marios_ch Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Αυτό εννοουσα φιλε, εκαψα το μυαλό μου να το βρω όπως το λες και εσυ. Μαλλον το ξεχασαν και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Πάνω δεξιά πρέπει να σου λέει "σύνθεση" Now using S7 edge duos... Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Πάνω δεξιά πρέπει να σου λέει "σύνθεση" Now using S7 edge duos... Δεν λεει τίποτα φιλε μάλλον είναι bug Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 [/color]Δεν λεει τίποτα φιλε μάλλον είναι bug Και μένα λέει σύνθεση... έχω την εντύπωση ότι έχεις πολύ μεγάλα τα γράμματα και το "κλωτσάει" δεξιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 (edited) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161116/ca89d8ee5f780c0ea133d3b71f1accd9.jpg Σωστά Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 16, 2016 by lagoskon Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Θέλω να ρωτήσω το εξης... είναι νορμάλ αυτό ή έχω θέμα με το csc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Τα ίδια ακριβώς γράφει και μενα.οποτε Καλά εισαι Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Τα ίδια ακριβώς γράφει και μενα.οποτε Καλά εισαι Οκ! Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 [/color] Και μένα λέει σύνθεση... έχω την εντύπωση ότι έχεις πολύ μεγάλα τα γράμματα και το "κλωτσάει" δεξιά. Παιδιά το βρήκα τελικά, το θέμα ήταν το πρόβλημα ειχε λευκό φοντο εκει και δεν έβλεπα τίποτα. Μαλλον ασυμβατότητα είναι με τα παλια θέματα. Οπότε άκυρο και αυτο που ελεγα για την εφαρμογή μειλ ολα καλα. Ρε τι σου κανουν τα θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Αα οκ...και εγω λευκο ειχα..οκ ...ακυρο κι αυτο.... Ψαχνουμε bug και δεν βρισκουμε... :) Sent from my tab s2 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Παιδιά στην Beta nougat σας δουλεύει η φωνητική πληκτρολογηση με SwiftKey? Σε μένα δεν δουλεύει ενώ νομίζω πριν την beta δούλευε.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Παιδιά στην Beta nougat σας δουλεύει η φωνητική πληκτρολογηση με SwiftKey? Σε μένα δεν δουλεύει ενώ νομίζω πριν την beta δούλευε.. Έδωσες τα απαραίτητα δικαιώματα στην εφαρμογή; Στο μικρό s7 η φωνητική πληκτρολόγηση με το Swype λειτουργεί κανονικά. Αν έχεις δώσει τα δικαιώματα και δε λειτουργεί, πολύ πιθανόν να φταίει η εφαρμογή και όχι η nugat. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Παιδιά τώρα είδα ότι το acr voice recorder γράφει μόνο εμένα..... Υπάρχει άλλο που να δουλεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Παιδιά τώρα είδα ότι το acr voice recorder γράφει μόνο εμένα..... Υπάρχει άλλο που να δουλεύει? Total recall . Το χω 5 μήνες. Πάρα πολύ καλο! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 (edited) Total recall . Το χω 5 μήνες. Πάρα πολύ καλο! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν μπορώ να το βρω Για εγγραφή κλήσεων το θέλω στην 7 Κανένα δε δουλεύει. Μόνο τη φωνή μου ακουω Edited November 17, 2016 by mkbhd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Είναι της killermobile. Call recorder Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Μια ενημέρωση 156MB την κάνατε? Επίσης ένα θέμα που μου έχει προκύψει. Βρίσκομαι σχεδόν ένα μήνα στη Νότια Κορέα για δουλειά. Ο πάροχος που έχω σύνδεση είναι η vodafone. Εχω από το γραφείο και κάρτα sim cosmote. Και οι δυο κάρτες δεν συνδέονται στο τοπικό 4G δίκτυο. Εχω επιλέξει και τα δυο δίκτυα που μπορώ να συνδεθώ. Μόνο έως Η+. Σήμερα για πολύ λίγο έπιασα 4G και άλλη μία φορά παλιότερα πάλι για πολύ λίγο. Συνέχεια πιάνω H+ και 3G μόνο. Το θέμα μου είναι ότι ο συνάδελφος με κάρτα sim cosmote και αυτός, είναι μόνιμα σχεδόν με 4G. Με την διαφορά ότι αυτός χρησιμοποιεί iphone 7 plus. Και σκέφτομαι εγώ τώρα. Να έχω τόσο αδύναμο δέκτη? Να έχει θέμα το s7? Αθήνα είμαι κομπλέ πάντως από όσο μπορώ να καταλάβω. Εννοείται ότι κοίταξα και τις μπάντες και του τηλεφώνου και των δικτύων εδώ. Παίζει τα πάντα. Βάζοντας την vodafone μου κάρτα στο iphone είδα μόνο μέχρι 3G πάντως για 5 λεπτά που το δοκίμασα. Αύριο θα δοκιμάσω και του άλλου συναδέλφου που έχει και αυτός s7 edge να δω τι παίζει. Εχεις κανείς άποψη για το τι μπορεί οκ φταίει? Συγγνώμη για το μεγάλο ποστ. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Είναι της killermobile. Call recorder Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Lagoskon θεέ σε βρήκα κι εδω!!!!! Sorry για το off topic. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Είναι της killermobile. Call recorder Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν γράφει ούτε αυτό την φωνή του άλλου. Μόνο τη δικιά μου Είπα έχω την nugat.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Στο always on display σταμάτησε να μου βγάζει ειδοποιήσεις από messenger , υπάρχει ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Δεν γράφει ούτε αυτό την φωνή του άλλου. Μόνο τη δικιά μου Είπα έχω την nugat.... Αυτό που σου είπα το έχω και στην beta nougat. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161117/0f687b826189ea4b4d7216dc14a852da.jpg ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παιδιά. Μια ενημέρωση 156MB την κάνατε? Επίσης ένα θέμα που μου έχει προκύψει. Βρίσκομαι σχεδόν ένα μήνα στη Νότια Κορέα για δουλειά. Ο πάροχος που έχω σύνδεση είναι η vodafone. Εχω από το γραφείο και κάρτα sim cosmote. Και οι δυο κάρτες δεν συνδέονται στο τοπικό 4G δίκτυο. Εχω επιλέξει και τα δυο δίκτυα που μπορώ να συνδεθώ. Μόνο έως Η+. Σήμερα για πολύ λίγο έπιασα 4G και άλλη μία φορά παλιότερα πάλι για πολύ λίγο. Συνέχεια πιάνω H+ και 3G μόνο. Το θέμα μου είναι ότι ο συνάδελφος με κάρτα sim cosmote και αυτός, είναι μόνιμα σχεδόν με 4G. Με την διαφορά ότι αυτός χρησιμοποιεί iphone 7 plus. Και σκέφτομαι εγώ τώρα. Να έχω τόσο αδύναμο δέκτη? Να έχει θέμα το s7? Αθήνα είμαι κομπλέ πάντως από όσο μπορώ να καταλάβω. Εννοείται ότι κοίταξα και τις μπάντες και του τηλεφώνου και των δικτύων εδώ. Παίζει τα πάντα. Βάζοντας την vodafone μου κάρτα στο iphone είδα μόνο μέχρι 3G πάντως για 5 λεπτά που το δοκίμασα. Αύριο θα δοκιμάσω και του άλλου συναδέλφου που έχει και αυτός s7 edge να δω τι παίζει. Εχεις κανείς άποψη για το τι μπορεί οκ φταίει? Συγγνώμη για το μεγάλο ποστ. Ευχαριστώ. Γενικά δεν έχει και τόσο δυνατό modem είναι η αληθεια. Του exynos ειδικά που έχουμε εμεις. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Στο always on display σταμάτησε να μου βγάζει ειδοποιήσεις από messenger , υπάρχει ρύθμιση; Μου έτυχε και εμένα και μετά από επανεκκίνηση έστρωσε. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Δεν γράφει ούτε αυτό την φωνή του άλλου. Μόνο τη δικιά μου Είπα έχω την nugat.... Κανε δοκιμες στις ρυθμισεις Voice Call android αντι για native Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 OK δούλεψε!! Ήθελε restart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Αυτό που σου είπα το έχω και στην beta nougat. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161117/0f687b826189ea4b4d7216dc14a852da.jpg ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γενικά δεν έχει και τόσο δυνατό modem είναι η αληθεια. Του exynos ειδικά που έχουμε εμεις. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk κατι με τα δικτυα παιζει σιγουρα.εκει εχετε sk telecom.πανισχυρο δικτυο δες εδω λιγο https://www.frequencycheck.com/carrier-compatibility/GD5OUWd/samsung-sm-g935f-galaxy-s7-edge-lte-a-samsung-hero-2/sk-telecom-south-korea..εχει 3 μπαντες B3 (1800+) B1 (2100) B5 (850) αυτες ειναι οι μπαντες στην κορεα.καταρχην ποιο μοντελο εχεις?το lte a? η το κανονικο sm - 935f? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts