elthis Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Δεν εμφανίζεται στο theme store... Εμφανίζεται στην αναζήτηση. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160825/1a0c6ad5624a0f76482ee3dab9ebdc53.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Ποια αναζητηση, που ? Κατι παραπανω να μαθουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 (edited) Ποια αναζητηση, που ? Κατι παραπανω να μαθουμε? Στην αναζήτηση στην εφαρμογή "θέματα". Πάνω δεξιά θα βρεις την επιλογή. Θέματα-περισσότερα θέματα-άλλα(πάνω δεξιά). Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 25, 2016 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 (edited) Οπως μπήκε έφυγε κλωτσιδων. Άσπριλα ειναι χάλια παρ όλο μόνο στα setting menu ειναι σε εμένα. Sent from my iPad Air 2 Edited August 25, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Οπως μπήκε έφυγε κλωτσιδων. Άσπριλα ειναι χάλια παρ όλο μόνο στα setting menu ειναι σε εμένα. Sent from my iPad Air 2 Σίγουρα τα θέματα είναι ότι πιο υποκειμενικό υπάρχει. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Στο update του Αυγούστου διάβασα για θέματα με τη μπαταρία στο απλό s7 Ισχύει και για το δικό μας? Σκέφτομαι να πάω από btu σε ελληνική Μιας που αργεί πολύ να ρθει σε btu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Στο update του Αυγούστου διάβασα για θέματα με τη μπαταρία στο απλό s7 Ισχύει και για το δικό μας? Σκέφτομαι να πάω από btu σε ελληνική Μιας που αργεί πολύ να ρθει σε btu μένεις εκεί που είσαι! και όχι μην κάνεις το update όταν έρθει!!! έχει αρκετά θεματάκια με κυριότερο την απόδοση της μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Ωραίο theme, καλή πρόταση scorpio3! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 μένεις εκεί που είσαι! και όχι μην κάνεις το update όταν έρθει!!! έχει αρκετά θεματάκια με κυριότερο την απόδοση της μπαταρίας καταλαβα:lol: ηθελε να ξερα(για ολες τις εταιριες ισχυει) τα updates δεν θα επρεπε να καλυτερευουν και οχι το αντιθετο τη συσκευη?;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk80now Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Εγώ σήμερα το έκανα update..έφυγε νεράκι η μπαταρία αλλά περιμένω να κάνω 2-3 φορτίσεις και μετά θα κρίνω.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gothrylos01 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Γηκιξιίί Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Εγώ σήμερα το έκανα update..έφυγε νεράκι η μπαταρία αλλά περιμένω να κάνω 2-3 φορτίσεις και μετά θα κρίνω.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ το έχω 2 μέρες και η μπαταρία είναι μια χαρά. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk80now Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Εγώ το έχω 2 μέρες και η μπαταρία είναι μια χαρά. Αυτό είναι θετικό.. :cool: Το update το έκανες ota ή μέσω smartswitch?? ΥΓ. Μπορεί να είναι άκυρο αυτό που ρωτάω άλλα μήπως παίζει κάποιο ρόλο αυτό... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Είπα να δοκιμάσω το always on display Πολύ fail για μενα όσον αφορά την κατανάλωση μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Και εγώ με το τελευταίο update δε βλέπω κάποια διαφορά στη μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Εγώ το έχω 2 μέρες και η μπαταρία είναι μια χαρά. Το ίδιο και εγώ. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Και εγώ με το τελευταίο update δε βλέπω κάποια διαφορά στη μπαταρία Wifi only? γιατι και γω σε wifi δεν είδα διαφορά τουλάχιστον δεν κατάλαβα αλλά με data είδα αρκετή διαφορά! (5-10%) όπως και άλλα θεματάκια = λίγο χειρότερο σήμα (cosmote) στις κλήσεις αν και βελτιώθηκε το σήμα στα δεδομένα!!! Αυτά παρατήρησα στις 3 μέρες με το update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Αυτό είναι θετικό.. :cool: Το update το έκανες ota ή μέσω smartswitch?? ΥΓ. Μπορεί να είναι άκυρο αυτό που ρωτάω άλλα μήπως παίζει κάποιο ρόλο αυτό... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk OTA. Όσον αφορά στη χρήση που έγραψε κάποιος παραπάνω με μικτή χρήση (50-50 wifi -4g) δεν έχω δει διαφορά στη μπαταρία, και δεν έχει και διάφορα στο σήμα. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Σήμερα παρατήρησα μια μαύρη βουλίτσα στην edge δεξιά μεριά..το έχει πάθει κάποιος άλλος?Ανασήκωσα κ το screen protector και φαίνεται να είναι μέσα στην οθόνη.Σορυ για τις φώτο αλλά κ με γυμνό μάτι θέλει πολύ παρατήρηση για να το δεις είναι μικροσκοπική IMG_20160825_234110 by Nikolaos Sotiriadis, on Flickr IMG_20160825_234106 by Nikolaos Sotiriadis, on Flickr IMG_20160825_234034 by Nikolaos Sotiriadis, on Flickr Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Χμμ μάλλον καμενο πιξελ είναι φιλε. Δοκιμασες κατι τεστ που εχει για την οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Χμμ μάλλον καμενο πιξελ είναι φιλε. Δοκιμασες κατι τεστ που εχει για την οθόνη? ναι φίλε δοκίμασα αλλα δεν έχει φύγει Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 ναι φίλε δοκίμασα αλλα δεν έχει φύγει Αν σε ενοχλεί τοσο για σέρβις είσαι, δεν βλέπω αλλη λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 παιδιά αν πάρω το ευρωπαϊκό ασημί απο σκρουτζομαγαζο θα έχει κανονικά εγγύηση στημ Ελλαδα ή δε θα αναγνωρίζεται από την ελληνική Samsung καθγς δεν εισάγεται αυτό το χρώμα Ελλαδα? Στάλθηκε από το Galaxy Nexus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Εισάγεται κανονικά το ασημί εδώ και σχεδόν 2 μήνες. Στην Αγγλία κυκλοφορεί από Μάιο αν όχι νωρίτερα. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Εισάγεται κανονικά το ασημί εδώ και σχεδόν 2 μήνες. Στην Αγγλία κυκλοφορεί από Μάιο αν όχι νωρίτερα. Ευχαριστώ για την απάντηση.Ειχα την εντύπωση ότι δεν εισάγεται στην Ελλαδα το ασημί χρώμα καθώς δεν το έχω δει πουθενά σε κατάστημα.Οσοι το έχετε είστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση; ρωταω γιατί μόνο από φωτό το έχω δει και μου αρέσει περισσότερο από το μαύρο.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts