Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χθες δυστυχώς έσπασε το τζαμακι της κάμερας και δεν κατάλαβα καν πώς έγινε. Ξέρει κανείς πόσο περίπου πάει η επισκευή και πόσο περίπου διαρκεί; Μιας και είμαι Βρυξέλλες αυτές τις μέρες και θα ήθελα να βγάλω καμιά φωτο φαντάζομαι μπορώ να το πάω και εδώ για σέρβις ε;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μόλις αγόρασα το Edge απο το Πλαίσιο,

Μπορεί κάποιος να μου πει μόλις φορτίσει εάν μπορώ να περάσω το Nugat; Ή είναι ακόμα για όσους είχαν δηλώσει στο Beta;

Καλησπέρα παιδιά.. έχω μια απορία.. παντού διαβάζω για το καινούργιο σύστημα δορυφόρων της ευρωπαϊκής ένωσης, galileo. Όχι ότι με ανησυχεί ιδιαίτερα αλλά αυτό άραγε θα είναι συμβατό με το κινητό μας; ξέρει κάποιος να μας πει;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δεν χρειαζεται να περασετε την nougat..ακομα ειναι σε beta σταδιο και εχει bugs ακομα..εξαλλου η mm ανταποκρινεται μια χαρα μεχρι να ερθει πληρης η N!
I Want To Believe

Καλησπέρα έκανα full set στο edge, όμως δεν μου βλέπει το fingerprint scanner, βλέπω την εικόνα για το τι πρέπει να κάνω, όμως όταν βάζω το δάχτυλο στο button ειναι σδαν να μην βλέπει τίποτα... Ξέρει κανείς τι να κάνω?

Πω πω παιδιά την πάτησα, έκανα εργοστασιακες ρυθμίσεις και τωρα δεν μου αναγνωριζει το google account...... τι κανω?

Πω πω παιδιά την πάτησα, έκανα εργοστασιακες ρυθμίσεις και τωρα δεν μου αναγνωριζει το google account...... τι κανω?

κατι δεν βαζεις σωστα

Μήπως αντιμετωπίζεις το παρακάτω πρόβλημα;

https://www.google.gr/search?q=this+device+was+reset+to+continue+sign+in+with+google+account+that+was+previously+synced+on+this+device&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=0shSWI3fOqST8Qf1hrbwBg

Ψάξε το λίγο στην αναζήτηση που σου παρέθεσα και θα βρεις τη λύση θεωρώ.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ναιο, αλλα το εκανα bypass... το βρηκα στο google.. Ομως ακόμα δεν μe αφήνει να βαλω το fingerprint.... βασικα μου λεει στην οθονι να περασω το δαχτυλο μου, εκει ομως δεν ανοιγει το σκαννερ, εχεις καμία ιδέα τι να κανω;

Δεν καταλαβένω τι ενοεις? οταν κανεις setup το fingerprint, σου ζηταει να περασεις τα δαχτυλο σου στο homebatton, οταν το περνασ ανοιγει το scanner για να βλεπεις την προωδο. εμενα δεν μου ανοιγει το scanner

Δεν καταλαβένω τι ενοεις? οταν κανεις setup το fingerprint, σου ζηταει να περασεις τα δαχτυλο σου στο homebatton, οταν το περνασ ανοιγει το scanner για να βλεπεις την προωδο. εμενα δεν μου ανοιγει το scanner

Αυτό αντιμετωπίζεις;

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Αυτό αντιμετωπίζεις;

Όχι, βασικά πήγα στο Application Manager και δεν εχει μεσα το fingerprints...

Δεν μου βγάζει κάποιο error....

Όταν λεω στο τηλεφωνο να ανοιγει με fingerprint, ανοιγει να βαλω το δαχτυλο μου, αλλα δεν ανοιγει ο Scanner για να παρει το αποτυπομα.

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια βασικα ¨¨))):)

Παιδια εχω ενα θεμα μολις πηρα ενα galaxy s7 edge και το εβαλα διπλα διπλα με του αδερφου μου που εχει το ιδιο εκανα της ιδιες ρυθμησεις και αν βαλω και στα δυο τερμα την φωτηνοτητα του αδερφου μου εχει ποιο πολυ πως γινεται αυτο;

Έχεις κάποια εφαρμογή που αλλάζει wallpaper ή /και clean master;

εχω το clean master. Παιζει καποιο ρολο;

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εχω το clean master. Παιζει καποιο ρολο;

φιλε μου ειχες δικιο. Ειχε μια λειτουργια εκκαθριση ειδοποιησεων και δεν αφηνε καμια ειδοποιηση να φανει. :worry: το διεγραψα το προγραμμα. Υπαρχει ουσιαστικος λογος να υπαρχει;

:!: Update για το stock browser.

Το έκανα σήμερα, να σου πω την αλήθεια με χει ξινίσει :p Φέρνει λίγο σε chrome όλο και περισσότερο.

Παιδια εχω ενα θεμα μολις πηρα ενα galaxy s7 edge και το εβαλα διπλα διπλα με του αδερφου μου που εχει το ιδιο εκανα της ιδιες ρυθμησεις και αν βαλω και στα δυο τερμα την φωτηνοτητα του αδερφου μου εχει ποιο πολυ πως γινεται αυτο;

Κατά πάσα πιθανότητα ο αδερφος σου έχει τσεκαρισμενο το "auto" στη μπάρα έντασης backlight, ενώ εσύ όχι.

Κατά πάσα πιθανότητα ο αδερφος σου έχει τσεκαρισμενο το "auto" στη μπάρα έντασης backlight, ενώ εσύ όχι.

Τι ακριβως σχεση εχει το auto εφοσον βαζει και τα 2 στη μεγιστη φωτεινοτητα?

Τι ακριβως σχεση εχει το auto εφοσον βαζει και τα 2 στη μεγιστη φωτεινοτητα?

Με τσεκαριρισμένο το auto βάλε τέρμα το φως και βγάλε το auto. Θα δεις ότι ενώ παραμένει στο τέρμα αλλάζει ή φωτεινοτητα.

Καλημέρα, το always on display είναι πάρα πολύ αχνώ, σχεδόν δεν φαίνετε, έψαξα στο google αλλά τίποτα, έχει κανείς καμία ιδέα πως να αφξήσω το brightens?

Καλημέρα, το always on display είναι πάρα πολύ αχνώ, σχεδόν δεν φαίνετε, έψαξα στο google αλλά τίποτα, έχει κανείς καμία ιδέα πως να αφξήσω το brightens?

Είναι έτσι από την ώρα που το ενεργοποιείς ή είναι φωτεινό και μετά από λίγο γίνεται αχνό;

Είσαι με νουγκατ?

Όχι, με Μ είμαι.

Το έκανα σήμερα, να σου πω την αλήθεια με χει ξινίσει :p Φέρνει λίγο σε chrome όλο και περισσότερο.

Όσο κρατάει τις συντομεύσεις στην αρχική οθόνη & δεν δίνει συγχρονισμό με το gmail, απέχει. :p

Γενικά γούστα είναι αυτά, εμένα οι μικροαλλαγές που έγιναν μου άρεσαν.

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned