evoluti0n Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Με τσεκαριρισμένο το auto βάλε τέρμα το φως και βγάλε το auto. Θα δεις ότι ενώ παραμένει στο τέρμα αλλάζει ή φωτεινοτητα. Δεν εχει καμια διαφορα , το δοκιμασα (και παλι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Έχω ένα θέμα από χτες. Πάω να κάνω μπάκ απ στο cloud αλλα μου βγάζει μνμ λάθους κ δεν το κάνει κάτι με τους σέρβερ μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Έχω ελληνικό Κι εγώ το ίδιο, έχει πάνω από βδομάδα βασικά που δεν κάνει συγχρονισμό. Γνωρίζει κανείς τίποτα ? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Καλημέρα σε όλους . Επειδή θέλω την Edge έκδοση αλλα σε dual sim, αλλα βλέπω ότι η τιμή στα skroutzομαγαζα δεν πέφτει για κανένα λόγο, υπάρχει από καπου αλλου που μπορώ να το παραγγείλω με ασφάλεια ? Ευχαριστώ εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 https://www.bestprice.gr/search?q=s7+edge&bpref=ac Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 https://www.bestprice.gr/search?q=s7+edge&bpref=ac τα πρώτα 2 δεν έχουν και τόσες καλες κριτικές το τρίτο το οποιο το ξέρω το έχει στα 700 όσο και στα σκρουτζαδικα! :):):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George94pav Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Παιδιά καλημέρα. Είμαι με nougat beta 4 και πολλές φορές δεν μου λειτουργεί η αυτόματη φωτεινότητα και δεν αλλάζει προσανατολισμό η οθόνη. Έχετε καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Παιδιά καλημέρα. Είμαι με nougat beta 4 και πολλές φορές δεν μου λειτουργεί η αυτόματη φωτεινότητα και δεν αλλάζει προσανατολισμό η οθόνη. Έχετε καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Καλημέρα, συμβαίνει ότι είναι όπως είπες (beta). Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Για σας έχω κάμποσους μήνες το κινητό και ποτε δεν μου έχει έρθει αναβάθμιση για μερικές εφαρμογές τις samsung όπως email,browser γιατί δεν υπάρχει καινούρια η έχω κάποιο θέμα? έκανα έλεγχο και στο store τις samsung και τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 To fingerprint του S7 υστερεί μόνο λόγο σχήματος. Κατά τα αλλά στο πίσω μέρος δεν βολεύει. Χρησιμοποίησα κανα μήνα το 5χ και παρόλο που ήταν 100% χωρίς λάθη, μου έσπαγε τα νεύρα. Εγώ το έχω ρυθμίσει να μην κλειδώνει όσο βρίσκεται κοντά στο smart watch μου. Κατά τα αλλά η συσκευή μου έλειψε για όσο διάστημα την είχα δώσει στην σύζυγο ώστε να δοκιμάσω το Nexus και την περιβόητη κάμερα του 5x. Δεν ήταν το πρόβλημα η ταχύτητα αλλά η συνολική εμπειρία της χρήσης του Samsung, η οποία μόνο με Iphone τελευταίας γενιάς μπορεί να συγκριθεί. Στις φωτογραφίες μόνο στα πορτραιτα ήταν καλύτερο το S7. Σε landscapes ημερήσιες κλπ δεν υπάρχουν ουσιαστικές διάφορες που να κάνουν την κάμερα της Google αιτία αγοράς του nexus. Γενικά δυσκολεύομαι να κρατήσω συσκευές εκτός Galaxy και iPhone. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Ενα μικρο bug στην beta 4 ..οταν απενεργοποιεις ολα τα πληκτρολογια και αφηνεις μονο το Google Voice το κινητο κανει restart μονο του :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Καλημέρα με νεο Update στην nougat 280 mb. Κατεβαζω τώρα για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 First impressions, έχει γίνει λίγο πιο smooth η φάση και άλλαξαν και τα transitions στο μενού των ρυθμίσεων όταν μπαίνεις ή βγαίνεις σε κάποια ρύθμιση... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 First impressions, έχει γίνει λίγο πιο smooth η φάση και άλλαξαν και τα transitions στο μενού των ρυθμίσεων όταν μπαίνεις ή βγαίνεις σε κάποια ρύθμιση... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ετσι ακριβώς, καθε φορά και πιο smooth νομίζω το τελικό προϊόν θα είναι εξαιρετικό. Η αλλαγή στην οθόνη edge δεν μου άρεσε προς το παρών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Καλησπερα Απο διάρκεια μπαταρίας ολα καλα με τη Nougat? Thank u! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Παιδιά πολλά προβλήματα με freeze σε εφαρμογές και μη απόκριση γενικότερα...ειδικά σε YouTube, eBay και εφαρμογές της Microsoft...Υπάρχουν ήδη πολλές αναφορές στην κοινότητα beta...Όλοι ελπίζουν σε γρήγορη νέα αναβάθμιση γιατί το κινητό έχει γίνει τραγικό... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 (edited) Παιδιά πολλά προβλήματα με freeze σε εφαρμογές και μη απόκριση γενικότερα...ειδικά σε YouTube, eBay και εφαρμογές της Microsoft...Υπάρχουν ήδη πολλές αναφορές στην κοινότητα beta...Όλοι ελπίζουν σε γρήγορη νέα αναβάθμιση γιατί το κινητό έχει γίνει τραγικό... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εγω το μοναδικο θεμα ηταν με το viber δεν μοy εμφάνιζε τις ειδοποιήσεις με τιποτα και νευριασα και ξανα εβαλα την 6αρα αλλα μου εβγαλε παλι αναβαθμησει την 7αρα αλλα δεννννννννν..... θα περιμενω την επισημη πλεον Edited December 20, 2016 by corolla001975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Βασικά οι περισσότερες εφαρμογές δε δουλεύουν...Δεν αποκρίνονται και κλείνουν...Δυστυχώς μας τα χάλασε πολύ η σάμμυ.Ελπίζω να δώσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα update γιατί η κατάσταση είναι τραγική. Ακόμη και σε beta δεν επιτρέπονται τέτοια σοβαρά προβλήματα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Βασικά οι περισσότερες εφαρμογές δε δουλεύουν...Δεν αποκρίνονται και κλείνουν...Δυστυχώς μας τα χάλασε πολύ η σάμμυ.Ελπίζω να δώσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα update γιατί η κατάσταση είναι τραγική. Ακόμη και σε beta δεν επιτρέπονται τέτοια σοβαρά προβλήματα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλε εγω το δουλευω απτο πρωί δεν εχω κανενα θεμα ουτε force close. Το μόνο που ειδα σε κάθε restart βγάζει ενα μυνημα για την beta κτλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergios30 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Κανένα απολύτως θέμα με την τελευταία Beta, όλο και πιο καλύτερο το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 μπορει καποιος να μου πει πως θα κανω update thn nougat?την ειχα περασει με odin...κατεβασα κ την εφαρμογη την galaxy beta αλλα μου βγαζει οτι εχει τελειωσει το προγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Κανένα απολύτως θέμα με την τελευταία Beta, όλο και πιο καλύτερο το κινητό Και σε μένα όλα κυλούν ρολόι με beta SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Το YouTube δηλαδή σας δουλεύει κανονικά; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Το YouTube δηλαδή σας δουλεύει κανονικά; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αψογα φιλε μου, μπηκα βγήκα καμια 10 φορές δεν κανει κιχ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Παιδια υπαρχει καπου το φιρμγουερ της beta 4 να το περασω μεσω odin χωρις να πρεπει να ειμαι εγγεγραμενος στο προγραμμα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Παιδια υπαρχει καπου το φιρμγουερ της beta 4 να το περασω μεσω odin χωρις να πρεπει να ειμαι εγγεγραμενος στο προγραμμα ; Από όσο γνωρίζω ούτε το 2 δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts