Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι έτσι από την ώρα που το ενεργοποιείς ή είναι φωτεινό και μετά από λίγο γίνεται αχνό;

Είναι κατευθείαν αχνό... παρατήρησα πως κάποιες φορές γηια κάποιο λόγο δεν είναι!!!! χμμμ

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Είναι κατευθείαν αχνό... παρατήρησα πως κάποιες φορές γηια κάποιο λόγο δεν είναι!!!! χμμμ

Aν εχει χαμηλό φωτισμό το περιβάλλον γίνεται πιο αχνό.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Με τσεκαριρισμένο το auto βάλε τέρμα το φως και βγάλε το auto. Θα δεις ότι ενώ παραμένει στο τέρμα αλλάζει ή φωτεινοτητα.

Εχω και στα δυο βγαλει το auto αλλα παλι εχει διαφορα η φωτηνοτητα τι να γινεται;

Τι ακριβως σχεση εχει το auto εφοσον βαζει και τα 2 στη μεγιστη φωτεινοτητα?

Bug της σαμμυ, που παραμενει ακομα στο edge. Με auto στο μαξ εχει περιπου +30% φωτεινοτητα (κι ομως) απο την αντιστοιχη max ρυθμιση στο manual...

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχω και στα δυο βγαλει το auto αλλα παλι εχει διαφορα η φωτηνοτητα τι να γινεται;

Αν ειναι ετσι, στην περιπτωση σου, απλα επεσες σε μαπα οθονη. Αυτα τα κινητα ειναι lotto σε αυτα (ενταση φωτεινοτητας, αποδοση λευκου, display colour/brightness uniformity και δε συμμαζευεται). Και 10 s7 edge να βαλεις διπλα διπλα, ενα "εκπαιδευμενο" ματι θα δει διαφορα...

Έχω ένα θέμα από χτες. Πάω να κάνω μπάκ απ στο cloud αλλα μου βγάζει μνμ λάθους κ δεν το κάνει κάτι με τους σέρβερ μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Έχω ελληνικό

Bug της σαμμυ, που παραμενει ακομα στο edge. Με auto στο μαξ εχει περιπου +30% φωτεινοτητα (κι ομως) απο την αντιστοιχη max ρυθμιση στο manual...

Πως γίνεται να διορθωθεί αυτό το bug υπάρχει τρόπος?

Παίζει ρόλο αν είναι θερμό η ψυχρό το χρώμα..εχει το μπλέ του πάγου το ένα;και το άλλο ειναι ποίο θερμό;
I Want To Believe

Παιδια μια βοηθεια και διεκρινηση σας παρακαλω παρα πολυ. Μου επεσε χαμο το κινητο ενω φορτιζε εβαλε η μανα μ κατι ρουχα πανω στο κομμοτινο και δεν το ειδε :!: :blink: :shock: :oops: αλλα το περιεργο για μενα ειναι πως το κινητο δεν επαθε τιποτα ουτε το παραμικρο χτυπημα γρανουνισμα δεν εχει και το ηχειο ακουγεται κανονικα οπως και πρωτα και η αφης κανονικα ακουμπαει οπως και πρωτα σαν να μην εγινε τιποτα μπορειτε να μου το εξηγησετε αυτο πως γινεται ;

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

εξωγηινη τεχνολογια φιλε οπως του iphone..να χαιρεσαι που δεν επαθε τιποτα!!:)
I Want To Believe

εξωγηινη τεχνολογια φιλε οπως του iphone..να χαιρεσαι που δεν επαθε τιποτα!!:)

Γι αυτο χερομαι φιλε μου εξωγηινη τεχνολογια οπως και τα iPhones σωστα δεν παθαινουν τιποτα απολυτος ομως ε ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ.

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Καλησπερα σε ολους. Μολις πηρα κ γω το S7 Edge. Ερωτηση η εφαρμογη που ειχε το S6 Εξυπνη Διαχειρηση την εχουν αφαιρεσει στο 7?
Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Καλησπερα σε ολους. Μολις πηρα κ γω το S7 Edge. Ερωτηση η εφαρμογη που ειχε το S6 Εξυπνη Διαχειρηση την εχουν αφαιρεσει στο 7?

Όχι υπάρχει στην ρυθμίσεις.

Πως γίνεται να διορθωθεί αυτό το bug υπάρχει τρόπος?

Δεν είναι bug, έτσι λειτουργεί.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

http://www.sammobile.com/2016/12/16/android-7-0-galaxy-devices-fingerprint-gesture-functionality/

Άμα έβαζαν κ ξεκλείδωμα με αποτύπωμα χωρίς να πιέζεις το κουμπί θα ήταν όλα τα λεφτά!!

IPhone 15 Pro 

ένα άλλο feature που είδα τώρα ειναι οτι στο screenshot, μπορεις σαν το note 7 να κάνεις scroll όλη τη σελίδα......
technoholic maniac reviewer

ένα άλλο feature που είδα τώρα ειναι οτι στο screenshot, μπορεις σαν το note 7 να κάνεις scroll όλη τη σελίδα......

Αυτό υπάρχει και τώρα.

http://www.sammobile.com/2016/12/16/android-7-0-galaxy-devices-fingerprint-gesture-functionality/

Άμα έβαζαν κ ξεκλείδωμα με αποτύπωμα χωρίς να πιέζεις το κουμπί θα ήταν όλα τα λεφτά!!

Το ξεκελειδωμα μα ειναι χωρις πιεση στο κεντρικο .ισα που το ακουμπας και ξεκλειδωνει ακαριεα!

I Want To Believe

Το ξεκελειδωμα μα ειναι χωρις πιεση στο κεντρικο .ισα που το ακουμπας και ξεκλειδωνει ακαριεα!

Για να ξεκλειδώσει η συσκευή πρέπει πρώτα να πατήσεις το κουμπί (να ανάψει) & μετά συνεχίζεις απλά ακουμπώντας και ξεκλειδώνει.

Θα ήταν πιο πρακτικό απλά να ακουμπάς. (Κάτι που υπάρχει σε κάποιες συσκευές)

Καλησπέρα παιδιά πήρα σήμερα από ανταλλαγή ένα s7 edge Αυστριακό και επειδή είμαι λίγο ψιρας και θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση της ρομ και επίσης επειδή έχει λίγο λαγκ η συσκευή έχετε να προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο firmware κάποιας συγκεκριμένης χωράς που είναι σμουθ ;

Καλησπέρα παιδιά πήρα σήμερα από ανταλλαγή ένα s7 edge Αυστριακό και επειδή είμαι λίγο ψιρας και θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση της ρομ και επίσης επειδή έχει λίγο λαγκ η συσκευή έχετε να προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο firmware κάποιας συγκεκριμένης χωράς που είναι σμουθ ;

Το πιο ''καθαρο'' firmware είναι το UK BTU

Aν εχει χαμηλό φωτισμό το περιβάλλον γίνεται πιο αχνό.

Ευχαριστώ... Υπάρχει τρόπος ακόμι και σε χαμηλό φωτισμό να φένετε το always on ποιο φωτεινό?

Ευχαριστώ... Υπάρχει τρόπος ακόμι και σε χαμηλό φωτισμό να φένετε το always on ποιο φωτεινό?

Δυστυχώς όχι, δε ρυθμίζεται αυτό.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned