ALIEN_3_ Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Μολις φλασαρα μεσω odin απο xda. Παμε στησιμο απο την αρχη! Με αυτήν την μέθοδο θα παίρνουμε τα updates των demo ,ή θα πρέπει να φλασάρουμε κάθε φορά? Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Έκανα full backup, την κατέβασα από το system update, την εγκατέστησα και έκανα factory reset. -Δαχτυλικό αποτύπωμα έχει γίνει πιο γρήγορο -Έχει συμπτυχθεί το αρχικό μενού στις ρυθμίσεις (το προτιμώ) -Χρωματικά μου αρέσει (ίσως επειδή είναι πρόσφατη η αλλαγή) -Γενικά δεν παρατηρώ lag Προσωπικά δεν θα γυρίσω σε MM.. Ξέρει κάποιος πως φεύγουν στο κάτω μέρος των υπομενού στις ρυθμίσεις τα παράθυρα "Looking for something else?"?? (Όσοι έβαλαν Nougat θα καταλάβουν) Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Την ίδια απορία έχω και εγώωωωω! ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με αυτήν την μέθοδο θα παίρνουμε τα updates των demo ,ή θα πρέπει να φλασάρουμε κάθε φορά? Την ίδια απορία έχω και εγώωωω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Τελικα δεν αντεξα και φλασαρα μεσω odin κι εγω.. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Όσοι την κατεβάσατε κανονικά μέσω update κάνατε factory reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 (edited) Όσοι την κατεβάσατε κανονικά μέσω update κάνατε factory reset? Λογικά όχι, αλλά και πάλι χρειάζεται σε μια τόσο σημαντική αναβάθμιση. Edited November 10, 2016 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 (edited) Λογικά όχι, αλλά και πάλι χρειάζεται σε μια τόσο συμαντική αναβάθμιση. Επειδή έχουμε και τις εφαρμογές beta και μηπως επειδή κάνουμε factory βγούμε από αυτές Όσοι έχετε κάνει το update δοκιμάστε λιγο ενα speedtest την ram πριν το update επιανες ταχύτητες 17000 και τώρα μόνο 4000 Edited November 10, 2016 by chris_amg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Επειδή έχουμε και τις εφαρμογές beta και μηπως επειδή κάνουμε factory βγούμε από αυτές Οχι γιατι ειναι μεσα στη beta Πλεον. Λογικά όχι, αλλά και πάλι χρειάζεται σε μια τόσο σημαντική αναβάθμιση. Το αν θα παιρνεις ενημερωσεις μετα πιστευω πως ναι Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Όσοι την κατεβάσατε κανονικά μέσω update κάνατε factory reset? εγω μολις εκανα εργοστασιακες ρυθμισεις και ξαναστεινω κανονικα απο την αρχη και με το samsung cloud ξαναεγκαθηστατε ολες οι εφαρμογες που ειχα. υδομεν σιγα σιγα ολα θα γινουν παιδεςςςςς.........:):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Και εγώ παιδιά με το που έκανα την εγκατάσταση, Hard reset από recovery και στήσιμο από την αρχή. Είμαι τις γνώμης ότι σε κάθε Update μικρό μεγάλο πρέπει να κάνουμε reset. Καμία φορά και εγώ την βαριέμαι την διαδικασία αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το σωστό. Φαίνεται πολύ καλή η αναβάθμιση έστω για τις πρώτες ώρες που το χρεισημοποιω! Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Και εγώ παιδιά με το που έκανα την εγκατάσταση, Hard reset από recovery και στήσιμο από την αρχή. Είμαι τις γνώμης ότι σε κάθε Update μικρό μεγάλο πρέπει να κάνουμε reset. Καμία φορά και εγώ την βαριέμαι την διαδικασία αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το σωστό. Φαίνεται πολύ καλή η αναβάθμιση έστω για τις πρώτες ώρες που το χρεισημοποιω! :):):):):):up::up::up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Ερώτηση αν βάλω το beta leaked link, όταν με το καλό βγει η επίσημη, θα μου έρθει ως update ή θα πρέπει να το βάλω εξαρχής; Για να δω αν αξίζει τον κόπο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Κι επειδή το τηλέφωνο είναι πρώτα από όλα τηλέφωνο, έχει ενδιαφέρον ο τρόπος που πλέον λειτουργεί το μενού του τηλεφώνου και οι επαφές SM-G935F Έχουμε screenshots? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Είδε κανείς διαφορά στην ανάλυση της οθόνης πέρα από το ότι είναι πιο φωτεινή? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Έχουμε screenshots? [/img] http://i1061.photobucket.com/albums/t473/giannakis1975/Screenshot_20161110-203931_zpsxadjaiav.png' alt='Screenshot_20161110-203931_zpsxadjaiav.png'> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 [/img] http://i1061.photobucket.com/albums/t473/giannakis1975/Screenshot_20161110-203931_zpsxadjaiav.png' alt='Screenshot_20161110-203931_zpsxadjaiav.png'> Πώς γίνεται σε δικαρτο να έβαλες Btu και μετά Android 7? Αφού δικαρτο δεν έχει btu.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Πώς γίνεται σε δικαρτο να έβαλες Btu και μετά Android 7? Αφού δικαρτο δεν έχει btu.... την εβαλα εγω φιλε μου την btu τα δικαρτα με τα μονοκαρτα φορανε τις ιδιες rom ασχετα εαν ειναι δικαρτο η μονοκαρτο φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 [/img] [/img] http://i1061.photobucket.com/albums/t473/giannakis1975/1_zpsr7soctsw.png' alt='1_zpsr7soctsw.png'> οριστε μερικες ακομαα παιδιααα............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Έχω πρόβλημα με την beta.ενω εχω κάρτα σιμ μου λεει μόνο επειγουσες κλήσεις...κανω επανεκκίνηση για να στρωσει και μετά από λίγο πάλι τα ιδια.απο το πρωί που την έβαλα...δεν είχα πρόβλημα...απο το απόγευμα μου το κανει Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 την εβαλα εγω φιλε μου την btu τα δικαρτα με τα μονοκαρτα φορανε τις ιδιες rom ασχετα εαν ειναι δικαρτο η μονοκαρτο φιλε μου Δηλαδή εγώ με το δικαρτο μπορώ να φλασαρω την btu για το απλό και να έχω ενεργή τη λειτουργία 2 καρτών; έχεις κάποιο link να τη κατεβάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Δηλαδή εγώ με το δικαρτο μπορώ να φλασαρω την btu για το απλό και να έχω ενεργή τη λειτουργία 2 καρτών; έχεις κάποιο link να τη κατεβάσω; εχεις το δικαρτο ? G935FD???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Νομίζω βλέπω διάφορα και στην κάμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 (edited) Παιδιά παρατηρησε κάποιος χαμηλότερη ένταση στις κλήσεις? Η είναι ιδέα μου! Edited November 10, 2016 by marios_ch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 εχεις το δικαρτο ? G935FD???? Ναι αυτό ακριβώς και φοράει csc xsp....Singapore.. Αν και στο πρόγραμμα Samsung info λέει g935f.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Νομίζω βλέπω διάφορα και στην κάμερα... Προς το καλυτερο ή προς το χειροτερο? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts