elthis Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Εμενα δεν μου το έκανε σε όλα τα τελευταία update... Σωστά. Έχει διορθωθεί στα τελευταία updates. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 καλημέρα γίνετε να αλλάξω από πορτογαλία που είναι το κινητό να του περάσω την ελληνική που έχει πάρει και το τελευταίο update γιατί εγώ ακόμα το περιμένω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 καλημέρα γίνετε να αλλάξω από πορτογαλία που είναι το κινητό να του περάσω την ελληνική που έχει πάρει και το τελευταίο update γιατί εγώ ακόμα το περιμένω Φυσικά και γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Φυσικά και γίνεται ωραία επειδή δεν βλέπω να περνώ το update και μου έχει σπάσει τα νεύρα θα του δώσω περιθώριο μέχρι τέλος του μηνα μπας και έρθει αλλιώς σβήσιμο όλα και στήσιμο από την αρχή για αρχή τι πρέπει να κάνω τι να κατεβάσω και από που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 ωραία επειδή δεν βλέπω να περνώ το update και μου έχει σπάσει τα νεύρα θα του δώσω περιθώριο μέχρι τέλος του μηνα μπας και έρθει αλλιώς σβήσιμο όλα και στήσιμο από την αρχή για αρχή τι πρέπει να κάνω τι να κατεβάσω και από που? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412759 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk80now Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ρε παιδιά..εχω το s7 edge αγορασμένο απο σκρουτζομάγαζο. Είναι ιταλικό branded στη vodafone. Παρατήρησα πως η Ιταλία έχει δώσει το uldate Αυγούστου ( APG9). Εμένα έχει του Ιουλίου (APG8). Λόγω vodafone δεν εχει δωθεί ακόμα..γιατί λογω χώρας θα έπρεπε να παίρνω την αναβάθμιση.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ρε παιδιά..εχω το s7 edge αγορασμένο απο σκρουτζομάγαζο. Είναι ιταλικό branded στη vodafone. Παρατήρησα πως η Ιταλία έχει δώσει το uldate Αυγούστου ( APG9). Εμένα έχει του Ιουλίου (APG8). Λόγω vodafone δεν εχει δωθεί ακόμα..γιατί λογω χώρας θα έπρεπε να παίρνω την αναβάθμιση.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, λόγω brand δεν έχεις πάρει την αναβάθμιση. Πάντα καθυστερούν λίγο παραπάνω οι πάροχοι. Περιμένεις ή ακολουθείς τον από πάνω οδηγό και περνάς χειροκίνητα μιας άλλης χώρας ή την ιταλική unbranded. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk80now Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 (edited) Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση!!! Τα branded αργούν περισσότερο απο τα unbranded?? Ή είναι τυχαίο?? Για να δω αν αξίζει να ακολουθήσω τον οδηγό για unbranded.. Edit:τώρα διάβασα σωστά την απάντηση σου πως τα branded πάντα καθυστερούν.. ευχαριστώ πολυ!!!! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 24, 2016 by dk80now Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412759 Τώρα χαλάστηκα πολύ με αυτά που διαβάζω υπάρχει περίπτωση να γράψει το knox και χάνεται και η εγγύηση δεν ξέρω τι να κάνω τώρα και αν την πατήσω και γράψει ούτε 1 μηνα κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Τώρα χαλάστηκα πολύ με αυτά που διαβάζω υπάρχει περίπτωση να γράψει το knox και χάνεται και η εγγύηση δεν ξέρω τι να κάνω τώρα και αν την πατήσω και γράψει ούτε 1 μηνα κινητό Δεν γράφει γιατί βάζεις επίσημη. Εμένα δεν έγραψε πάντως Αλλά ότι και να κάνεις την ευθύνη την παίρνεις εσύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk80now Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Τώρα χαλάστηκα πολύ με αυτά που διαβάζω υπάρχει περίπτωση να γράψει το knox και χάνεται και η εγγύηση δεν ξέρω τι να κάνω τώρα και αν την πατήσω και γράψει ούτε 1 μηνα κινητό Κι εγώ αυτό διάβασα..μικρές οι πιθανότητες αλλά υπαρκτές..προσωπικά θα περιμένω να δω πότε θα βγεί στο δικό μου (ιταλικό -όμως branded vodafone). Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Κι εγώ αυτό διάβασα..μικρές οι πιθανότητες αλλά υπαρκτές..προσωπικά θα περιμένω να δω πότε θα βγεί στο δικό μου (ιταλικό -όμως branded vodafone). Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχει μια πολυ μικρή πιθανότητα οντως. Προσωπικά εγω απο εποχής S5 που ασχολούμαι πιο ενεργά δεν ακουσα κανένα που να εκανε σωστα τα βήματα και να γράψει. Εχω περασει και εγω καμια 10 15 φορές ρομ δεν έγραψε ποτέ. Φυσικά όπως ειπαν και αλλοι η ευθύνη είναι δική σου. Αν περασεις κάποια ρομ θα πρότεινα την BTU η οποία είναι η ελαφρύτερη ρομ που υπάρχει με την έννοια οτι Facebook instagram και αλλες εφαρμογές δεν είναι προεγκατεστημενες στην ρομ. Αυτο σου δίνει την δυνατότητα να της προσθεσεις στην λίστα εξοικονόμησης μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 αφού υπάρχει έστω και μικρή πιθανότητα θα περιμένω προς το παρόν και θα δω μέσα σεπτέμβρη αν έρθει αν περάσει και ο σεπτέμβρης και δεν πάρω update τότε θα το κάνω και ας γράψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solo7 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Δεν έχει αλλάξει μόνο η εφαρμογή των φωτογραφιών, βελτιώθηκε πάρα πολύ και η εφαρμογή των Επαφών. Έχω 3.000 επαφές και όταν σκρόλαρα γρήγορα κολλούσε, πήγαινε πολύ σπαστά. Τώρα πάει νεράκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Δεν έχει αλλάξει μόνο η εφαρμογή των φωτογραφιών, βελτιώθηκε πάρα πολύ και η εφαρμογή των Επαφών. Έχω 3.000 επαφές και όταν σκρόλαρα γρήγορα κολλούσε, πήγαινε πολύ σπαστά. Τώρα πάει νεράκι. Φιλε για το τελευταίο μιλας του Αυγούστου ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Μόλις παρέλαβα απο smartec. Έγινε αντικατάσταση οθόνης με κόστος 277.59 ευρώ. Το κινητό είναι σαν να το αγόρασα τώρα , έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά αλλά τεράστιο το κόστος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk80now Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Υπάρχει μια πολυ μικρή πιθανότητα οντως. Προσωπικά εγω απο εποχής S5 που ασχολούμαι πιο ενεργά δεν ακουσα κανένα που να εκανε σωστα τα βήματα και να γράψει. Εχω περασει και εγω καμια 10 15 φορές ρομ δεν έγραψε ποτέ. Φυσικά όπως ειπαν και αλλοι η ευθύνη είναι δική σου. Αν περασεις κάποια ρομ θα πρότεινα την BTU η οποία είναι η ελαφρύτερη ρομ που υπάρχει με την έννοια οτι Facebook instagram και αλλες εφαρμογές δεν είναι προεγκατεστημενες στην ρομ. Αυτο σου δίνει την δυνατότητα να της προσθεσεις στην λίστα εξοικονόμησης μπαταρίας. H BTU που αναφέρεις (Αγγλική) είναι ομως η τελευταία?? Εννοώ οτι μου την βγάζει 15 Ιουλίου. Του Αυγούστου που εχουν δώσει οι άλλες χωρες με το cloud πχ..?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jfk13 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 καλησπέρα παιδια. Ερωτηση. ειχα πάρει το edge οταν προτοβγήκε. Ειχα έντονο θέμα με την edge oθόνη αφου ειτε με το ενα η και με τα 2 χερια πολλεσ φορες πάτουσα καταλαθος (κυρίως οταν έγραφα) τα ακρα της οθόνης και έκανα πολλα misclicks. Αυτο διορθώθηκε με καποιο update ή ειναι ακομα ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 (edited) Ultimate shield+Spigen Liquid Crystal IMG_20160824_160128 by Nikolaos Sotiriadis, on Flickr IMG_20160824_160151 by Nikolaos Sotiriadis, on Flickr IMG_20160824_160128 by Nikolaos Sotiriadis, on Flickr Edited August 24, 2016 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 H BTU που αναφέρεις (Αγγλική) είναι ομως η τελευταία?? Εννοώ οτι μου την βγάζει 15 Ιουλίου. Του Αυγούστου που εχουν δώσει οι άλλες χωρες με το cloud πχ..?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλα σου την βγάζει, δεν βγήκε ακόμα το update όταν βγει θα στο κανει. Βασικα μόνο Ιταλία ειδα ότι βγήκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Καλα σου την βγάζει, δεν βγήκε ακόμα το update όταν βγει θα στο κανει. Βασικα μόνο Ιταλία ειδα ότι βγήκε. Βασικά το sammobile κάτι έχει πάθει και δεν ενημερώνει όπως πρέπει.... Έχει βγει σε πολλές χωρές... δες εδώ http://samsung-updates.com/device/?id=SM-G935F που και πάλι ας πούμε την Ελλάδα δεν την έχει που την έχει πάρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solo7 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Φιλε για το τελευταίο μιλας του Αυγούστου ετσι? Ναι, βλέπω κάποιες βελτιώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 καλησπέρα παιδια. Ερωτηση. ειχα πάρει το edge οταν προτοβγήκε. Ειχα έντονο θέμα με την edge oθόνη αφου ειτε με το ενα η και με τα 2 χερια πολλεσ φορες πάτουσα καταλαθος (κυρίως οταν έγραφα) τα ακρα της οθόνης και έκανα πολλα misclicks. Αυτο διορθώθηκε με καποιο update ή ειναι ακομα ετσι? με θήκη διορθώνεται μόνο κατά ένα μεγάλο ποσοστό και δε νομίζω να αλλάξει αυτό. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Έπαθα μεγάλη πλάκα ..μου έπεσε γυμνό από τραπέζι της καφετέριας σκάει στο παπούτσι μου και πέφτει με την οθόνη. Πάω να το γυρίσω και δεν είχε ούτε μια γρατζουνια. Δεν ξέρω πως σκατα έγινε Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Έπαθα μεγάλη πλάκα ..μου έπεσε γυμνό από τραπέζι της καφετέριας σκάει στο παπούτσι μου και πέφτει με την οθόνη. Πάω να το γυρίσω και δεν είχε ούτε μια γρατζουνια. Δεν ξέρω πως σκατα έγινε Ειναι να σου κατσει.Το ποδι σε εσωσε μαλλον.. Νταξει δεν σπανε και τοσο ευκολα,αντεχει το θηριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts