Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμενα δεν μου το έκανε σε όλα τα τελευταία update...

Σωστά. Έχει διορθωθεί στα τελευταία updates.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

καλημέρα γίνετε να αλλάξω από πορτογαλία που είναι το κινητό να του περάσω την ελληνική που έχει πάρει και το τελευταίο update γιατί εγώ ακόμα το περιμένω

spacer.png

καλημέρα γίνετε να αλλάξω από πορτογαλία που είναι το κινητό να του περάσω την ελληνική που έχει πάρει και το τελευταίο update γιατί εγώ ακόμα το περιμένω

Φυσικά και γίνεται

Φυσικά και γίνεται

ωραία επειδή δεν βλέπω να περνώ το update και μου έχει σπάσει τα νεύρα θα του δώσω περιθώριο μέχρι τέλος του μηνα μπας και έρθει αλλιώς σβήσιμο όλα και στήσιμο από την αρχή

για αρχή τι πρέπει να κάνω τι να κατεβάσω και από που?

spacer.png

ωραία επειδή δεν βλέπω να περνώ το update και μου έχει σπάσει τα νεύρα θα του δώσω περιθώριο μέχρι τέλος του μηνα μπας και έρθει αλλιώς σβήσιμο όλα και στήσιμο από την αρχή

για αρχή τι πρέπει να κάνω τι να κατεβάσω και από που?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412759

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ρε παιδιά..εχω το s7 edge αγορασμένο απο σκρουτζομάγαζο. Είναι ιταλικό branded στη vodafone. Παρατήρησα πως η Ιταλία έχει δώσει το uldate Αυγούστου ( APG9). Εμένα έχει του Ιουλίου (APG8). Λόγω vodafone δεν εχει δωθεί ακόμα..γιατί λογω χώρας θα έπρεπε να παίρνω την αναβάθμιση..

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ρε παιδιά..εχω το s7 edge αγορασμένο απο σκρουτζομάγαζο. Είναι ιταλικό branded στη vodafone. Παρατήρησα πως η Ιταλία έχει δώσει το uldate Αυγούστου ( APG9). Εμένα έχει του Ιουλίου (APG8). Λόγω vodafone δεν εχει δωθεί ακόμα..γιατί λογω χώρας θα έπρεπε να παίρνω την αναβάθμιση..

Ναι, λόγω brand δεν έχεις πάρει την αναβάθμιση. Πάντα καθυστερούν λίγο παραπάνω οι πάροχοι.

Περιμένεις ή ακολουθείς τον από πάνω οδηγό και περνάς χειροκίνητα μιας άλλης χώρας ή την ιταλική unbranded.

Follow me on XDA

Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση!!!

Τα branded αργούν περισσότερο απο τα unbranded?? Ή είναι τυχαίο??

Για να δω αν αξίζει να ακολουθήσω τον οδηγό για unbranded..

Edit:τώρα διάβασα σωστά την απάντηση σου πως τα branded πάντα καθυστερούν.. ευχαριστώ πολυ!!!!

Edited by dk80now

Τώρα χαλάστηκα πολύ με αυτά που διαβάζω υπάρχει περίπτωση να γράψει το knox και χάνεται και η εγγύηση δεν ξέρω τι να κάνω τώρα και αν την πατήσω και γράψει ούτε 1 μηνα κινητό

spacer.png

Τώρα χαλάστηκα πολύ με αυτά που διαβάζω υπάρχει περίπτωση να γράψει το knox και χάνεται και η εγγύηση δεν ξέρω τι να κάνω τώρα και αν την πατήσω και γράψει ούτε 1 μηνα κινητό

Δεν γράφει γιατί βάζεις επίσημη. Εμένα δεν έγραψε πάντως

Αλλά ότι και να κάνεις την ευθύνη την παίρνεις εσύ

Κι εγώ αυτό διάβασα..μικρές οι πιθανότητες αλλά υπαρκτές..προσωπικά θα περιμένω να δω πότε θα βγεί στο δικό μου (ιταλικό -όμως branded vodafone).

Κι εγώ αυτό διάβασα..μικρές οι πιθανότητες αλλά υπαρκτές..προσωπικά θα περιμένω να δω πότε θα βγεί στο δικό μου (ιταλικό -όμως branded vodafone).

Υπάρχει μια πολυ μικρή πιθανότητα οντως. Προσωπικά εγω απο εποχής S5 που ασχολούμαι πιο ενεργά δεν ακουσα κανένα που να εκανε σωστα τα βήματα και να γράψει.

Εχω περασει και εγω καμια 10 15 φορές ρομ δεν έγραψε ποτέ.

Φυσικά όπως ειπαν και αλλοι η ευθύνη είναι δική σου. Αν περασεις κάποια ρομ θα πρότεινα την BTU η οποία είναι η ελαφρύτερη ρομ που υπάρχει με την έννοια οτι Facebook instagram και αλλες εφαρμογές δεν είναι προεγκατεστημενες στην ρομ.

Αυτο σου δίνει την δυνατότητα να της προσθεσεις στην λίστα εξοικονόμησης μπαταρίας.

αφού υπάρχει έστω και μικρή πιθανότητα θα περιμένω προς το παρόν και θα δω μέσα σεπτέμβρη αν έρθει αν περάσει και ο σεπτέμβρης και δεν πάρω update τότε θα το κάνω και ας γράψει

spacer.png

Δεν έχει αλλάξει μόνο η εφαρμογή των φωτογραφιών, βελτιώθηκε πάρα πολύ και η εφαρμογή των Επαφών. Έχω 3.000 επαφές και όταν σκρόλαρα γρήγορα κολλούσε, πήγαινε πολύ σπαστά. Τώρα πάει νεράκι.

Δεν έχει αλλάξει μόνο η εφαρμογή των φωτογραφιών, βελτιώθηκε πάρα πολύ και η εφαρμογή των Επαφών. Έχω 3.000 επαφές και όταν σκρόλαρα γρήγορα κολλούσε, πήγαινε πολύ σπαστά. Τώρα πάει νεράκι.

Φιλε για το τελευταίο μιλας του Αυγούστου ετσι?

Μόλις παρέλαβα απο smartec. Έγινε αντικατάσταση οθόνης με κόστος 277.59 ευρώ. Το κινητό είναι σαν να το αγόρασα τώρα , έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά αλλά τεράστιο το κόστος .

Υπάρχει μια πολυ μικρή πιθανότητα οντως. Προσωπικά εγω απο εποχής S5 που ασχολούμαι πιο ενεργά δεν ακουσα κανένα που να εκανε σωστα τα βήματα και να γράψει.

Εχω περασει και εγω καμια 10 15 φορές ρομ δεν έγραψε ποτέ.

Φυσικά όπως ειπαν και αλλοι η ευθύνη είναι δική σου. Αν περασεις κάποια ρομ θα πρότεινα την BTU η οποία είναι η ελαφρύτερη ρομ που υπάρχει με την έννοια οτι Facebook instagram και αλλες εφαρμογές δεν είναι προεγκατεστημενες στην ρομ.

Αυτο σου δίνει την δυνατότητα να της προσθεσεις στην λίστα εξοικονόμησης μπαταρίας.

H BTU που αναφέρεις (Αγγλική) είναι ομως η τελευταία?? Εννοώ οτι μου την βγάζει 15 Ιουλίου. Του Αυγούστου που εχουν δώσει οι άλλες χωρες με το cloud πχ..??

καλησπέρα παιδια.

Ερωτηση. ειχα πάρει το edge οταν προτοβγήκε. Ειχα έντονο θέμα με την edge oθόνη αφου ειτε με το ενα η και με τα 2 χερια πολλεσ φορες πάτουσα καταλαθος (κυρίως οταν έγραφα) τα ακρα της οθόνης και έκανα πολλα misclicks.

Αυτο διορθώθηκε με καποιο update ή ειναι ακομα ετσι?

Ultimate shield+Spigen Liquid Crystal

29167196076_b01c1f1e3b_o.jpgIMG_20160824_160128 by Nikolaos Sotiriadis, on Flickr

29094005532_7e296a1eb2_o.jpgIMG_20160824_160151 by Nikolaos Sotiriadis, on Flickr

29167196076_b01c1f1e3b_o.jpgIMG_20160824_160128 by Nikolaos Sotiriadis, on Flickr

Edited by scorpio3

IPhone 15 Pro 

H BTU που αναφέρεις (Αγγλική) είναι ομως η τελευταία?? Εννοώ οτι μου την βγάζει 15 Ιουλίου. Του Αυγούστου που εχουν δώσει οι άλλες χωρες με το cloud πχ..??

Καλα σου την βγάζει, δεν βγήκε ακόμα το update όταν βγει θα στο κανει.

Βασικα μόνο Ιταλία ειδα ότι βγήκε.

Καλα σου την βγάζει, δεν βγήκε ακόμα το update όταν βγει θα στο κανει.

Βασικα μόνο Ιταλία ειδα ότι βγήκε.

Βασικά το sammobile κάτι έχει πάθει και δεν ενημερώνει όπως πρέπει.... Έχει βγει σε πολλές χωρές... δες εδώ http://samsung-updates.com/device/?id=SM-G935F που και πάλι ας πούμε την Ελλάδα δεν την έχει που την έχει πάρει...

καλησπέρα παιδια.

Ερωτηση. ειχα πάρει το edge οταν προτοβγήκε. Ειχα έντονο θέμα με την edge oθόνη αφου ειτε με το ενα η και με τα 2 χερια πολλεσ φορες πάτουσα καταλαθος (κυρίως οταν έγραφα) τα ακρα της οθόνης και έκανα πολλα misclicks.

Αυτο διορθώθηκε με καποιο update ή ειναι ακομα ετσι?

με θήκη διορθώνεται μόνο κατά ένα μεγάλο ποσοστό και δε νομίζω να αλλάξει αυτό.

Follow me on XDA

Έπαθα μεγάλη πλάκα ..μου έπεσε γυμνό από τραπέζι της καφετέριας σκάει στο παπούτσι μου και πέφτει με την οθόνη. Πάω να το γυρίσω και δεν είχε ούτε μια γρατζουνια. Δεν ξέρω πως σκατα έγινε
Δημήτρης

Έπαθα μεγάλη πλάκα ..μου έπεσε γυμνό από τραπέζι της καφετέριας σκάει στο παπούτσι μου και πέφτει με την οθόνη. Πάω να το γυρίσω και δεν είχε ούτε μια γρατζουνια. Δεν ξέρω πως σκατα έγινε

Ειναι να σου κατσει.Το ποδι σε εσωσε μαλλον..

Νταξει δεν σπανε και τοσο ευκολα,αντεχει το θηριο.

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned