tresor_jim Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 (edited) Ιεροσυλία να κονταροχτυπιεται το s7 edge με το mi mix το οποίο έχει μέτρια κάμερα άρα αυτομάτως δεν μπορεί να βγει κινητό της χρονιάς 2016. Πιστεύω η συσκευή μας θα κερδίσει στο τέλος τον τίτλο γιατί έχει όλο το πακέτο Edited December 24, 2016 by tresor_jim Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Συμφωνω και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Ιεροσυλία να κονταροχτυπιεται το s7 edge με το mi max το οποίο έχει μέτρια κάμερα άρα αυτομάτως δεν μπορεί να βγει κινητό της χρονιάς 2016. Πιστεύω η συσκευή μας θα κερδίσει στο τέλος τον τίτλο γιατί έχει όλο το πακέτο Και να μην κερδίσει, σημασία έχει ότι είναι το καλύτερο και ότι το έχουμε. Τώρα από τίτλους, ας τους χαρούν οι εταιρείες. ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω το κινητό 6 μήνες και αυτό που με χαλάει είναι πως τα έχει κάνει μαντάρα με τις επαφές Και εξηγούμαι... Κάθε φορά που είτε κάνω αναβάθμιση είτε περνάω άλλη ρομ και κάνω επαναφορά των αρχείων οι επαφές μπορεί να επανέρχονται αλλά η εικόνα που έχω βάλει σε κάποιες από αυτές είναι πάντα σε κακή ανάλυση. Ψάχνοντας δεν έχω βρει πως να τις αποθηκεύσω και να τις εμφανίζει όπως πριν με αποτέλεσμα να κάθομαι και να κάνω ξανά τη διαδικασία Τόσο δύσκολο είναι ή κάνω κάτι λάθος? Πάντα γίνεται αυτό με τις φωτογραφίες επαφών. Εγώ το έχω πάθει σε όλες τις συσκευές μετά από επαναφορά.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Ξαφνικά από χθες το βράδυ έχω τρελό Light bleed στην αριστερά πλευρά της οθόνης. Θα το στείλω μετά τις γιορτές αλλά έχω ξενερώσει πάρα πολύ. Εννοείται ότι δεν έχει πέσει ποτέ κάτω και δεν υπάρχει κανένα χτύπημα. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Τη τελευταία εβδομάδα η μπαταρία πέφτει σα νεράκι. Εκεί που έβγαζα 5ωρο οθόνη τώρα βγάζω 3ωρο. Έχω κάνει πολλές επανεκκινήσεις τη συσκευή μήπως τρέχει τίποτα από πίσω αλλά και πάλι μάταια. Υποψιάζομαι μήπως φταίει η τελευταία αναβάθμιση του Facebook messenger μιας και η συγκεκριμένη πλέον lagάρει τρελά. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Ξαφνικά από χθες το βράδυ έχω τρελό Light bleed στην αριστερά πλευρά της οθόνης. Θα το στείλω μετά τις γιορτές αλλά έχω ξενερώσει πάρα πολύ. Εννοείται ότι δεν έχει πέσει ποτέ κάτω και δεν υπάρχει κανένα χτύπημα. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Στο επίσημο σέρβις που θα το πας δεν θα καταλάβεις διαφορά από ενα καινούριο. Μάλιστα επειδή αλλάζουν και το μπεζελ αν τυχόν το χεις χτυπήσει πουθενά, θα αλλάζει και αυτό στα πλαίσια της εγγύησης. Έχω αλλάξει και εγώ οθόνη από καμμένο πιξελ. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Στο επίσημο σέρβις που θα το πας δεν θα καταλάβεις διαφορά από ενα καινούριο. Μάλιστα επειδή αλλάζουν και το μπεζελ αν τυχόν το χεις χτυπήσει πουθενά, θα αλλάζει και αυτό στα πλαίσια της εγγύησης. Έχω αλλάξει και εγώ οθόνη από καμμένο πιξελ. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πίστεψε με είναι τρομερά έντονο (και ενοχλητικό) και μπορεί να το καταλάβει οποιοσδήποτε χωρίς να το βάλει δίπλα σε κάποιο άλλο Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Πίστεψε με είναι τρομερά έντονο (και ενοχλητικό) και μπορεί να το καταλάβει οποιοσδήποτε χωρίς να το βάλει δίπλα σε κάποιο άλλο Εννοώ ότι στο σέρβις κάνουν πολύ καλή δουλειά. Θα το παραλαβεις σαν καινούριο Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Οσοι ειστε nougat beta 1 εχετε πρόβλημα με τα βίντεο στο instagram;να δειτε απο χρηστες οπως και ιστοριες... Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Τη τελευταία εβδομάδα η μπαταρία πέφτει σα νεράκι. Εκεί που έβγαζα 5ωρο οθόνη τώρα βγάζω 3ωρο. Έχω κάνει πολλές επανεκκινήσεις τη συσκευή μήπως τρέχει τίποτα από πίσω αλλά και πάλι μάταια. Υποψιάζομαι μήπως φταίει η τελευταία αναβάθμιση του Facebook messenger μιας και η συγκεκριμένη πλέον lagάρει τρελά. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Βάλανε νέα χαρακτηριστικά και κλασσικά κολλάει το σύμπαν. Μακράν οι χειρότερες εφαρμογές που υπάρχουν. Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Τη τελευταία εβδομάδα η μπαταρία πέφτει σα νεράκι. Εκεί που έβγαζα 5ωρο οθόνη τώρα βγάζω 3ωρο. Έχω κάνει πολλές επανεκκινήσεις τη συσκευή μήπως τρέχει τίποτα από πίσω αλλά και πάλι μάταια. Υποψιάζομαι μήπως φταίει η τελευταία αναβάθμιση του Facebook messenger μιας και η συγκεκριμένη πλέον lagάρει τρελά. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Μπορεί να είναι και αυτές οι εφαρμογές που λες καθότι είναι επιεικώς απαράδεκτες αλλά είχα και εγώ τρελό drain και σε εμένα έφταιγε το μαμά widget που δείχνει τη RAM και τον εσωτερικό χώρο και κάνει και εκκαθάριση. Το έβγαλα απ την αρχική οθόνη και βουαλά όλα Ο.κ πάλι πράγμα που δε το περίμενα τόσο διαφορά, μάλλον είχε κολλήσει παρόλο που έκανα reset κάθε βράδυ :) Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Ιεροσυλία να κονταροχτυπιεται το s7 edge με το mi mix το οποίο έχει μέτρια κάμερα άρα αυτομάτως δεν μπορεί να βγει κινητό της χρονιάς 2016. Πιστεύω η συσκευή μας θα κερδίσει στο τέλος τον τίτλο γιατί έχει όλο το πακέτο Εγω πιστευω οτι το Mi Max λογο της ιδιαιτεροτητας με σχεδον ελαχιστα bezels βρ7σκεται στο προσκηνιο,αλλιως σαν συσκευη δεν λεει και πολλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Εγώ πάλι πιστεύω είναι ο ενθουσιασμός μερίδας κόσμου, που κυρίως εξαιτίας της οικονομικής ανέχειας, βλέπουν στους κινέζους τις μοναδικές τίμιες επιλογές κ "καταριούντε" samsung κ Σία επειδή πουλάνε "ακριβά". Πιθανώς να έχουν δίκιο λαμβάνοντας αυτές τις παραμέτρους υπόψιν. Το οικονομικό κομμάτι δε φτάνει κατά την προσωπική μου άποψη. Θέλουν πολλά ψωμιά οι Κινέζοι για να βγάλουν το "καλύτερο" smartphone ακόμα. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Εγώ πάλι πιστεύω είναι ο ενθουσιασμός μερίδας κόσμου, που κυρίως εξαιτίας της οικονομικής ανέχειας, βλέπουν στους κινέζους τις μοναδικές τίμιες επιλογές κ "καταριούντε" samsung κ Σία επειδή πουλάνε "ακριβά". Πιθανώς να έχουν δίκιο λαμβάνοντας αυτές τις παραμέτρους υπόψιν. Το οικονομικό κομμάτι δε φτάνει κατά την προσωπική μου άποψη. Θέλουν πολλά ψωμιά οι Κινέζοι για να βγάλουν το "καλύτερο" smartphone ακόμα. Γι'αυτό υπαρχει και η κατηγορία της vfm συσκευής. Επίσης το mi mix (& όχι max) δεν το λες και φθηνό. (σ.σ. 700€ και μάλιστα από Κίνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Και εγώ για το mi mix έλεγα το οποίο και πανάκριβο είναι και κάμερα από ότι έχουμε διαβάσει μέτριο είναι.. Παιδιά να ρωτήσω κάτι έχω πάρα πολλές φωτογραφίες σε συσκευή και κάρτα μνήμης όταν σβήνω κάποια κολλάει πολύ στο να γυρίσω στην επόμενη φωτογραφία. Έχω κάρτα της Σαμι 64 gb και νομίζω γρήγορη είναι. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Μπορεί να είναι και αυτές οι εφαρμογές που λες καθότι είναι επιεικώς απαράδεκτες αλλά είχα και εγώ τρελό drain και σε εμένα έφταιγε το μαμά widget που δείχνει τη RAM και τον εσωτερικό χώρο και κάνει και εκκαθάριση. Το έβγαλα απ την αρχική οθόνη και βουαλά όλα Ο.κ πάλι πράγμα που δε το περίμενα τόσο διαφορά, μάλλον είχε κολλήσει παρόλο που έκανα reset κάθε βράδυ :) Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωπ, λες να φταίει αυτό; Κι εγώ το έχω αυτό το widget από τον περασμένο Μάρτιο στην αρχική και στα καλά καθούμενα να τρώει μπαταρία; Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasko7 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 καληπσερα κ χρονια πολλα!!οπως λεει κ ο τιτλος εχω το συγκεκριμενο κινητο κανενα μηνα σε αψογη κατασταση με θηκη κτλπ,χωρις πτωση,χωρις τπτ...ψαφνικα μόλις τωρα το μισο κατω μερος της οθονης αναβοσβηνει συνεχως κ γρηγορα σαν να χαλα το πανελ της οθονης,μονο ομως το κατω μισο όπως είπα.αν παιζει ρολο πριν 4 μερες περιπου ξασφνικασ το κινητο έκανε ρεστορε μ´νο οτου αλλα τπτ αλλο απο τοτε.κανενας καμια γνωμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Εγώ πάλι πιστεύω είναι ο ενθουσιασμός μερίδας κόσμου, που κυρίως εξαιτίας της οικονομικής ανέχειας, βλέπουν στους κινέζους τις μοναδικές τίμιες επιλογές κ "καταριούντε" samsung κ Σία επειδή πουλάνε "ακριβά". Πιθανώς να έχουν δίκιο λαμβάνοντας αυτές τις παραμέτρους υπόψιν. Το οικονομικό κομμάτι δε φτάνει κατά την προσωπική μου άποψη. Θέλουν πολλά ψωμιά οι Κινέζοι για να βγάλουν το "καλύτερο" smartphone ακόμα. Από τους 100 που θα ψηφίσουν το s7 edge ενδεχομένως οι 40 να είναι ταυτόχρονα και κάτοχοι της συσκευής. Αντίστοιχα από τους 100 που θα ψηφίσουν το Mi Max είναι ζήτημα αν ένας το έχει δει έστω και από κοντά. Αντιλαμβανεσαι ποιανού η γνώμη έχει μεγαλύτερη σημασία. Καλώς ή κακώς (κακώς για εμένα γιατί θα ήθελα περισσότερες επιλογές και από άλλες εταιρείες) η Samsung έπαιξε μπάλα μόνη της φέτος. Μετά τα γεγονότα με το note 7 , η πρώτη θέση πάει στον αμέσως επόμενο...δηλαδή το S7 edge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Από τους 100 που θα ψηφίσουν το s7 edge ενδεχομένως οι 40 να είναι ταυτόχρονα και κάτοχοι της συσκευής. Αντίστοιχα από τους 100 που θα ψηφίσουν το Mi Max είναι ζήτημα αν ένας το έχει δει έστω και από κοντά. Αντιλαμβανεσαι ποιανού η γνώμη έχει μεγαλύτερη σημασία. Καλώς ή κακώς (κακώς για εμένα γιατί θα ήθελα περισσότερες επιλογές και από άλλες εταιρείες) η Samsung έπαιξε μπάλα μόνη της φέτος. Μετά τα γεγονότα με το note 7 , η πρώτη θέση πάει στον αμέσως επόμενο...δηλαδή το S7 edge. Το κακό είναι ότι και οι 100 που θα ψηφίσουν το Mi Mix ( άλλο το Max ) δεν θα αποδεχτούν τα σημεία που πάσχει η συσκευή μόνο και μόνο επειδή δεν τους ενδιαφέρει ( τότε γιατί να σκάσουν τόσα αφου τα βρίσκεις τα υπόλοιπα και σε πιο φθηνά ) ή επειδή έχει το σχέδιο ως WOW factor. Ενώ στο 7 edge μια χαρά βρίσκω άτομα που λένε τα αρνητικά του. Θα συμφωνήσω, δυστυχώς φέτος η Sammy έπαιξε μόνη της με το 7 edge ως το πιο ολοκληρωμένο σύνολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Ωπ, λες να φταίει αυτό; Κι εγώ το έχω αυτό το widget από τον περασμένο Μάρτιο στην αρχική και στα καλά καθούμενα να τρώει μπαταρία; Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω. Τελικά δεν ήταν αυτό μιας και το draining συνεχίζει. Είμαι σίγουρος ότι κάποιο update εφαρμογής ή των Google play services έχει κάνει τη ζημιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Μια γρήγορη ερώτηση, μπορει το Knox να γινει tripped μεσω εγκατάστασης κάποιας εφαρμογής η μονο με αποπειρα ροοτ? Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Χρονια πολλα σε ολους!κατοχος και εγω πλεον του s7 edge ,ερωτηση υπαρχει καποιο tempered glass που να καθετε καλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Μια γρήγορη ερώτηση, μπορει το Knox να γινει tripped μεσω εγκατάστασης κάποιας εφαρμογής η μονο με αποπειρα ροοτ? Μπορεί ναι αλλά κυρίως μέσω πειρατικών οι οποίες είναι modified. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Ρε παιδιά εγώ στην ψηφοφορία απλά έγραψα σχόλιο από κάτω έπρεπε να κάνω κάπου αλλού για την ψηφοφορία; βλέπω άλλους εκεί από κάτω κάνουν σχόλια η βάζουν φατσουλες! Επίσης για ταμπλετ το άφησα κενό. Δεν απαντάει κανεις άπτους αρχηγούς οπότε είπα εδώ να γράψω. Από τα σχόλια η συσκευή μας όπως όλοι περιμέναμε θα βγει εύκολα κινητό της χρονιάς μετά το φιάσκο με το νότε 7. Καλές γιορτές σε όλους Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 (edited) Από τους 100 που θα ψηφίσουν το s7 edge ενδεχομένως οι 40 να είναι ταυτόχρονα και κάτοχοι της συσκευής. Αντίστοιχα από τους 100 που θα ψηφίσουν το Mi Max είναι ζήτημα αν ένας το έχει δει έστω και από κοντά. Αντιλαμβανεσαι ποιανού η γνώμη έχει μεγαλύτερη σημασία. Καλώς ή κακώς (κακώς για εμένα γιατί θα ήθελα περισσότερες επιλογές και από άλλες εταιρείες) η Samsung έπαιξε μπάλα μόνη της φέτος. Μετά τα γεγονότα με το note 7 , η πρώτη θέση πάει στον αμέσως επόμενο...δηλαδή το S7 edge. Συμφωνω με τον Πανο..η καλυτερη συσκευη μακραν 2016 ειναι το s7 edge σε ολα.ακομα και στην μπαταρια οι κινεζιες που εβαλαν 4040mah παλι καλυτερους χρονους το s7 edge βγαζει συμφωνα με στοιχεια παντα! http://s30.postimg.org/dlvjr6lml/gsmarena_001.jpg http://s30.postimg.org/in2xsjt31/gsmarena_001_4.jpg http://s28.postimg.org/qlolw5xop/gsmarena_001_1.jpg http://s24.postimg.org/opovcuckx/gsmarena_001_5.jpg http://s30.postimg.org/fy3jory7x/gsmarena_001_3.jpg Οπως βλεπουμε την πρωτια την εχει το mate 8 αλλα ολα τα καινουρια κινεζικα τα παταει κατω το s7 edge! Edited December 25, 2016 by ernesto1983 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts