ccypruss000 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 (edited) Καλημερα σας παιδια και καλα χριστουγεννα να φτασουμε εχω παρατηρηση οτι μ ρουφαει παρα πολυ ευκολα και γρηγορα την μπαταρια τι μπορω να κανω ; Το εχω κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και το εστησα απο την αρχη σαν καινουργιο. Εβαλα μονο τις εφαρμογες που χρεισιμοποιηω και οχι σαβουρες που ειχα και πριν. Τωρα να δουμεν. Αλλα δεν πιστευω να φταιγαν οι εφαρμογες αλλα το ασφαλιστικο πακετο του Νοεμβριου που ακομα δεν πειρα αυτο του Δεκεμβριου. Λετε να φταιει το Facebook ; Edited December 23, 2016 by ccypruss000 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Καλημέρα και από εμενα και καλά χριστούγεννα σε όλους με υγεία έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το που το βγάζω από τον φορτιστεί κατευθείαν πέφτει 98 απλά με το που ανοίξω wifi και χωρίς να κάνω τίποτα άλλο και γενικά πέφτει γρήγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Καλημέρα και από εμενα και καλά χριστούγεννα σε όλους με υγεία έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το που το βγάζω από τον φορτιστεί κατευθείαν πέφτει 98 απλά με το που ανοίξω wifi και χωρίς να κάνω τίποτα άλλο και γενικά πέφτει γρήγορα Το ιδιο θεμα εχω και εγω. Εχει 4 μερες που το πηρα το κινητο. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Αν και η απάντηση ανήκει στο ανάλογο τόπικ της μπαταρίας.. Για το θέμα της απότομης πτώσης από το 100% στο 99 ή 98% αυτό που κάνω εγώ, είναι το εξής: κατά την φόρτιση και όταν έχει φτάσει στο 100% το σβήνω και το αφήνω να συνεχίσει την φόρτιση για 5,το πολύ 10 λεπτά. Το αφαιρώ από την φόρτιση και το ανάβω. Από το 100% πέφτει μετά από τουλάχιστον δέκα λεπτά χρήσης στο 99,98 κλπ. Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Αν και η απάντηση ανήκει στο ανάλογο τόπικ της μπαταρίας.. Για το θέμα της απότομης πτώσης από το 100% στο 99 ή 98% αυτό που κάνω εγώ, είναι το εξής: κατά την φόρτιση και όταν έχει φτάσει στο 100% το σβήνω και το αφήνω να συνεχίσει την φόρτιση για 5,το πολύ 10 λεπτά. Το αφαιρώ από την φόρτιση και το ανάβω. Από το 100% πέφτει μετά από τουλάχιστον δέκα λεπτά χρήσης στο 99,98 κλπ. Εγώ χθες το βραδυ το φόρτισα όλο κλειστό μόλις άναψε πασίνο το led το έβγαλα και δεν το άνοιξα και σήμερα είχα πάλι τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Οταν αναψει πράσινο αστο κανα 5 λεπτο ακόμα. Στα ψηλά όμως πέφτει εύκολα ειδικά αν έρχεσαι απο ιος που είναι κανα εικοσάλεπτο (κακώς) κολλημενο στο 100 Δείτε την συνολική εικόνα της μπαταρίας τα υπόλοιπα στο ανάλογο θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Μολις εβγαλε ενημερωση η btu 12,32mb https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161223/98c17c5f4366bb43f822c4fc5fda5185.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 (edited) καποια καλη εφαρμογη για να κλειδωνουμε εφαρμογες με το αποτυπωμα? θα προστεθει κατι τετοιο στο Nougat? Edited December 23, 2016 by marlboro man Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 (edited) 6 φορες εδώ (τωρα είμαι στην εκτη :lol:) και, πραγματι, είναι με διαφορα η καλυτερη υλοποιηση του 2016 Πισω και εγω στην παρεα. Οπου και να παω εδω καταληγω παλι. Ειναι το εβδομο s7 μεσα στο 2016 και λογικα το τελευταιο (τρια s7 edge, τρια s7 edge duos, ενα s7 απλο).Τελευταια συσκευη που δοκιμασα ηταν το ποκυ καλο LG G5 Duos που αν ειχε καλυτερη μπαταρια ισως με κρατουσε.Τωρα μονο το mate 9 με τρωει λιγο να δοκιμασω .... ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καποια καλη εφαρμογη για να κλειδωνουμε εφαρμογες με το αποτυπωμα? θα προστεθει κατι τετοιο στο Nougat? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sp.protector.free Edited December 23, 2016 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Έχω το κινητό 6 μήνες και αυτό που με χαλάει είναι πως τα έχει κάνει μαντάρα με τις επαφές Και εξηγούμαι... Κάθε φορά που είτε κάνω αναβάθμιση είτε περνάω άλλη ρομ και κάνω επαναφορά των αρχείων οι επαφές μπορεί να επανέρχονται αλλά η εικόνα που έχω βάλει σε κάποιες από αυτές είναι πάντα σε κακή ανάλυση. Ψάχνοντας δεν έχω βρει πως να τις αποθηκεύσω και να τις εμφανίζει όπως πριν με αποτέλεσμα να κάθομαι και να κάνω ξανά τη διαδικασία Τόσο δύσκολο είναι ή κάνω κάτι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Τελικά το πίσω γυαλί αλλάχτηκε με μόλις 59 ευρώ. Πάλι καλά την βγάλαμε σχετικά φτηνά. Ούτε μόνος σου δεν συμφέρει να το φτιάξεις. Σε μια ώρα το είχα από Samsung Πάτρας Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Τελικά το πίσω γυαλί αλλάχτηκε με μόλις 59 ευρώ. Πάλι καλά την βγάλαμε σχετικά φτηνά. Ούτε μόνος σου δεν συμφέρει να το φτιάξεις. Σε μια ώρα το είχα από Samsung Πάτρας Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εξαιρετικά φιλε και πολυ γρήγορα τέτοιες μέρες. Τι έπαθε δηλαδή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Εξαιρετικά φιλε και πολυ γρήγορα τέτοιες μέρες. Τι έπαθε δηλαδή? Δεν μου έπεσε . Σε μια μεγάλη τσέπη του μπουφαν εξωτερική μαλλον το χτύπησα κάπου. Γτ το είχα χωρίς θήκη. Τι να πω ήταν να γίνει. Τώρα πήρα spigen armor και την φόρεσα. Για να μην έχουμε άλλα.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xras Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Δεν μου έπεσε . Σε μια μεγάλη τσέπη του μπουφαν εξωτερική μαλλον το χτύπησα κάπου. Γτ το είχα χωρίς θήκη. Τι να πω ήταν να γίνει. Τώρα πήρα spigen armor και την φόρεσα. Για να μην έχουμε άλλα.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Aπο αδιαβροχοποίηση πως είναι τώρα? Σου είπαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Aπο αδιαβροχοποίηση πως είναι τώρα? Σου είπαν? Σαν καινουριο.Δεν εχει κανενα θεμα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergios30 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να κάνω ανάκτηση ενός βίντεο που διέγραψα κατά λάθος? ευχαριστώ εκ των προτέρων Κανένας με παρόμοιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Δε γίνεται να το ανακτήσεις αν δεν είχες εγκατεστημένη ήδη εφαρμογή ανάκτησης. Που προφανώς δεν είχες. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Δε γίνεται να το ανακτήσεις αν δεν είχες εγκατεστημένη ήδη εφαρμογή ανάκτησης. Που προφανώς δεν είχες. Εγώ παλιότερα(σε άλλη συσκευή) είχα ανακτήσει φώτος που είχα διαγράψει χωρίς να έχω από πριν εγκατεστημένη την εφαρμογή ανακτησης. Αν θέλει ο φίλος ας ψάξει στο Google search θα βρει πολλές εφαρμογές. Δεν θυμάμαι τώρα το όνομα της εφαρμογής... Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να κάνω ανάκτηση ενός βίντεο που διέγραψα κατά λάθος? ευχαριστώ εκ των προτέρων Που ηταν αποθηκευμένο στη μνήμη του κινητού η στην SD card; Αν ήταν στην καρτα βάλε την σε ενα SD reader και κανε ανάκτηση απο το PC. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergios30 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Βρήκα κάτι εφαρμογές αλλά έκανε ανάκτηση μόνο φώτο, ευχαριστώ πάντως για απαντησης, ήταν αποθηκευμένο στην συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Καλησπερα σας παιδια εχω ενα θεμα το νιωθω τωρα τελευταια δηλαδη να πατιονται αλλα των αλλων στην οθονη αφης και επισης το νιωθω να μην πατιεται καλα η οθονη αφης δεν ξερω μπορει και να ναι η ιδεα μ κανενας αλλος με τετοιο θεμα ή να παρατηρησε κατι τετοιο ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 για δοκιμασε αυτο λιγο.*#2663#κανε ενα pass!reboot μετα Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Υπάρχει τρόπος να αλλάξω την Φωτεινότητα στο always on display? Γιατι Σε σκοτάδι είναι πολύ χαμηλά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 για δοκιμασε αυτο λιγο.*#2663#κανε ενα pass!reboot μετα Τι Pass να κανω φιλε που το βλεπω αυτο ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Υπάρχει τρόπος να αλλάξω την Φωτεινότητα στο always on display? Γιατι Σε σκοτάδι είναι πολύ χαμηλά.... Δεν γίνεται, λειτουργεί με τον αισθητήρα φωτός. Οσο πιο λίγο φως τόσο πιο σκοτεινή γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts