2. Αντί να μου γράφει 4G or 4G+ στη μπάρα πάνω όπως σε αντίστοιχες συσκευές γνωστών μου που το έλεγξα, μου γράφει LTE or LTE+. Γιατί το κάνει αυτό? Είναι διαφορετικό? Ευχαριστώ! χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους για το branded σου απάντησε ο makouin european sim only σημαίνει ότι είναι region lock και για να ξεκλειδωθεί χρειάζεται να βάλεις μια ευρωπαϊκή sim και να κάνεις μία η περισσότερες κλήσεις (5-10 λεπτά ομιλίας σε ευρωπαϊκό δίκτυο είναι αρκετό) μετά από αυτό το τηλέφωνο γίνεται free sim και δουλεύει παντού με οποιοδήποτε nano sim 4g-lte είναι το ίδιο, σε κάποιες χώρες εμφανίζεται ως lte/lte+ (πχ γερμανία) στις περισσότερες 4g/4g+ (ελλάδα) καλορίζικο να είναι φίλε μου. Edited January 1, 2017 by SpyGlass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Ενα αλλο που παρατήρησα εμφανίζει το hd οταν μιλαμε δίπλα στον χρόνο που μιλάμε!έχει όντως διαφορά στην φωνή..ποιό clear! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Υπαρχει καμια εφαρμογη που ανοιγει την οθονη οταν εχω μυνημα? Α'λα iphone? Screen notifications στο play store Sent from my s7 edge Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Screen notifications στο play store Sent from my s7 edge Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλησπέρα παιδιά χρόνια πολλά! έχω παρατηρήσει με όλες τις beta μου κρασαρει η μουσική μετά από κάθε boot και με την τελευταία είχα κάποια θέματα με τις κλήσεις δεν μπορούσα να απαντήσω σε τηλ που χτυπούσε. δεν μου έχει ξανά τύχει από τότε αλλά είμαι περίεργος αν το έχει συναντήσει κάποιος άλλος? Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους παιδιά.Να ρωτήσω προσπαθώ να βάλω έναν λογαριασμό hotmail στην εφαρμογή που έχει το κινητό αυτήν που λέει email και δεν μου τον παιρνει.gmail και yahoo τους παιρνει κανονικά.στον hotmail γράφει έλεγχος εισερχομένων διακοσμητή και εκεί μενει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους παιδιά.Να ρωτήσω προσπαθώ να βάλω έναν λογαριασμό hotmail στην εφαρμογή που έχει το κινητό αυτήν που λέει email και δεν μου τον παιρνει.gmail και yahoo τους παιρνει κανονικά.στον hotmail γράφει έλεγχος εισερχομένων διακοσμητή και εκεί μενει Κατι γίνεται με το Hotmail υπάρχει θέμα γενικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Καλημερα και καλη χρονια! Ναι ειχα και εγω θεμα με το hotmail και Την στοκ εφαρμογή αλλα αστο κανα 5λεπτό θα κανει την αποδοχη μετα! Δεν ξέρω γιατι αλλα αργει παρα πολυ να κανει τη επαλήθευση .μετα ειναι οκ!!!! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 22 ευρω λεει ! Είναι σε προσφορά https://stacksocial.com/sales/adguard-premium-lifetime-subscription-2 για 4 συσκευές(lifetime). Now using S7 edge duos... Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulalexis Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά, Καλή χρονιά σε όλους. Ασχολούμαι και προσπαθώ να βοηθήσω ένα ανιψιό μου που έχει θέμα με το δικό του S7 Edge από Kaiser shop. Στα καλά καθούμενα κολλάει και κάνει επανεκίνηση. Με smartswitch και ξανά φόρτωμα τη rom δεν έγινε δουλειά. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση, έχουν αναφερθεί παρόμοια περιστατικά; Αν χρειαστεί service στη Θεσσαλονίκη, που πάμε για πιο άμεση εξυπηρέτηση; Σας κούρασα λίγο, αλλά εγώ ''θα βγάλω το φιδι από την τρύπα'' τουλάχιστον να κάνω τις λιγότερες φασαριόζικες κινήσεις. Και πάλι Καλή Χρονιά σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά, Καλή χρονιά σε όλους. Ασχολούμαι και προσπαθώ να βοηθήσω ένα ανιψιό μου που έχει θέμα με το δικό του S7 Edge από Kaiser shop. Στα καλά καθούμενα κολλάει και κάνει επανεκίνηση. Με smartswitch και ξανά φόρτωμα τη rom δεν έγινε δουλειά. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση, έχουν αναφερθεί παρόμοια περιστατικά; Αν χρειαστεί service στη Θεσσαλονίκη, που πάμε για πιο άμεση εξυπηρέτηση; Σας κούρασα λίγο, αλλά εγώ ''θα βγάλω το φιδι από την τρύπα'' τουλάχιστον να κάνω τις λιγότερες φασαριόζικες κινήσεις. Και πάλι Καλή Χρονιά σε όλους! Δοκιμασε να στησεις το τηλεφωνο απο την αρχη μπορει καποια εφαρμογη που εχει κρατησει back up το smart switch να κανει την ζημια , αν το στησεις απο την αρχη περνα 1-1 της εφαρμογες να δεις αν συνεχιζει να το κανει Απο σερβισ θεσσαλονικη καλυτερη εξυπηρετηση ειχα στο My service (Β.Ολγας 140) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulalexis Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Δοκιμασε να στησεις το τηλεφωνο απο την αρχη μπορει καποια εφαρμογη που εχει κρατησει back up το smart switch να κανει την ζημια , αν το στησεις απο την αρχη περνα 1-1 της εφαρμογες να δεις αν συνεχιζει να το κανει Απο σερβισ θεσσαλονικη καλυτερη εξυπηρετηση ειχα στο My service (Β.Ολγας 140) Το δοκιμάσαμε 3 φορές μια καμία βελτίωση. Μάλλον θα πάει για My Service. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά, Καλή χρονιά σε όλους. Ασχολούμαι και προσπαθώ να βοηθήσω ένα ανιψιό μου που έχει θέμα με το δικό του S7 Edge από Kaiser shop. Στα καλά καθούμενα κολλάει και κάνει επανεκίνηση. Με smartswitch και ξανά φόρτωμα τη rom δεν έγινε δουλειά. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση, έχουν αναφερθεί παρόμοια περιστατικά; Αν χρειαστεί service στη Θεσσαλονίκη, που πάμε για πιο άμεση εξυπηρέτηση; Σας κούρασα λίγο, αλλά εγώ ''θα βγάλω το φιδι από την τρύπα'' τουλάχιστον να κάνω τις λιγότερες φασαριόζικες κινήσεις. Και πάλι Καλή Χρονιά σε όλους! δυστυχώς θα πρέπει να επισκεφτείς το σέρβις (στο samsung support για mobile βάζοντας το ταχυδρομικό κώδικα θα βρεις το πλησιέστερο, νομίζω ότι είναι 2 έτσι κι αλλιώς) γιατί από αυτό που περιγράφεις χρειάζεται αλλαγή μητρικής πλακέτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulalexis Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 δυστυχώς θα πρέπει να επισκεφτείς το σέρβις (στο samsung support για mobile βάζοντας το ταχυδρομικό κώδικα θα βρεις το πλησιέστερο, νομίζω ότι είναι 2 έτσι κι αλλιώς) γιατί από αυτό που περιγράφεις χρειάζεται αλλαγή μητρικής πλακέτας. Άρα service και μάλλον Όλγας 140. Τουλάχιστον γίνεται σύντομα ή θα περιμένουμε καιρό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Άρα service και μάλλον Όλγας 140. Τουλάχιστον γίνεται σύντομα ή θα περιμένουμε καιρό; εξαρτάται από το φόρτο εργασίας - απόθεμα ανταλακτικω, λογικά θα παραλάβεις την ίδια μέρα! μη ξεχάσεις να αναφέρεις τις ενέργειες που έκανες ώστε να μη χαθεί χρόνος στο σέρβις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulalexis Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 εξαρτάται από το φόρτο εργασίας - απόθεμα ανταλακτικω, λογικά θα παραλάβεις την ίδια μέρα! μη ξεχάσεις να αναφέρεις τις ενέργειες που έκανες ώστε να μη χαθεί χρόνος στο σέρβις. Τέλεια, θα το κάνω. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts