innes Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Είναι έτσι από την ώρα που το ενεργοποιείς ή είναι φωτεινό και μετά από λίγο γίνεται αχνό; Είναι κατευθείαν αχνό... παρατήρησα πως κάποιες φορές γηια κάποιο λόγο δεν είναι!!!! χμμμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Είναι κατευθείαν αχνό... παρατήρησα πως κάποιες φορές γηια κάποιο λόγο δεν είναι!!!! χμμμ Aν εχει χαμηλό φωτισμό το περιβάλλον γίνεται πιο αχνό. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos93gr Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Με τσεκαριρισμένο το auto βάλε τέρμα το φως και βγάλε το auto. Θα δεις ότι ενώ παραμένει στο τέρμα αλλάζει ή φωτεινοτητα. Εχω και στα δυο βγαλει το auto αλλα παλι εχει διαφορα η φωτηνοτητα τι να γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Τι ακριβως σχεση εχει το auto εφοσον βαζει και τα 2 στη μεγιστη φωτεινοτητα? Bug της σαμμυ, που παραμενει ακομα στο edge. Με auto στο μαξ εχει περιπου +30% φωτεινοτητα (κι ομως) απο την αντιστοιχη max ρυθμιση στο manual... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχω και στα δυο βγαλει το auto αλλα παλι εχει διαφορα η φωτηνοτητα τι να γινεται; Αν ειναι ετσι, στην περιπτωση σου, απλα επεσες σε μαπα οθονη. Αυτα τα κινητα ειναι lotto σε αυτα (ενταση φωτεινοτητας, αποδοση λευκου, display colour/brightness uniformity και δε συμμαζευεται). Και 10 s7 edge να βαλεις διπλα διπλα, ενα "εκπαιδευμενο" ματι θα δει διαφορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Έχω ένα θέμα από χτες. Πάω να κάνω μπάκ απ στο cloud αλλα μου βγάζει μνμ λάθους κ δεν το κάνει κάτι με τους σέρβερ μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Έχω ελληνικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos93gr Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Bug της σαμμυ, που παραμενει ακομα στο edge. Με auto στο μαξ εχει περιπου +30% φωτεινοτητα (κι ομως) απο την αντιστοιχη max ρυθμιση στο manual... Πως γίνεται να διορθωθεί αυτό το bug υπάρχει τρόπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Παίζει ρόλο αν είναι θερμό η ψυχρό το χρώμα..εχει το μπλέ του πάγου το ένα;και το άλλο ειναι ποίο θερμό; Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Παιδια μια βοηθεια και διεκρινηση σας παρακαλω παρα πολυ. Μου επεσε χαμο το κινητο ενω φορτιζε εβαλε η μανα μ κατι ρουχα πανω στο κομμοτινο και δεν το ειδε :!: :blink: :shock: :oops: αλλα το περιεργο για μενα ειναι πως το κινητο δεν επαθε τιποτα ουτε το παραμικρο χτυπημα γρανουνισμα δεν εχει και το ηχειο ακουγεται κανονικα οπως και πρωτα και η αφης κανονικα ακουμπαει οπως και πρωτα σαν να μην εγινε τιποτα μπορειτε να μου το εξηγησετε αυτο πως γινεται ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 εξωγηινη τεχνολογια φιλε οπως του iphone..να χαιρεσαι που δεν επαθε τιποτα!!:) Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 εξωγηινη τεχνολογια φιλε οπως του iphone..να χαιρεσαι που δεν επαθε τιποτα!!:) Γι αυτο χερομαι φιλε μου εξωγηινη τεχνολογια οπως και τα iPhones σωστα δεν παθαινουν τιποτα απολυτος ομως ε ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Καλησπερα σε ολους. Μολις πηρα κ γω το S7 Edge. Ερωτηση η εφαρμογη που ειχε το S6 Εξυπνη Διαχειρηση την εχουν αφαιρεσει στο 7? Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Καλησπερα σε ολους. Μολις πηρα κ γω το S7 Edge. Ερωτηση η εφαρμογη που ειχε το S6 Εξυπνη Διαχειρηση την εχουν αφαιρεσει στο 7? Όχι υπάρχει στην ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Πως γίνεται να διορθωθεί αυτό το bug υπάρχει τρόπος? Δεν είναι bug, έτσι λειτουργεί. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 παιδια εχει αλλος θεμα στην nougat με το viber? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 http://www.sammobile.com/2016/12/16/android-7-0-galaxy-devices-fingerprint-gesture-functionality/ Άμα έβαζαν κ ξεκλείδωμα με αποτύπωμα χωρίς να πιέζεις το κουμπί θα ήταν όλα τα λεφτά!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 ένα άλλο feature που είδα τώρα ειναι οτι στο screenshot, μπορεις σαν το note 7 να κάνεις scroll όλη τη σελίδα...... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 ένα άλλο feature που είδα τώρα ειναι οτι στο screenshot, μπορεις σαν το note 7 να κάνεις scroll όλη τη σελίδα...... Αυτό υπάρχει και τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 http://www.sammobile.com/2016/12/16/android-7-0-galaxy-devices-fingerprint-gesture-functionality/ Άμα έβαζαν κ ξεκλείδωμα με αποτύπωμα χωρίς να πιέζεις το κουμπί θα ήταν όλα τα λεφτά!! Το ξεκελειδωμα μα ειναι χωρις πιεση στο κεντρικο .ισα που το ακουμπας και ξεκλειδωνει ακαριεα! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Το ξεκελειδωμα μα ειναι χωρις πιεση στο κεντρικο .ισα που το ακουμπας και ξεκλειδωνει ακαριεα! Για να ξεκλειδώσει η συσκευή πρέπει πρώτα να πατήσεις το κουμπί (να ανάψει) & μετά συνεχίζεις απλά ακουμπώντας και ξεκλειδώνει. Θα ήταν πιο πρακτικό απλά να ακουμπάς. (Κάτι που υπάρχει σε κάποιες συσκευές) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Καλησπέρα παιδιά πήρα σήμερα από ανταλλαγή ένα s7 edge Αυστριακό και επειδή είμαι λίγο ψιρας και θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση της ρομ και επίσης επειδή έχει λίγο λαγκ η συσκευή έχετε να προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο firmware κάποιας συγκεκριμένης χωράς που είναι σμουθ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Καλησπέρα παιδιά πήρα σήμερα από ανταλλαγή ένα s7 edge Αυστριακό και επειδή είμαι λίγο ψιρας και θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση της ρομ και επίσης επειδή έχει λίγο λαγκ η συσκευή έχετε να προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο firmware κάποιας συγκεκριμένης χωράς που είναι σμουθ ; Το πιο ''καθαρο'' firmware είναι το UK BTU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Το πιο ''καθαρο'' firmware είναι το UK BTU Ευχαριστώ πολύ αδερφουλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Ευχαριστώ πολύ αδερφουλη Φόρματ πριν και μετά απαραίτητα φαντάζομαι τα ξέρεις όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innes Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Aν εχει χαμηλό φωτισμό το περιβάλλον γίνεται πιο αχνό. Ευχαριστώ... Υπάρχει τρόπος ακόμι και σε χαμηλό φωτισμό να φένετε το always on ποιο φωτεινό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Ευχαριστώ... Υπάρχει τρόπος ακόμι και σε χαμηλό φωτισμό να φένετε το always on ποιο φωτεινό? Δυστυχώς όχι, δε ρυθμίζεται αυτό. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts