jbpaok Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Χθες δυστυχώς έσπασε το τζαμακι της κάμερας και δεν κατάλαβα καν πώς έγινε. Ξέρει κανείς πόσο περίπου πάει η επισκευή και πόσο περίπου διαρκεί; Μιας και είμαι Βρυξέλλες αυτές τις μέρες και θα ήθελα να βγάλω καμιά φωτο φαντάζομαι μπορώ να το πάω και εδώ για σέρβις ε; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innes Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Μόλις αγόρασα το Edge απο το Πλαίσιο, Μπορεί κάποιος να μου πει μόλις φορτίσει εάν μπορώ να περάσω το Nugat; Ή είναι ακόμα για όσους είχαν δηλώσει στο Beta; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmcostas Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Καλησπέρα παιδιά.. έχω μια απορία.. παντού διαβάζω για το καινούργιο σύστημα δορυφόρων της ευρωπαϊκής ένωσης, galileo. Όχι ότι με ανησυχεί ιδιαίτερα αλλά αυτό άραγε θα είναι συμβατό με το κινητό μας; ξέρει κάποιος να μας πει; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 δεν χρειαζεται να περασετε την nougat..ακομα ειναι σε beta σταδιο και εχει bugs ακομα..εξαλλου η mm ανταποκρινεται μια χαρα μεχρι να ερθει πληρης η N! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innes Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Καλησπέρα έκανα full set στο edge, όμως δεν μου βλέπει το fingerprint scanner, βλέπω την εικόνα για το τι πρέπει να κάνω, όμως όταν βάζω το δάχτυλο στο button ειναι σδαν να μην βλέπει τίποτα... Ξέρει κανείς τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innes Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Πω πω παιδιά την πάτησα, έκανα εργοστασιακες ρυθμίσεις και τωρα δεν μου αναγνωριζει το google account...... τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Πω πω παιδιά την πάτησα, έκανα εργοστασιακες ρυθμίσεις και τωρα δεν μου αναγνωριζει το google account...... τι κανω? κατι δεν βαζεις σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Πω πω παιδιά την πάτησα, έκανα εργοστασιακες ρυθμίσεις και τωρα δεν μου αναγνωριζει το google account...... τι κανω? Μήπως αντιμετωπίζεις το παρακάτω πρόβλημα; https://www.google.gr/search?q=this+device+was+reset+to+continue+sign+in+with+google+account+that+was+previously+synced+on+this+device&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=0shSWI3fOqST8Qf1hrbwBg Ψάξε το λίγο στην αναζήτηση που σου παρέθεσα και θα βρεις τη λύση θεωρώ. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innes Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Ναιο, αλλα το εκανα bypass... το βρηκα στο google.. Ομως ακόμα δεν μe αφήνει να βαλω το fingerprint.... βασικα μου λεει στην οθονι να περασω το δαχτυλο μου, εκει ομως δεν ανοιγει το σκαννερ, εχεις καμία ιδέα τι να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macuskam Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Εχει αριθμητικό πληκτρολόγιο; Sent from my HUAWEI G750-U10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innes Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Δεν καταλαβένω τι ενοεις? οταν κανεις setup το fingerprint, σου ζηταει να περασεις τα δαχτυλο σου στο homebatton, οταν το περνασ ανοιγει το scanner για να βλεπεις την προωδο. εμενα δεν μου ανοιγει το scanner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Δεν καταλαβένω τι ενοεις? οταν κανεις setup το fingerprint, σου ζηταει να περασεις τα δαχτυλο σου στο homebatton, οταν το περνασ ανοιγει το scanner για να βλεπεις την προωδο. εμενα δεν μου ανοιγει το scanner Αυτό αντιμετωπίζεις; Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innes Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Αυτό αντιμετωπίζεις; Όχι, βασικά πήγα στο Application Manager και δεν εχει μεσα το fingerprints... Δεν μου βγάζει κάποιο error.... Όταν λεω στο τηλεφωνο να ανοιγει με fingerprint, ανοιγει να βαλω το δαχτυλο μου, αλλα δεν ανοιγει ο Scanner για να παρει το αποτυπομα. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια βασικα ¨¨))):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innes Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Το έφτιαξα :) έκανα wipe to cache log και έφτιαξε ....ευχαριστώ για την βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 :!: Update για το stock browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos93gr Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Παιδια εχω ενα θεμα μολις πηρα ενα galaxy s7 edge και το εβαλα διπλα διπλα με του αδερφου μου που εχει το ιδιο εκανα της ιδιες ρυθμησεις και αν βαλω και στα δυο τερμα την φωτηνοτητα του αδερφου μου εχει ποιο πολυ πως γινεται αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 :!: Update για το stock browser. Είσαι με νουγκατ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GioKaran Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Έχεις κάποια εφαρμογή που αλλάζει wallpaper ή /και clean master; εχω το clean master. Παιζει καποιο ρολο; ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχω το clean master. Παιζει καποιο ρολο; φιλε μου ειχες δικιο. Ειχε μια λειτουργια εκκαθριση ειδοποιησεων και δεν αφηνε καμια ειδοποιηση να φανει. :worry: το διεγραψα το προγραμμα. Υπαρχει ουσιαστικος λογος να υπαρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 :!: Update για το stock browser. Το έκανα σήμερα, να σου πω την αλήθεια με χει ξινίσει :p Φέρνει λίγο σε chrome όλο και περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Παιδια εχω ενα θεμα μολις πηρα ενα galaxy s7 edge και το εβαλα διπλα διπλα με του αδερφου μου που εχει το ιδιο εκανα της ιδιες ρυθμησεις και αν βαλω και στα δυο τερμα την φωτηνοτητα του αδερφου μου εχει ποιο πολυ πως γινεται αυτο; Κατά πάσα πιθανότητα ο αδερφος σου έχει τσεκαρισμενο το "auto" στη μπάρα έντασης backlight, ενώ εσύ όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Κατά πάσα πιθανότητα ο αδερφος σου έχει τσεκαρισμενο το "auto" στη μπάρα έντασης backlight, ενώ εσύ όχι. Τι ακριβως σχεση εχει το auto εφοσον βαζει και τα 2 στη μεγιστη φωτεινοτητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2012 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Τι ακριβως σχεση εχει το auto εφοσον βαζει και τα 2 στη μεγιστη φωτεινοτητα? Με τσεκαριρισμένο το auto βάλε τέρμα το φως και βγάλε το auto. Θα δεις ότι ενώ παραμένει στο τέρμα αλλάζει ή φωτεινοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innes Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Καλημέρα, το always on display είναι πάρα πολύ αχνώ, σχεδόν δεν φαίνετε, έψαξα στο google αλλά τίποτα, έχει κανείς καμία ιδέα πως να αφξήσω το brightens? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2012 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Καλημέρα, το always on display είναι πάρα πολύ αχνώ, σχεδόν δεν φαίνετε, έψαξα στο google αλλά τίποτα, έχει κανείς καμία ιδέα πως να αφξήσω το brightens? Είναι έτσι από την ώρα που το ενεργοποιείς ή είναι φωτεινό και μετά από λίγο γίνεται αχνό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Είσαι με νουγκατ? Όχι, με Μ είμαι. Το έκανα σήμερα, να σου πω την αλήθεια με χει ξινίσει :p Φέρνει λίγο σε chrome όλο και περισσότερο. Όσο κρατάει τις συντομεύσεις στην αρχική οθόνη & δεν δίνει συγχρονισμό με το gmail, απέχει. :p Γενικά γούστα είναι αυτά, εμένα οι μικροαλλαγές που έγιναν μου άρεσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts