marios_ch Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Το κινητό φαίνεται να πετάει με Nougat. Ψήνομαι πολύ άσχημα να την βάλω. Δεν έχω διαβάσει για κανένα σοβαρό bug. Ο τύπος στο βίντεο στα comments λέει και για βελτίωση της μπαταρίας κατά 20-30%. Και το Grace UX φαίνεται να είναι πολύ ωραίο. Επίσης το always on display παίζει επιτέλους και με 3rd party applications πλέον. Έχει κανείς δοκιμάσει να μας πει εντυπώσεις; ; Sent from my SM-G930F using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι κάνει αυτό φίλε μου; Sent from my SM-G930F using Tapatalk Φιλε μου καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου απλά πρέπει να είμαστε λιγο ρεαλιστες γιατί διαβάζει και αλλος κόσμος. Όπως ειπα πιο πάνω πάει πολύ καλά αλλα δεν θα έλεγα οτι πετάει. Επίσης βελτίωση στην μπαταρία 20 με 30 δεν υπάρχει. Είναι στα ιδια επίπεδα με την κορυφαία έκδοση Apc8 του Μαρτίου και μάλλον ενα 10% με τις επόμενες εκδόσεις. Για το Always on είχα γράψει απο την 1 μερα οτι υποστηρίζει κανονικά 3party το δοκίμασα με το WhatsApp ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 ήθελα και εγώ να το ρωτήσω που έχω smartwatch Μια χαρά μου δουλεύει το bt. Έχω το sony sbh20 & ένα άλλο και δουλεύουν σουπερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djspiros Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Με το bluetooth τι γινεται; Συνδεοονται ακουστικα π.χ.; εμένα που έχω ακουστικά Bluetooth της Samsung δεν τα βλέπει καν. ας ελπίσουμε σύντομα να βγει update που να διορθώνει το πρόβλημα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Μπαααα...! Κανείς!!!:rolleyes: Η μπαταρια σουπερ σε επιπεδα ΑC8 κ καλύτερα : 1. Το βράδυ όλα κλειστα 1% 2. 14 ωρες χρησης με οθόνη qhd11% (2:40 χρήση) 3. Android system 6% 4. Android os 3% 5. Device idle 4% Χρήση κυρίως wifi με κανένα δίωρο 4G και χρήση casting σε tv. Μου δίνει υπόλοιπο άλλες 15 ωρες. ( είναι στο 63% με τα παραπάνω) Το yahoo app δεν μου δίνει notifications δεν ξερω γιατί και ερώτηση όσοι χρησιμοποιούν λεξικό: Παλιά την καλύτερη λέξη την έδινε στην μέση τώρα αριστερό πλάι το έχετε παρατηρήσει; Γιατίμε την συνήθεια με έχει ταλαιπωρήσει λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hlias21 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Πότε θα δοθεί official η nougat για το τηλέφωνό μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Πότε θα δοθεί official η nougat για το τηλέφωνό μας? Αρχές 2017 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 (edited) Αν και δεν υπαρχει κατι επισημο , οι περισσοτερες αναφορες τοποθετουν την εμφανιση της προς τα τελη Δεκεμβρη... https://www.google.gr/amp/www.gottabemobile.com/2016/11/09/samsung-galaxy-nougat-update-info-2016/amp/?client=ms-android-samsung Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 13, 2016 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Παιδιά έχετε κανένα link με την beta;Όσα έχω δοκιμάσει ή έχουν ακυρωθεί και ένα που μου την κατέβασε το αρχείο είναι κατεστραμμένο και δεν ξεζιπάρεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Το yahoo app δεν μου δίνει notifications δεν ξερω γιατί ...Θα πας Μπαταρία και έχει επιλογή https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161113/08cbe1b7007251a2724a148adc017fdf.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Θα πας Μπαταρία και έχει επιλογή https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161113/08cbe1b7007251a2724a148adc017fdf.jpg Σε ευχαριστώ για την βοήθεια το απεγκατεστησα κ το έβαλα πάλι κ κομπλέ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Παιδιά έχετε κανένα link με την beta;Όσα έχω δοκιμάσει ή έχουν ακυρωθεί και ένα που μου την κατέβασε το αρχείο είναι κατεστραμμένο και δεν ξεζιπάρεται http://forum.xda-developers.com/s7-edge/how-to/nougat-beta-g935fedge-password-links-t3497078 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 (edited) Την πέρασ σε δικαρτο...καλα έκανα...μου φαίνεται το firefox πάει πιο γρηγορα... Επίσης όταν την πέρασα στο default ήταν fhd η ανάλυση. Την άλλαξα σε performance Mode. Επιτέλους έβαλα τη φάτσα μου στο always on και third party εφαρμογές.... Δουλεύει μια χαρά με το Huawei watch μου. Ακόμα σκαλιζω....ακομα και το εφέ με τα χρώματα όταν παίρνεις τηλέφωνο ωραίο είναι.... Κάποιες εφαρμογές μου έκανε στην αρχή κάτι κόλπα με crash αλλά μετά οκ... Edited November 13, 2016 by mkbhd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Παιδιά έχετε κανένα link με την beta;Όσα έχω δοκιμάσει ή έχουν ακυρωθεί και ένα που μου την κατέβασε το αρχείο είναι κατεστραμμένο και δεν ξεζιπάρεται Το winrar τα βλέπει κατεστραμμένα άλλα δεν ειναι. Χρησιμοποιησε την εξερεύνηση των windows για να ξεζιπαρεις. Έτσι την πάτησα εγώ και τζάμπα κατέβαζα συνέχεια την ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Παιδια να ρωτησω κατι γενικο.Βρισκομαι θεσσαλονικη.εχω στο σερβις κινητο 40 ημερων με προβλημα αρχικα οπως φαινοταν στο ακουστικό.Το εκαναν απλη αναβαθμιση το πηρα πισω με το προβλημα να υφίσταται.Το ξαναπηγα 10/11 και αφου διαπιστωσαν πλεον το προβλημα μου ειπαν πως απαιτείται αλλαγη ακουστικου κατι που δε με βρηκε αρχικα συμφωνο λογω φοβου απωλειας της στεγανοτητας.Τελικα αποδεχθηκα τη λυση ως μοναδικη.Την επομενη ημερα μου ειπαν οτι παρ'όλο το οτι αλλαξαμε ακουστικού το προβλημα παρέμενε και πρεπει το τηλέφωνο να σταλει στην Αθήνα. Θελω να ρωτησω αντικατάσταση κινητου δικαιούμαι?Αν το επιστρεψουν και παραμενει το πρόβλημα τι να κάνω?Εχει αντιακαταστησει καποιος κινητο τηλεφωνο σε παρομοια κατασταση? Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Παιδια να ρωτησω κατι γενικο.Βρισκομαι θεσσαλονικη.εχω στο σερβις κινητο 40 ημερων με προβλημα αρχικα οπως φαινοταν στο ακουστικό.Το εκαναν απλη αναβαθμιση το πηρα πισω με το προβλημα να υφίσταται.Το ξαναπηγα 10/11 και αφου διαπιστωσαν πλεον το προβλημα μου ειπαν πως απαιτείται αλλαγη ακουστικου κατι που δε με βρηκε αρχικα συμφωνο λογω φοβου απωλειας της στεγανοτητας.Τελικα αποδεχθηκα τη λυση ως μοναδικη.Την επομενη ημερα μου ειπαν οτι παρ'όλο το οτι αλλαξαμε ακουστικού το προβλημα παρέμενε και πρεπει το τηλέφωνο να σταλει στην Αθήνα. Θελω να ρωτησω αντικατάσταση κινητου δικαιούμαι?Αν το επιστρεψουν και παραμενει το πρόβλημα τι να κάνω?Εχει αντιακαταστησει καποιος κινητο τηλεφωνο σε παρομοια κατασταση? Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι αγορασμενο από Ελλαδα;η από ,skroutz send from my oneplus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Είναι αγορασμενο από Ελλαδα;η από ,skroutz send from my oneplus 3 Δυστυχώς για εμενα απο σκρουτζ και προορίζεται για Ελβετικη αγορα..Παιζει καποιο ρολο αυτο? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Ναι φίλε είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει αντικατάσταση θα πρέπει να έχει βλάβη μη αναστρεψιμη Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Στο antuntu γιατί έχουμε τόσο χαμηλά σκορ? 105k Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Ίσως λόγο beta να έχουν χαμηλά τον επεξεργαστή για να δουν πρώτα τι παίζει Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Στο antuntu γιατί έχουμε τόσο χαμηλά σκορ? 105k Sent from my SM-G935F using Tapatalk Το έβαλες σε performance Mode? Εγώ πάνω από 130 είχα όπως έβαλα και φώτο εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Στο antuntu γιατί έχουμε τόσο χαμηλά σκορ? 105k Sent from my SM-G935F using Tapatalk οταν καείς φυσάς και το γιαούρτι (note 7) θα ξεχάσουμε για λίγο το full strength, ασχέτως version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 (edited) και το δικο μου μια χαρα σε ολα παιδια και οικονομια η μπαταρια αν και δικαρτο μια χαρα με ανοιχτο συνεχεια τα δεδομενα ομολογο με την 7 παει καλητρεα η μπαταρια και γρηγορο ενταξει σε ολα μια χαρα μην εχουμε και παραπονο την δουλεια του την κανει και με το παραπανω :):):):):):). Edited November 13, 2016 by corolla001975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Δυστυχώς για εμενα απο σκρουτζ και προορίζεται για Ελβετικη αγορα..Παιζει καποιο ρολο αυτο? Είναι δύσκολο να γίνει λόγο το οτι έχουν περασει αρκετές μέρες απο την αγορά της συσκευής εκτός και αν το πρόβλημα είναι μεγάλο , βέβαια δεν είναι ακατόρθωτο και ίσως με λίγη πίεση να το πετύχεις . Ότι δικαιώματα έχει κάποιος που αγόρασε την συσκευή του από Ελληνικό μαγαζί τα ίδια ακριβώς έχει και αυτός που συσκευή του προορίζεται για οπουδήποτε ευρωπαϊκή χώρα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Επανερχομαι σε ενα προηγουμενο προβλημα μου σχετικα με με τα παρασιτα στο ακουστικο κατα τις κλησεις..το πηγα μια φορα στο σερβις το εκαναν και καλα αναβαθμιση αλλα τιποτα δεν εγινε φυσικα.Προχθες το πηγα και εκανα κληση μπροστα τους οπου και οι ιδιοι διαπιστωσαν οτι ειχε θεμα το ακουστικο.τελικα αλλαζουν το ακουστικο και με παιρνουν τηλεφωνο λεγοντας οτι το προβλημα παραμενει και δεν ξερουν το λογο.Μοθ ειπαν θα το στειλουν Αθηνα και βλεπουμε.Ενος μηνα τηλεφωνο και το ξενερωμα τεραστιο.Ηδη εχει ανοιχτει και ακρη δε βγαζω.. Αμα το έχεις ακομη επέλεξε 2g δυκτιο και παρε τηλέφωνο. Ισως είναι το hq voice.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Αμα το έχεις ακομη επέλεξε 2g δυκτιο και παρε τηλέφωνο. Ισως είναι το hq voice.. Το εκανα και αυτο αλλα τα ιδια..Το τηλεφωνο ειναι ακομα στο σέρβις και αναμενω..Δυστυχώς αλλαξαν ηδη ακουστικό χωρις λογο καθως φαίνεται οτι αλλου ειναι το πρόβλημα.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts