nfeel Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Καλησπερα σε ολους, Κατοχος του s7 edge εδω και καμμια 10ρια μερες(εχω ξεκινησει να διαβαζω το θεμα του συγκεκριμενου τηλ και εχω φτασει στην 310 σελιδα προς το παρων:)),ευχαριστημενος πολυ προερχομενος απο 2 LG συσκευες (G3 & V10),θα ηθελα να κανω 1 ερωτηση εαν καποιος μπορει να με βοηθησει και ευχαριστω προκαταβολικα! Ξερω οτι το τηλεφωνο εχει μια ρυθμιση που οταν το βαζεις στο αυτι σου σε μια εισερχομενη κληση απαντας χωρις να χρειασθει να πατησεις καποιο κουμπι. Οταν εχω εισερχομενη το βαζω στο αυτι μου,αλλα δεν ακουγεται η απαντηση μου ουτε ακουω τον συνομιλητη μου! Ξερει καποιος να με ενημερωσει σχετικα?:) Γεια σου φίλε μου. Να το χαρείς το τηλέφωνο. Η δυνατότητα που αναφέρεσαι δεν είναι για απάντηση κλήσεων. Είναι όταν πχ κοιτάς μια επαφή η ένα αρχείο κλήσης, να το βάζεις στο αυτί κ να πραγματοποιεί κλήσεις. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Λοιπόν σε εμένα που παίζει κανονικά και έχω αλλάξει ρομ (από UAE σε BTU) η εικόνα είναι διαφορετική http://windows 7 screen shot Οπότε εκεί μπορεί να κρύβεται το θέμα...Εγω πάντως είχα φλασαρει με odin και τα 4 αρχεία Τελικά ναι αυτό ειναι. Θα δοκιμάσω σήμερα να περάσω μια ΡΟΜ και εγώ να το επιβεβαιώσω..... Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Γεια σου φίλε μου. Να το χαρείς το τηλέφωνο. Η δυνατότητα που αναφέρεσαι δεν είναι για απάντηση κλήσεων. Είναι όταν πχ κοιτάς μια επαφή η ένα αρχείο κλήσης, να το βάζεις στο αυτί κ να πραγματοποιεί κλήσεις. Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!:) Συνεχιζω το διαβασμα!:lol: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Ιταλικό S7 Edge, έχω κανονικά την μέτρηση Άγχους. Επίσης σήμερα πήρα ένα μικρό update (20.62MB). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Εγω δεν το εχω πειράξει το τηλ και το άγχος μου το μετράει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Εχθές αν και παιδευτηκα λίγο το ροοταρα και έλιωσα στο να δοκιμάζω ρομ Έβαλα έβγαλα 4 και κατέληξα σε μια που λέγεται On the edge lite Και είναι του Note 7 αλλά αυτό που με χάλασε είναι πως αναγνωρίζει το κινητό ως note 7;) και δεν κάνει επαναφορά το back up από το smart switch Βέβαια έχει όλα τα καλά του 7 μέχρι την αλλαγή ανάλυσης (ελπίζω όχι τα κακά :lol:) Είναι ωραία μέχρι στιγμής κανε μια δοκιμη αυτη που ανεφερα.βαλε κ prometheus kernel overclock κ undervolt λιγο αλλαξε scheduler κ μετα απαντησε μου...μην τρομαξεις με την ταχυτητα μονο που θα δεις!!;) μπουταρει στο μισο χρονο κ τρεχει οτι ανοιξεις σαν τον jussein bolt... ηρθε στο μαγαζι ιphoneακιας φιλος με 7αρι σημερα κ εκλαιγε μετα......:grin::grin: ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εγω φοραω του Hλiα, και ειμαι ευχαριστημενος. εχω αλλαξει και splash screen και ειναι κουκλι! :D χμμμ θα την τσεκαρω κ αυτη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Κι εμένα εισαγωγής έχει κανονικά την μέτρηση άγχους. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 κανε μια δοκιμη αυτη που ανεφερα.βαλε κ prometheus kernel overclock κ undervolt λιγο αλλαξε scheduler κ μετα απαντησε μου...μην τρομαξεις με την ταχυτητα μονο που θα δεις!!;) μπουταρει στο μισο χρονο κ τρεχει οτι ανοιξεις σαν τον jussein bolt... ηρθε στο μαγαζι ιphoneακιας φιλος με 7αρι σημερα κ εκλαιγε μετα......:grin::grin: ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- χμμμ θα την τσεκαρω κ αυτη:) Λίγο μπερδεύτηκα με αυτά που έγραψες :lol: αυτό με τους κερνελ) Όταν το προσπαθήσω θα σε ενοχλησω ξανά Αν μπορείς στείλε λινκ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Το δικό μου Ελληνικό unbranded από Πλαίσιο χωρίς να πειράξω τίποτα και δεν έχει την μέτρηση άγχους πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Το δικό μου Ελληνικό unbranded από Πλαίσιο χωρίς να πειράξω τίποτα και δεν έχει την μέτρηση άγχους πάντως. Στο phone info τι σου δείχνει μπορείς να ανεβάσεις μια φωτο να δούμε. Έχει όλα τα csc η όχι? Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PorscheKostas Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Δεν χρειάζεται ρουτ η συγκεκριμένη συσκευή :rolleyes: Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το root είναι must σε όλα τα android όπως το jailbreak σε όλα τα iphone. Sent from my S7 EDGE using tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Στο phone info τι σου δείχνει μπορείς να ανεβάσεις μια φωτο να δούμε. Έχει όλα τα csc η όχι? Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160927/1679d7cd5eec6a50a59d94a987c5f876.jpg Το EUR csc δεν έχει την μέτρηση άγχους. Σε BTU και XSG που δοκίμασα την έχει. Now using S7 edge... Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Εγώ είχα πριν από αυτή που έχω τώρα EUR ελληνική και είχε μετρητή Το θυμάμαι σίγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 (edited) Ελληνικο απο Vodafone και δεν εχει επιλογη για μετρηση αγχους... Να αγχωθω;?; :lol: Επισης δε παιδια που παμε για να κανουμε καθαρισμο cache σε εφαρμογες; στις επιλογες των εφαρμογων μονο επιβολη διακοπης βλεπω σαν επιλογη και καταργηση εγκαταστασης σε οσες το επιτρεπουν φυσικα. Εχω φαει σκαλωμα και πιθανων κατι να μου ξεφευγει... Edited September 27, 2016 by crazyio Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Ελληνικο απο Vodafone και δεν εχει επιλογη για μετρηση αγχους... Να αγχωθω;?; :lol: Επισης δε παιδια που παμε για να κανουμε καθαρισμο cache σε εφαρμογες; στις επιλογες των εφαρμογων μονο επιβολη διακοπης βλεπω σαν επιλογη και καταργηση εγκαταστασης σε οσες το επιτρεπουν φυσικα. Εχω φαει σκαλωμα και πιθανων κατι να μου ξεφευγει... Ρυθμίσεις, χώρος αποθήκευσης, δεδομένα στο cache Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Ρυθμίσεις, χώρος αποθήκευσης, δεδομένα στο cache Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα εγω μιλαω για να κανεις καθαρισμο σε μεμονομενες εφαρμογες. Πχ στον Chrome, ή σε καποια αλλη εφαρμογη... Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160927/1679d7cd5eec6a50a59d94a987c5f876.jpg Το EUR csc δεν έχει την μέτρηση άγχους. Σε BTU και XSG που δοκίμασα την έχει. Now using S7 edge... Εμένα πάντως έχει XEF και δεν έχει μετρητή αγχους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα εγω μιλαω για να κανεις καθαρισμο σε μεμονομενες εφαρμογες. Πχ στον Chrome, ή σε καποια αλλη εφαρμογη... Ρυθμίσεις, διαχ εφαρμογών, χώρος αποθήκευσης, εκκαθάριση μνήμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Από όταν είχα το note 4 έχω αγορασμένο το package disabler pro. Τι εφαρμογή έχει στο s7 edge ? Να το ενεργοποιήσω η θα τα κάνει μαντάρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Από όταν είχα το note 4 έχω αγορασμένο το package disabler pro. Τι εφαρμογή έχει στο s7 edge ? Να το ενεργοποιήσω η θα τα κάνει μαντάρα? Εμένα μια χαρά μου δουλεύει.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Ρυθμίσεις, διαχ εφαρμογών, χώρος αποθήκευσης, εκκαθάριση μνήμης Αντε ντε και ειχα φαει σκαλωμα να το βρω κ τιποτα!!!! Σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teriosakis Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Καλησπερα παιδια να ρωτησω και εγω κατι. Υπαρχει μια εφαρμογη προεγκατεστημενη που σκαναρεις τις καρτες απο τα σουπερ μαρκετ και τις χρησιμοποιης απο την οθονη του κινητου.κανει ενημερωση αλλα δεν μπορω να την ανοιξω .ξερει κανεις πως δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Καλησπερα παιδια να ρωτησω και εγω κατι. Υπαρχει μια εφαρμογη προεγκατεστημενη που σκαναρεις τις καρτες απο τα σουπερ μαρκετ και τις χρησιμοποιης απο την οθονη του κινητου.κανει ενημερωση αλλα δεν μπορω να την ανοιξω .ξερει κανεις πως δουλευει? Αυτο που λες οτι ειναι προεγκατεστημενο ειναι υπηρεσια που χρησιμοποιειται απο τετοιες εφαρμογες.. Συνεργαζεται αψογα με το Beep 'n Go.. Δοκιμασετο αν θες ειναι αρκετα καλο Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Πάντως και με custom rom που έβαλα η μπαταρία με δεδομένα (3g) πέφτει σαν νεράκι Λεπτό και 1% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Πάντως και με custom rom που έβαλα η μπαταρία με δεδομένα (3g) πέφτει σαν νεράκι Λεπτό και 1% Aφου εφτασες ως εδω ψαξου με κανα κερνελ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts