panosfx Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Δειτε αν μπορεις να αλλαξεις αναλυση στην οθονη κι αν το always on display δεχεται εφαρμογες απο τριτους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Όλοι εσείς έχετε BTU ή βγήκε και για τους υπόλοιπους;; Περιμένουμε εντυπώσεις.. :O Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Αυτο συμβαινει σε σας που εισαστε beta ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Δειτε αν μπορεις να αλλαξεις αναλυση στην οθονη κι αν το always on display δεχεται εφαρμογες απο τριτους. Ναι και τα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Όλοι εσείς έχετε BTU ή βγήκε και για τους υπόλοιπους;; Περιμένουμε εντυπώσεις.. :O Btu και να είσαι γραμμένος στο beta Sent from S7 edge Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Btu και να είσαι γραμμένος στο beta Sent from S7 edge Τι ειναι το BTU? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Τι ειναι το BTU? BTU ειναι η Αγγλική εκδοση/ρομ του s7 egde....μονο αυτοι μπορουν να παρουν την beta nougat και μαλιστα με ιδιαίτερη διαδικασία (κατευασμα ιδιαίτερης εφαρμογης,εγγραφή κτλ) Ετσι για να μην αρχίσουν ολοι τις ερωτήσεις... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulalexis Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Έχει συμπληρωθεί λέει ο μέγιστος αριθμός χρηστών για εγγραφή. Γμτ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 BTU ειναι η Αγγλική εκδοση/ρομ του s7 egde....μονο αυτοι μπορουν να παρουν την beta nougat και μαλιστα με ιδιαίτερη διαδικασία (κατευασμα ιδιαίτερης εφαρμογης,εγγραφή κτλ) Ετσι για να μην αρχίσουν ολοι τις ερωτήσεις... Σαφες.Ευχαριστω Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 (edited) Δειτε αν μπορεις να αλλαξεις αναλυση στην οθονη κι αν το always on display δεχεται εφαρμογες απο τριτους. Το always on επιτέλους υποστηρίζει 3 party. To 1 δεν το βρηκα ακομα. Edit το βρήκα υπάρχει κανονικά Edited November 10, 2016 by marios_ch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Μάριε πως σου φαίνεται; εμενα επισης δεν μου ανοίγει την εφαρμογή βίντεο της Samsung.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Aν θελετε Ν υπαρχουν link στο xda.κατεβαζετε ΤΗΝ Ν ΒΤU k φλασσαρετε με odin.βεβαια η συσκευη ξαναγινετε παρθενα κ χρειαζετε στησιμο απο την αρχη.μια χαρα δειχνει σε μενα δεν ειδα ακομη bugs.βαζεις κ ενα θεμα να φυγει η ασπριλα κ ολα καλα. το ui δεν ειναι ακριβως οπως του ΝΟΤΕ αλλα απο το χαλι του πρηγουμενου σκαλες ανωτερο..πολυ καλη διαχειριση μνημης κ γρηγορη..οτι θετε ρωτηστε..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Μάριε πως σου φαίνεται; εμενα επισης δεν μου ανοίγει την εφαρμογή βίντεο της Samsung.. Φιλε από οτι βλέπω καλη είναι όντως γρήγορη και δεν είδα ιδιαίτερα bugs. Αυτο που λες δεν το εντοπισα ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Άλλαξαν διάφορα... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161110/312868ab1d784726750f8c45e84d8dac.jpg Για να δούμε πως θα πάει SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Παιδιά ερώτηση.Υπάρχει κανείς που ενώ έχει γραφτεί στο beta δεν του εμφανίζει ενημέρωση; εδώ γραφτεί κανονικά, κάνω μη αυτόματη λήψη ενημερώσεων και μου βγάζει ότι έχω το τελευταίο λογισμικό... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Και σε μένα πριν έρθει το ίδιο έλεγε. Ξαφνικά έκατσε κι ήρθε SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulalexis Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Μπορεί κανείς να ανεβάσει ένα Link γιατί η Beta έχει τιγκάρει να κατεβάσουμε manually Nugat; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Μπορεί κανείς να ανεβάσει ένα Link γιατί η Beta έχει τιγκάρει να κατεβάσουμε manually Nugat; http://forum.xda-developers.com/s7-edge/how-to/nougat-beta-g935fedge-password-links-t3497078 Αυτο το δοκιμασες? Την περναω τωρα εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulalexis Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Την κατεβάζω κι εγώ ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Ναι και τα 2 Αυτά είναι, πολύ καλά. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Έτσι πρόχειρα δεν λειτουργεί το Samsung music, video και δεν μου εμφανίζει θέματα εκτός από 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Έτσι πρόχειρα δεν λειτουργεί το Samsung music, video και δεν μου εμφανίζει θέματα εκτός από 1 Θέλει να μπείς απο το Samsung store και να τα ξανακατεβασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Έτσι πρόχειρα δεν λειτουργεί το Samsung music, video και δεν μου εμφανίζει θέματα εκτός από 1 κατεβασε ενημερωσεις απο το galaxy app κ για τα θεματα μπες θεματα, πατα τις τελιτσες,η σελιδα μου,αγορασμενα κ θα δεις τα θεματα που ειχες κατεβασει πριν τη Ν........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 κατεβασε ενημερωσεις απο το galaxy app κ για τα θεματα μπες θεματα, πατα τις τελιτσες,η σελιδα μου,αγορασμενα κ θα δεις τα θεματα που ειχες κατεβασει πριν τη Ν........ ωραια, σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 ωραια, σε ευχαριστω Καλησπερα σε ολους.Απλα να ενημερωσω οτι πηγα το κινητο για αλλαγη οθονης στην smartec την δευτερα και σημερα μου ειπαν οτι ειναι ετοιμο.Η κατασταση με τις οθονες πρεπει να εχει ομαλοποιηθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts