Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα σας παιδια και καλα χριστουγεννα να φτασουμε εχω παρατηρηση οτι μ ρουφαει παρα πολυ ευκολα και γρηγορα την μπαταρια τι μπορω να κανω ;

Το εχω κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και το εστησα απο την αρχη σαν καινουργιο. Εβαλα μονο τις εφαρμογες που χρεισιμοποιηω και οχι σαβουρες που ειχα και πριν. Τωρα να δουμεν. Αλλα δεν πιστευω να φταιγαν οι εφαρμογες αλλα το ασφαλιστικο πακετο του Νοεμβριου που ακομα δεν πειρα αυτο του Δεκεμβριου. Λετε να φταιει το Facebook ;

Edited by ccypruss000

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλημέρα και από εμενα και καλά χριστούγεννα σε όλους με υγεία έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το που το βγάζω από τον φορτιστεί κατευθείαν πέφτει 98 απλά με το που ανοίξω wifi και χωρίς να κάνω τίποτα άλλο και γενικά πέφτει γρήγορα

spacer.png

Καλημέρα και από εμενα και καλά χριστούγεννα σε όλους με υγεία έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το που το βγάζω από τον φορτιστεί κατευθείαν πέφτει 98 απλά με το που ανοίξω wifi και χωρίς να κάνω τίποτα άλλο και γενικά πέφτει γρήγορα

Το ιδιο θεμα εχω και εγω. Εχει 4 μερες που το πηρα το κινητο.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Αν και η απάντηση ανήκει στο ανάλογο τόπικ της μπαταρίας..

Για το θέμα της απότομης πτώσης από το 100% στο 99 ή 98% αυτό που κάνω εγώ, είναι το εξής:

κατά την φόρτιση και όταν έχει φτάσει στο 100% το σβήνω και το αφήνω να συνεχίσει την φόρτιση για 5,το πολύ 10 λεπτά.

Το αφαιρώ από την φόρτιση και το ανάβω.

Από το 100% πέφτει μετά από τουλάχιστον δέκα λεπτά χρήσης στο 99,98 κλπ.

Treat me like i treat you..

Αν και η απάντηση ανήκει στο ανάλογο τόπικ της μπαταρίας..

Για το θέμα της απότομης πτώσης από το 100% στο 99 ή 98% αυτό που κάνω εγώ, είναι το εξής:

κατά την φόρτιση και όταν έχει φτάσει στο 100% το σβήνω και το αφήνω να συνεχίσει την φόρτιση για 5,το πολύ 10 λεπτά.

Το αφαιρώ από την φόρτιση και το ανάβω.

Από το 100% πέφτει μετά από τουλάχιστον δέκα λεπτά χρήσης στο 99,98 κλπ.

Εγώ χθες το βραδυ το φόρτισα όλο κλειστό μόλις άναψε πασίνο το led το έβγαλα και δεν το άνοιξα και σήμερα είχα πάλι τα ίδια

spacer.png

Οταν αναψει πράσινο αστο κανα 5 λεπτο ακόμα.

Στα ψηλά όμως πέφτει εύκολα ειδικά αν έρχεσαι απο ιος που είναι κανα εικοσάλεπτο (κακώς) κολλημενο στο 100

Δείτε την συνολική εικόνα της μπαταρίας τα υπόλοιπα στο ανάλογο θέμα

καποια καλη εφαρμογη για να κλειδωνουμε εφαρμογες με το αποτυπωμα?

θα προστεθει κατι τετοιο στο Nougat?

Edited by marlboro man

iphone 14 pro

6 φορες εδώ (τωρα είμαι στην εκτη :lol:) και, πραγματι, είναι με διαφορα η καλυτερη υλοποιηση του 2016

Πισω και εγω στην παρεα. Οπου και να παω εδω καταληγω παλι. Ειναι το εβδομο s7 μεσα στο 2016 και λογικα το τελευταιο (τρια s7 edge, τρια s7 edge duos, ενα s7 απλο).Τελευταια συσκευη που δοκιμασα ηταν το ποκυ καλο LG G5 Duos που αν ειχε καλυτερη μπαταρια ισως με κρατουσε.Τωρα μονο το mate 9 με τρωει λιγο να δοκιμασω ....

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καποια καλη εφαρμογη για να κλειδωνουμε εφαρμογες με το αποτυπωμα?

θα προστεθει κατι τετοιο στο Nougat?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sp.protector.free

Edited by panosf

Έχω το κινητό 6 μήνες και αυτό που με χαλάει είναι πως τα έχει κάνει μαντάρα με τις επαφές

Και εξηγούμαι...

Κάθε φορά που είτε κάνω αναβάθμιση είτε περνάω άλλη ρομ και κάνω επαναφορά των αρχείων οι επαφές μπορεί να επανέρχονται αλλά η εικόνα που έχω βάλει σε κάποιες από αυτές είναι πάντα σε κακή ανάλυση.

Ψάχνοντας δεν έχω βρει πως να τις αποθηκεύσω και να τις εμφανίζει όπως πριν με αποτέλεσμα να κάθομαι και να κάνω ξανά τη διαδικασία

Τόσο δύσκολο είναι ή κάνω κάτι λάθος?

Τελικά το πίσω γυαλί αλλάχτηκε με μόλις 59 ευρώ. Πάλι καλά την βγάλαμε σχετικά φτηνά. Ούτε μόνος σου δεν συμφέρει να το φτιάξεις. Σε μια ώρα το είχα από Samsung Πάτρας

Δημήτρης

Τελικά το πίσω γυαλί αλλάχτηκε με μόλις 59 ευρώ. Πάλι καλά την βγάλαμε σχετικά φτηνά. Ούτε μόνος σου δεν συμφέρει να το φτιάξεις. Σε μια ώρα το είχα από Samsung Πάτρας

Εξαιρετικά φιλε και πολυ γρήγορα τέτοιες μέρες.

Τι έπαθε δηλαδή?

Εξαιρετικά φιλε και πολυ γρήγορα τέτοιες μέρες.

Τι έπαθε δηλαδή?

Δεν μου έπεσε . Σε μια μεγάλη τσέπη του μπουφαν εξωτερική μαλλον το χτύπησα κάπου. Γτ το είχα χωρίς θήκη. Τι να πω ήταν να γίνει. Τώρα πήρα spigen armor και την φόρεσα. Για να μην έχουμε άλλα..

Δημήτρης

Δεν μου έπεσε . Σε μια μεγάλη τσέπη του μπουφαν εξωτερική μαλλον το χτύπησα κάπου. Γτ το είχα χωρίς θήκη. Τι να πω ήταν να γίνει. Τώρα πήρα spigen armor και την φόρεσα. Για να μην έχουμε άλλα..

Aπο αδιαβροχοποίηση πως είναι τώρα? Σου είπαν?

Aπο αδιαβροχοποίηση πως είναι τώρα? Σου είπαν?

Σαν καινουριο.Δεν εχει κανενα θεμα

Δημήτρης

Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να κάνω ανάκτηση ενός βίντεο που διέγραψα κατά λάθος? ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κανένας με παρόμοιο πρόβλημα?

Δε γίνεται να το ανακτήσεις αν δεν είχες εγκατεστημένη ήδη εφαρμογή ανάκτησης. Που προφανώς δεν είχες.

Εγώ παλιότερα(σε άλλη συσκευή) είχα ανακτήσει φώτος που είχα διαγράψει χωρίς να έχω από πριν εγκατεστημένη την εφαρμογή ανακτησης. Αν θέλει ο φίλος ας ψάξει στο Google search θα βρει πολλές εφαρμογές. Δεν θυμάμαι τώρα το όνομα της εφαρμογής...

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Galaxy Z fold 5

Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να κάνω ανάκτηση ενός βίντεο που διέγραψα κατά λάθος? ευχαριστώ εκ των προτέρων

Που ηταν αποθηκευμένο στη μνήμη του κινητού η στην SD card; Αν ήταν στην καρτα βάλε την σε ενα SD reader και κανε ανάκτηση απο το PC.

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Καλησπερα σας παιδια εχω ενα θεμα το νιωθω τωρα τελευταια δηλαδη να πατιονται αλλα των αλλων στην οθονη αφης και επισης το νιωθω να μην πατιεται καλα η οθονη αφης δεν ξερω μπορει και να ναι η ιδεα μ κανενας αλλος με τετοιο θεμα ή να παρατηρησε κατι τετοιο ;

για δοκιμασε αυτο λιγο.*#2663#κανε ενα pass!reboot μετα

Τι Pass να κανω φιλε που το βλεπω αυτο ;

Υπάρχει τρόπος να αλλάξω την Φωτεινότητα στο always on display? Γιατι Σε σκοτάδι είναι πολύ χαμηλά....

Δεν γίνεται, λειτουργεί με τον αισθητήρα φωτός. Οσο πιο λίγο φως τόσο πιο σκοτεινή γίνεται.

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned